12/9/14

zeta theodoropoulou bikini mykonos.Η κάμερα του Mykonos Live TV ανακάλυψε την Ζέτα Θεοδωροπούλου σε παραλία του νησιού όπου αν και αρχικά ήταν ντυμένη με σορτς και μπλούζα στη συνέχεια έμεινε με το μπικivι της και βούτηξε στη θάλασσα.
Δείτε το video.


​Η Στέλλα και η 'Αντρια ζητούν από την 'Ηβη να ξεχάσουν όσα τους χωρίζουν και να κάνουν μια νέα αρχή, η 'Ηβη δίχως να θέλει προς το παρόν να προκαλέσει αναστάτωση, συμφωνεί παρότι θυμάται τι ακριβώς είχαν κάνει οι δυο τους την ημέρα της εξαφάνισής της.Οι ίδιες μνήμες ξυπνούν και στον Ορέστη, ο οποίος τότε είχε παρακολουθήσει την Στέλλα και την 'Αντρια και είχε βρει αυτό που είχαν θάψει στο δάσος, αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι κατά πόσο οι δύο κοπέλες είχαν συμβάλει στην απαγωγή της 'Ηβης. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος Συμεωνίδης πληροφορείται από τον δικηγόρο του πως η αίτηση αποφυλάκισής του έγινε δεκτή.


​Η προδοσία 6.40 μ.μ. STAR Δραματική σειρά.Ο Σονέρ προσπαθεί να σταματήσει την Μπαχάρ να μη φύγει με το Ζιγιά. Η Μπαχάρ, βλέποντας το πρωί τον Σονέρ να βγαίνει από το σπίτι της Φιλίζ, αποφασίζει να φύγει. Μιλάει με τη Ντενίζ και μαζεύει τα πράγματά της. Οι γονείς της Αϊτσά επιστρέφουν στο σπίτι.


​Karadayi - 9.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά.Ο Μαχίρ προσπαθεί να αποσπάσει την ομολογία του Τουργκούτ, δίνοντάς του τον λόγο του ότι θα τον βοηθήσει να αποδράσει από τη φυλακή. Η Φεριντέ μαθαίνει όλη την αλήθεια σχετικά με τη Σουνά. Ο Ναζίφ έχει αμφιβολίες για το γιο του τον Ορχάν και τον ρωτά ευθέως αν σκότωσε εκείνον τον άντρα στο κελί.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget