15/12/14

450-451-452-453-454 - KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 4ος κύκλος ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ Επεισόδιο 451 4ος κύκλος ΤΡΙΤΗ 16-12-2014
Περίληψη: Η Μάνια κατηγορεί τον Πετρίδη ότι αδιαφορεί για την υγεία της Χαράς, ενώ αντίθετα βρίσκει χρόνο να διαλέγει ακριβά δώρα για τη Λήδα... Ο Σταύρος αποκαλύπτει στον Νότη ότι η αστυνομία πρόκειται να δημοσιοποιήσει άμεσα τα στοιχεία του Βασίλη Κλαδά. Ο γιατρός συνιστά στη Χαρά να ξεκινήσει προληπτικά μια νέα θεραπεία για την ασθένειά της, αλλά εκείνη δεν θέλει να μπλέξει πάλι με νοσοκομεία και να στερηθεί τον έρωτά της με τον Στέφανο.


Αυξήσεις στις μηνιαίες αποδοχές τους θα διαπιστώσουν από τον πρώτο μήνα του 2015 οι μισθωτοί και συνταξιούχοι μετά το «κούρεμα» κατά 30% της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης. Από το νέο έτος κάθε μήνα θα παρακρατείται μικρότερο ποσό για εισφορά αλληλεγγύης από τους φορολογούμενους με εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες και συντάξεις ενώ για τις μηνιαίες αποδοχές των μισθωτών και συνταξιούχων δεν επέρχεται καμία αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτησης φόρου.Με τη μείωση τώρα της εισφοράς αλληλεγγύης κατά 30% οι φορολογούμενοι με εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ θα διαπιστώσουν από τα τέλη του Ιανουαρίου του 2015 (εφόσον είναι μισθωτοί και συνταξιούχοι) την αύξηση του εισοδήματός τους.Για παράδειγμα μισθωτός του ιδιωτικού τομέα που σήμερα έχει ετήσιο εισόδημα ύψους 20.000 ευρώ καταβάλλει ετησίως 200 ευρώ εισφορά αλληλεγγύης ή διαφορετικά 14,28 ευρώ τον μήνα (200/14). Με τη μείωση κατά 30% της εισφοράς αλληλεγγύης το 2015 το ποσό θα μειωθεί στα 140 ευρώ ετησίως ή στα 10 ευρώ μηνιαίως (140/14).Ενας άλλος φορολογούμενος με εισοδήματα 45.000 ευρώ ετησίως πληρώνει σήμερα 900 ευρώ εισφορά αλληλεγγύης, και από το 2015 θα πληρώνει 630 ευρώ.
Οι νέοι συντελεστές της εισφοράς
Από τον πρώτο μήνα του 2015 η ειδική εισφορά αλληλεγγύης θα υπολογίζεται με νέους συντελεστές ως εξής:

• Για συνολικό καθαρό εισόδημα από 12.000 ευρώ έως 20.000 ευρώ, η ειδική εισφορά υπολογίζεται με συντελεστή 0,7% (από 1%) επί ολόκληρου του ποσού.

• Για συνολικό καθαρό εισόδημα από 20.001 ευρώ έως 50.000 ευρώ με συντελεστή 1,4% (από 2%) επί ολόκληρου του ποσού.

• Για συνολικό καθαρό εισόδημα από 50.001 έως και 100.000 ευρώ, με συντελεστή 2,10% (από 3%) επί ολόκληρου του ποσού.

• Για συνολικό καθαρό εισόδημα από 100.001 ευρώ και άνω, η ειδική εισφορά θα υπολογίζεται με συντελεστή 2,8% (από 4%) επί ολόκληρου του ποσού.

Πόσο κερδίζουν και ποιοι
Τα οφέλη που θα έχουν οι φορολογούμενοι μετά τη μείωση κατά 30% της εισφοράς αλληλεγγύης σε ετήσια βάση θα κυμανθούν:

• Από 39 έως 60 ευρώ, για όσους εμφανίζουν εισοδήματα από 13.000 έως και 20.000 ευρώ.

• Από 138 έως και 300 ευρώ για όσους εμφανίζουν εισοδήματα πάνω από 20.000 και μέχρι 50.000 ευρώ.

• Από 495 έως και 900 ευρώ για όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 50.000 και μέχρι 100.000 ευρώ

• Από 1.440 ευρώ και πάνω για όσους έχουν εισοδήματα μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ. Για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, οι ελαφρύνσεις αυτές θα γίνουν αισθητές τμηματικά, σε 12 μηνιαίες δόσεις εντός του 2015, μέσω μειώσεων στις μηνιαίες προκαταβολές ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω παρακρατήσεων.


Για τους υπόλοιπους φορολογούμενους τα οφέλη αυτά θα γίνουν όμως αισθητά από το 2016, όταν θα γίνει ο τελικός υπολογισμός των φορολογικών επιβαρύνσεων για τα εισοδήματα του 2015.


Απολαύστε τον χορό της Φαίης Σκορδάς στο Dwts

Στο όγδοο  live του Dancing with the stars η Φαίη Σκορδά, γύρισε πίσω τον χρόνο στην εποχή που έκανε μπαλέτο, φόρεσε τις pointe και χόρεψε!  FAIH SKORDA DANCING VIDEO


​Κλεμμένα Όνειρα τι θα δούμε σήμερα 15/12/2014 - Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 450 όπου η Μαρέλα θα πέσει στην παγίδα που θα της στήσει o Αγάς και θα κάνει αίτημα φιλίας στον Λεωνίδα.Ο Νότης είναι μαζί με τη Λήδα όπου και ετοιμάζουν με αμείωτους ρυθμούς το χτύπημα εναντίον του Σταύρου.Βλέπουμε ακόμα τον Στέφανο να πηγαίνει και να πιέζει τη Χαρά ώστε να βγουν το βράδυ. Ο Γιώργος θα παριστάνει ότι είναι εντελώς άνετος στο γεγονός ότι Νιόβη δουλεύει στο μπαράκι, αλλά κρυφά απ όλους έχει φέρει τον ξάδερφό του ώστε να παρακολουθεί τι γίνεται. Ο Σταύρος θα βρει μια υπερβολική την ανησυχία της Μάνιας για την σχέση που έχει ο πατέρας της με την Λήδα.


​Orkos-Siwpis-epeisodio-36-37-38-39-40 Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 36-37-38-39-40
Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 36 Δευτέρα 15/12
Ο Άρης κλονίζεται πάλι όταν συναντάει τυχαία την Ηλέκτρα. Η θυμωμένη Ελένη ψάχνει τρόπο για να τον αναγκάσει να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση ανάμεσά τους.Ο Ιούλιος έρχεται στο Ναύπλιο και μιλάει με τη Σάντρα για το μυστήριο με τον Άγγελο αλλά και για τη σχέση τους.Ο Φιλίππου ξαναβγαίνει στο προσκήνιο ενώ ο Νώντας αναθέτει στον Τόνυ μια αμφιλεγόμενη αποστολή. Η Σοφία συγκρούεται με την Αλεξάνδρα και τον Πέτρο, που αρνούνται να τη φέρουν σε επαφή με τον Τόνυ. Όμως όλα δείχνουν ότι τελικά θα βρει από αλλού τις απαντήσεις, που ψάχνει...


​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 15/12/2014 Μπρούσκο στο επεισόδιο 249 όπου ο Πάτροκλος μαζί με τη βοήθεια που έχει από τον Διαμαντή θα πάνε να φυγαδεύσουν τον Γερμανό που έκανε την απαγωγή της Μελίνας. Ο Αχιλλέας μαζί με τη Μελίνα θα πάνε στα μέρη που είχαν πρωτοέρθει κοντά σαν ζευγάρι.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης πλέον έχει πάρει χαμπάρι ότι τα ψωμιά που έχει στο οινοποιείο έχουν τελειώσει και έτσι παίρνει την απόφαση να πάει να προσεγγίσει τον Παύλο δίνοντάς του διάφορες πληροφορίες, γεγονός που θα τον εξοργίσει.Ο Πάτροκλος θα προσεγγίσει τη Βασιλική όπου και θα φάει πόρτα. Τα νέα για την απόδραση του Γερμανού απαγωγέα θα φτάσουν στα αυτιά της Μελίνας αλλά και του Αχιλλέα όπου θα τρομοκρατηθούν. Ο Νεκτάριος φαίνεται ότι επικοινωνεί συνέχεια με την Αντιγόνη, όπου δείχνει να είναι ερωτευμένος μαζί της. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού σε μια συνάντηση που θα έχει η Αναστασία μαζί με την Ολγα θα ζητήσει να της πει,τι αισθήματα έχει για το Μταθαίο.Ο Μηνάς θα είναι τόσο προκλητικός, όπου θα εξαγριώσει τον Αχιλλέα και αυτό θα τον οδηγήσει να του κάνει κάποιες αποκαλύψεις . Αυτό που έκανε η Δάφνη είναι προσβολή για τον Μάρκο όπου και δεν θα περάσει έτσι απαρατήρητο.


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 15/12/2014

Ο Ακύλας κάνει κάτι το παράξενο και  δίνει την ευχή του στο Μάξιμο αλλά και στην Ρουμπίνι.
Ο Μιχαήλ δείχνει να μη συμμερίζεται αυτά που του λέει η Βίκυ και για αυτό θα πήγαινε για δείπνο μαζί με την Παυλίνα.
Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε και τον Δημήτρη να έχει πέσει θύμα στην ίντριγκα που έχει στήσει η Ιωάννα μαζί με την Θάλεια


​Mavro triantafyllo epeisodio 15-12-2014 - Μαύρο Τριαντάφυλλο τι θα δούμε σήμερα 15/12/2014 - Με αφορμή την όλη κατάσταση της φωτιάς, η Ναρίν μαθαίνει ότι ο Μπαράν προστάτευσε την Αντά και τη Μάγια στο σχολείο και έτσι ξυπνούν πάλι οι φόβοι μέσα της.Αυτές οι εξελίξεις κάνουν τη Ναρίν να μισήσει την Εμπρού ακόμα πιο πολύ...


​Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 15/12/2014 - Ο Λευτέρης τελικά θα μάθει ότι η Κλαίρη είναι έγκυος και το συγκεκριμένο γεγονός η Κλαίρη θα το χρησιμοποιήσει,ώστε να τον πιέσει να χωρίσει την Μυρτώ . Ακόμα το θα δούμε να τον πιέζει να αναλάβει τις ευθύνες του και ο Χρήστος από μεριά του θα πάει και θα την γνωρίσει στην οικογένειά του. Ακόμα θα δούμε την Τζίνα να δίνει ένα σημάδι στην Βάλια ότι βρίσκεται και εκείνη στο νησί και έτσι η Βάλια παίρνει την απόφαση να πάει να της στήσει μια παγίδα. Ο Χρήστος θα ζητήσει κάτι παράτολμο, από την Κλαίρη, δηλαδή να πάει να κάνει έκτρωση, εκείνη όμως με τη σειρά της του λέει αυτό να το ξεχάσει και ότι θέλει να γεννηθεί αυτό το παιδί. Ακόμα θα του πει ότι αν δε θέλει αυτό το παιδί δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορεί να πάρει το παιδί και να εξαφανιστεί μια και καλή από τη ζωή του.Ο Χρήστος βλέπει ότι πλέον ο κλοιός έχει στενέψει για τα καλά γύρω του. Ακόμα θα δούμε και την Μυρτώ να είναι μέσα στην ευτυχία μη γνωρίζοντας τι πραγματικά έχει συμβεί με το Χρήστο και την Κλαίρη και θα την δούμε να ετοιμάζεται ώστε να πάει στο πρώτο τους ραντεβού. Στο ραντεβού θα δούμε τον Χρήστο να πηγαίνει πιωμένος για να συναντήσει τη Μυρτώ, όπου με την σειρά της είναι πολύ προβληματισμένη με την συμπεριφορά του.Η πρώτη τους φορά θα γίνει με πολύ βίαιο τρόπο, γεγονός που θα στιγματίσει το μέλλον της σχέση τους για πολύ καιρό. Η Μυρτώ φαίνεται πλέον να έχει παγώσει για τα καλά με τον Χρήστο και θα αρνείται να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του, ενώ ο Χρήστος θα μετανιώσει για ότι έκανε και θα προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα και θα πάει να την βρει να της εξηγήσει. Δυστυχώς όμως γι αυτόν, η Μυρτώ δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει στην Αθήνα χωρίς να το πει σε κανέναν. Ο Ανδρέου θα πάει και θα γνωρίσει την Νατάσα σε ανθρώπους της υψηλής κοινωνίας. Πλέον ημέρα της πρεμιέρας έφτασε και η Τζίνα θα έχει κάποιες εκπλήξεις δυσάρεστες για την Βάλια.


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 15/12/2014 - Μαριλένα τελικά θα προλάβει την τελευταία στιγμή τον Αντρέα ώστε να μην πει τίποτα για το θέμα της πατρότητας και ο Άρης αποσύρει τον εκβιασμό του για τη σχέση του Παύλου και της Τατιάνας.Η Τατιάνα μαζί με τον Παύλο καταστρώνει σχέδιο για το πως θα φάνε την εταιρεία από τον Αριστείδη, ενώ βλέπουμε να επιστρέφει ο Γρηγόρης και από το Μιλάνο.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget