19/11/14


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 19/11/2014

Ο Άγγελος μαζί με την Δόμνα θα καταφέρουν και θα ναρκώσουν την Ήβη και αυτό το γεγονός θα τους δώσει την ευκαιρία να την εκμεταλλευτούν όπως θέλουν εκείνοι. Πλέον βγήκε και η  απόφαση από το δικαστήριο όπου και τους δίνει τη δυνατότητα στην Ελπίδα αλλά και στον Βίκτωρα να έχουν πλέον τον αποκλειστικό έλεγχο και δικαίωμα στην φροντίδα της Ήβης. Όταν όμως θα πάνε να πάρουν την Ήβη θα έρθουν αντιμέτωποι με μία σοκαριστική σκηνή όπου και θα οδηγήσει τον Βίκτωρα πάλι πίσω στη φυλακή.


​Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 19/11/2014

Η Βάσω μαζί με τον Χάρη θα φυλάξουν για το Σαββατοκύριακο τα ανίψια που έχει η Βάσω και ακριβώς την επόμενη μέρα θα μπαινοβγαίνουν άρρωστοι μέσα στο μπάνιο.
Ο Χάρης θα πιστεύει ότι ο οργανισμός τους αντέδρασε πολύ άσχημα στο θέμα  των παιδιών.
Η Μαρίνα θα να είναι παθιασμένη αφού παίζει όλη μέρα online τάβλι ,ο Ηλίας από τη μεριά του όμως της λέει ότι στο πραγματικό τάβλι είναι άσχετη. Η Μαρίνα τον προκαλεί να παίξουν μια παρτίδα όπου και τον κερδίζει.
Ακόμα θα δούμε και την Βούλα όπου και έχει πέσε θύμα σε μια διαφήμιση, για πολύ εύκολο και γρήγορο αδυνάτισμα με ένα σκεύασμα όπου είναι πάρα πολύ επικίνδυνο!


​Star: Καθημερινά στις 18:40 Τετάρτη 19/11 Επεισόδιο 17 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ KARAGUL GREEK SUBS
Η Οζλέμ μοιράζεται τις υποψίες της με κάποιον από το σπίτι. Καθώς η Αντά και η Μάγια συναντούν μια έκπληξη στο νοσοκομείο, η απόφαση της Εμπρού να φύγουν απ' το σπίτι τους φέρνει μερικά απρόσμενα αποτελέσματα.

MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO

GREEK SUBS ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 15-16-17-18-19 KARAGUL

VIDEO Star Orkos Siopis epeisodio 15-16-17-18-19 Star VIDEO Όρκος σιωπής επεισόδια 15-16-17-18-19 SIGMA TV
Όρκος σιωπής επ.17

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget