30/10/14


Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014-
Η Μαριλένα θα καταφέρει και θα πει στον Ανδρέα ώστε να τον κρατήσει για έναν βράδυ
και έτσι θα τον παρουσιάσει στους γονείς του ως βοηθό του. Την επόμενη ακριβώς ημέρα θα τον αφήσει στη σχολή του, όταν όμως ο Παύλος θα τον δει θα του ζητήσει το λόγο!


Μοντέρνα Οικογένεια τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014-Ο Λάμπρος κάνει ότι μπορεί ώστε να καταφέρει να βρει κάποια εργασία,ενώ ο
Δημήτρης θα βγάλει στην επιφάνεια ένα παλιό και παιδικό του απωθημένο που είχε,στο οποίο φαίνεται να ευθύνεται ο πατέρας του αλλά κυρίως η Φαίη.Πλέον αυτό το περιβόητο τραύμα που είχε ήρθε η ώρα να το κλείσει οριστικά.


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014-Ο Αντώνης θα δεχτεί μια άνευ προηγουμένου επίθεση από κάποιον άγνωστο μέσα στο σπίτι
του όπου και θα μείνει αναίσθητος.Ο Αντώνης όταν συνέλθει θα καταλάβει ότι του έχουν κλέψει το περιβόητο πορτρέτο που έχει αγοράσει η Άννα.Πλέον ο Αντώνης φοβάται για την ασφάλεια που θα έχει το μωρό και παίρνει την απόφαση να μετακομίσουν στην βίλα της οικογενείας Δραγούμη.Τώρα θα μεταφερθούμε στη Μαργαρίτα που χωρίς να το θέλει θα γίνει μάρτυρας πολλών κρυμμένων μυστικών της ζωής του Νικόλα Αβραμίδη που είναι ο πατέρας της Ελπίδας.


​Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014- Η Μυρτώ έχει αρχίσει να αναζητεί τον πατέρα της και η Ανθή με τη σειρά της έχει αρχίσει να
ανησυχεί πολύ που δεν μπορούν να τον βρουν στο σπίτι. Τότε θα πάρει την απόφαση να καλέσει την Αστυνομία όμως η Βάλια θα καταφέρει να σταματήσει σε μια προσπάθεια ώστε να καταφέρει να κερδίσει παραπάνω χρόνο. Η Αφροδίτη θα πάει και θα πει στο Λευτέρη ότι είναι έγκυος και ήδη βρίσκεται στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.Στο άκουσμα της εγκυμοσύνης ο Λευτέρης θα θυμώσει άσχημα όπου και θα της ζητήσει να ρίξει το παιδί,τότε η Αφροδίτη θα του απαντήσει ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο και ο Λευτέρης θα χάσει τον έλεγχο!!!


​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014- Ο Πάτροκλος όταν έμαθε το γεγονός ότι δηλαδή η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά ώστε να λυθεί
το μυστήριο της απαγωγή της Μελίνας τότε θα πανικοβληθεί τόσο πολύ όπου και θα κάνει τους γύρω του να απορούν.Ο Πάτροκλος όμως είναι τόσο στυγερός δολοφόνος όπου δεν θα διστάζει να βγάλει τη Μελίνα από τη μέση ώστε να μην αναγνωρίσει τον δεύτερο συνεργό του.Ο Ματθαίος μπορεί να δείχνει έτοιμος ώστε να προχωρήσει μπροστά τη ζωή του και να αφήσει πίσω την Αναστασία και την σχέση πάθους που είχαν,άλλα μέσα του γίνεται ένας χαμός σχετικά με τα συναισθήματα που έχει απέναντι στην Αναστασία και αυτό το γεγονός τον οδηγεί συνέχεια σε σπασμωδικές κινήσεις.Ο Διαμαντής συγχαίρει τον Αντώνη για τα πολύ όμορφα νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη της Αναστασίας αλλά ο Αντώνης κατά περίεργο τρόπο κρατάει μία απαθή στάση.Δυστυχώς όμως για τον Αντώνη οι κινήσεις απιστίας που κάνει απέναντι στην Αναστασία θα εξοργίσουν τον Σήφη αλλά και το Μηνά.Ο Αχιλλέας μαζί με τη Μελίνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού η πίστη τους για το όνειρο τους ώστε να κάνουν ένα παιδί τους δένει ακόμα περισσότερο,Ο Μάρκος μαζί με τον Παύλο Γιαννακάκη κάθονται και ταυτίζουν στοιχεία που έχουν έρθει στην επιφάνεια σχετικά με την απαγωγή της Μελίνας και μετά από αυτήν την ταύτιση θα κάνουν τρομερές αποκαλύψεις.Ο Σήφης για ακόμα μια φορά δείχνει να είναι πολύ τρομαγμένος αφού είναι μουδιασμένο το πόδι του και θα του ξυπνήσουν επώδυνες αναμνήσεις.


​Το Σόι σου τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014-
Ο Σάββας μαζί με την Λυδία θα συγκρουστούν πάρα πολύ άσχημα και η αιτία της σύγκρουσης θα είναι μια ζωγραφιά που έχουν τα παιδιά, τώρα θα μεταφερθούμε στον Άρη όπου και θα κάνει μια πάρα πολύ σημαντική γνωριμία γι αυτόν.


​ANT1 ROUA MAT EPEISODIA ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 26 ΠΕΜΠΤΗ 30/10/14
Ο Δημήτρης μετανιώνει που φίλησε την Ιωάννα και τον πνίγουν οι τύψεις. Παράλληλα, η Στέλλα ξεκαθαρίζει στον Μάξιμο πως δεν έχει δικαίωμα να κρατάει την Ρουμπίνη σε αναμονή, και του δίνει περιθώριο δυο μηνών για να αφήσει τη γυναίκα του. Η Βίκυ συναντιέται με τον Μιχαήλ ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει να μην παντρευτεί.. Μετά την ανακάλυψη των φωτογραφιών, η Αλέξια τρομοκρατημένη, θέλει να πάει στην αστυνομία φέρνοντας Σάββα και Βίκυ σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, ο Ηρόδοτος με την Παυλίνα κάνουν μια πολύ καλή αρχή στη σχέση τους. Η Ιωάννα συναντιέται με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού της και μαθαίνει τις πραγματικές προθέσεις του. Ο Δημήτρης αδυνατώντας να χωνέψει αυτό που έκανε αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω και να φύγει για το εξωτερικό.
ANT1 ROUA MAT EPEISODIA VIDEO


​Όρκος σιωπής επεισόδιο 14 ΠΕΜΠΤΗ 30/10/14. Ο Άρης λέει στην Ελένη πως έχει εμμονή με τον θάνατο του Παύλου και αυτό τους φέρνει πιο κοντά. Ο Τόνυ στήνει παγίδα για τον Άγγελο. Η Στέλλα και ο Σταύρος ξεκινούν το σχέδιο τους. Η Σοφία γυρίζει στην Αθήνα.
Όρκος σιωπής επεισόδιο 14 ORKOS SIOPIS EPEISODIA STAR SIGMA TV

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget