28/12/14

Συγκλονιστικό είναι το video που δημοσιοποιήθηκε στα ιταλικά site, από τις πρώτες ώρες που ξέσπασε η πυρκαγιά μέσα στο


​giorgos doulis Norman Atlantic Νεκρός είναι ο Γιώργος Δούλης, giorgos doulis, που ταξίδευε για την Ιταλία μαζί με τη σύζυγό του, Θεοδώρα Δούλη, η οποία έχει σωθεί και μεταφέρεται στο Μπρίντεζι της Ιταλίας.
- Δυο τραυματίες, ένας στρατιώτης και ένας επιβάτης
- Στο Μπρίντεζι θα ρυμουλκηθεί το πλοίο όταν τελειώσει η επιχείρηση διάσωσης
- 165 επιβάτες έχουν ήδη απεγκλωβιστεί από το φλεγόμενο πλοίο - 312 παραμένουν σε κίνδυνο
- Βαρβιτσιώτης: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά
- Η φωτιά στο πλοίο ξέσπασε τα ξημερώματα στο γκαράζ


Είναι πλέον επιβεβαιωμένο: υπάρχει νεκρός στο πλοίο Norman Altantic όπου από τα ξημερώματα έχει ξεσπάσει φωτιά και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, η επιχείρηση διάσωσης. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν Έλληνας και ονομάζεται Γιώργος Δούλης.
Την πληροφορία μετέδωσε πρώτα η Corriere della Sera και την επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, Νίκος Λαγκαδιανός.
Νεκρός είναι ο Γιώργος Δούλης, που ταξίδευε για την Ιταλία μαζί με τη σύζυγό του, Θεοδώρα, η οποία έχει σωθεί και μεταφέρεται στο Μπρίντεζι της Ιταλίας. Το αρμόδιο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ιταλίας (RCC ROMA) επιβεβαίωσε την ανάσυρση νεκρού άνδρα από τη γλίστρα διάσωσης επιβατών.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας και η γυναίκα του είχαν εγκλωβιστεί στη γλίστρα του πλοίου κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν. Δυστυχώς, όμως, εγκλωβίστηκαν εκεί. Η επικοινωνία με τους διασώστες δεν ήταν δυνατή. Τελικά, ο άνδρας δεν τα κατάφερε και ανασύρθηκε από τη γλίστρα νεκρός.
Giorgos doulis Norman Atlantic Γιώργος Δούλης
ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ norman-atlantic



Όπου το πάει ο άνεμος κυριολεκτικά... οδηγείται το φλεγόμενο Norman Atlantic. Οι μηχανές του πλοίου έχουν σβήσει εδώ και ώρες και οι δυνατοί αγέρηδες και τα κύματα μεταφέρουν το σκαρί προς διάφορες κατευθύνσεις.Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αλλά και ιστοσελίδες με ναυτικά νέα έχουν φτιάξει χάρτες με βάση τις συντεταγμένες που δίνουν οι ιταλικές αρχές που δείχνουν live το πού κατευθύνεται το πλοίο.
Norman Atlantic fuoco

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget