4/6/14

Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι Πανελλήνιες εξετάσεις και οι μαθητές θα εξεταστούν στα μαθήματα κατεύθυνσης : λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης ,βιολογία θετικής ,χημεία τεχνολογικής και αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.
Χημεία - Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Δείτε τα θέματα
Δείτε εδώ τις απαντήσεις
Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης - Δείτε τα θέματα,
δειτε τις απαντησεις
Αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Δείτε τα θέματα
δείτε τις απαντήσεις
Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης - Δείτε τα θέματα
Δείτε τις απαντήσεις
Οι εξετάσεις φέτος εξελίσονται χωρίς προβλήματα και ιδιαίτερη συζήτηση γύρω από τα θέματα που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι μαθητές.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης για τις Πανελλήνιες 2014 ορίστηκε στις 8:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών λυκείων.
Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8 το πρωί.
Για τα βασικά μαθήματα των Γενικών Λυκείων οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.


​Karadayi 4-6-14.Ο Μαχίρ βρίσκει συνέχεια πολλά εμπόδια μπροστά του.Τελικά βγαίνει από τη φυλακή ο Ελιάν και ψάχνει να βρει που είναι ο Νετζντέτ.Τελικά τα λαθραία θα μεταφερθούν αλλά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά ο Τουργκούτ από τον Γιασίν.Η Φερίντε κάνει προσπάθειες ώστε να μπορέσει να πείσει τον Μαχιρ να συνεργαστούν αλλά εκείνος από μεριά του αρνείται ενώ αντιθέτως ο Γιασίν θα την ήθελε στην ομάδα τους.Εξαιτίας του Νταλιάν ο Μαχιρ θα καταφέρει να μείνει ένα βράδυ κοντά στον πατέρα του στη φυλακή και αυτό το γεγονός θα τους φέρει πιο κοντά....


​Akarsu προδοσία 4-6-14.Πλέον οι ελπίδες της Μπαχάρ να πλησιάσει την Ντενίζ θα εξανεμιστούν και θα πάρει την απόφαση να σηκωθεί να φύγει.Ο Σονερ από την μεριά του θα της στήριξη αυτήν την απόφαση.Η μικρούλα όμως η Ντενίζ έχει άλλα σχέδια στο μυαλο της.Ο Μιτχατ πλέον υποφέρει από τους πολους εφιάλτες που βλέπει.Η Αιτσα θα βρει τελικά την ευκαιρία να ξαναμπορέσει να πάει στο σχολείο αλλά στο δρόμο θα πετύχει τον Μιτχατ ο  οποίος πηγαίνει και εκεινος στο σχολείο για να σκοτώσει τον Αϊντίν και τότε θα καταλήξουν να τσακώνονται...
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


​Βάλς με 12 θεούς 4-6-14.Η Μαγδα μαζί με το Μάρκο πλέον θα έχουν ένα πολύ δυνατό καβγά αφού η Μάρθα θα τον κατηγορήσει ότι αυτός είναι υπεύθυνος και ότι αυτός σκότωσε τη Στεργίου για να κατηγορήσουν την Βικυ.Η Μαδγα όμως έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος γιατί έχει προκαλέσε τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της αφού ο Θάνος σκέφτεται ότι το μόνο που του μένει είναι να τη βγάλει από τη μέση.
Η Μαρίνα θα συναντήσει το Λευτέρη ενώ θα ψάχνει την Ναταλια και θα της πει ότι πλέον η Ναταλία δεν είναι εκεί και έφυγε από την Κύπρο.Ο Λευτέρης θα διαπιστώσει ότι η Ελπίδα δεν ξυπνάει και θα την πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο


​Μόλις μια εβδομάδα έχει περάσει από την επίσημη παρουσίαση του πολυσυζητημένου LG G3 στο Λονδίνο, του πρώτου smartphone μεγάλου κατασκευαστή με QHD οθόνη, και ήδη αρχίζουν να κυκλοφορούν πληροφορίες για την mini έκδοση. Το LG G3 mini εμφανίζεται σε ινδικό website μαζί με κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το LG G3 mini θα έχει 4.5 ιντσών οθόνη, 1.2GHz quad-core επεξεργαστή, 8GB ενσωματωμένη μνήμη και 5MP κάμερα. Η μπαταρία του θα είναι στα 2100mAh. Ο κωδικός μοντέλου LGD722 δείχνει ότι προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά, το LGD725 για την AT&T, το LGD728 για την Κίνα και LGD722K Taiwan. Προς το παρόν αυτά μαθαίνουμε για τη συσκευή αλλά μιας και εμφανίστηκε στην Ινδία για δοκιμές, τότε ίσως θα πρέπει να το περιμένουμε σύντομα. Πηγή Μάθε για: Android Smartphones, LG, LG G3, LG G3 mini Συντάκτης: Λορένα Σιούτη.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget