4/9/14

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας του iPhone 6 από την China Telecom, έναν από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της Apple, σειρά πήρε ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο να δείξει ότι

Karadayi τι θα δούμε σήμερα 4/9/2014-Στην Φεριντέ τελικά παίρνει την απόφαση η Σούνα να πει όλη την αλήθεια σε σχέση με τον αδερφό της ότι εκείνος ήταν που μίλησε για την σχέση της με τον Μαχίρ. Στον πρόεδρο των εφετών τηλεφωνεί η Φεριντέ και το επιβεβαιώνει. Αργότερα καταλαβαίνει ότι πίσω από όλα αυτά που γίνονται κρύβεται η Σούνα και πάει να της ζητήσει εξηγήσεις. Στις φυλακές που είναι ο Μαχίρ πιάνει δουλειά για να μπορέσει να φτάσει στον Τουργκούτ.

1

​Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως η Δανάη Σκιάδη, πρωταγωνίστρια της νέας καθημερινής σειράς του Μega «Ονειρο ήταν», αποχωρεί και επισήμως από το καστ. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη ανησυχία στη διοίκηση του Μεγάλου καναλιού. Η Κυπριακή σειρά που έχει κατακτήσει ήδη το ελληνικό κοινό και σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, αποτελεί το πιο ισχυρό lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες,η Κυπριακή παραγωγή, η ταλαντούχα Δανάη Σκιάδη είχε δεχτεί να συμμετάσχει στη σειρά, με τον όρο να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου.Ο καταξιωμένος σεναριογράφος της σειράς Κώστας Βαζάκας, όπως μάθαμε, θα προχωρήσει σε μια συγκλονιστική ανατροπή της ιστορίας, όπου το ρόλο της κεντρικής ηρωίδας «Ηβης Δραγούμη» θα πάρει η Νεφέλη Κουρή.

πηγή:fthis-gr

Νέα μόδα: Φουσκώνουν το στήθος τους για 24 ώρεςΜέχρι σήμερα χιλιάδες γυναίκες κατέφευγαν στη λύση του πλαστικού χειρουργού για να βελτιώσουν ατέλειες στο σώμα τους και τις περισσότερες φορές για να προσθέσουν στήθος – και ερωτισμο. Τα δεδομένα όπως φαίνεται αλλάζουν, καθώς πλέον η νέα μόδα στις ΗΠΑ είναι η… προσωρινή αυξητική στήθους. Πώς επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο; Με ένα ειδικό υγρό που τοποθετείται ενέσιμα στο στήθος και το κάνει να μεγαλώνει για 24 ώρες!Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται στα 3.500 δολάρια και ειδήμονας στις ΗΠΑ θεωρείται ο Dr. Rowe στη Νέα Υόρκη.«Η προσωρινή αύξηση στήθους προέκυψε όταν θέλαμε να δώσουμε μία εικόνα του αποτελέσματος της προσθετικής στήθους σε γυναίκες που ενδιαφέρονταν αλλά δεν ήταν σίγουρες» αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός σε συνέντευξή του στους New York Times.«Ωστόσο, όπως φάνηκε στην πορεία, η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται πλέον ευρέως από γυναίκες που θέλουν μία ιδιαίτερη εμφάνιση για μία ιδιαίτερη… συγκυρία. Αυτό μπορεί να είναι από μία έξοδο με τον σύντροφό τους μέχρι και μία σύντομη εκδρομή» προσθέτει.Δεν τάσσονται όμως όλοι οι πλαστικοί υπέρ της συγκεκριμένης μεθόδου, καθώς όπως σημειώνει ο Dr. Michael C. Edwards, πλαστικός χειρουργός στη Σάντα Μόνικα, εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους για το γυναικείο στήθος.Εξίσου επιφυλακτικός εμφανίζεται και ο πρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας πλαστικής χειρουργικής Michael Edwards.Πάντως αξίζει να αναφερθεί το παράδειγμα της 27χρονης Courtney Daal, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει στην επέμβαση για την ημέρα του γάμου της. Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα, ενώ ο άντρας της δεν πίστευε στα μάτια του όταν του απάντησε ότι το στήθος είναι δικό της και δεν έχει κάνει κάποια προσθετική. Ωστόσό, όπως σημειώνουν οι NewYorkTimes, ο γάμος της διήρκησε όσο σχεδόν και το… φουσκωμένο στήθος της, καθώς πήρε διαζύγιο μετά το μήνα του μέλιτος.

Το τελευταίο αντίο...
στον μεγάλο τραγουδοποιό Αντώνη Βαρδή λένε σήμερα η οικόγενειά του, εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του οι οποίοι προσέρχονται στον Ιερό Ναό Γέννησης του Χριστού στην Παιανία. Από νωρίς το πρωί ο προαύλιος χώρος του ναού γέμισε από στεφάνια τα οποία εστάλησαν από ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε κατά καιρούς και από σημαντικούς εκπροσώπους της καλλιτεχνικής οικογένειας.

Στεφάνι εστάλη και από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ανάμεσα στα στεφάνια που διακρίναμε ήταν αυτά της Καίτη Γκρέυ, του Γιώργου και ‘Αννας Νταλάρα, της Νατάσας Θεοδωρίδου, της Αντζελας Δημητρίου και της Πίτσας Παπαδοπούλου. Το protothema.gr καλύπτει αυτό το τελευταίο χειροκρότημα προς τον τραγουδοποιό που αγαπήθηκε όσο λίγοι…

Στις 10 το πρωί έφτασε στον Ιερό Ναό η σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη. Καταρρακωμένη, καταβεβλημένη και συνοδευόμενη από την κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ στάθηκε για λίγα λεπτά υποβασταζόμενη μην αντέχοντας την πίεση των τελευταίων ωρών.

Κατόπιν ξέσπασε σε αναφιλητά και καλύπτοντας το πρόσωπό της προσπαθούσε να βρει τη δύναμη για να αποχαιρετίσει τον άνδρα που σημάδεψε τη ζωή της.

Δείτε φωτογραφίες:

vardis khdeia1
vardis khdeia2vardis khdeia3vardis khdeia4vardis khdeia5vardis khdeia6vardis khdeia7vardis khdeia8vardis khdeia9vardis khdeia10vardis khdeia11vardis khdeia12

Karadayi-ti-tha-doyme-simera-4-9-2014 Karadayi τι θα δούμε σήμερα 4/9/2014-Στην Φεριντέ τελικά παίρνει την απόφαση η Σούνα να πει όλη την αλήθεια σε σχέση με τον αδερφό της

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget