8/6/14

Η είσοδος του Mozilla Firefox τού έδωσε για μερικά χρόνια τα πρωτεία, μέχρι που το κοινό γνώρισε τον Google Chrome και πάλευε με εκείνον για την πρωτιά.

Με την εισαγωγή των κινητών τηλεφώνων στο... παιχνίδι του διαδικτύου, στο παιχνίδι μπήκε και ο Safari, ο περιηγητής της Apple, εξαιτίας της μεγάλης και απότομης διείσδυσης της εταιρείας στην αγορά, με τα iPhones.

Το 2008 ο Internet Explorer κατείχε το 90% του τομέα, ενώ τώρα δεν κατέχει καν την πλειοψηφία των χρηστών ίντερνετ.

Στη συνολική αγορά, πρώτος είναι ο Google Chrome, με μερίδιο 31,8%. Σημειώνεται όμως ότι στο ποσοστό αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα smartphones, που μπαίνουν στο διαδίκτυο, μέσω λειτουργικού Android.

Ο Explorer κερδίζει οριακά στους σταθερούς υπολογιστές (desktops) εξαιτίας της προεπιλογής ρυθμίσεων, που τον συμπεριλαμβάνει στα Windows. Παρ' όλα αυτά, κατέχει μόλις το 43,3% έναντι 30,6% του Google Chrome και 12,5% του Firefox.

Ο Safari κερδίζει στα κινητά, με 59,1%.


​BROUSKO EPEISODIA ANT1 Μπρούσκο, επεισόδια 183-184-185-186-187-188
BROUSKO EPEISODIA ANT1 Μπρούσκο, επεισόδιο 183.
Και ναι, ο Ματθαίος και η Αναστασία αποφασίζουν να είναι για πάντα μαζί, αψηφώντας τα προβλήματα και αυτά που τους χωρίζουν. Δεν διστάζουν να αφήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα προκειμένου να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι. Η συμπεριφορά της έχει αλλάξει πάρα πολύ και ο Αντώνης με τον Σήφη καταλαβαίνουν αμέσως πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ματθαίος, έτσι αρχίζει να την απειλεί.Ο Μάρκος μετανιώνει που φιλοξενεί την Κωνσταντίνα διότι στο σπίτι έρχεται ο Μανωλιός και ξεκινούν τα ευτράπελα. Ο Μηνάς και η Εύα δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα αισθήματα τους και παρά τις υποσχέσεις που έχουν δώσει στην Βασιλική,έρχονται πολύ κοντά... Η Βασιλική γνωρίζοντας ποια τι συμβαίνει με τον Μηνά και την Εύα, έχει χάσει τι γη κάτω από τα πόδια της.Η Χριστίνα παρακολουθεί το σπίτι των Ματθαίων και μόλις βλέπει τον Ματθαίο να επιστρέφει στο σπίτι, βάζει σε εφαρμογή τα σχέδια της. Ο Αχιλλέας γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από την Χέλγκα και ετοιμάζει ένα σχέδιο ώστε να ξεσκεπάσει τους πάντες.

BROUSKO EPEISODIA ANT1 Μπρούσκο, επεισόδιο 184.
Σοκάρουν οι εξελίξεις στη σειρά αφού ο Ματθαίος ανακοινώνει στην οικογένεια του πως τους εγκαταλείπει αυτούς και την οικογενειακή τους επιχείριση, προκειμένου να ζήσει με την γυναίκα της ζωής του. Ο Αχιλλέας με αυτό αναστατώνεται αφού σκέφτεται αυτά που έχουν να ακολουθήσουν.Τώρα ξεκινά η ύποπτη συμπεριφορά του Πάτροκλου, ο οποίος σχεδιάζει μυστικό ραντεβού στα Χανιά με τον Σήφη. Ο Αχιλλέας θέλει να αποδείξει ποια είναι η Χέλγκα στο Facebook και όπως πιστεύει πρόκειται για τον Πάτροκλο!Η Εύα και η Βασιλική τσακώνονται άσχημα, με την Βασιλική να την χαστουκίζει μόλις της δείξει την φωτογραφία που την δείχνει μαζί με τον Μηνά, αγκαλιασμένοι. Πηγαίνει σπίτι, ετοιμάζει σε μια βαλίτσα τα ρούχα του Μηνά και θέλει να τον διώξει μια για πάντα από κοντά της.Ο Αντώνης ξεσπά στην Αναστασία διότι βλέπει πόσο απόμακρη είναι μαζί του.. Η Ευρυδίκη επισκέπτεται τους Ματθαίους και τους αναστατώνει με αυτά που θα τους πει...

BROUSKO EPEISODIA ANT1 Μπρούσκο, επεισόδιο 185.
Η Ευρυδίκη για να φανεί καλή στα μάτια των Ματθαίων τους δείχνει όλα τα σχέδια που έχει ετοιμάσει η Χριστίνα για να τους καταστρέψει! Ο Πάτροκλος, θα κυνηγήσει την Χριστίνα και μόλις την εντοπίσει θα της δείξει εξαγριωμένος τον πιο άσχημο του εαυτό.Η κόρη του Σήφη αντιδρά πολύ άσχημα όταν της προτείνουν να πάει σε κάποια κατασκήνωση και ο Σήφης ζητά την βοήθεια της Αγγελικής προκειμένου να την πείσουν... Η Βασιλική επιτίθεται στον Μάρκο και την Δάφνη κατηγορώντας τους πως γνώριζαν τα πάντα για τον άνδρα της, και δεν της έλεγαν τίποτα!Ο Αχιλλέας συνεχίζει ακόμα να μιλάει στο Facebook με την Χέλγκα αφού πιστεύει πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Πάτροκλος. Η Αναστασία και ο Ματθαίος κάνουν τα δικά τους σχέδια διαφυγής, αλλά ο Σήφης θα βρει κάποια στοιχεία της Αναστασίας και θα την μαρτυρήσει! Βγαίνει εκτός αυτού όταν καταλάβει πως η αδερφή του θα φύγει με τον Ματθαίο.

BROUSKO EPEISODIA ANT1 Μπρούσκο, επεισόδιο 186.
Η Αναστασία έχει ετοιμάσει όλα τα πράγματα της έτσι ώστε να μπορέσει να το σκάσει με τον Ματθαίο. Ο Σήφης γνωρίζοντας τα σχέδια της την πλησιάζει και την ρωτάει σχετικά με αυτό, αλλά αυτή αρνείται πεισματικά. Ο Αντώνης κάθε μέρα που περνάει είναι και πιο εξαγριωμένος με την Αναστασία καθώς είναι ο πιο αδικημένος.Ο Αχιλλέας όλο και πιο πολύ πιστεύει πως πίσω από την Χέλγκα κρύβεται ο Πάτροκλος και συνεχίζει την επικοινωνία στο Facebook.Η Ευρυδίκη και οι Ματθαίοι θα πάνε στην αστυνομία για να καταγγείλουν τα σχέδια της Χριστίνας. Η Μελίνα από την άλλη πλευρά τρομάζει πολύ με την ύπαρξη ενός άγνωστου άντρα στον κήπο του σπιτιού των Ματθαίων.Η Αγγελική πηγαίνει τελικά στο κέντρο αποτοξίνωσης ενώ η Στεφανία για κατασκήνωση. Ο Σήφης μαθαίνει πως ο θείος του έκανε κρυφά από όλους τεστ DNA.

BROUSKO EPEISODIA ANT1 Μπρούσκο, επεισόδιο 187.
Ο Διαμαντής εξηγεί στον Σήφη τις υποψίες του σχετικά με την πατρότητα του Πάτροκλου και του Νεκτάριου, αλλά δεν του λέει τι έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα και πως ζήτησε να γίνουν επαναληπτικές εξετάσεις. Η Βασιλική ποια, έχει τσακωθεί με τους πάντες αφού πιστεύει πως όλοι το γνώριζαν και της έκρυβαν την αλήθεια για τον Μηνά και την Εύα. Ο Αχιλλέας προσπαθεί να ηρεμήσει την Μελίνα η οποία επιμένει πως κάποιος άγνωστος είναι κριμένος στον κήπο και τους παρακολουθεί.Η Στεφανία έφυγε κρυφά από την κατασκήνωση ενώ η Αγγελική πλέων παλεύει για συνέλθει. Ο Σήφης μην αντέχοντας άλλο όλα αυτά τα προβλήματα παίρνει τηλέφωνο την Μελίνα και της ζητά να συζητήσουν, προκαλώντας την οργή τόσο της Μελίνας όσο και του Αχιλλέα. Η Δάφνη εξοργίζεται με την ιδέα του Μανωλιού να κάνουν δώρο στον γάμο της Μελίνας και του Αχιλλέα, αρνιά! Ο Μάρκος ζητά από τον Σήφη και την Αναστασία να αγοράσουν ένα οινοποιό ώστε να μην έχουν οικονομικά πάρε - δώσε με τον Διαμαντή.

BROUSKO EPEISODIA 183-184-185-186-187

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget