16/7/14

ELENI FUREIRA ALVANIA Ελένη Φουρέιρα καταγωγη (αλβανια);
Την απάντησή της στη δήλωση του Αλβανού τραγουδιστή Ντέβις Τζεράχου ότι «όλοι στην Αλβανία ξέρουν ότι η τραγουδίστρια είναι Αλβανίδα», έδωσε η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της στο
περιοδικό "ΟΚ!".
«Δεν έχω ακούσει τη συγκεκριμένη δήλωση για να μπορώ να την κρίνω.
Αλλά και να την είχα, πάλι δεν θα την έκρινα, από τη στιγμή που έχουμε δημοκρατία ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει και να κάνει ότι θέλει.
Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ κάτι για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω.
Για' μένα το μόνο που έχει σημασία είναι τι άνθρωπος είναι η Ελένη.
Αυτό είναι που μου έμαθαν οι γονείς μου, και αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να φέρομαι καλά στους συνανθρώπους μου και να τους προσφέρω καλοσύνη.
Για 'μένα το μόνο που έχει σημασία είναι αν αρέσει αυτό που κάνω.
Ότι και να πουν, αυτό που κρατάω είναι ότι όταν έκανα την παρουσίαση του νέου μου δίσκου υπήρχαν χιλιάδες παιδιά που χόρευαν και τραγουδούσαν και μου έδειχναν με κάθε τρόπο ότι τους αρέσει αυτό που τους προσφέρω» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη με πυροβολισμούς στην καρδιά της Αθήνας. Ο Μαζιώτης συνελήφθη στην οδό Μητροπόλεως. Κατά τις συμπλοκές, που ήταν δυο τελικά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έπεσαν πυροβολισμοί, τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός και ο Μαζιώτης ο οποίος είχε πάνω του και μια χειροβομβίδα.
Τραυματισμένοι είναι ελαφρά και δυο τουρίστες, ένας Γερμανός και ένας Αυστραλός.
Πως έγινε η σύλληψη
Eδω και έναν μήνα η αντιτρομοκρατική είχε πληροφορίες, ότι ο Μαζιώτης είναι στην Αθήνα και κινείται στο κέντρο. Το μεσημέρι γύρω στις 12.30 αστυνομικοί ειδοποιούνται ότι ένα άτομο που μοιάζει με τον αρχιτρομοκράτη, είναι στο Μοναστηράκι. Σπεύδουν εκεί και τον βλέπουν να μπαίνει σε ένα κατάστημα στην συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς που πουλάει είδη εξοχής και κάμπινγκ. Εκεί, ζητάει έναν σάκο.
Η πωλήτρια ή μια πελάτισα του καταστήματος καταλαβαίνει ότι κάτω από την μπλούζα του έχει όπλο. Ειδοποιεί την αστυνομία. Βγαίνοντας οι αστυνομικοί είναι ήδη στο σημείο και τον καλούν να παραδοθεί.

Εκείνος όμως, πυροβολεί εναντίον τους και προσπαθεί να διαφύγει. Μπαίνει σε ένα ταξί και έχει μαζί του και ένα μεγάλο σακ βουαγιάζ. Οι αστυνομικοί τον καταδιώκουν και τον εγκλωβίζουν στην οδό Μητροπόλεως. Εκεί πέφτουν και οι δεύτεροι πυροβολισμοί.
Η περούκα που φορούσε ο Μαζιώτης προκειμένου να μην τον αναγνωρίσουν
Η περούκα που φορούσε ο Μαζιώτης προκειμένου να μην τον αναγνωρίσουν

Ο Μαζιώτης τραυματίζεται και συλλαμβάνεται. Τραυματίζεται επίσης ένας αστυνομικός και οι δυο τουρίστες, όλοι ελαφρά.
Ο αστυνομικός ευτυχώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο στο οποίο καρφώθηκε η σφαίρα αλλά δέχθηκε και σφαίρα στον μηρό και νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Οι δυο τουρίστες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό και ο Μαζιώτης στον Ευαγγελισμό.


Η περιοχή είναι αποκλεισμένη, αφού όλα έγιναν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι.

Ο Νίκος Μαζιώτης θεωρείται ως ο εγκέφαλος του Επαναστατικού Αγώνα και μαζί με την σύντροφό του Παναγιώτα Ρούπα, είχαν εξαφανιστεί αφού είχαν αφεθεί ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του 18μηνου της προφυλάκισής τους. Τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί ενώπιον των αρχών ήταν στις 15 Ιουνίου και η σύντροφός του εξαφανίστηκε τρεις μέρες αργότερα.

Τότε, το Συμβούλιο Εφετών είχε αντικαταστήσει την προφυλάκιση με περιοριστικούς όρους μεταξύ των οποίων ήταν: απαγόρευση εξόδου από την χώρα, παραμονή εντός του νομού Αττικής και παρουσίαση τους κάθε 5 ημέρες στο ΑΤ της περιοχής τους.

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι όροι δεν τηρήθηκαν.

--- VIDEO ---

Πατρινός είναι ο τραυματίας αστυνομικός στη συμπλοκή που έγινε στο Μοναστηράκι και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού, μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και του καταζητούμενου Νίκου Μαζιώτη. Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε είναι 29 χρονών και ονομάζεται Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Δεν συμμετείχε στην ομάδα που κυνήγησε τον Μαζιώτη ήταν όμως στην ομάδα που συμμετείχε στην αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του αρχιτρομοκράτη με τον κωδικό "Θησέας", ενώ υπηρετεί ως ειδικός φρουρός.

Η σύλληψη ήταν επεισοδιακή και την ώρα που τρία άτομα κρατούσαν όπλα και χειροβομβίδες, στην περιοχή υπήρχαν αρκετοί τουρίστες, αλλά και κόσμος στο κέντρο της Αθήνας λόγω των εκπτώσεων.

Ο Πατρινός αστυνομικός που τραυματίστηκε από τα θραύσματα χειροβομβίδας στην κοιλιακή χώρα, αλλά και από σφαίρα στο μηρό, έχει υπηρετήσει στο παρελθόν σε διάφορες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας. Να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει το newsit ο αστυνομικός φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401, ενώ από την συμπλοκή και τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ελαφρά και δύο τουρίστες (ένας Γερμανός και ένας Αυστραλός) οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό. Πιο σοβαρά από είναι ο Νίκος Μαζιώτης που έχει τραυματιστεί άσχημα και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget