16/12/14

450-451-452-453-454 - KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 4ος κύκλος ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδιο 452 4ος κύκλος ΤΕΤΑΡΤΗ 17-12-2014
Ο Γιώργος κάνει παράπονα στη Νιόβη πως δουλεύοντας όλη μέρα, βάζει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική τους ζωή. Μετά από συνεννόηση με τον Νότη, η Λήδα πηγαίνει στο νοσοκομείο παριστάνοντας πως έχει γαστρορραγία. Ο Αγάς καταλαβαίνει ότι πίσω από το μήνυμα της Μαρέλας κρύβεται η Χριστίνα. Στο μεταξύ, ο Νότης κανονίζει με τον Βασίλη τις τελευταίες λεπτομέρειες για το χτύπημα εναντίον του Σταύρου…


​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 16/12/2014 Μπρούσκο στο επεισόδιο 250 όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς μαζί με τον Αχιλλέα και τον Μηνά να πιάνονται στα χέρια ,γεγονός που θα οδηγήσει τον Αχιλλέα να πει ότι ο Σήφης έχει διάφορες ερωτικές περιπτύξεις μαζί με τη γυναίκα του πατέρα του. Ο Πάτροκλος φαίνεται,ότι θέλει να πάει να μαλακώσει την Βασιλική όπου θέλει να την ξαναπροσεγγίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης θα πάει και θα εκβιάσει με έμμεσο τρόπο τον Διαμαντή και τον Σήφη και θα τους πει ότι αν δεν πάρει το ποσό που εκείνος θέλει να πάρει,θα αποκαλύψει τα πάντα στο Ματθαίο σχετικά με την εγκυμοσύνη της Αναστασίας. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις η Αναστασία θα πει και θα ξεκαθαρίσει στην Όλγα, ποια είναι ακριβώς τα συναισθήματά της για το Ματθαίο. Αυτό το γεγονός όμως θα οδηγήσει την ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες να μεγαλώνει. Τα παράξενα τηλεφωνήματα που θα έχει ο Νεκτάριος από την Αντιγόνη, θα κάνουν την Δήμητρα να καταλάβει ότι ο Νεκτάριος την απατά ξανά. Ο Μάρκος φαίνεται ότι συνεχίζει να κρατάει τη σκληρή στάση που είχε απέναντι στη Δάφνη. Όταν όμως εκείνος θα της πει, ότι θα θελήσει να πάρει την κηδεμονία του παιδιού, η Δάφνη θα οδηγηθεί πάνω στον πανικό της να κάνει κάποιες απρόβλεπτες κινήσεις


trixes-16-12-2014 - Τρίχες τι θα δούμε σήμερα 16/12/2014 - Στο κομμωτήριο επικρατεί πανικός αφού επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι και η αιτία θα είναι ένα μεγάλο λάθος που έκαναν οι ληστές.Ο Θανάσης όμως που είναι ο εγκέφαλος της ληστείας,θα τα καταφέρει και θα διορθώσει τη ζημιά. Ακόμα την ίδια στιγμή βλέπουμε την Ντόντο να βάζει διάφορες φιτιλιές σε όλους εναντίον της Τούλας. Ο στόχος της θα είναι να κερδίσει τον Τάσο με την ερωτική παγίδα της.


​roya-mat-16-12-2014 Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 16/12/2014 - Ο Μάξιμος είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος αφού πλέον έχει μάθει ότι το εργοστάσιο του δεν χρωστάει σε καμιά τράπεζα. Ακόμα βλέπουμε τον Δημήτρη να χωρίζει με τη Λυδία. Όταν τελικά ο Σάββας θα μετακομίσει στο σπίτι του Γιάννη η Βίκυ θα γίνει έξω φρενών και θα τον απειλεί ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ το παιδί. Εκείνος με τη σειρά του θα επικαλεστεί τις δύο απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει και θα την εκβιάζει ότι θα της πάρει το παιδί.


​Orkos-Siwpis-epeisodio-36-37-38-39-40 Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 36-37-38-39-40
Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 37 Τρίτη 16/12
Η Σάντρα προσπαθεί μάταια να δικαιολογήσει τον Άγγελο στη Στέλλα. Η Σοφία παθαίνει σοκ μετά από όσα αποφασίζει να της αποκαλύψει ο Άγγελος.Οι επιπτώσεις, αυτής της αποκάλυψης, θα είναι τραγικές για την ίδια και όχι μόνο. Η Χριστίνα αποφασίζει να κάνει τον Έκτορα να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.Η Δάφνη αναθερμαίνει τη σχέση της με τον Αντώνη ενώ ο Πανίκος επιστρέφει στην Κύπρο απογοητευμένος…


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35-36-37-38-39 GREEK SUBS KARAGUL EPEISODIA MAVRO TRIANTAFYLLO 35-36-37-38-39
Μαύρο Τριαντάφυλλο (Karagul) – Επεισόδιο 36
Η σύλληψη του Κεντάλ σκάει σαν βόμβα στο αρχοντικό. Όλοι στο αρχοντικό κοιτάζουν εχθρικά την Εμπρού. Η Καντριγιέ για πρώτη φορά τσακώνεται με την Εμπρού. Η Καντριγιέ είναι σίγουρη πως ο Κεντάλ δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα. Μετά την πυρκαγιά, η Εμπρού μεταμορφώνεται σε άλλη γυναίκα. Αποφασίζει να ασχοληθεί με τα μαύρα τριαντάφυλλα. Αν και δεν έχει χρήματα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεταίρων. Ωστόσο, λόγω της σύλληψης του Κεντάλ, η σχέση της με την Καντριγιέ δεν είναι καλή… Μαύρο Τριαντάφυλλο (Karagul)
Θα μεταδοθεί την 16.12.2014 στις 08:00


​oi-symmathites-16-12-2014 - Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 16/12/2014 - Ο Άρης έχει πέσει σε κατάθλιψη μετά την απόφαση της Σοφίας να χωρίσουν.Η Τατιάνα μαζί με τον Παύλο σχεδιάζουν την καινούργια πλεκτάνη που θα στήσουν στον Αριστείδη και έτσι θα δεχτούν την επίσκεψή του ετεροθαλούς αδελφού του Παύλου τον Στέφανο. Ακόμα θα δούμε την Τατιάνα να καταφέρνει να πείθει τον Αριστείδη ώστε να τον προσλάβει ως νομικό σύμβουλο ενώ θα του ζητήσει ακόμα να απολύσει το Γιώργο.


​dikaiosi-16-12-2014-Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 16/12/2014-Η Νατάσα θα πάει στο απαγορευμένο μέρος που έχει ο Ανδρέου, ώστε να πάρει τη δόση της και εκεί μέσα θα δει σε μια θήκη το όπλο όπου σκότωσε τον πολιτικό. Δεν θα το αναγνωρίσει όμως! Η Βάλια θα πάει στα εγκαίνια ενός ζωγράφου ώστε να ξεπεράσει αυτό που έπαθε στην τελευταία παράσταση που έκανε στη Σύρο.Πλέον η Κλαίρη είναι στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και φαίνεται να είναι πάρα πολύ χαρούμενη για το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά ο Χρήστος από τη μεριά του δεν φαίνεται να είναι και αυτός τόσο χαρούμενος.Η Μυρτώ θα βρει χώρο ώστε να καταφέρει να στήσει το καινούργιο της δικηγορικό γραφείο μαζί με την Ανθή.Η Ερμιόνη για χάρη των παιδιών της κάθεται και ανέχεται τον Λευτέρη όπου πλέον η σχέση μεταξύ τους φαίνεται να έχει φτάσει στα άκρα. Η Τζίνα πλέον έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό στιλ αλλά και εμφάνιση, όπου και θα πάει να συστηθεί στην Βάλια σαν μια φανατική θαυμάστρια της, γεγονός που θα καταφέρει με τον τρόπο της,να προτείνει στην Βάλια να ξαναβγεί στο σανίδι και να αποδείξει σε όλους, το πόσο δυνατή και καλή ηθοποιός είναι. Η Βάλια στην αρχή θα παραξενευτεί αλλά φαίνεται να κολακεύεται με αυτά που της λέει.Ο αστυνομικός Χρηστίδης έχει πάει να ανακρίνει τον Ντίνο, αφού θα προσπαθεί να το πάρει πληροφορίες για τον θανάσιμο ορκισμένο εχθρό που έχει δηλαδή τον Ανδρέου. Ακόμα βλέπουμε τον Ανδρέου να παίρνει κάποιες πληροφορίες από τον ατζέντη που έχει η Νατάσα, δηλαδή ότι είναι μπλεγμένη και εξαρτημένη από κάποιες ουσίες. Ο Χρήστος κάνει μια μεγάλη εξομολόγηση στην Ερμιόνη,ότι δηλαδή δεν αγαπά την Κλαίρη και ότι αυτό που την κρατά κοντά της είναι το παιδί. Ο Θησέας θα πάει και θα προτείνει στη Μυρτώ να κατεβεί σαν υποψήφια πολιτικός με το καινούργιο κόμμα που ετοιμάζει.Ακόμα βλέπουμε τον Θησέα να καταφέρνει να εξασφαλίσει την εκλογή του, αφού πρώτα δημιουργεί διάφορες παγίδες στον νυν δήμαρχο,τον Κλέωνα.Ο Ιάσονας θα καταφέρει και θα φτιάξει όλα τα χαρτιά που χρειάζονται ώστε να έχει η Τζίνα την καινούργια της ταυτότητα.Ο Ιάσονας θα της ευχηθεί να έχει μια καλή επιτυχία με το σχέδιο της και τότε εκείνος ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Αμερική.Ο Ανδρέου φαίνεται να είναι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά που έχει η Νατάσα, όπου την βλέπουμε να κάνει κάποιες προσπάθειες να αμυνθεί απέναντι στον Ανδρέου.Η Βάλια κάνει μια παράξενη ανακοίνωση στην Ανθή ότι πλέον σκοπεύει να ξαναγυρίσει στο θέατρο, αλλά η Ανθή από τη μεριά της δεν φαίνεται να είναι σύμφωνη. Η Κλαίρη πλέον κατάφερε και έχει παγιδεύσει για τα καλά τον Χρήστο όπου και του ζητάει να παντρευτούν πριν γεννήσει.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget