5/8/14

Δεκτό έγινε από τον Υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, το αίτημα του βουλευτή της ΝΔ Α΄Πειραιώς και Νήσων Κώστα Κατσαφάδου για την ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σπετσών.
Κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας με τον Δήμαρχο Σπετσών, ο βουλευτής αντίκρυσε ένα ετοιμόρροπο κτίριο υποβασταζόμενο από σκαλωσιές, και αμέσως επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα.
Άμεση ήταν και η αντίδραση του κ. Βορίδη που έδωσε εντολή για την υλοποίηση του έργου επισκευών του Κέντρου Υγείας Σπετσών, η δαπάνη του οποίου ανέρχεται στις 60 χιλιάδες ευρώ.
Ο Δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική κατάληξη του θέματος που ταλαιπωρούσε επί χρόνια τους κατοίκους του νησιού, δήλωσε:
«Μετά από 3 ½ χρόνια κολλημένοι στα γρανάζια της γραφειοκρατίας με την καθοριστική συμβολή του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου και την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού Υγείας, επιτέλους αρχίζει να υλοποιείται η επισκευή του πολυδύναμου Ιατρείου Σπετσών.»
Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Α’Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος σε δήλωσή του αναφέρει:
«Οφείλουμε να στηρίζουμε την Περιφέρεια. Οφείλουμε να παρέχουμε το αυτονόητο στους πολίτες. Μαζί με τον Δήμαρχο Σπετσών Παναγιώτη Λυράκη καταφέραμε να λύσουμε ένα θέμα το οποίο όχι μόνο προκαλούσε προβλήματα στους κατοίκους των Σπετσών, αλλά και δημιουργούσε άσχημη εικόνα στους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί.»



​Ενώ η Φεριντέ τα βάζει με την οικογένειά της για χάρη του Μαχίρ, εκείνος προσπαθεί να σώσει τη Ζεχρά από τους άντρες του Γιλάν τραυματίζοντας έναν από αυτούς.
Ο Γιλάν όμως, δεν θα αφήσει ατιμώρητη μια τέτοια πράξη.
Η Φεριντέ φεύγει από το σπίτι, αρνούμενη να κάνει την επιλογή ανάμεσα στην οικογένειά της και τον Μαχίρ.


​Καθώς η Μιχριμάχ κοντεύει να χωρίσει με τον Ρουστέμ εξαιτίας του Ελκάς Μιρζά, αποκαλύπτεται πως εκείνος δεν είχε καμιά σχέση με το γράμμα και πως όλο αυτό ήταν μια σκευωρία. Ένα σοβαρό ζήτημα υγείας θα λυγίσει το Σουλτάνο ενώ βρίσκεται στο απόγειο της δόξας του και σχεδιάζει το μεγάλο τέμενος της Πόλης.


​Η Δρ. Καχίλ πείθει την εταιρεία Πήγασος να υποβάλλει εκ νέου την προσφορά της. Από την άλλη, οι γιατροί συναντούν έναν επενδυτή σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσουν μόνοι τους το Σηάτλ Γκρέις.

Στο νοσοκομείο κυκλοφορεί η είδηση ότι η Πήγασος θα το αγοράσει με σκοπό να ρευστοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία και να απολύσει το προσωπικό.

Όλοι οι εργαζόμενοι φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους. Η Μέρεντιθ και η Κριστίνα προσπαθούν να πείσουν τον Ρίτσαρντ και τον Όουεν να συμμετάσχουν κι εκείνοι στην προσπάθειά τους να αγοράσουν οι ίδιοι το νοσοκομείο.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget