7/8/14


​Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Σαββιδάκης στο Εγώ και μίλησε μεταξύ άλλων για τη Eurovision αλλά και την ΕΡΤ.
Τέσσερα χρόνια πριν, θέλησες να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στην Eurovision, αλλά το τραγούδι σου απορρίφθηκε. Σε στεναχώρησε;
Δεν απέρριψαν το τραγούδι. Δεν το άκουσαν καν. Δεν παρέλαβαν το φάκελο με το CD. Υπάρχουν κάποια ελεεινά υποκείμενα τα οποία λυμαίνονταν και λυμαίνονται χώρους όπως η ΕΡΤ. Προσπαθούσαν να καθοδηγήσουν καταστάσεις, να τα παίρνουν από δημιουργούς και εταιρείες προκειμένου να προωθήσουν πράγματα τα οποία ήταν προαποφασισμένο ότι θα είχαν προνομιακή αντιμετώπιση. Αυτό συμβαίνει ακόμη κατά κόρον στο δημόσιο, σε οργανισμούς και εταιρείες που έχουν σχέση με αυτά τα συμφέροντα.

Θα προσπαθούσες ξανά να εκπροσωπήσεις τη χώρα στην Eurovision;
Βεβαίως, εννοείται. Έχω πολλά τραγούδια.

govastileto-gr


​Η παρουσιάστρια ανήκει πια στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού E! Mετά από αρκετές συζητήσεις με τους ιθύνοντες του star αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους. Η Ελεονώρα θέλει να παρουσιάσει μία νέα εκπομπή και είχε φτιάξει όπως είχε πει και μέσα από την εκπομπή της «Μελέτησέ το» έναν πιλότο για την εκπομπή που θέλει να κάνει... Τελικά την εκπομπή που επιθυμεί θα την παρουσιάσει μέσα από την συχνότητα του σταθμού Έψιλον. Πρόκειται για εκπομπή εντελώς ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, η οποία θα έχει έντονα στοιχεία έρευνας και ενημέρωσης.

gossip-gr


​Παιχνίδια στο νερό για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο.Η παρουσιάστρια συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί την Άνδρο και κάθε μέρα πηγαίνει για μπάνιο μαζί με τον σύντροφό της, τα παιδιά της αλλά και τον σκύλο της, τον Βίκτωρα. Η παρουσιάστρια χαλαρώνει και ηρεμεί στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της όπως χαρακτήρισε τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα στην θάλασσα μπαίνουν μέσα και κολυμπάνε όλοι μαζί.

Σήμα κινδύνου στους γονείς από την Αστυνομία να μην ποστάρουν τα παιδιά τους στο Facebook
Είναι γεγονός ότι τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας και έχουν διεισδύσει στη ζωή από λίγο έως πάρα πολύ διαμορφώνοντας συχνά την κοινωνικότητά μας. Πολλές φορές θέλουμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας την πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, τη γέννηση του παιδιού μας. Υποσυνείδητα είναι ένας τρόπος να αποδείξουμε στους φίλους μας πόσο ικανοί είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε ενώ αποζητούμε την ικανοποίηση από την αποδοχή των φίλων μας, likes, shares, comments. Από τη στιγμή όμως που αναρτάται κάτι στο διαδίκτυο, η πληροφορία είναι διαθέσιμη στον οποιοδήποτε, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν αγαθές προθέσεις.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget