21/11/14


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 21/11/2014 - Η Εύα θα σοκαριστεί όταν γίνει η αποκάλυψη της ταυτότητας του Ερμή Φραγκόπουλου. Ακόμα θα δούμε και την υπαστυνόμο Καραμανώλη να ανακαλύπτει την απαγωγή του Νικόλα και έτσι θα ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται ώστε να τον εντοπίσει. Τα πράγματα όμως για τον Νικόλα έχουν αρχίσει να σκουραίνουν αφού η υγεία του έχει αρχίσει να επιδεινώνεται λόγω του άσθματος. Η ατμόσφαιρα πλέον έχει γίνει πάρα πολύ τεταμένη σχετικά με την δικαστική διαμάχη για την ακύρωση του γάμου που έχει η Ήβη μαζί με τον Άγγελο.


​Μοντέρνα Οικογένεια τι θα δούμε σήμερα 21/11/2014

Η Αλεξάνδρα μαζί με τη Δανάη θα έχουν έναν έντονο καβγά και η αιτία θα είναι μια μπλούζα και εκεί βλέπουμε και την Φαίη να προσπαθεί να τις κάνει ώστε να μην μαλώνουν χωρίς όμως να τα καταφέρνει.
Ακόμα θα δούμε και τον Φίλιππο να πηγαίνει να επισκέπτεται ένα σπα όπου και θα δέχεται ένα μεγάλο πακέτο περιποίησης.
Ο Λάμπρος παίρνει την απόφαση να μιλήσει στη Λίλλυ για την υιοθεσία. Ο Λάμπρος θα ανακαλύψει ένα μυστικό που ο Δημήτρης έκρυβε καλά


​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 21/11/2014 -
Μπρούσκο στο επεισόδιο 234 όπου η σύγκρουση που θα έχει η Αναστασία μαζί με τον Ματθαίο πλέον θα είναι μεγάλη όπως και η αποψινή συζήτηση που θα έχουν θα στιγματίσει την ζωή τους και στους δύο. Ο Αχιλλέας θα επιστρέψει ένα πολύ μεγάλο μέρος από το ποσό που είχε δώσει ο Σήφης στους απαγωγείς ενώ η αγωνία της Μελίνας για τα αποτελέσματα της εξωσωματικής έχει φτάσει στο αποκορύφωμα.
Ο Ματθαίος θα μείνει άναυδος όταν θα πληροφορηθεί ότι η Όλγα έχει φύγει για την Κύπρο.
Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις αφού ο Παύλος Γιαννακάκης θα μιλήσει στην Αναστασία για την δολοφονία των γονιών των Ματθαίων και αυτή η συζήτηση θα της βάλει πολλές ιδέες και θα αρχίσει να σκέφτεται ότι μπορεί να μην ισχύουν αυτά τα γεγονότα που της είχε πει ο Διαμαντής.Η Αναστασία πλέον έχει αρχίσει να ψάχνει να βρει την αλήθεια.
Η Πανίτσα πλέον ασκεί ψυχολογικό πόλεμο στην Δάφνη αλλά και στο Μάρκο ώστε να μείνει ο Ιταλός μουσικός στο σπίτι τους.Η Βασιλική απαιτεί από τον Πάτροκλο να ξεκαθαρίσει πλέον τη θέση του και τι θα κάνει απέναντι σε αυτή. Τέλος βλέπουμε ότι η μέρα που θα μάθει η Μελίνα εάν πέτυχε η εξωσωματική φτάνει!


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 20/11/2014

Με την Δώρα Χαρίτου ην κοπέλα που φιλήθηκε ο Παύλος το βράδυ της αποφοίτησης αναγκάζεται να συνεργαστεί η Μαριλένα για την φωτογράφηση της νέας καμπάνιας.
Την ίδια στιγμή ο Άρης ακούει αποσβολωμένος τη Σοφία να του λέει πως ο Κυριάκος την πίεσε για να μη μιλάνε οι 2 τους...


​Star: Καθημερινά στις 18:40 Παρασκευή 21/11 Επεισόδιο 19 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ KARAGUL GREEK SUBS
Η Ναρίν αντιλαμβάνεται πως μερικά κοσμήματά της λείπουν και αυτό γίνεται η αιτία να ξεσπάσει ένας πανικός στο σπίτι. Η Εμπρού περνά δύσκολες στιγμές. Η Σιμπέλ, που προσπαθεί να φύγει από το Χαλφέτι με την Αϊσέ, παγώνει με ένα νέο, που μαθαίνει στον σταθμό των λεωφορείων. Ο Μπαράν, απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να βρει την Αϊσέ στο σχολείο, πηγαίνει στο σπίτι του Φιράτ για να ζητήσει εξηγήσεις από τον Ρετζέπ αλλά εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO

GREEK SUBS ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 15-16-17-18-19 KARAGUL


Τρίχες τι θα δούμε σήμερα 21/11/2014Πλέον ο Τάσος κοιμάται πάνω στη σοφίτα, όπου και δέχεται διάφορες επισκέψεις. Θα δούμε και δύο ληστές να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στη σειρά.Ακριβώς την επόμενη μέρα η Καιτούλα θα ζητήσει από τον δικηγόρο της να πάει στο κομμωτήριο προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το διαζύγιο της με τον Τάσο.Οι ληστές όμως παράλληλα συνεχίζουν τη δουλειά τους και σκάβουν τον τοίχο του κομμωτηρίου. Εάν και τους τυχαίνουν πάρα πολλά προβλήματα και απρόοπτα. Τι θα κάνουν όμως οι πρωταγωνιστές της σειράς του κομμωτηρίου θα καταλάβουν ότι υπάρχουν λίστες εκεί:


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21 EPISODE 021 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/11/2014
Περίληψη: Ο Χρήστος, που αγνοεί για την πλεκτάνη της Μαρίζας εναντίων τους, προσπαθεί να βρει τη Μυρτώ για να του εξηγήσει γιατί τον αποφεύγει. Η Μυρτώ μιλάει στη Βάλια για την κατάσταση με τον Χρήστο. Η Βάλια βρίσκει την ευκαιρία να την πλησιάσει, μάνα και κόρη έρχονται κοντά μετά από πολύ καιρό. Η Βάλια ανακαλύπτει πως ο Χρήστος είναι ο γιος του Λευτέρη και ψαρεύει πληροφορίες για τα προσωπικά του. Ο Θωμάς φεύγει άρον άρον για τη Σύρο και ο Πρίγκιπας δίνει εντολή στον Νάσο να τον ακολουθήσει. Παράλληλα ενημερώνεται από τον Σάκη ότι η κοπέλα που ψάχνει, η Νατάσσα, κυκλοφορεί με τον Ρήγα στο καζίνο. Ο Λευτέρης βγάζει έξω την Ερμιόνη για την επέτειό τους και την τουμπάρει για μια ακόμη φορά. Ο Χρήστος δεν πιστεύει ότι χωρίζουν για να μην πληγωθεί η Μαρίζα αλλά η Μυρτώ δεν του δίνει άλλες εξηγήσεις. Ο Θησέας βλέπει την παγωμάρα ανάμεσα στον Χρήστο και τη Μυρτώ κι εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να την πλησιάσει Η Τζίνα δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά από τον πατέρα της, αλλά αυτή τη φορά το επισκεπτήριο κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Ανδρέου ειδοποιείται ότι η Τζίνα είναι στις φυλακές και στέλνει τον Σάκη για να την αρπάξει. Η Βάλια τον προειδοποιεί πως την θέλει σώα, να μην την πειράξει κανείς. Μέσα της λαχταράει αυτή τη συνάντηση, αλλά δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο της τον εαυτό.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ VIDEO

VIDEO Star Orkos Siopis epeisodio 15-16-17-18-19 Star VIDEO Όρκος σιωπής επεισόδια 15-16-17-18-19 SIGMA TV
Όρκος σιωπής επ.19
Ο Πέτρος αποφασίζει να μιλήσει στην Αλεξάνδρα για κάποια κρυμμένα μυστικά, αλλά το ατύχημα της Σάντρας ανατρέπει τις ισορροπίες. Στο πλευρό του Άρη και της Ελένης βρίσκονται η Σοφία με την Αλεξάνδρα, όλοι απορημένοι για το τι μπορεί να της συνέβη. Ο Άγγελος αποφεύγει τη Στέλλα στα τηλέφωνα, καθώς δεν θυμάται τίποτα απ’ όσα μεσολάβησαν και νιώθει ενοχές. Ο Ηλίας παρακολουθεί συνεχώς την Ηλέκτρα και δείχνει θαμπωμένος από την ομορφιά της. Ο Νώντας διατάζει τον Αντώνη να συνεχίσει την έρευνα για τον φόνο του Δημοσθένους. Ο Έκτορας πιέζει τον Πέτρο να του μιλήσει ανοιχτά, αλλά ο Πέτρος τον προτρέπει να γυρίσει στην Κύπρο χωρίς να του δώσει απαντήσεις. Η Ντεμέτ και ο Πανίκος αποχαιρετιούνται. Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Σάντρας ανησυχούν την οικογένεια, ενώ οι γιατροί την παίρνουν για γυναικολογικές εξετάσεις. Ο Άρης, θολωμένος απ’ όσα συμβαίνουν, απαιτεί από τον Ιούλιο να του πει την αλήθεια. Η Αλεξάνδρα μοιράζεται τις υποψίες της με τον Πέτρο. Ο Στάθης έχει μια πολύ περίεργη επίσκεψη στο νοσοκομείο...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget