8/9/14


​Η Beyonce και ο Jay Z αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους εν πλω, έχοντας μαζί τους την κόρη τους και λίγα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ, παρά τις φήμες χωρισμού τους.
Οι δυο τους περπάτησαν χέρι χέρι στα σοκάκια και απόλαυσαν το γεύμα τους σε ιταλικό εστιατόριο παρέα με καλούς τους φίλους . Η 33χρονη τραγουδίστρια φορά ένα φλοράλ μαγιο, μια μακριά φούστα με βαθύ σκίσιμο που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της και ψάθινο καπέλο. Στο λαιμό, στα χέρια και στο μηρό της έχει αποτυπωμένα χρυσά προσωρινά τατουάζ.

beyonce1
beyonce2
beyonce3
beyonce5
beyonce6
beyonce7

govastileto-gr


​Η δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της! Τη χαρμόσυνη είδηση επιβεβαίωσε το παλάτι. Η ανακοίνωση ανέφερε ότι η βασίλισσα και τα μέλη και των δύο οικογενειών πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με αυτά τα νέα. Όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η Kate Middleton υποφέρει από πρωινές ναυτίες και θεραπεύεται από τους γιατρούς του Kensington Palace.

Ο πρωθυπουργός της χώρας David Cameron έγραψε μέσω twitter πως είναι χαρούμενος με την είδηση αυτή πως περιμένουν ένα ακόμη μωρό.

govastileto-gr


​Η Ναταλία Γερμανού την ημέρα της ονομαστικής της εορτής ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να βρίσκεται μαζί με το σύντροφό της Μάνο Ιωάννου. Σύμφωνα με την Real Life, η παρουσιάστρια ήθελε πολύ να βρίσκεται μαζί με τον νεαρό ηθοποιό- ο οποίος συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Ωχ, Ηλέκτρα»- μια τέτοια μέρα και έτσι αποφάσισε να μεταβεί αεροπορικώς στη συμπρωτεύουσα.

Ο Μάνος Ιωάννου επεφύλασσε στη Ναταλία ένα ξεχωριστό δώρο. Η ίδια δηλώνει στην εφημερίδα: «το δώρο ήταν πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό και δεν θέλουμε να το αποκαλύψουμε σε κανέναν. Ήθελα πολύ να είμαι μαζί του στη γιορτή μου και ανέβηκα με χαρά στη Θεσσαλονική, την οποία λατρεύω».

govastileto-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget