29/8/14

Μία εκπομπή-έκπληξη έγινε γνωστή πριν λίγο! Ο λόγος για τη ραδιοφωνική συνύπαρξη του Γιώργου Λιάγκα με την Ευγενία Μανωλίδου στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1! Ο δημοσιογράφος, που αποχώρησε πριν λίγο καιρό από τον Όμιλο της Real, δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς ραδιοφωνική στέγη, καθώς θα τον ακούμε κάθε μέρα από τις 15:00 ως τις 17:00 μαζί με την ταλαντούχο μουσικό, που έχει λείψει αρκετό καιρό από τα media!Το νέο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού ξεκινάει στις 8 Σεπτεμβρίου.Περισσότερα: Εκπομπή-έκπληξη! Λιάγκας-Μανωλίδου μαζί κάθε μεσημέρι! | E-Radio.gr Daily

Karadayi τι θα δούμε σήμερα 29/8/2014.Η Φεριντέ είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι αυτό θα την οδηγήσει στην κατάρρευση την ώρα που θα γίνει η κηδεία του αδελφού της.Από μακριά κάθεται και παρακολουθεί ο Μαχίρ την κηδεία.Ένα απρόσμενο γεγονός όπου και θα οδηγήσει σε διάφορες εξελίξεις είναι το αποχαιρετιστήριο γράμμα που άφησε ο Μελίχ στη Φεριντέ αφού το συγκεκριμένο γραμμα θα πέσει σε λάθος χέρια κι αυτό το γεγονός θα γίνει η αιτία να αποπροσανατολιστεί όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Στο μεταξύ ενώ γίνονται όλα αυτά ο Μαχίρ κάνει για φορές προσπάθειες ώστε να προσεγγίσει τον δικαστή Ακίν.

Οι εξελίξεις του Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 29/8/2014.Το πένθος από τον θάνατο του Μουσταφά πλέον έχει βαρύνει τους πάντες και έχει σαν αποτέλεσμα να επιβαρύνει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση του Τζιχανκίρ. Ο ίδιος απαρνιέται τον πατέρα του και φωνάζει πως ο Σουλεϊμάν είναι δολοφόνος. Εντωμεταξύ ενώ γίνονται όλα αυτά οι υπαίτιοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον εξαγριωμένο λαό της πόλης, όπου μεγάλο πλήθος χωρίς να φοβάται τίποτα έχει συγκεντρωθεί μπροστά από το παλάτι, απειλώντας τον Ρουστέν αλλά και την Χούρεμ

Δημήτρης Αρβανίτης: Αυτό που κάνουμε στο καινούριο κομμάτι των «Κλεμμένων Ονείρων», είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάνουμε ένα πραγματικό σπιν -απ. Κάνουμε δηλαδή αυτό που κάνουν οι περισσότερες σειρές στο εξωτερικο.Είναι πολύ σημαντικό ποιος πυροβολεί. Η ίντριγκα είναι στημένη πιο νωρίς, όταν θα το δείτε θα καταλάβετε γιατί έχετε ακούσει τι θα συμβεί αλλά είναι έτσι κρυμμένο... Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν στο πρώτο επεισόδιο, όταν ξεκινήσει προς το Δεκέμβριο, ένα διπλό επεισόδιο πολύ μεγάλο, το οποίο είναι γύρο στη μιάμιση ώρα, το οποίο είναι το τέλος του πρώτου κύκλου και η αρχή του επόμενου. Θα δουν όλους τους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά σε ένα επεισόδιο και όλους τους ήρωες που έχουν συνηθίσει και αγαπάν στο ίδιο επεισόδιο. Αυτό λοιπόν είναι μια ταινία που θα παιχτεί πολύ δυνατά και θα φτιάξει το κοινό να δει για ποιο λόγο κάνουμε το σπιν απ.Όταν τράβηξα το φινάλε της σειράς, τράβηξα τρία φινάλε για να μην ξέρουν τι γίνεται με τον Μαλτέζο, πρώτα ήταν στο δικαστήριο και είδαν ένα φινάλε, μετά τους έβγαλα όλους έξω και τράβηξα ένα δεύτερο φινάλε και το τρίτο το τράβηξα μόνος μου με έναν οπερατέρ. Κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί.

oneiro htan simerino epeisodio. Η Στέλλα αντιδρά επιθετικά απέναντι στη 'Ηβη, όχι όμως και ο Νικόλας ο οποίος προσπαθεί να την προσεγγίσει. Σε αυτή του την προσπάθεια ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό, πως η 'Ηβη είναι μαθηματική διάνοια.Η 'Αννα λαμβάνει κι άλλο μήνυμα από τον άγνωστο αποστολέα, ο οποίος αυτή τη φορά κατηγορεί ευθέως τον Βίκτορα για την απαγωγή της κόρης του.Ο Αντώνης έρχεται για άλλη μια φορά σε δύσκολη θέση όταν η 'Ηβη τον ξαναφιλά με πάθος στο στόμα, ταράζεται και δεν ξέρει πώς να το χειριστεί.
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ Επεισόδιο 1 VIDEO
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ Επεισόδιο 157 FINAL VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget