5/11/14

I-premiera-tis-ekpompis-Hashtag-tis-Eleonwras-Meleti

Η πρεμιέρα της εκπομπής Hashtag της Ελεονώρας Μελέτη- Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πρεμιέρα της εκπομπής Hashtag της Ελεονώρας Μελέτη από τη συχνότητα του Espilon.

mprousko-epeisodio-221Μπρούσκο Επεισόδιο 221 Βίντεο Επεισόδιο Δείτε το επεισόδιο 221 του Μπρούσκο.Δείτε όλες τις τρομερές εξελίξεις που μας περιμένουν αλλά και τις ανεπανόρθωτες καταστάσεις


​video Master Tempo ksexase me fani avramidou «Ξεχασέ με» είναι το νέο τραγούδι της Φανής Αβραμίδου με τον Master Tempo.Το τραγούδι ήδη έχει ξεχωρίσει, ενώ εχθές κυκλοφόρησε και το video clip. To «Ξεχασέ με» έχει την υπογραφή των Γιάννη Ιερεμία-Master Tempo στην μουσική, ενώ οι στίχοι είναι του Master Tempo.
Δείτε το video


​Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 5/11/2014

Η Μαρίνα θα πάει σε ένα σεμινάριο καφεμαντείας και κατάφεραν και την έπεισαν ότι έχει αυτό το χάρισμα.Δυστυχώς για τον Ηλία τελικά όμως η Μαρίνα θα θέλει να το κάνει επάγγελμα.Ο Μηνάς θα ανακαλύψει κάποια πράγματα που δεν γνώριζε για την αισθηματική ζωή της κόρης του και γι αυτό το λόγο θα καβγαδίσει μαζί με την Βούλα γιατί δεν του τα είχε πει .Ο Μηνάς αρχίζει να ψάχνει από τους παλιότερους γαμπρούς που είχε η Αντιγόνη μήπως  της ταίριαζε κανένας καλύτερα από τον Λεωνίδα.Ο Χάρης θα πάει να αλλάξει το κουδούνι και θα βάλει το όνομά του πρώτο και δεύτερο θα βάλει της Βάσως.  Η Βάσω όμως για κάποιους λόγους ευγένειας που έχει θεωρεί ότι το δικό της θα πρέπει να είναι πρώτο και έτσι θα ξεσπάσει ένας άσχημος καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι για το ποιος θα βάλει πρώτος το όνομα του στο κουδούνι.


​Όρκος Σιωπής τι θα δούμε σήμερα 5/11/2014

Ο Άρης δείχνει να είναι πολύ εντυπωσιασμένος από τα πολλά ντοκουμέντα αλλά και από την ίδια την Ηλέκτρα που του τα έφερε. 
Τότε θα καταλήξουν να κάνουν μαζί ένα ταξιδάκι που όμως θα τους έχει αντιληφθεί ο Πέτρος και δεν θα το αφήσει χωρίς να το εκμεταλλευτεί. 

Ο Νώντας μαζί με τον Τόνυ θα κάνουν κάποιες προσπάθειες ώστε να ελέγξουν τον Γιώργο αλλά και τον Έκτορα. 
Ο Αντώνης έχει μάθει κάποια ανησυχητικά νέα για τον αδερφό του όπου και είναι πολύ προβληματισμένος για το πώς θα το χειριστεί. 
Η Μαρίνα θα πάει και θα τα πει όλα όσα την πνιγούν στους γονείς της και αυτό θα την κάνει να νιώσει λίγο καλύτερα, ενώ η Αλεξάνδρα από τη μεριά της έχει μια απρόσμενη επίσκεψη.


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 5/11/2014- Η Ιωάννα θα προσλάβει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ ενώ παράλληλα η Παυλίνα μετά το τηλεφώνημα είναι σίγουρη ότι ο Νικόλας ζει και θα βγάλει  εισιτήρια για να πάει στη Μονεμβασιά.
 Η Αλεξία θα έχει έναν άσχημο καβγά  με την Παυλίνα και θα είχε σαν αφορμή τον Ηρόδοτο. Εν τω μεταξύ ο Σάββας μαζί με την Βίκυ τελικά θα συναντηθούν με τον εκβιαστή τους όπου και θα τον πληρώσουν ακριβώς με το ίδιο νόμισμα.


​Η Εκδρομή τι θα δούμε σήμερα 5/11/2014

Στα χέρια του Λαζάρου και της Έλλης πέφτει ένα στικάκι που μέσα θα δουν το παιδί τους να παίζει με ένα σκυλάκι. Οι έρευνες συνεχίζονται για να μπορέσουν να βρουν το παιδί τους.
Συνταρακτικές θα είναι οι αποκαλύψεις για τους επισκέπτες του ξενώνα και σιγά σιγά θα πέφτουν οι μάσκες.
Όλοι θέλουν να φύγουν από τον ξενώνα αλλά κανείς δεν θα μπορεί γιατί το ποτάμι στην περιοχή έχει υπερχειλίσει.


Την ευκαιρία να περιηγηθούμε στον τάφο της Αμφίπολης μας δίνει ένα νέο τρισδιάστατο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.Το νέο βίντεο βάζει τον θεατή στα άδυτα του μοναδικού αρχαιολογικού ευρήματος και δείχνει ακόμη μία φορά το μεγαλείο του τάφου. Οι Σφίγγες φρουροί, οι Καρυάτιδες, το εντυπωσιακό ψηφιδωτό με την αρπαγή της Περσεφόνης και ο τρίτος θάλαμος που κρύβει καλά το μυστικό του φαίνονται στο νέο βίντεο.Την ώρα που η Κατερίνα Περιστέρη, επικεφαλής αρχαιολόγος, ξέσπασε κατά όλων εκείνων που την κατηγορούν για τον τρόπο που χειρίζεται την πρόοδο των ανασκαφών , τα ερωτήματα και οι απορίες για το τι βρει ο λόγος Καστά, μεγαλώνουν. Εντός των επόμενων 10 ημερών, σύμφωνα με την Ημερησία, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ανασκαφές. Όμως το θέμα είναι αν θα αποκαλυφτεί το όνομα του νεκρού της Αμφίπολης.
AMFIPOLIS TOMB 360 VIRTUAL TOUR VIDEO


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 4/11/2014

Πιο κοντά στον Άρη έρχεται η Σοφία μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Κυριάκο.
Για φαγητό λέει στην Τατιάνα να πάνε ο Αριστείδης


​EPEISODIA 7 MAURO TRIANTAFYLLO Τετάρτη 5/11/14 Επεισόδιο 7 - Η οικογένεια τρέμει στην ιδέα μήπως όλοι θα μάθουν πως η Ναρίν είναι γυναίκα του Μουράτ. Προκειμένου να μην αποκαλυφθούν τα πάντα, πρέπει πάση θυσία να φύγουν από το σπίτι η Εμπρού και τα παιδιά. Η Εμπρού και τα παιδιά όμως καταφθάνουν και τα κορίτσια εκφράζουν την επιθυμία να δουν το σημείο, που συνέβη το ατύχημα του πατέρα τους. Η Εμπρού δεν τους χαλάει το χατήρι και τις πηγαίνει στον Φιράτ ενώ αργότερα περνάει από τη χωροφυλακή για να μάθει αν υπήρξε κάτι νεότερο από τις έρευνες. Η Εμπρού μιλάει με τον διοικητή της χωροφυλακής, τον Ογούζ και εκείνος με απαισιοδοξία της δίνει τα συλλυπητήριά του. Η Εμπρού και τα κορίτσια αγκαλιάζονται στην άκρη του ποταμού, γεμάτες απελπισία, φόβο και θλίψη για το μέλλον τους. Όταν επιστρέφουν πια στο σπίτι, αντικρίζουν τον κόσμο, που έχει μαζευτεί εκεί λόγω του μνημοσύνου του Μουράτ. Η Εμπρού και τα κορίτσια ζητούν εξηγήσεις και δεν μπορούν να πιστέψουν για ποιον λόγο τις μισούν τόσο πολύ...


​ONEIRO ITAN EPEISODIA 55 Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 55 Τετάρτη 5/11/2014
Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις στην σειρά Όνειρο ήταν αφού στον Αντώνη κάνει η Ήβη μια τρομερή αποκάλυψη ότι κάποιοι της έχουν στήσει πλεκτάνη για να την μπλέξουν στους φόνου και να την πάνε φυλακή.Ο Αντώνης για να την βοηθήσει της λέει να πάει να κάνει το τεστ αλήθειας ώστε να αποδείξει την αθωότητά της. Η Ήβη του λέει ότι για τον έναν φόνο ευθύνεται η ίδια.Το σχέδιό τους συνεχίζουν η Δόμνα και ο Άγγελος χωρίς να τους υποψιάζεται κανένας αφού κανείς δεν ανακαλύπτει την πραγματική τους σχέση και έτσι εκείνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι...

Μπρούσκο Επεισόδιο 222 Τετάρτη 5/11/2014
Η Μελίνα είναι τόσο τρομοκρατημένη εξαιτίας του προσώπου που είδε στην τηλεόραση αφού αναγνώρισε τον απαγωγέα της που την κρατούσε κλειδωμένη όταν την είχαν απαγάγει.Ο Αχιλλέας βλέποντας έτσι την Μελίνα την στηρίζει και οι δυο τους παίρνουν την απόφαση να πάνε στην Αστυνομία και να καταγγείλουν αυτό το γεγονός,στο άκουσμα όμως ότι θα πάνε στην Αστυνομία ο Πάτροκλος τρέχει πανικόβλητος.Ο Ματθαίος σύμφωνα με πληροφορίες νομίζει ότι πλέον έχει έρθει πολύ κοντά στην Όλγα, αλλά δυστυχώς για αυτόν η Όλγα έχει πάρει την όλη κατάσταση περισσότερο στα χέρια της αφού δεν θέλει να είναι η αντικαταστάτρια ή το υποκατάστατο της Αναστασίας.Η Δάφνη τολμά και το κάνει με τη βοήθεια της Κωνσταντίνας και παίρνει τηλέφωνο τον Ματθαίο όπου και με διάφορους τρόπους προσπαθούν να του πουν ότι η Αναστασία περιμένει το δικό του παιδί.Τα πάντα θα ανατραπούν όταν ο Παύλος Γιαννακάκης θα πάει στον Αχιλλέα και θα του πει να συνεταιριστούν αφού θα του κάνει μία δελεαστική επαγγελματική πρόταση όπου και θα τον ξαφνιάσει.Δυστυχώς όμως για τον Σήφη το πρόβλημα για το πόδι του έχει επιδεινωθεί πολύ που όπως σας είχαμε πει στα προηγούμενα επεισόδια ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με το πόδι του και όλοι προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να φύγει να πάει στη Γερμανία, να τον δει ο γιατρός του.Ο Μηνάς που έλεγε ότι έχει κάποια χρήματα στην άκρη, φυσικά και έλεγε ψέματα αφού τα χρήματα θα του τα δώσει στα κρυφά ο Παύλος Γιαννακάκης.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget