22/11/14

Το Samsung Galaxy S5 Plus αποκαλύφθηκε επίσημα πριν από έναν μήνα και πρόκειται για την αναβαθμισμένη έκδοση της φετινής ναυαρχίδα Samsung Galaxy S5. Σχεδόν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια αλλά έρχεται με Snapdragon 805 που δίνει καλύτερο quad-core Krait 450 επεξεργαστή και νέας γενιάς GPU, Adreno 420. Επιπλέον το Samsung Galaxy S5 Plus έρχεται με πιο γρήγορη LTE συνδεσιμότητα, μπορεί να δώσει Cat.6 LTE ταχύτητες που σημαίνει 300Mbps downlink και 50Mbps uplink Η συσκευή εμφανίστηκε στο eBay Γερμανίας με τιμή στα 400 ευρώ ενώ υπάρχει και σε stock σε κατάστημα στη Γερμανία στα 530 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα το είδαμε να εμφανίζεται στη Samsung Ολλανδίας με τιμή 599 ευρώ. Πηγή Μάθε για: Android, Samsung, Samsung Android Smartphones, Samsung Galaxy S5 Plus, Samsung Smartphones Συντάκτης: Λορένα Σιούτη.

Ενώ η Google ξεκίνησε την αναβάθμιση των Nexus συσκευών ακολουθώντας τη Motorola, άλλοι κατασκευαστές όπως η HTC έχουν δώσει


​Όνειρο Ήταν Επεισόδια 68-69-70-71-72 epeisodia Oneiro Itan 68-69-70-71-72 ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 68 Δευτέρα 24/11/2014
Η Ήβη μαζί με τον Γκάμπριελ είναι γεγονός και με τη βοήθεια της Δόμνας θα καταφέρουν να το σκάσουν από το σπίτι και αφού έχουν διαβατήρια στα χέρια τους ετοιμάζονται να φύγουν από την Κύπρο.Ο Βίκτωρας μαζί με τον Αντώνη και τον Πάνο αποφασίζουν ότι πρέπει να απαγάγουν την Δόμνα.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 69
Τρίτη 25/11/2014
Η Δόμνα θα κάτσει και θα εξιστορήσει στον Αντώνη όλα αυτά τα γεγονότα που της σημάδεψαν την ζωή της και ακόμα του εξηγεί για πιο λόγο που μισεί τόσο πολύ την οικογένεια Δραγούμη.Ακόμα θα δούμε και την ψυχολόγο των φυλακών όπου και είχε αναλάβει την Ήβη να θέλει να πάει στον εισαγγελέα και να του πει για τις απειλές του Άγγελου που δέχεται η κοπέλα.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 70 Τετάρτη 26/11/2014
Η Ελπίδα μαζί με τη βοήθεια της Στέλλας θα αποκαλύψουν ότι ο Άγγελος μαζί με τον Κατσιά ήταν παιδικοί φίλοι.Ακόμα φαίνεται πλέον ότι ο Πάνος έπαιζε και εκείνος το δικό του παιχνίδι από την αρχή. Θα δούμε την υπαστυνόμο Καραμανώλη να δίνει διαταγή να πάει να συλληφθεί ο Άγγελος.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 71 Πέμπτη 27/11/2014
Η Στέλλα μαζί με τον Αντώνη θα μάθουν πάρα πολύ σημαντικές πληροφορίες για τον περιβόητο Φραγκόπουλο και θα συνειδητοποιήσουν ότι έχει πάρα πολλά κοινά στοιχεία με ένα γνωστό τους πρόσωπο.Η Ήβη φαίνεται πλέον ότι εμπιστεύεται πάρα πολύ τον Γκάμπριελ και θα του πει τα πάντα σχετικά με το παρελθόν της αλλά και την σχέση που έχει η Δόμνα μαζί με τον Άγγελο αλλά και με την οικογένεια της.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 72 Παρασκευή 28/11/2014
Ο Αντώνης φαίνεται πλέον ότι είναι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι ο Ερμής Φραγκόπουλος είναι ο Πάνος και συνεργάζεται με τον Άγγελο και ότι αυτός σκότωσε την Άννα.Στη συνέχεια θα δούμε ότι έχει εντοπίσει τον Πάνο όπου θα τον σημαδεύει με ένα όπλο στο κεφάλι. Οι δύο άνδρες θα παλέψουν τότε το όπλο θα εκπυρσοκροτήσει και ένας από τους δύο, θα τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά.
epeisodia 68-69-70-71-72 ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ


​ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26-27-28-29-30 Orkos-Siwpis-epeisodio-26-27-28-29-30 Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 26-27-28-29-30

Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 26 Δευτέρα 1/12
Η Αλεξάνδρα πιέζει τον Πέτρο να πουν την αλήθεια στη Σοφία αλλά εκείνος αρνείται.
Ο Ιούλιος πλησιάζει τη Σάντρα και προσπαθεί ν' απολογηθεί ενώ της ξεκαθαρίζει πως ενδιαφέρεται για κείνη. Η Ελένη υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Έκτορα και τη Δάφνη και η Μαρίνα, άθελά της, το επιβεβαιώνει.Η Ελένη του ζητάει να την απολύσει. Ο Στάθης εξομολογείται στον Άρη πως η Ηλέκτρα είναι ερωτευμένη μαζί του και του υπόσχεται ότι σύντομα θα μάθει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν.Ο Πέτρος αποφασίζει να στριμώξει τον Νώντα και του ζητάει να βρεθούν.Η Νίκη ενημερώνει τον Νώντα πως ο Γιώργος «πουλήθηκε» στον Ασλάνη. Η Στέλλα νιώθει πως έκανε λάθος με τον Άγγελο και ζητάει από τη Σοφία να την πάρει μαζί της στην Αθήνα για να του μιλήσει.Από την άλλη, ο Άγγελος πιέζει τον Τόνυ να βρει ποιός του την έστησε και να τον τιμωρήσει. Ο Άρης κάνει το πρώτο βήμα και βρίσκει την Ηλέκτρα με σκοπό να της ανοίξει την καρδιά του...

Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 27 Τρίτη 2/12
Ο Νώντας με τον Ηλία προσπαθούν να στριμώξουν τον Στάθη, που αν και δεν το γνωρίζει ακόμη, κινδυνεύει πολύ.
Πίσω απ' αυτό κρύβεται ο Πέτρος. Ο Άρης με την Ηλέκτρα παρασύρονται σε μια εκδρομή και έρχονται πολύ κοντά.
Όμως αυτή η συνεύρεση έχει απρόσμενη εξέλιξη. Ο Έκτορας απογοητεύει την Ελένη και τη Δάφνη και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Χριστίνα. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται να δουλεύει στο ξενοδοχείο και θυμάται τα νιάτα της και η Στέλλα έρχεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Άγγελο

Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 28 Τετάρτη 3/12
Ο Στάθης βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Άρης ανοίγει την καρδιά του στον Πρόδρομο αλλά εκείνος προσπαθεί να τον συνετίσει.Η Αλεξάνδρα ταράζεται, μετά από μία συζήτηση, που κάνει με τη Σοφία. Ο Διονύσης μπλέκει τον Πανίκο σε μία επικίνδυνη ιστορία, χωρίς τη θέλησή του.Ο Άρης και η Ελένη έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα του γάμου τους. Ο Τόνυ βρίσκεται σε αδιέξοδο…

Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 29 Πέμπτη 4/12
Ο Άρης ψάχνει την Ηλέκτρα, αλλά εκείνη τον αποφεύγει και αποφασίζει να συγκεντρωθεί στη νέα της δουλειά.
Η Αλεξάνδρα καταρρέει και ζητάει από τη Μαρίνα να γυρίσει πίσω, όμως εκείνη αρνείται. Ο Νώντας εξηγεί στον Πέτρο πως η παρουσία του στην Κύπρο θα κάνει καλό στην προεκλογική καμπάνια του Έκτορα και ο Πέτρος δέχεται να πάει στο νησί.
Παράλληλα, κανονίζει με τη βοήθεια της Νίκης, να αντιμετωπίσει και το μέτωπο του Γιώργου. Ο Άγγελος και ο Ιούλιος προχωράνε το σχέδιο για να εντοπίσουν τον Λεωνίδα.Ο Τόνυ αποφασίζει να κινηθεί πίσω από την πλάτη του Νώντα και με τη βοήθεια του Ηλία να βγάλει τον Στάθη από τη μέση. Ο Έκτορας δείχνει να γοητεύεται από τη Χρίστινα, αλλά το παίζει άνετος. Ο Άρης παραδέχεται στη Μαρίνα πως ο γάμος του με την Ελένη έχει τελειώσει και εκείνη τον ρωτάει αν υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του.
Η Στέλλα γνωρίζει τον Λεωνίδα αλλά αγνοεί το ποιός πραγματικά είναι. Η Σάντρα και ο Ιούλιος έρχονται και πάλι κοντά. Ο Άρης αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Άρη για το παρελθόν..

Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 30 Παρασκευή 5/12
Ο Πέτρος αποφασίζει ν' αποκαλύψει ένα μέρος της αλήθειας στον Άρη, που δε δείχνει να πείθεται, αλλά επηρεάζεται από τα λόγια του.
Ο Γιώργος ανακαλύπτει ότι ο Νώντας έχει σχέση με τη Νίκη. Η Σοφία πιέζει τον Λεωνίδα να της πει ποιος του έδωσε το φάκελο με τις φωτογραφίες από το πάρτι. Ο Νώντας ψάχνει τρόπο να εξαπατήσει τον Πέτρο.
Ο Άρης ζητάει από τον Πρόδρομο να του βρει το νέο νούμερο της Ηλέκτρας. Η Ελένη ανακοινώνει στον Έκτορα πως θα προχωρήσει με το διαζύγιο. Το σχέδιο του Άγγελου και του Ιούλιου μπαίνει σε εφαρμογή και με τη βοήθεια της Σάντρας και της Στέλλας, αποφασίζουν να εντοπίσουν τον Λεωνίδα. Ο Τόνυ βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Η Στέλλα σοκάρεται όταν έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα.Ο Στάθης δέχεται μια περίεργη επίσκεψη.


​MANA Χ OURANOU 14-15-16-17 - «Μάνα Χ Ουρανού» συμπεθέρες (Επεισόδιο 14) Δευτέρα 24/11/14

Όταν έχεις παιδιά αναγκάζεσαι να κάνεις παρέα
με τους γονείς των φίλων τους. Τι γίνεται όμως όταν δεν τους αντέχεις;
Η Αλεξία, η Ολίβια κι ο Δημήτρης γράφονται στη θεατρική ομάδα του σχολείου που θα ανεβάσει το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», πράγμα που επιτείνει την οργή της Μαριλίζας για τη «σχέση» του Δημήτρη με την Αλεξία, αλλά και του Πάνου που ενοχλείται απ' την ιδιαίτερη επικοινωνία τους.Στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, η κόντρα ανάμεσα στις «συμπεθέρες» Κατερίνα και Μαριλίζα παίρνει φωτιά την ώρα που οι γονείς πρέπει να ψηφίσουν ποια μέλη του Συλλόγου θα χάσουν το Σάββατό τους περνώντας εκπαίδευση πυρασφάλειας με τη Μαριλίζα.Θα καταφέρει η Κατερίνα να μην ψηφιστεί για πυρασφάλεια; Και να γλιτώσει ένα Σάββατο με τη Μαριλίζα; Θα καταφέρει ο Δημήτρης να εκφράσει στην Αλεξία τα συναισθήματά του; Και πόσο μπορεί ένα σαιξπηρικό κείμενο τετρακοσίων χρόνων να επηρεάσει τις ζωές των μαθητών του 3ου Γενικού Λυκείου;

«Μάνα Χ Ουρανού» ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι (Επεισόδιο 15) Τρίτη 25/11/14
Σ' ένα ειδικό επεισόδιο-flashback συναντάμε to IceBucketChallenge να σαρώνει μπαλκόνια, κήπους και αυλές με παγωμένο νερό και παγάκια.
Η Μαριλίζα επισκέπτεται για πρώτη φορά το σπίτι της Κατερίνας μαζί με τον άντρα της, μετά από πρόσκληση του Γρηγόρη, και φυσικά δε βρίσκει τίποτα του γούστου της, μειώνοντας την Κατερίνα σε κάθε ευκαιρία.
Θα τελειώσει αναίμακτα το δείπνο Κατερίνας-Μαριλίζας μετά συζύγων; Ποιοι θα κάνουν τελικά το IceBucketChallenge και γιατί; Και μπορεί η Μαριλίζα να φτιάξει μουσακά γρηγορότερα απ' τον Τσακ Νόρις;

«Μάνα Χ Ουρανού» SaturdayDayFever (Επεισόδιο 16) Δευτέρα 1/12/14
Έκτακτη συμμετοχή: Γιώργος Χρανιώτης (πυροσβέστης)
Όταν έχεις παιδιά αναγκάζεσαι να κάνεις παρέα με τους γονείς των φίλων τους. Τι γίνεται όμως όταν δεν τους αντέχεις;
Σπίτι, σχολείο, και το κρεβάτι της Κατερίνας έχουν πάρει φωτιά, κι η Κατερίνα προσπαθεί να ισορροπήσει σαν «γάτα πάνω σε καυτή τσίγκινη στέγη».Τσουρουφλίζεται όταν πρέπει να ξυπνήσει Σάββατο οκτώμισι το πρωί για να περάσει ολοήμερη εκπαίδευση πυρασφάλειας για το σχολείο μαζί με τη Μαριλίζα, παρόλο που οι πυροσβέστες είναι αρκετά γοητευτικοί και προσελκύουν στο σχολείο κι όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Η θερμοκρασία ανεβαίνει όταν η Αλεξία, ψάχνοντας να στεγάσει τον κρυφό έρωτα της με τον Πάνο, παγιδεύεται ημίγυμνη σε μια τάξη με όλες τις μαμάδες στον ακριβώς κάτω όροφο.
Αλλά τα πράγματα γίνονται πραγματικά καυτά όταν μαμάδες, πυροσβέστες, το παράνομο ζευγάρι κι οι έφηβοι φίλοι τους θα βρεθούν στον ίδιο χώρο.Θα καταφέρει η Κατερίνα να κοιμηθεί χωρίς τον Γρηγόρη; Θα αντισταθεί στο φλερτ του γοητευτικού πυροσβέστη; Και τι δουλειά έχει η Αλεξία στον διάδρομο του σχολείου με το σουτιέν, φορώντας το μπουφάν του Δημήτρη;

«Μάνα Χ Ουρανού» selfies, part 2 (Επεισόδιο 17) Τρίτη 2/12/14
Μπορούμε πραγματικά ν' αλλάξουμε; Ή είμαστε μόνο αυτό που φαίνεται;
Η Κατερίνα αντιμετωπίζει διπλή απειλή: Στο μέτωπο της δουλειάς, το επαγγελματικό της μέλλον μετά το συμβόλαιο που κατέστρεψε κατά λάθος, κρέμεται από τη Στέλλα τη χαζή του γραφείου. Στο μέτωπο του σπιτιού, πρέπει να φτιάξει την εργασία Καλλιτεχνικών του Παρασκευά (μια αυτοπροσωπογραφία με καπάκια μπύρας), σε μια προσπάθεια ν' ανεβάσει τους βαθμούς του γιου της. Κι η Αλεξία, μετά από έρευνες, λύνει το μυστήριο της εξαφάνισης του Γρηγόρη: είναι στη Βραζιλία με την ΈΝΦΙΑ, που του τρώει όλα τα λεφτά, και μάλλον είναι Ρωσίδα χορεύτρια.Ταυτόχρονα, η Έμυ ανακαλύπτει το πιο κρυφό μυστικό του Παρασκευά και μαθαίνουμε επιτέλους τι στην ευχή του Θεού κάνει ο Γρηγόρης στη Βραζιλία.Ποια είναι αυτή η Ένφια, που έχει πάρει σβάρνα όλους τους πατεράδες του σχολείου; Θα καταφέρει η Έμυ να μαγειρέψει αυγά; Και τι συνέβη όταν ο Παρασκευάς δούλεψε σερβιτόρος;
Οι απαντήσεις στο 17ο επεισόδιο του Μάνα Χ Ουρανού.


​Επεισόδιο 22 – Δευτέρα 24/11/14 Mega «Δικαίωση» -
Ο Νικηφόρος περνάει δύσκολες ώρες στην
απομόνωση, αλλά δεν ομολογεί πού βρίσκεται το χειρόγραφο. Η Τζίνα κοντεύει να τρελαθεί
από την αγωνία της για την τύχη του πατέρα της, αλλά δεν εγκαταλείπει την προετοιμασία για να το σκάσουν μόλις αποφυλακιστεί. Ο Ανδρέου πολιορκεί τη Νατάσσα, που δείχνει να σαγηνεύεται από το παιχνίδι του, αλλά δεν πέφτει εύκολα. Ο Χρήστος προσπαθεί να καταλάβει γιατί τον χώρισε η Μυρτώ, χωρίς να βρίσκει λογική εξήγηση και η Λία τον παρηγορεί. Ο Ιάσωνας πείθει τη Τζίνα να πάρει τον Νικηφόρο και να εξαφανιστούν για ένα διάστημα, μακριά από την Αθήνα. Η Τζίνα όμως επιμένει πως δεν θ' αργήσουν να γυρίσουν για να εκδικηθούν τη Βάλια για όσα πέρασε. Ο Θησέας πιέζει τη Νατάσσα να κυνηγήσει τη νέα γνωριμία με τον μυστήριο άντρα στο καζίνο και να τον εκμεταλλευτεί, μη γνωρίζοντας πως μιλάει για τον Ανδρέου. Παράλληλα κι εκείνος δείχνει να έχει τα ίδια σχέδια για κείνον και τη Μυρτώ, αφού την φλερτάρει σε κάθε ευκαιρία. Η Βάλια ανησυχεί για το χειρόγραφο, καθώς πλησιάζει η μέρα της αποφυλάκισης του Νικηφόρου, αλλά ο Ανδρέου την καθησυχάζει πως ελέγχει την κατάσταση. Η Μαρίζα αποκαλύπτει στον Χρήστο το επίθετο της Μυρτώς κι μένει άναυδος όταν μαθαίνει πως η Μυρτώ είναι ο παιδικός του έρωτας από τη Σύρο. Τρέχει να της το πει, αλλά τη βρίσκει να γευματίζει με τον Θησέα κι απογοητεύεται. Η κοινή γνώμη αντιδρά στην κατασκευή του εμπορικού κέντρου και ο Λευτέρης στριμώχνεται, καθώς χρωστάει πολλά λεφτά στον Ανδρέου. Ο Νικηφόρος πείθει τον φύλακα να τον πάει πίσω στο κελί του, γιατί αν πάθει κάτι, όλες οι υποψίες θα πέσουν πάνω του. Ο Ανδρέου κάνει την πρώτη κίνηση εντυπωσιασμού προς τη Νατάσσα.

Επεισόδιο 23 – Τρίτη 25/11/14 | Mega «Δικαίωση»
Η Τζίνα αγωνιά για τον Νικηφόρο και πιέζει τον Ιάσωνα να την αφήσει να πάει κοντά του, όμως εκείνος αρνείται. Ο Ανδρέου καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή της Νατάσσας. Ο Νάσος εντοπίζει τον Θωμά και τον απειλεί να του δώσει το χειρόγραφο, όμως εκείνος έχει άλλα σχέδια. Παζαρεύει το χειρόγραφο και ζητάει ένα τρελό ποσό για να το παραδώσει στη Βάλια, που μέσα στον πανικό της δείχνει διατεθειμένη να συνεργαστεί. Η Τζίνα το σκάει από την επιτήρηση του Ιάσωνα και πάει στη φυλακή. Μιλάει στον Νικηφόρο για τα μελλοντικά σχέδιά της και του ζητάει να βασιστεί σ'εκείνη, τα έχει όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Η μέρα της αποφυλάκισης φτάνει, η Τζίνα περιμένει τον πατέρα της με αγωνία, αλλά ο Ανδρέου και η Βάλια έχουν άλλα σχέδια. Ο Νικηφόρος πέφτει νεκρός στην αγκαλιά της Τζίνας, από τη σφαίρα του ελεύθερου σκοπευτή. Ο Νάσος και ο Σάκης πλησιάζουν στο σημείο και πείθουν την Τζίνα να τους ακολουθήσει. Εκείνη, επηρεασμένη από το σοκ, το κάνει χωρίς αντιρρήσεις. Ο Ιάσωνας, που έχει καταλάβει την παγίδα, παρακολουθεί από μακριά κι επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Η Μυρτώ μαθαίνει για τη δολοφονία από την τηλεόραση και σοκάρεται, ενώ η Βάλιαανακτεί την ψυχραιμία της για να μην προδοθεί. Ο Λευτέρης όμως υποψιάζεται πως αυτή βρίσκεται πίσω απ' τη δολοφονία του Νικηφόρου. Η Μυρτώ, λόγω των γεγονότων, ξαναζεί τη δολοφονία του πατέρα της και η Βάλιατής συμπαραστέκεται.

Επεισόδιο 24 – Πέμπτη 27/11/14 | Mega «Δικαίωση»
Η Τζίνα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αρνείται να πιστέψει πως ο πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια της. Η Ανθή κατηγορεί ανοιχτά τη Βάλια για τον φόνο του Νικηφόρου και για πρώτη φορά οι δύο αχώριστες φίλες αναμετρούνται σκληρά. Η Ανθή την προειδοποιεί πως σύντομα θα έρθει μια μέρα που δεν θα μπορεί πια να κινεί τα νήματα. Ο Θησέας εκμεταλλεύεται την άσχημη ψυχολογία της Μυρτώς και βρίσκει την ευκαιρία να την πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Ο Ανδρέου πολιορκεί τη Νατάσσα που αντιδρά στο φλερτ του κι αυτό τον εξιτάρει. Ο Χρήστος ψάχνει απεγνωσμένα τη Μυρτώ για να της εξηγήσει ποιός είναι, αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Η Λία τού συμπαραστέκεται στο ζόρι του και του εξομολογείται πως θέλει να φύγει από το σπίτι γιατί δεν αντέχει άλλο τον πατέρα τους. Η Βάλια παραχωρεί συνέντευξη στα Μέσα, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Νικηφόρου, γεγονός που κάνει την Τζίνα ακόμα πιο έξαλλη μαζί της. Η δίψα της για εκδίκηση μεγαλώνει. Ο Θωμάς έρχεται σε συνεννόηση με τη Βάλια για να της παραδώσει το χειρόγραφο. Η Ανθή ανησυχεί πως ο Νικηφόρος έχει ήδη πει όλη την αλήθεια στην Τζίνα και προειδοποιεί τη Βάλια πως μόλις απέκτησε μια ορκισμένη εχθρό, την κόρη της. Ο Ιάσωνας προσπαθεί να εμποδίσει την Τζίνα απ'το να πάει στην κηδεία του Νικηφόρου, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Λευτέρης αγοράζει ένα σπίτι στη Σύρο και το κάνει δώρο στη Λία, κίνηση που προβληματίζει κι επηρεάζει θετικά τα παιδιά και κυρίως την Ερμιόνη. Ο Θησέας πλησιάζει ακόμα περισσότερο τη Μυρτώ.

Επεισόδιο 25 – Παρασκευή 28/11/14 | Mega «Δικαίωση»
Η Τζίνα προσπαθεί να συνέλθει από τον χαμό του πατέρα της και το μυαλό της φτιάχνει επικίνδυνα σενάρια. Ανακοινώνει στον Ιάσωνα πως θα κινηθεί εναντίον της Βάλιας και θα την παγιδεύσει όπως ακριβώς έκανε κι εκείνη με τον Νικηφόρο. Η Μυρτώ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ενάντια στο χτίσιμο του εμπορικού και ο Θησέας παριστάνει ότι τη στηρίζει, ενώ η σχέση τους γίνεται πιο ερωτική. Ο Ανδρέου καθησυχάζει τη Βάλια πως είναι ζήτημα χρόνου να εντοπίσει την Τζίνα, όμως η ίδια φροντίζει να καλύψει τα ίχνη της με μια ολική αλλαγή στην εμφάνισή της. Ο Λευτέρης, θολωμένος από πόθο, βιάζει τη Νατάσσα. Ο Χρήστος αποκαλύπτει στη Μυρτώ όλη την αλήθεια για το ποιός είναι. Η Βάλια επισκέπτεται τον τάφο του Νικηφόρου, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Το σχέδιο της Τζίνας μπαίνει σε εφαρμογή. Ο βανδαλισμός στο θέατρο της Βάλιας και στον τάφο του Νικηφόρου, κινητοποιεί τα Μέσα που ψάχνουν τον συσχετισμό πίσω απ'αυτή την κίνηση. Παράλληλα, η Τζίνα έρχεται σε επικοινωνία με τον Θωμά και τον προειδοποιεί να μην δώσει πουθενά αλλού το χειρόγραφο γιατί μετά θα χάσει τη ζωή του. Η Ανθή υποψιάζεται ότι η Τζίνα θα γυρέψει εκδίκηση και ανησυχεί για τη Βάλια. Η Βάλια αντιδρά σπασμωδικά κι αποφασίζει ν'αλλάξει έργο, ανεβάζοντας ένα νέο με τίτλο «Δικαίωση». Η Ανθή τής δηλώνει πως αυτή η επιλογή δεν θα της βγει σε καλό κι αποφασίζει να μην την βοηθήσει όπως έκανε πάντα. Η Μυρτώ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Χρήστος είναι ο παιδικός της έρωτας. Ο Χρήστος την παρακαλάει να μην αφήσει την έχθρα των οικογενειών να μπει ανάμεσά τους. Τα δύο παιδιά δίνουν όρκο να μην ξαναχωρίσουν ποτέ.


​Μοντέρνα οικογένεια επεισοδια 25-26-27 moderna oikogeneia epeisodia 25-26-27

Μοντέρνα οικογένεια | Πέμπτη 27/11/14 – Επεισόδιο 25
Ο Φίλιππος και η Φαίη προσπαθούν να πείσουν την Αλεξάνδρα να χαλαρώσει λίγο με το διάβασμα και τα μαθήματα, αλλά σύντομα καταλήγουν στο να αναρωτιούνται αν η δική τους νοημοσύνη στέκεται εμπόδιο στην πρόοδο και εξέλιξη της κόρης τους. Στο μεταξύ, ο Τάκης είναι πολύ ειλικρινής και κυνικός απέναντι σε ένα φιλικό ζευγάρι που δεν χωνεύει καθόλου, με την Κάρμεν να προσπαθεί να επανορθώσει με έναν μάλλον… ανορθόδοξο τρόπο. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δημήτρης θα συναντηθεί τυχαία με μια παλιά συμμαθήτρια και πρώην σχέση του και θα αποκαλύψει στον Λάμπρο ότι μόλις συνειδητοποίησε πως υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση να είναι ο πατέρας του παιδιού της…

Μοντέρνα οικογένεια | Παρασκευή 28/11/14 – Επεισόδιο 26
Η Φαίη παίρνει αγανακτισμένη την απόφαση να αλλάξει ρόλους με τον Φίλιππο και να γίνει αυτή η αστεία της οικογένειας και ο Φίλιππος ο αυστηρός, που θα μαλώνει τα παιδιά. Τα παιδιά πιάνονται τελείως απροετοίμαστα γι' αυτή την ανατροπή και ειδικά τα κορίτσια που γνωρίζουν με τον χειρότερο τρόπο το… σκληρό πρόσωπο του Φίλιππου. Την ίδια ώρα, ο Τάκης και η Κάρμεν ετοιμάζονται να γιορτάσουν την ονομαστική γιορτή του Ντιέγκο, αφού πρώτα βρουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, ενώ ο Δημήτρης ετοιμάζεται για τη συναυλία που περίμενε εδώ και καιρό, μέχρι να διαπιστώσει ότι ο Λάμπρος είναι πολύ άρρωστος και πρέπει να μείνει σπίτι, για να τον φροντίσει. Ή μήπως δεν πρέπει να μείνει;…

Μοντέρνα οικογένεια | Πέμπτη 4/12/14 – Επεισόδιο 27
Ο Φίλιππος και η Φαίη έχουν επέτειο γάμου και τα παιδιά αποφασίζουν να τους κάνουν έκπληξη φτιάχνοντας και πηγαίνοντάς τους ένα πρωινό στο κρεβάτι. Μόνο που η έκπληξη θα είναι όλη δική τους, αφού θα πιάσουν τους γονείς τους σε… πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Την ίδια ώρα, η Κάρμεν γράφει ένα e-mailστηΦαίη στο οποίο της λέει ωμά τη γνώμη της για εκείνη, αλλά μόλις συνειδητοποιήσει πως το e-mail εστάλη κατά λάθος, κάνει ό,τι μπορεί για να το διαγράψει πριν το διαβάσει η Φαίη. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δημήτρης και ο Λάμπρος προσπαθούν να κλείσουν τραπέζι σε ένα εστιατόριο με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο που θα μπορούσε να υπάρξει…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget