19/7/14

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. το πρωί του Σαββάτου στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη (του Αγαμέμνονα και της Σοφίας, γεν. 10 - 1 - 1971 στην Έδεσσα), αλλά και ατόμων που φέρεται να συνεργάζονται μαζί του.
Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκαν δώδεκα φωτογραφίες με αλλoιωμένα τα χαρακτηριστικά του, από τις οποίες οι τέσσερις πρώτες προέρχονται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, την 10-03-2014 και οι επόμενες τέσσερις από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα, την 25-07-2013.



​DIAMANTIA KAI ERWTAS EPEISODIA KARA PARA ASK GR SUBS ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14
Δευτέρα 21/7/14 ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13
Η Νιλουφέρ για μία φορά ακόμη βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς κινδυνεύει από τους απαγωγείς της. Όμως ο Ομέρ και η Ελίφ κατάφεραν να εντοπίσουν τα τελευταία ίχνη της από το σήμα του κινητού της και κάνουν προσπάθεια για να ανακαλύψουν που βρίσκεται. Από την άλλη πλευρά, οι απαγωγείς της Νιλουφέρ αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως κάποιοι τους πλησιάζουν...

Τρίτη 22/7/14 ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 14
Ο Ομέρ και η Ελίφ προσπαθούν να πείσουν τον Ταγιάρ και την οικογένεια Ντενιζέρ ότι είναι πραγματικό ζευγάρι και για να το καταφέρουν θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους. Στο μεταξύ ο Μετίν αρχίζει να δείχνει ότι συμπαθεί τη Νιλουφέρ κι αυτό επηρεάζει τα αρχικά του σχέδια.

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο έμπορος χρυσού Δημήτρης Ριχάρδος , ο οποίος έγινε γνωστός για τις τηλεοπτικές του διαφημίσεις.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι αποθήκευε τιμαλφή, αλλά και πολύτιμα αντικείμενα σε άγνωστες διευθύνσεις, ενώ απολογούμενος προανακριτικά αρνήθηκε να κατονομάσει τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στα βιβλία της επιχείρησης εγγραφόταν μεγάλος αριθμός τιμαλφών προερχόμενων από αγορά ή ενέχυρα τα οποία όμως δεν διατηρούνταν εντός των καταστημάτων. Με αυτό τον τρόπο δινόταν νομιμοφανής χαρακτήρας στην δραστηριοποίηση της επιχείρησης. Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης των ενεχυροδανειστηρίων υποστήριξε ότι τα πολύτιμα αντικείμενα φυλάσσονται σε θυρίδες ή σε οικείες συνεργατών του, τους οποίους όμως δεν κατονόμασε.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη έφοδος των αστυνομικών στο κατάστημα της Αθήνας, αλλά και του Πειραιά. Κατά τον έλεγχο βρέθηκε ο ιδιοκτήτης και τέσσερις υπάλληλοι, καθώς στον Πειραιά βρέθηκε ένας μόνο εργαζόμενος. Παράλληλα κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας διενήργησε επιτόπιο έλεγχο στα δύο καταστήματα.

Στο κατάστημα της Αθήνας βρέθηκε μικρός αριθμός από την αγορασθέντα τιμαλφή, αλλά όχι όσα αφορούν αγορά ενός μήνα όπως προβλέπεται, ώστε να είναι δυνατός ο προορισμός και ο έλεγχός τους.

Έρευνα πραγματοποιήθηκε και στη βίλα του ιδιοκτήτη, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάτι αξιόλογο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την έφοδο των αστυνομικών ο ιδιοκτήτης, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ελπίς λόγω αδιαθεσίας και εμφανίστηκε στην Ασφάλεια την επομένη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών στα δύο χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης αγοράσθηκαν και ενεχυριάστηκαν περισσότερα από 100 κιλά χρυσού, η αξία των οποίων αγγίζει το 1 με 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων, είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν, έπειτα από ερώτηση που είχε καταθέσει προς το υπουργείο Οικονομικών, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος.

Στην ερώτησή του ο βουλευτής ζητούσε να ενημερωθεί αν έχει γίνει φορολογικός έλεγχος στην επιχείρηση και τα υποκαταστήματά της, επικαλούμενος πληροφορίες ότι διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων.

Μετά τη σύλληψη του επικεφαλής των ενεχυροδανειστηρίων ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε νέα ερώτηση ζητώντας εξηγήσεις από τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης για την ολιγωρία που επέδειξαν οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ.

Πηγή: newmoney.gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget