10/9/14

Στη θέση της παρουσιάστριας θα δούμε την Δήμητρα Ματσούκα τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση που της έκανε το κανάλι Action 24 και θα παρουσιάσει έτσι μια απογευματινή εκπομπή στην οποία θα μας προτείνει μέρη που αξίζει να επισκεφτούμε αλλά και διάφορες εκδηλώσεις που θα γίνονται.

Η εκπομπή θα περιλαμβάνει και αρκετά εξωτερικά γυρίσματα με την ηθοποιό να τριγυρίζει στους δρόμους της Αθήνας, παρουσιάζοντας με το δικό της ξεχωριστό στιλ τις προτάσεις της.

liagkas-skorda-proino-fwtografies

Λιάγκας - Σκορδά Οι πρώτες φωτογραφίες από το πρωινό τους 

Με πυρετώδεις ρυθμούς τρέχουν τα παιδιά ώστε να καταφέρνουν όλα να είναι έτοιμα αφού η εκπομπή τους βγαίνει στον αέρα σε λίγες εβδομάδες

Ήδη έχουν πραγματοποιήσει την πρώτη σύσκεψη που αφορά την εκπομπή τους για την καινούργια σεζόν και συναντήθηκαν με όλους τους συνεργάτες τους και αυτούς που βρίσκονται μπροστά από την κάμερα αλλά και αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες.
Τα τρία νέα πρόσωπα που θα μπουν μέσα στην εκπομπή φωτογραφήθηκαν με άριστη διάθεση και δεν είναι άλλοι από τον Κώστα Δόξα τον Άρη Καβατζίκης αλλά και την Μαίρη Συνατσάκη.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες 





​AKARSU EPEISODIA Η Προδοσία Επεισόδιο 230-231-232-233-234
3ος κύκλος
Επεισόδιο 230
Δευτέρα 22/9

Η Τζεμιλέ κάθε μέρα ανησυχεί όλο και πιο πολύ για τον Μετέ. Ο Τουγρούλ εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο αυτή την κατάσταση. Κάθε μέρα αποφασίζει να κάνει καψώνια στον Μετέ και να τον βασανίζει. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ φορτισμένη. Εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας όλοι πηγαίνουν στη δουλειά τους φοβισμένοι. Ο Οσμάν αργεί να πάει στο σπίτι του και οι στρατιωτικοί τον συλλαμβάνουν. Ο Τουγρούλ για τελευταία φορά καλεί την Τζεμιλέ σε ένα ξενοδοχείο. Η Τζεμιλέ αποφασίζει να τον συναντήσει. Παίρνει μαζί της και ένα μαχαίρι. Ο Αρίφ δεν ξέρει πού έχει πάει η Τζεμιλέ. Ο ίδιος βρίσκεται στην αγορά για ψώνια. Ανακαλύπτει κάποια ίχνη από τον Χαλίτ και προσπαθεί να τον εντοπίσει...

Επεισόδιο 231
Τρίτη 23/9
Η Καρολίν επισκέπτεται τον Χακάν. Δεν μπορεί όμως να του μιλήσει γιατί εκεί βρίσκεται και η Ζεχρά. Η Ζεχρά λέει στη μητέρα της ότι στο μαγαζί ήρθε η Καρολίν. Αυτό το γεγονός δυσαρεστεί την Μπερίν. Η Μπαχάρ προσπαθεί να κάνει την Ντενίζ να την συγχωρέσει. Δεν είναι όμως και τόσο εύκολο. Η Ντενίζ δεν θέλει να την ακούσει. Η Μπαχάρ στεναχωριέται πολύ. Ο Σουλεϊμάν θέλει να τη βοηθήσει χωρίς να το αντιληφθεί ο Σονέρ. Η Μπαχάρ κάθε φορά που έρχεται στο σπίτι, προσπαθεί να αποφύγει να συναντηθεί με τον Σονέρ. Η μοίρα όμως θα τους φέρει κοντά...

Επεισόδιο 232
Τετάρτη 24/9
Μετά από μήνες η Τζεμιλέ συναντά επιτέλους το Μετέ. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Ο Μετέ δεν μπορεί να καταλάβει πώς κατάφερε να φτάσει εκεί η Τζεμιλέ. Αλλά ο Τουγρούλ φροντίζει να τον ενημερώσει για τη συμφωνία, που έχουν κάνει. Η Τζεμιλέ φέρεται έξυπνα και αρνείται να υπογράψει την αίτηση διαζυγίου, που της επιβάλλει ο Τουγρουλ, αν προηγουμένως δεν επιστρέψει στη φυλακή ο Μετέ., Η συνάντηση του Σονέρ με την Μπαχάρ είναι επεισοδιακή. Και οι δύο υποκύπτουν στις πιέσεις του δασκάλου και ξεκινούν μαθήματα καράτε. Ο Σονέρ θυμώνει όταν μαθαίνει ότι του έχουν κρατήσει κρυφή την επιστροφή της Μπαχάρ...

Επεισόδιο 233
Πέμπτη 25/9
Ο Χακάν είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί. Ζητά ιατρική βεβαίωση από την Καρολίν για να την παντρευτεί. Η Καρόλιν, αν και επιφυλακτική, ικανοποιεί όλες του τις απαιτήσεις. Ο Μετέ επιστρέφει στη φυλακή. Ο Τουγρούλ του ανακοινώνει το γάμο του Οσμάν με την Αϊτσά. Ο Σονέρ πηγαίνει να συναντήσει την Μπαχάρ και να την πείσει να γυρίσει πίσω. Όμως τον περιμένει μια έκπληξη. Η Μπαχάρ κρατά στην αγκαλιά της ένα ξανθό μωρό με γαλανά μάτια. Ο Σονέρ υποψιάζεται πως είναι δικό του παιδί. Αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και η Μπαχάρ εκπλήσσεται όταν της λέει τις υποψίες του. Η Μπαχάρ του εξηγεί πως είναι το παιδί μιας οικογένειας, που της έχει συμπαρασταθεί. Ο Σονέρ αισθάνεται μεγάλη αμηχανία. Ο Αρίφ βρίσκει τον Χαλίτ και προσπαθεί να τον πείσει να τον ακολουθήσει. Οι φαντάροι τούτη τη φορά έρχονται για τον Αρίφ…

Επεισόδιο 234
Παρασκευή 26/9
Ο Αρίφ πυροβολείται ενώ προσπαθεί να αποδράσει από το μέρος, που τον πήγαν οι στρατιώτες. Η Τζεμιλέ ενημερώνεται για τον θάνατο του Αρίφ την ώρα που προσπαθούσε από τη μια να μάθει νέα του και από την άλλη να βγάλει τον Μετέ από τη φυλακή. Συντετριμμένη, πηγαίνει στο νεκροτομείο και ζητά να τον δει. Οι στρατιώτες, όμως, δεν θέλουν να δώσουν το πτώμα για να κηδευτεί. Η Μπαχάρ, η οποία έχει παρεξηγηθεί μετά από όσα της είχε πει ο Σονέρ, μένει άναυδη όταν τον βλέπει στο μάθημα αερόμπικ. Ο Σονέρ συμμετέχει στο μάθημα αλλά στην έξοδο, της στήνει την παγίδα του. Γνωρίζοντας ότι η Ντενίζ δεν πρόκειται να αφήσει τη Μπαχάρ να φύγει, ο Σονέρ ζητά από τον Σουλεϊμάν να πάει πρώτα αυτόν στο σπίτι. Ο Χαλίτ παραδέχεται την ενοχή του. Η απελευθέρωση του Μετέ είναι θέμα χρόνου. Η Καρολίν και ο Χακάν εξακολουθούν να συναντιούνται συχνά. Η Μπερίν νευριάζει όταν βλέπει τον Χακάν και την Καρολίν μες στην οικειότητα ενώ γυρίζει με τη Ζεχρά από το σχολείο. Η Νεριμάν λέει στον Εκρέμ να κρατήσει την Καρολίν μακριά από τον Ίμπο και τον Κεμάλ. Άσχημος καυγάς ξεσπά μεταξύ της Καρολίν και της Νεριμάν. Η Τζεμιλέ, πάνω που σκεφτόταν πως γλίτωσε, δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον Τουγρούλ.


​Karadayi Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 - Το μόνο που τους έχει απομείνει της Φεριντέ και του Μαχίρ είναι τα στοιχεία που υπάρχουν στο γραφείο του εισαγγελέα. Δυστυχώς όμως όταν πάνε στο δικαστήριο δεν βρίσκουν τα στοιχεία που θέλουν. Τώρα πλέον τα χέρια του Μαχίρ είναι δεμένα δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να βοηθήσει τον πατέρα του και το μόνο πράγμα που του έχει απομείνει είναι η αγάπη της Μαχίρ. Στα χέρια του Σινάν πέφτουν τα στοιχεία που θα ελευθερώσουν τον Ναζίφ Καρα.
Karadayi-ti-tha-doyme-simera-10-9-2014


​ONEIRO ITAN.Ο Αλέξανδρος πηγαίνει στον Βίκτορα και του λέει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της Δόμνας και την κρυμμένη της ταυτότητα. Η Ελπίδα ζητά τη βοήθεια της 'Αννας για να ψάξουν τα λογιστικά βιβλία των τελευταίων 14 ετών καθώς είναι η μοναδική που εμπιστεύεται, η αναζήτησή τους καταλήγει σε αποδεικτικά στοιχεία που σοκάρουν και τις δύο.


​EPEISODIA BROUSKO EXELIXEIS 2os kyklos.Στις 28 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος γύρος της πετυχημένης σειράς "Μπρύσκο" στον ΑΝΤ1. Την είδηση ανακοίνωσαν οι συντελεστές της σειράς μέσα από το προφίλ του "Μπρούσκο" στο Facebook.Μια γυναίκα βρίσκεται σε κίνδυνο. Δυο άνδρες θα κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν. Απρόβλεπτες οι εξελίξεις στον νέο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1!
Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 πλησιάζει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Σήφη, τη Μελίνα και τον Αχιλλέα, αλλά και στο ταξίδι στην Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ, όπου και εκεί κρύβεται ένας μεγάλος γρίφος.
Τα γυρίσματα στην εξωτική Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ θα τα παρακολουθήσουμε μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της σειράς. Πάντως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, γυρίσματα η παραγωγή δεν έκανε
Τα γυρίσματα στην εξωτική Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ θα τα παρακολουθήσουμε μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της σειράς. Πάντως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, γυρίσματα η παραγωγή δεν έκανε μόνο στο Πουκέτ, αλλά και σε ακόμα έναν παραδεισένιο προορισμό, στα μαγικά Πίπι Αϊλαντς!
Ο δεύτερος κύκλος του «Μπρούσκο» ξεκινάει από τη στιγμή που έπεσαν οι τίτλοι του τέλους πέρσι. Οι φήμες που ήθελαν τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου να αποφασίζουν η πρεμιέρα της σειράς να γίνεται με ένα μεγάλο βήμα μπροστά στον χρόνο δεν ευσταθούν. Στα τέσσερα πρώτα επεισόδια οι τηλεθεατές θα έχουν πάρει όλες τις απαντήσεις που περιμένουν για την απαγωγή της Μελίνας η οποία εξελίσσεται σε θρίλερ, για την εξέταση DNA του Διαμαντή και τη σύλληψη του Μάρκου. Μόλις το θρίλερ της απαγωγής λήξει και η Μελίνα επιστρέψει στην αγκαλιά του Αχιλλέα, εκείνος θα ζήσει την απόλυτη οικονομική καταστροφή. Τα λύτρα που ζήτησαν οι απαγωγείς τον έχουν λυγίσει και θα δούμε πως λύτρα οι απαγωγείς δεν ζήτησαν μόνο από τον Αχιλλέα! Το γεγονός θα τον φέρει σε σύγκρουση και με τον Ματθαίο, καθώς η εταιρεία τους θα κλονιστεί συθέμελα.
Το μίσος του Αχιλλέα για τον Σήφη μεγαλώνει, καθώς αρχικά θεωρεί πως ο Σήφης κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας. Φυσικά πίσω από όλα κρύβεται ο Πάτροκλος, ο οποίος όμως κατευθύνεται από άλλον, που είναι και ο εγκέφαλος αυτής της ιστορίας. Η Δάφνη φέρνει στον κόσμο το μωρό της, την ώρα που ο Μάρκος συλλαμβάνεται! Από το μαιευτήριο την παίρνει σπίτι ο Παύλος Γιαννακάκης, ο οποίος θα σώσει τελικά τον Μάρκο.
Ο Παύλος Γιαννακάκης αποφασίζει να αναστήσει μέσα από τις στάχτες του το οινοποιείο. Κάνει ,λοιπόν, ένα μεγάλο γλέντι με όλους τους εργάτες του και τους ανακοινώνει πως το οινοποιείο θα συνεχίσει να υπάρχει!
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Διαμαντή, αφού περάσει το σοκ της είδησης πως ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος είναι αδέλφια, αποφασίζει να διεκδικήσει και πάλι τη «Δάφνη». Είναι διατεθειμένος να δεχτεί ακόμα και το παιδί του Μάρκου... Τέλος, και η Αναστασία θα τα περάσει δύσκολα, αφού η σχέση της με τον Ματθαίο δοκιμάζεται. Ωστόσο, δεν αυτοκτονεί, όπως γράφτηκε και ακούστηκε έντονα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο», Θεοχάρης Ιωαννίδης, αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου που κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες.

«Η Βάνα Δημητρίου μάς άφησε με ερωτηματικά και κενά. Οπότε θα έρθουν οι απαντήσεις σε όλα αυτά. Στα κίνητρα του «Πάτροκλου», στο γιατί αποφάσισε να απαγάγει τη «Μελίνα», ποιοι κρύβονται τελικά από πίσω... Όλα αυτά θα δούμε. Ο Πάτροκλος θέλει να πάρει το αίμα του πίσω γιατί καμία «συ¬γνώμη» δεν μπορεί να κλείσει τις πληγές του παρελθόντος. Είναι ένα τραυματισμένο παιδί και ο κόσμος, με τον οποίο μιλάω, μου δείχνει ότι τον συμπαθεί πολύ. Εμένα μου αρέσει ο «Πάτροκλος», γιατί ταυτίζεσαι μαζί του. Λες «την έχω φάει πολύ άσχημα και τώρα παίρνω την εκδίκησή μου!». Ο «Πά¬τροκλος» πρέπει να είναι Σκορπιός, σαν εμένα», λέει στοDown Town Κύπρου.

Ήδη από το τρέιλερ φαίνεται ότι η συνέχεια του σίριαλ θα είναι ενδιαφέρουσα.

Ο Πάτροκλος να κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας, όπως όμως θα δούμε στη συνέχεια, υπάρχει «εγκέφαλος» που διοργάνωσε την όλη «επιχείρηση». Και ενώ οι υποψίες όλων πέφτουν αρχικά στον Σήφη και στη συνέχεια στην Ευρυδίκη, θα αποκαλυφθεί πως υπάρχει και τρίτο πρόσωπο , το οποίο κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας. Στο μεταξύ, η Δάφνη βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό της μετά τη σύλληψη του Μάρκου. Κι ενώ τόσο η ίδια όσο και ο περίγυρος της θεωρεί ότι ο Μάρκος είναι τελειωμένη υπόθεση, ο Παύλος Γιαννακάκης, όχι μόνο αποφασίζει να τον βοηθήσει, αλλά τον αποφυλακίζει και στη συνέχεια του προτείνει να συνεργαστούν και επαγγελματικά. Αυτή η σύμπραξη , δεν αρέσει καθόλου στον Σήφη και δημιουργεί νέα ρήξη στη σχέση τους. Στο μεταξύ, τα αποτελέσματα του DNA φθάνουν στα χέρια του Διαμαντή και συνειδητοποιώντας πως έχει δυο γιους, τον Νεκτάριο και τον Πάτροκλο, δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Όταν το μυστικό αποκαλυφθεί, θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, κυρίως από τον Νεκτάριο, που θα στραφεί εναντίον όλων.
Εντυπωσιακά είναι τα γυρίσματα που έκανε το συνεργείο του "Μπρούσκο" στην Ταϊλάνδη και οι πρωταγωνιστές της σειράς ανέβασαν στις σελίδες τους στα social media αρκετές φωτογραφίες με χαρούμενες σκηνές στην εξωτική χώρα.
Τα γυρίσματα θα καλύψουν συνολικά μια εβδομάδα από τον νέο κύκλο της σειράς. Ωστόσο δεν θα τα δούμε στην έναρξη του δεύτερου κύκλου.

Η αρχή της σειράς θα αφιερωθεί στη λύση του μυστηρίου με την απαγωγή της Μελίνας από τον Πάτροκλο. Ο Ανδρέας θα προσπαθήσει να ελευθερώσει την αγαπημένη του και μετά θα ακολουθήσει το μυθικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη για τον μήνα του μέλιτος.

Πάντως τα γυρίσματα στην Ταϊλάνδη δεν ήταν και τα πιο εύκολα, αφού επικρατούσαν μουσώνες, γεγονός που ταλαιπώρησε τους πρωταγωνιστές και το συνεργείο.


​AKARSU EPEISODIA PRODOSIA- Ο Μετέ θυσιάζεται για να σώσει τον Οσμάν. Δεν αντέχει να δει τον μικρό του αδελφό στη φυλακή και αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του Μιτχάτ. Ο Οσμάν προσπαθεί να τον εμποδίσει αλλά είναι αδύνατο. Αυτή η κίνηση του Μετέ προβληματίζει την Αϊτσά. Η Τζεμιλέ δεν μπορεί να συγκρατηθεί όταν βλέπει τον Μετέ με χειροπέδες.Ο Αχμέτ βλέπει μια σκηνή ανάμεσα στη Μπερίν και τον Χακάν και θυμώνει. Η Ζεχρά λέει στη μητέρα της πως θα ήθελε να γίνουν οικογένεια ξανά με τον πατέρα της. Η Μπερίν της εξηγεί πως αυτό είναι αδύνατο γιατί έχουν χωρίσει και εκείνη είναι παντρεμένη με τον Αχμέτ.
Η μικρή της λέει πως ο Χακάν είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Εν τω μεταξύ, η Μπετούλ φέρεται πολύ σκληρά στην Αϊτσά επειδή αποφασίζει να μείνει και να υποστηρίξει την οικογένεια Ακάρσου, που για την Μπετούλ είναι οι δολοφόνοι του Μιτχάτ. Η Αϊτσά σοκάρεται από την αντίδραση της Μπετούλ. Ο Οσμάν, η Χασεφέ και η Τζεμιλέ της συμπαραστέκονται.
Ο Σονέρ μαζί με τον Αρίφ και τον Σουλεϊμάν προσπαθούν να βρουν τρόπο ώστε να αποφυλακιστεί ο Μετέ. Η μόνη λύση είναι να βρουν τα ίχνη του πατέρα του Αϊντίν και να τον αναγκάσουν να μιλήσει. Η ένταση, που επικρατεί μεταξύ του Σονέρ και της Μπαχάρ, προκαλεί μελαγχολία στη Ντενίζ. Η μικρή καταβάλει προσπάθειες για την αποκατάσταση των σχέσεων τους. Η συμμαχία όμως της Φιλίζ με τον Ζιγιά δυσχεραίνουν την κατάσταση. Το σχέδιο, που βάζει σε εφαρμογή η Φιλίζ, θα πληγώσει ανεπανόρθωτα την Μπαχάρ...

Από εδώ και στο εξής, οι αιτούντες για έκδοση νέας ταυτότητας, θα υποβάλλουν στο αστυνομικό τμήμα αίτηση για «αυτεπάγγελτη αναζήτηση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στο πιστοποιητικό γέννησης», πράγμα που σημαίνει ότι περιορίζεται και ο αριθμός των δικαιολογητικών που θα πρέπει να προσκομίζουν οι ίδιοι.
Ουσιαστικά, η αστυνομία θα συγκεντρώνει τις πληροφορίες, όχι από τα δικαιολογητικά που θα προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος, αλλά μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου του υπουργείου Εσωτερικών.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ:
«Η αίτηση συμπληρώνεται από την αρμόδια αστυνομική αρχή με βάση τα στοιχεία ταυτότητας του ενδιαφερομένου, όπως αυτά προκύπτουν από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ) του Υπουργείου Εσωτερικών ή από το πιστοποιητικό της περίπτωσης β, εκτυπώνεται και υπογράφεται από τον αιτούντα σύμφωνα με το άρθρο 4».
Τα δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων θα εκδίδονται «από το τμήμα ασφαλείας του τόπου κατοικίας του ενδιαφερομένου για την περιφέρεια της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ή Θεσσαλονίκης και από την υποδιεύθυνση ή το τμήμα ασφαλείας του τόπου κατοικίας του ενδιαφερομένου για την υπόλοιπη Χώρα».

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget