5/12/14


​Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 5/12/2014

Μια νέα κοπέλα έρχεται να ταράξει την ζωή του Χρήστου την ώρα που κάνει μαθήματα ιστιοπλοΐας.  Αυτή η κοπέλα είναι η Κλαίρη όπου τον πολιορκεί ερωτικά από την πρώτη στιγμή που θα τον δει!  .Η Λία θα πάει και θα δώσει εξετάσεις στην σχολή χορού, αλλά δεν θα γνωρίσει ότι παρακολουθούν το κάθε της βήμα οι μπράβοι που έχει βάλει ο Ανδρέου.
 Η Βάλια θα ζητήσει κάτι εξωφρενικό από τον Ανδρέου και αυτό είναι να βγάλει τον Λευτέρη από τη μέση!


​Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 25-26-27-28-29 MAVRO TRIANTAFYLLO 25-26-27-28-29 EPEISODIA STAR
MAVRO TRIANTAFYLLO Επεισόδιο 29 Παρασκευή 5/12/14
Η Ναρίν αρνείται να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Μπαράν στην Εμπρού και ο Φιράτ της ανακοινώνει ότι θα το κάνει ο ίδιος χωρίς να υπολογίζει το κόστος της.Η Αντά και η Μάγια παραδέχονται ότι βοήθησαν τη Μελέκ να το σκάσει και από την οργή του Κεντάλ τις σώζει, εντελώς απρόσμενα, ο Μπαράν.Οι άντρες του Κεντάλ ανακαλύπτουν τους φυγάδες και οδηγούν τον Ρετζέπ στην Αστυνομία. Όταν συνειδητοποιεί τη δυσκολία της κατάστασης, ο Ρετζέπ εκβιάζει τον Κεντάλ με συγκλονιστικές αποκαλύψεις.Ο Φιράτ έχει πάρει την απόφασή του και ετοιμάζεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην Εμπρού, δεν έχει όμως υπολογίσει την απελπισμένη αντίδραση της Ναρίν, που θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι…

MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO

Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 30 Παρασκευή 5/12 orkos siwpis - Ο Πέτρος αποφασίζει ν' αποκαλύψει ένα μέρος της αλήθειας στον Άρη, που δε δείχνει να πείθεται, αλλά επηρεάζεται από τα λόγια του.Ο Γιώργος ανακαλύπτει ότι ο Νώντας έχει σχέση με τη Νίκη. Η Σοφία πιέζει τον Λεωνίδα να της πει ποιος του έδωσε το φάκελο με τις φωτογραφίες από το πάρτι. Ο Νώντας ψάχνει τρόπο να εξαπατήσει τον Πέτρο.Ο Άρης ζητάει από τον Πρόδρομο να του βρει το νέο νούμερο της Ηλέκτρας. Η Ελένη ανακοινώνει στον Έκτορα πως θα προχωρήσει με το διαζύγιο. Το σχέδιο του Άγγελου και του Ιούλιου μπαίνει σε εφαρμογή και με τη βοήθεια της Σάντρας και της Στέλλας, αποφασίζουν να εντοπίσουν τον Λεωνίδα. Ο Τόνυ βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Η Στέλλα σοκάρεται όταν έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα.Ο Στάθης δέχεται μια περίεργη επίσκεψη.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget