6/8/14

DOUKISA ELLE.Από παρουσίαση και modeling μέχρι ηθοποιία, η ξανθιά star τα έχει πάει περίφημα σε όλα. Μεγάλο της ατού; Tην αγαπά ο φακός. Χθες, λοιπόν, η Δούκισσα πόσταρε στο Instagram φωτογραφία της η οποία δημοσιεύτηκε στο γερμανικό ELLE. Τα μάτια της εκθαμβωτικά. Σίγουρα αυτό το κορίτσι δε γίνεται να περάσει απαρατήρητο.


​Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέβασε πριν από λίγη ώρα στη σελίδα της στο facebook μία selfie με το σχόλιο, «Μήπως είναι αργά για καλημέρα;». Η ταλαντούχα ερμηνεία πόζαρε χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

govastileto-gr


​Τι κι αν κάνουν τα πάντα για να δείξουν στον κόσμο ότι είναι ακόμη μαζί κι αγαπημένοι, Beyonce και Jay Ζ φαίνεται πως έχουν πια χωρίσει οριστικά. Το λαμπερό ζευγάρι παρά το γεγονός ότι συνέχεια αναρτά στους λογαριασμούς του κοινές- οικογενειακές φωτογραφίες, μένει σύμφωνα με την εφημερίδα Page Six σε ξεχωριστά ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια της περιοδείας του. Μάλιστα οι δύο αστέρες πηγαίνουν στις συναυλίες χώρια και περιμένουν πώς και πώς να ολοκληρωθεί η περιοδεία τους στις 13 Σεπτέμβρη, ώστε να ανακοινώσουν κι επίσημα τον χωρισμό.


​Ενώ ο Χουσεΐν και ο Μετίν παίρνουν εξιτήριο απ' το νοσοκομείο, η Νιλουφέρ καλείται να δώσει κατάθεση και να μπει σε λεπτομέρειες για την απαγωγή της.
'Οταν όμως θα της ζητήσουν να περιγράψει σε σκιτσογράφο το πρόσωπο του Μετίν, θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.


​Οι μέρες για την εκστρατεία πλησιάζουν και ο Σελίμ έρχεται στο παλάτι με εντολή του πατέρα του ως αναπληρωτής στο θρόνο.

Το γεγονός αυτό δεν χαροποιεί τον Τζιχανγκίρ, ο οποίος είναι εμφανώς με το μέρος του ετεροθαλή του αδελφού, Μουσταφά.

Τα πράγματα παρεκτρέπονται ανάμεσα στο Σελίμ και στον Τζιχανγκίρ όταν ο πρώτος προσβάλλει τον δεύτερο.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget