3/12/14


​ΑΝΤ1 BROUSKO Epeisodia 249-250-251-252 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 249-250-251-252 ANT1
Μπρούσκο επεισόδιο 249
Ο Πάτροκλος με τη βοήθεια του Διαμαντή, «φυγαδεύουν» τον Φραντς Βάις. Μελίνα κι Αχιλλέας, τριγυρνάνε στα μέρη που πρωτοήρθανε κοντά.Ο Αντώνης, υποψιασμένος ότι είναι λίγα τα ψωμιά του στο οινοποιείο κι αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του, προσεγγίζει τον Παύλο πουλώντας του εκδούλευση, γεγονός που κάνει τον τελευταίο έξαλλο.Ο Πάτροκλος «τρώει πόρτα» απ' την Βασιλική, ενώ στο μεταξύ τα νέα για την απόδραση του Γερμανού απαγωγέα, φτάνουν στον Αχιλλέα και στη Μελίνα που τρομοκρατείται.Ο Νεκτάριος συνεχίζει την επικοινωνία με την Αντιγόνη, με την οποία δείχνει να 'χει τσιμπηθεί για τα καλά. Σε μία συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με την Αναστασία, η Όλγα θα ζητήσει να μάθει τα πραγματικά της αισθήματα απέναντι στον Ματθαίο.Η προκλητική στάση του Μηνά, θα εξαγριώσει τον Αχιλλέα και θα τον οδηγήσει σ' αποκαλύψεις. Η προσβολή της Δάφνης στον Μάρκο, δεν θα μείνει ατιμώρητη ξεσηκώνοντας θύελλες.

Μπρούσκο επεισόδιο 250
Ο Αχιλλέας με τον Μηνά πιάνονται στα χέρια όταν ο πρώτος συνεχίζει να υποστηρίζει, ότι ο Σήφης έχει ερωτικές σχέσεις με την σύντροφο του πατέρα του.Ο Πάτροκλος προσπαθεί να μαλακώσει την Βασιλική και να την πλησιάσει ξανά. Ο Αντώνης εκβιάζει εμμέσως τον Διαμαντή και τον Σήφη πως αν δεν πάρει το ποσό που θεωρεί ο ίδιος πως δικαιούται για να εξαφανιστεί, θα αποκαλύψει στον Ματθαίο την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Αναστασίας.Η Αναστασία ξεκαθαρίζει στην Όλγα ποια είναι τα πραγματικά αισθήματά της για τον Ματθαίο και η ένταση μεταξύ των δύο γυναικών μεγαλώνει.Τα ύποπτα τηλεφωνήματα της Αντιγόνης προς τον Νεκτάριο , οδηγούν τη Δήμητρα στη σκέψη ότι πάλι την απατά.Ο Μάρκος εξακολουθεί να κρατά την ίδια σκληρή στάση στην Δάφνη. Όταν όμως της ανακοινώνει πως θα της πάρει την κηδεμονία του παιδιού, η Δάφνη πάνω στον πανικό της θολώνει και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες.

Μπρούσκο επεισόδιο 251
Δραματικές εξελίξεις ακολουθούν μετά την απελπισμένη πράξη της Δάφνης.Η Αναστασία επιτίθεται στον Ματθαίο με αφορμή την επίσκεψη της Όλγας στο οινοποιείο, προκειμένου να συζητήσουν για επαγγελματικά θέματα. Η σύγκρουσή τους για ακόμα μια φορά θα είναι σφοδρή.Ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση, καθώς η Δήμητρα ανακαλύπτει τις κλήσεις της Αντιγόνης στο κινητό του Νεκτάριου.Ο Αντώνης φεύγει οριστικά από το σπίτι και τη ζωή των Γιαννακάκηδων, αφού πρώτα θα εκτοξεύσει ένα τεράστιο "κατηγορώ" εναντίον της Αναστασίας.Ο Σήφης απαιτεί από τη Λουκία να χωρίσει τον Παύλο, προκειμένου να συνεχιστεί η δική τους σχέση φανερά πλέον και τη φέρνει μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα.

Μπρούσκο επεισόδιο 252
Οι δικαιολογίες του Νεκτάριου για την Αντιγόνη δεν πείθουν την Δήμητρα.Η πίεση του Σήφη στην Λουκία, δείχνει να φέρνει σιγά-σιγά τα επιθυμητά γι' αυτόν αποτελέσματα.Στην προσπάθειά της να τα βρουν τα δύο αδέλφια, η Όλγα παίρνει θέση υπέρ του Αχιλλέα, εκνευρίζοντας τον Ματθαίο.Η ψυχολογική κατάσταση της Στεφανίας, προβληματίζει έντονα την Αγγελική και τον Σήφη. Παρά τις επεμβάσεις όλων, ο Μάρκος παραμένει ανένδοτος στο να επιστρέψει το παιδί στην Δάφνη που βρίσκεται πλέον σε τραγική κατάσταση.Η σχέση Πάτροκλου-Βασιλικής, δείχνει να βαδίζει καλά μετά τις πραγματικές προσπάθειες που κάνει ο πρώτος για ν' αλλάξει. Στα Χανιά, η αστυνομία διερευνά την εμφάνιση χαρτονομίσματος απ' τα λύτρα της απαγωγής. Ο Διαμαντής μαθαίνει τα νέα και θορυβείται, ενώ παράλληλα έχει ν' αντιμετωπίσει και την αντίδραση του Νεκτάριου, σχετικά με τ' αποτελέσματα της εξέτασης DΝΑ.Στο μεταξύ ο Αχιλλέας, έχοντας μια νέα επαγγελματική επιτυχία, επιστρέφει στον Σήφη ένα ακόμα μέρος απ' τα λύτρα. Αντιμετωπίζει όμως μια πολύ «αλλόκοτη» αντίδραση.

Epeisodia 249-250-251-252 BROUSKO

MEGA KLEMMENA ONEIRA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 439-440-441-442-443-444-445-446-447-448-449 EPEISODIA VIDEO -

Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 442 (Επεισόδιο 4)
Η Χαρά αγχώνεται για την πρώτη μέρα της στο κολέγιο και η Μάνιατής εκφράζει το ενδιαφέρον της για τον Σταύρο, τον οποίο γνώρισε στη σκοποβολή. Ο Βασίλης πλησιάζει τον Νότη και απαιτεί να του δώσει τα χρήματα που του υποσχέθηκε, εκείνος όμως του ζητάει να περιμένει λίγο ακόμα… Η Νιόβη αρχίζει να νιώθει καταπιεστικά από τη συνεχή προστασία και την υπερβολική αγάπη του Γιώργου… Στο μεταξύ, ο Νότης ανακοινώνει στη Λήδα πως κατάφερε να προσεγγίσει τον Σταύρο και δουλεύει πια σαν οικονομικός σύμβουλος στο ίδρυμα Βαλάτου…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget