6/11/14


​Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα Επεισόδιο 88 - 5/11/2014- Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα. Δείτε το επεισόδιο 88 της σειράς Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα.Δείτε όλες τις τρομερές εξελίξεις που μας περιμένουν.Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα Επεισόδιο 88 VIDEO


​Η Εκδρομή Επεισόδιο 4- Η Εκδρομή, η νέα σειρά του Ant1.Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Η Εκδρομή. Δείτε το επεισόδιο 4 της σειράς Η Εκδρομή VIDEO .


​Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 6/11/2014- Ο Λευτέρης θα πάει και θα επέμβει στην ζωή που κάνει ο γιος του καθώς έχει πολύ μεγάλα σχέδια για εκείνον, ενώ ακόμα φαίνεται πολύ ευτυχισμένος αφού καμαρώνει για την κόρη του την Λία, αλλά εκείνη από τη μεριά της δείχνει να είναι πολύ επιφυλακτική απέναντι του.Υποστηρίζει όμως τις επιλογές που έχει κάνει ώστε να σπουδάσει χορό, ενώ αντιρρήσεις φέρνει η Ερμιόνη.Ο Χρήστος θα κοντραριστεί πάρα πολύ άσχημα με τον πατέρα του αφού πήγε και τον έγραψε στο μεταπτυχιακό χωρίς καν να τον ρωτήσει, αλλά το πρόβλημα για τον Χρήστο δεν είναι μόνο αυτό,αφού ο πατέρας του έχει ανακατευτεί και στα ερωτικά του, πίσω από την πλάτη του.Ακριβώς όμως το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με τη Μυρτώ όπου κοντράρεται συνέχεια με την Βάλια, και η Ανθή επεμβαίνει σαν πυροσβέστης για να ηρεμήσει την κατάσταση αναμεταξύ τους.Η Μυρτώ μαζί με τον Χρήστο θα γραφτούν στο ίδιο τμήμα χωρίς όμως ο ένας να γνωρίζει για τον άλλον.


​Είναι ανθρώπινο να ακούς να σε κακολογούν μετά από μια ευεργεσία που έκανες - Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα. Ζώδια Προβλέψεις Πέμπτη 6/11

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και επειδή δυσκολεύεσαι να οργανώσεις και να δηλώσεις την δική σου θέση, θα εκδηλώσεις την επιθυμία να κατέχεις και να διεκδικήσεις. Το σπίτι σου θα είναι το μέρος που θα οριοθετήσεις τα πράγματα με ένα πολύ προσωπικό τρόπο.

Ερωτικά: Μπορεί να αφήσεις τις σκέψεις σου να σου χαλάσουν την διάθεση και να σε βάλουν να σχολιάσεις κάποια πράγματα πάνω στην συμπεριφορά του/της συντρόφου. Πιθανόν να αναζητήσεις την σταθερότητα με ένα δικό σου τρόπο και να μην βρεις αυτό που θέλεις, κυρίως από τον Σκορπιό που χωρίς να το καταλάβει θα βάλει τις αποστάσεις του.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές επιθυμίες και θα διεκδίκησης τα δικά σου θέλω και πρέπει. Κάποια θέματα στρατηγικής είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν στο ν' αποφύγεις τις εντάσεις αλλά και τις συγκρούσεις σε κάποιες συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι είσαι στα δικά σου τα λημέρια και βρίσκεις πως πρέπει να επικεντρωθείς στην προσωπικότητά σου για να βάλεις τους όρους σου αλλά και για να κάνεις τα δικά σου και να τα προσαρμόσεις στην ζωή σου.

Ερωτικά: Προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποια βιώματα τα οποία θα σε βγάλουν από κάποια προσωπικά λούκια. Πρέπει να μιλήσεις για τα δικά σου θέλω και να βάλεις τον εαυτό σου σε μια ανώτερη θέση, γιατί ο ρόλος του θύματος δε σου πηγαίνει καθόλου. Με τον Ιχθύ θα μπείτε σε μια καλή διαδρομή γι' αυτό άφησε τον εαυτό σου να το απολαύσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις κάποιες άκρες που σου επιτρέπουν να εκφράζεις τον δικό σου τρόπο και αυτό θα σου δώσει πιθανή οικονομική ανεξαρτησία και θα το εκτιμήσεις δεόντως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερη κατάσταση η οποία σε πιέζει να βγάλεις κάποια πράγματα στην επιφάνεια για να δεις και εσύ προς τα πού θα πας και με ποιο τρόπο θα κινηθείς. Για αυτό χρειάζεται να κάνεις κάποιους ιδιαίτερους συσχετισμούς οι οποίοι θα σε βγάλουν από αδιέξοδα, κυρίως υπαρξιακά που αυτή την περίοδο σε απασχολούν αρκετά.

Ερωτικά: Η εξέλιξη μιας κατάστασης θα σε βοηθήσει να δεις πως είναι η πραγματικότητα για εσένα αλλά και το άλλο το άτομο που είστε μαζί. Πάντως η ανάγκη της σχέσης σου επιβάλλει να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες που είναι πολύ ιδιαίτερες και προσωπικές αλλά δεν μπορείς να κάνεις μεγάλες υποχωρήσεις. Για αυτό καθόρισε προς τα πού επιθυμείς να πας και τι να κάνεις. Από την άλλη ίσως θέλεις να καθίσεις και λίγο με τον εαυτό σου οπότε δε χρειάζεται να βιαστείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να ξεπεράσεις τα όρια σου και αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Θα πρέπει να συμβιβάσεις ή να γεφυρώσεις καταστάσεις που είναι ασύνδετες μεταξύ τους ή τελείως ασύμβατες προς την τωρινή σου πραγματικότητα. Όμως μια προσπάθεια μπορεί να σε πείσει ότι θα τα καταφέρεις. Αρκεί να την κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η κατάστασή σου είναι πιο εύκολη γιατί από τον ανταγωνισμό που νιώθεις αυτή την στιγμή μάλλον θα μετριάσεις κάπως την ένταση και τις αντιθέσεις με τα άλλα άτομα γιατί δεν βλέπεις τα άσχημα ή δίνεις μεγαλύτερα όρια.

Ερωτικά: Προσπαθείς με κάθε τρόπο να εξασφαλίσεις την σταθερότητα των συναισθημάτων σου και ο λόγος είναι ότι έχεις ανάγκη με κάποιο τρόπο να μην εκτεθείς στον οποιονδήποτε. Πιθανόν με τον Αιγόκερω να μπείτε σε μια καλύτερη φάση γιατί θα βρείτε κοινά σημεία που θα σας ενώσουν.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια χρήματα τα οποία θα πρέπει να δώσεις σε λογαριασμούς ή σε υποχρεώσεις, ενώ η υπόθεση ενός ακινήτου θα σε βάλει σε σκέψεις και με τον τρόπο σου θα επιδιώξεις να βγάλεις ένα κέρδος από εκεί.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Βρίσκεις κάποια θέματα ιδιαίτερα και με τον τρόπο που σου τα παρουσιάζουν ενδιαφέρεσαι να συμμετάσχεις και εσύ στην κοινωνικότητα και την επαφή με τα άλλα πρόσωπα. Μόνο που μπορεί να νιώθεις μια μικρή ανεπάρκεια και να μην ξέρεις με ποιο τρόπο θα γεμίσεις τα κενά σου. Μάλλον θα προέρχεται από έλλειψη ασφάλειας.

Ερωτικά: Συνήθως δεν συνηθίζεις να είσαι ζηλιάρης/α ή κτητικός/ή γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να φανερώνεις τα συναισθήματά σου. Αλλά πιθανόν να μην κρατηθείς και να κάνεις σκηνή χωρίς όμως να νιώθεις ότι θα εκτεθείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη ένταση και άγχος γιατί ο τρόπος που θα εξελιχθούν τα θέματά σου μάλλον θα σε κάνει να νιώσεις ότι το έδαφος κάτω από τα πόδια σου σείεται. Παρόλα αυτά δεν μπορείς να μην ασχοληθείς με τις επαφές που ίσως σου εξασφαλίσουν χρήματα ή και ένα καλύτερο τρόπο διαβίωσης. Μην αφήνεις το θέμα ενός ακινήτου να σε πάρει από κάτω. Η εύνοια του Δία σίγουρα θα σου δείξει και έναν άλλο δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χειρίζεσαι πολλές υποθέσεις τις οποίες βλέπεις ότι τις καταφέρνεις και μάλιστα με ένα τρόπο μοναδικό. Γι αυτό μπορεί να χαλαρώσεις και να νιώσεις ασφάλεια. Πάντως αν προσπαθήσεις σήμερα θα μπορέσεις να κλείσεις εύκολα όλες τις εκκρεμότητες που σε απασχολούν.

Ερωτικά: Διαμορφώνεται μια νέα πραγματικότητα η οποία σίγουρα θα είναι καλύτερη από άλλες φορές και αυτό θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική ηρεμία. Με τον Σκορπιό κάπως θα ηρεμήσουν οι εντάσεις γιατί όλο και κάτι γίνεται μεταξύ σας και χαλάει το κλίμα. Μερικές φορές όταν βρίσκεστε μαζί με φίλους μπορεί να βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια για αυτό σήμερα θα τις βάλεις στην άκρη και όπου και να πάτε θα περάσετε καλά.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να αφήσεις κάτι επειδή δεν πήγε καλά με την πρώτη, γιατί η διαίσθησή σου λέει πως πρέπει να επιμείνεις πολύ περισσότερο κι αυτό σίγουρα θα σου εξασφαλίσει χρήματα και μελλοντικές ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η ανασφάλειά σου μερικές φορές λειτουργεί σαν ανασταλτικός παράγοντας γιατί βρίσκεις αρκετά δύσκολο να κάνεις πράξεις ιδέες που σου φαίνονται αρκετά απρόσωπες ή δυσαρμονικές. Θα παιδευτείς με την υλοποίηση γιατί άλλα θα έχεις σκεφτεί και άλλα θα σου βγαίνουν.

Ερωτικά: Μερικές φορές προσγειώνεσαι απότομα γιατί ενώ βλέπεις ιδανικό το/η σύντροφό σου, όταν είναι να κάνετε κάτι από κοινού αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ταιριάζετε και κυρίως σήμερα που υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Όταν είσαι με τον Ταύρο επειδή έχει μεγάλη λαγνεία και μαγνητισμό σε έλκει, χωρίς όμως απαραίτητα να συμφωνείς μαζί του. Αν δεν έχεις την δύναμη να πεις όχι, καλύτερα να μην βγεις για να μην έχετε διαφωνίες. Με τον Αιγόκερω θα έχετε καλύτερη συμβίωση γιατί μπορείτε να επιλύσετε πολλά πρακτικά θέματα και μάλλον θα τα καταφέρετε.

Οικονομικά & Καριέρα: Η αντίληψη για κάποια θέματα που σου διαφεύγουν και αφορούν στα οικονομικά σου και τον τρόπο που βλέπεις εσύ τα πράγματα χρειάζεται να αμβλυνθεί για να μπορέσεις να ελιχτείς ακόμα και με τις πιο δύσκολες συνεργασίες. Αν κάνεις συζητήσεις και έχεις στα σκαριά το κλείσιμο μιας καλής συμφωνίας θα πρέπει να εξασφαλιστείς όσο μπορείς με αποδείξεις και όχι με λόγια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι υποθέσεις των άλλων ατόμων και από εκεί βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα ή κερδίζεις κατά κάποιο τρόπο την εύνοια τους. Όμως με μια μορφή καταπίεσης από την πλευρά σου γιατί μάλλον νιώθεις ότι δεν είσαι ο εαυτός σου.

Ερωτικά: Δημιουργείς εξαρτήσεις τις οποίες μερικές φορές είναι δύσκολο να αντιληφτείς κι αυτό έχει να κάνει με την τάση σου να ελέγχεις τις καταστάσεις. Σήμερα αν δεν το θέλεις να γίνει, προσπάθησε να συγκρατήσεις αυτά που λες και κάνεις για να μην βρεθείς μετά προ αδιεξόδου γιατί ίσως τάξεις πολλά τα οποία μετά θα σου φανούν υπερβολικά γιατί κατά την γνώμη σου δεν αξίζει το άλλο πρόσωπο να πάρει τόσα από εσένα.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκαστικά σήμερα θα πας με τα νερά των άλλων για να μπορέσεις να μάθεις να είσαι συνεργάσιμος/η γιατί οι ανάγκες είναι αρκετά μεγάλες και μάλλον θα υποχωρήσεις για να μην χάσεις και τα υπόλοιπα. Πάντως πρόσεξε με ποιο τρόπο θα εκφράσεις τις απαιτήσεις σου γιατί ίσως είναι αρκετά κτητικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σε πιάνουν οι κλειστές σου γιατί βλέπεις ότι η πραγματικότητά σου αυτή την στιγμή δεν σου αρέσει καθόλου και χρειάζεται μια δόση αλλαγής. Πιθανόν να μην μπορείς να το κάνεις με ευκολία γιατί θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ του εαυτού σου και των άλλων.

Ερωτικά: Κάποια παράπονα που δεν είναι όμως ακριβώς της φύσης σου θα σε κάνουν να φανείς στο άλλο πρόσωπο αρκετά ιδιότροπος/η γιατί δείχνεις ξαφνικά ότι ξύπνησες από ένα λήθαργο και τώρα ό, τι δεν σου αρέσει θα το σταματήσεις. Κυρίως αν σε ενδιαφέρει το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος κάτι θα σε χαλάσει. Αντίθετα με την Παρθένο μπορεί να υπάρξει από την πλευρά του μεγαλύτερη κατανόηση γιατί ο τρόπος που θα κινηθείς στον χώρο θα του δημιουργήσει ασφάλεια.

Οικονομικά & Καριέρα: Μια ξαφνική προοπτική μπορεί να βγει στην επιφάνεια και θα πρέπει εσύ να βρεις τρόπο και την άκρη να την υλοποιήσεις. Γιατί αυτό είναι για σένα το πιο δύσκολο, η πράξη. Σήμερα ίσως σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου γιατί δεν βλέπεις τη μελλοντική σου εικόνα με κέρδη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Πετυχαίνεις τον στόχο σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί μπορεί να κυνηγούσες συγκεκριμένα άτομα να βρεθείς μαζί τους και αυτά για κάποιο λόγο να σε απέφευγαν ή να μην βοηθούσαν οι συνθήκες. Σήμερα όμως που βλέπεις ότι κάτι ανοίγεται στρέψε την προσοχή σου εκεί για να έχεις πρακτικά αποτελέσματα.

Ερωτικά: Δεν περιορίζεις τις εμπειρίες σου σε αυτά που έχεις ήδη γνωρίσει. Μπορεί να δεχτείς να γνωρίσεις ένα άτομο μέσα σε μια φιλική παρέα χωρίς να νιώθεις ούτε άσχημα ούτε ενοχικά. Με έναν άλλο Αιγόκερω σίγουρα μπορεί να πάτε καλύτερα και να περάσετε θαυμάσια γιατί θα συμπίπτει η διάθεσή σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Ευκαιρίες να πιάσεις κάτι άπιαστο και κυρίως δύσκολο στην εφαρμογή του. Αν η επιτυχία σου έχει να κάνει και με άλλα άτομα σίγουρα θα βοηθήσουν και οι γύρω σου στο να φτάσεις εκεί που θέλεις. Έστω κι ένα μικρό στόχο να έχεις θα δεις ότι θα τον πετύχεις με ευκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορεί να μην ξέρεις πως να φερθείς σε κάποια θέματα που αυτή την στιγμή δεν σε εκφράζουν ή δεν σε καλύπτουν, κυρίως με σχέσεις ατόμων που είναι για σένα η μεγάλη σου δυσκολία, επειδή αρκετές φορές σου βγαίνει το θέμα του φόβου της μοναξιάς.

Ερωτικά: Μπορεί να έχεις ιδιαίτερα κτητικές επιθυμίες, χωρίς να σημαίνει ότι είναι αληθινός έρωτας ή κάτι πολύ σημαντικό για σένα. Ίσως είναι πείσμα που σε καθηλώνει. Για αυτό κάνε τον απολογισμό σου κυρίως με τον Ταύρο ή το Λιοντάρι. Αντίθετα με τον Καρκίνο θα υπάρξει μια καλύτερη εξέλιξη γιατί θα σε εμπιστευτεί αφού θα πας λίγο με νερά του.

Οικονομικά & Καριέρα: Διάφορες υποθέσεις σε κυνηγάνε και σε βάζουν να σκεφτείς τι θα γίνει με το έλλειμμα που πιθανόν να έχει δημιουργηθεί στο ταμείο σου ή με κάποια χρήματα που περιμένεις και τελικά μπορεί να τα πάρεις μειωμένα. Σίγουρα η ανασφάλεια θα σου κτυπήσει την πόρτα, αλλά αν δεν θέλεις να παραδοθείς θα πρέπει να σκέφτεσαι αισιόδοξα γιατί όντως υπάρχουν λύσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Τα βάζεις όλα σε μια τάξη κι αυτό είναι που σε ενδιαφέρει περισσότερο. Πρόσεξε μην κάνεις υπερβολές και καταπονήσεις το σώμα σου γιατί μπορεί να έχεις ένα είδος κρυώματος ή κούρασης και να υποκύψεις σε πειρασμούς που δεν θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τον έλεγχο. Το ότι έχεις δραστηριοποιηθεί δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτάνεις στα άκρα.

Ερωτικά: Η σκέψη που κάνεις σίγουρα θα σε βοηθήσει να στρώσεις κάποιες καταστάσεις που πιθανόν να είχαν χαλάσει με ένα Καρκίνο. Τώρα μπορεί να βρείτε κάτι να σας απασχολεί και τους δύο και αυτό θα δέσει την σχέση.

Οικονομικά & Καριέρα: Γεμίζεις τις μπαταρίες σου και έτσι θα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να συμπληρώσεις τα κενά των προηγούμενων ημερών. Μια προσφορά από ένα πρόσωπο θα αποδειχτεί σωτήρια για τις μελλοντικές σου κινήσεις, αρκεί να το εμπιστευτείς και να επιμείνεις σε αυτά που σου λέει.

astrology


​Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 56 Πέμπτη 6/11/2014 ONEIRO ITAN EPEISODIA 56 - Τρομερές θα είναι οι εξελίξεις στα παρακάτω επεισόδια αφού την Ήβη θα την συλλάβουν με πολύ βαριές κατηγορίες. Μόλις το μάθει η Ελπίδα θα καταρρεύσει για ακόμα μια φορά.Για να μην καταδικαστεί η Ήβη ο Αντώνης και ο Πάνος θα κάνουν τα πάντα.Ένα συγκλονιστικό σχέδιο έχουν οργανώσει η Δόμνα με τον Άγγελο να βάλουν την Ελπίδα να μεταβιβάσει την περιουσία του Νικόλαου Αβραμίδη στα δύο της αδέρφια...


​MAURO TRIANTAFYLLO Πέμπτη 6/11 Επεισόδιο 8
Η σφαίρα, που έριξε ο Μπαράν όταν πυροβόλησε, κάνει τώρα την οικογένεια Σάνβερντι να ζει δύσκολες στιγμές. Καθώς η Ναρίν ανησυχεί για τον γιο της, ο Κεντάλ προκειμένου να προστατέψει τον Μπαράν, προσπαθεί να αποκρύψει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία του ατυχήματος. Η Μάγια, επηρεασμένη από τη φωτογραφία, που είδε στο δωμάτιο του Μπαράν, προσπαθεί να μιλήσει με την Εμπρού...

Μπρούσκο Επεισόδιο 223 Πέμπτη 6/11/2014
Πλέον ο Πάτροκλος έχει αρχίσει και βρίσκεται σε άσχημη θέση αφού η Αστυνομία ανέφερε στη Μελίνα αλλά και στον Αχιλλέα ότι έχουν βρει το

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget