22/5/14


​Ήταν η υπέροχη δεκαετία του '60. Ήταν τότε που η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν το λαμπερό αστέρι του κινηματογράφου, η σταρ της Ελλάδας. Και μπορεί να έχει "μεγαλώσει" με τα έργα της γενιές και γενιές, να την ξέρουν ακόμα και τα πεντάχρονα, αλλά πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν θα ξέρουμε γι ΄αυτήν, κάποιες φωτογραφίες που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Τέτοιες φωτογραφίες, ανέβασε χθες, στον προσωπικό του λογαρισμό στο facebook ο Νίκος Μαστοράκης με αδημοσίευτες φωτογραφίες της Αλίκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ενώ έκαναν ραδιοφωνική εκπομπή το 1965, μέσα σε ένα κότερο με ηχολήπτες, τραγουδιστές και τυχερούς ακροατές. Ναι... ήταν η χρυσή εποχή του ραδιοφώνου όπου μια ραδιοφωνική εκπομπή μπορούσε να είναι υπερπαραγωγή!





Ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε:"Mια φορά κι ένα καιρό, ήταν ένα πάθος που το έλεγαν «ραδιόφωνο» και που το πάθος, κάποιοι από μας, το κάναμε και επάγγελμα. Κι ήταν η glorious εποχή των 60s που το ραδιόφωνο άνοιγε και νοίκιαζε… κότερα. Τρελαμένοι σαν και μένα, δεν υπήρχαν πολλοί. Μπορεί κανείς να πει ότι είχα το μονοπώλιο της τρέλας. Έτσι, όταν είπα στην Αλίκη «κάνουμε μια εκπομπή σε κότερο, ανοιχτά στη θάλασσα, με νυχτερινό πάρτυ» η Αλίκη κούνησε το κεφάλι της με κατανόηση. «Ναι, Νικακι μου» (με «ι» πάντα το εννοούσε) είσαι τελικά τρελός.» Της είπα (για να επιβεβαιώσω τη διάγνωση που την είχε κάνει από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε) ότι θα φέρουμε και συγκρότημα, τραγουδιστές, ακροατές με κλήρωση, μπλα, μπλα, μπλα μέχρι που με κοίταξε μ' εκείνο το Αλικήστικο βλέμμα και ψιθύρισε τρυφερά, «σε δουλεύω, βρε χαζό. Σου έχω πει όχι ποτέ;» ξερόβηξε και πρόσθεσε« αλλά να πάρουμε μωρέ και τον Δημήτρη.»"Βρήκαμε ένα καΐκι αναβαθμισμένο σε κότερο που σε χρόνο μηδέν είχε φορτίο τους δυο μεγαλύτερους σταρ του Grollywood, το συγκρότημα Sounds, την Τάμμυ, τη Μαριάννα Δημοτάκη (μετέπειτα Τολη), ηχολήπτες, φωτογράφους κι ένα σμάρι από τυχερούς ακροατές. Η εκπομπή: Surprise Party. Και για να δικαιώσουμε τον τίτλο, πάρτι κάναμε. Με συνεντεύξεις, ζωντανά στιγμιότυπα, ζωντανή μουσική, χορό, πλατσούρισμα, βουτιές (και στη θάλασσα αλλά και στον μπουφέ) κι ένα απρόοπτο της Αλίκης. Οι στιγμής του θυμού της ήσαν λίγες κι ο ένοχος (Δημήτρης) την καλόπιασε, τη στέγνωσε και ζήσαν εκείνοι (η έτσι τουλάχιστον νομίζαμε τότε) κι εμείς…
(Αφήγηση από τον δεύτερο τόμο του βιβλίου ΕΞΙ ΖΩΕΣ (Εγώ, ο εαυτός μου και ο Νίκος) που γράφει ο Νίκος Μαστορακης και που θα είναι γεμάτο από τις ανέκδοτες φωτογραφίες του αρχείου του.

Και εδώ μετά που της ζητάει συγγνώμη και την παρηγορεί

Ο Νίκος Μαστοράκης παίρνει συνέντευξη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το σχόλιό του, λακωνικό αλλά γεμάτο νόημα, ανέφερε συγκεκριμένα: «Χθεσινοί κυνικοί"αυτοδιοικητικοί" οπορτουνιστές που για το συμφέρον τους πούλησαν την παράταξη έχουν το θράσος να ζητάνε κρυφές συναντήσεις.»

Mε μία δήλωση-κεραυνό ο έντιμος πρώην υποψήφιος της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, παραδέχεται ότι υπήρξε θύμα των νεοταξικών κύκλων και της καμαρίλας γύρω από τον άβουλο Αντωνη Σαμαρά και διαχωρίζει την θέση του σε ότι αφορά την στήριξη του Γιάννη Σγουρού.

Πρακτικά αναφέρεται σε "Εφιάλτες" που πρόδωσαν την παράταξη.

Μάλιστα καταγγέλλει και προσπάθεια κύκλων της ΝΔ τους οποίους χαρακτηρίζει "αυτοδιοικητικούς οπορτουνιστές" να τον σύρουν σε συννεννόηση κάτω από τον τραπέζι για να στηριχθεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, τύποις ανεξάρτητος, Γιάννης Σγουρός: "Χθεσινοί κυνκοί "αυτοδιοικητικοί" οπορτουνιστές που για το συμφέρον τους πούλησαν την παράταξη έχουν το θράσος να ζητάνε κρυφές συναντήσεις"

"Μπράβο" γα το θάρρος του στον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος σίγουρα θα λείψει από την ερχόμενη Ευρωβουλή (επιλογή του μεγάλου Ελληνα πατριώτη Πέτρου Μολυβιάτη για την θέση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών το 2004 και μετά εκπροσώπησε επάξια την χώρα από το 2009 στην Ευρωβουλή) αλλά η παράταξη πρέπει να μάθει τα ονόματα αυτών που την πούλησαν και ποιοι παίζουν παρασκηνιακά παιχνίδια πίσω από την πλάτη των αγνών νεοδημοκρατών ψηφοφόρων.

Συνεπώς ο Γ.Κουμουτσάκος πρέπει να μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις για να μάθουμε ποιοι έπαιξαν διπλό ρόλο υπονομεύοντας την υποψηφιότητά της Νέας Δημοκρατίας, ενώ είχαν κάνει νεοταξικό deal για να εκλεγεί ο Γ.Σγουρός.

Είναι η δεύτερη καταγγελία μετά από μία ανάλογη, αν και μικρότερης έντασης στην οποία προχώρησε ο Α.Σπηιωτόπουλος για την υπονόμευσή του από κύκλους περί τον Α.Σαμαρά προκειμένου να μπει στον β'γύρο ο Γ.Καμίνης

Τι άλλο κρύβει ο οχετός της Συγγρού μέσα στον οποίο πνίγονται τα καλύτερα στελέχη του κόμματος;


​teleutaio epeisodio Kato Partali Φινάλε-έκπληξη στο Κάτω Παρτάλι τελευταιο επεισοδιο.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει να γυρίζεται το τελευταίο -για φέτος- επεισόδιο της επιτυχημένης κωμικής σειράς του Μega και, όπως μάθαμε, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, αλλά και ένα κλείσιμο ματιού για όσα θα δούμε την ερχόμενη σεζόν.
Τι θα δούμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο ; Καταρχάς θα δοθεί ένα σχεδόν τέλος, αλλά και θα εξηγηθούν κάποια μυστήρια της σειράς.
Κατα δεύτερον, θα χορτάσει το μάτι μας...γκεστ, τους οποίους όμως είχαμε ξαναδεί στα προηγούμενα επεισόδια...Μιλάμε για ηθοποιούς όπως ο Θοδωρής Αθερίδης, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Αντιγόνη Ψυχράμη, η Τζούλη Σούμα, ο Παντελής Καναράκης και αρκετούς ακόμα σε συμμετοχές έκπληξη.
Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα, με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, η σειρά θα επανέλθει στις οθόνες μας από τον Ιανουάριο του 2015.

Πηγή: tvzapping-gr

Ο νεκρός, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ήταν το «δεξί χέρι» γνωστού βαρυποινίτη των δυτικών προαστίων, ο οποίος πολλές φορές φέρεται από τις διωκτικές αρχές, ως ο «ενδιάμεσος κρίκος» ανάμεσα σε ποινικούς και τρομοκράτες. Ο 31χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε εξελιχθεί σε «εκτελεστή» συμβολαίων πάσης… φύσεως! Οι επαφές του με τον έγκλειστο βαρυποινίτη, τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, η σύνδεσή του με άλλους ποινικούς, που ο σωματότυπος τους και το ιδιαίτερο βάδισμα, ταίριαζε με εκείνο του δράστη της διπλής δολοφονίας, τον είχαν καταστήσει ύποπτο έρευνας για τουλάχιστον 4 μήνες.

«Ποινικό ξεκαθάρισμα»

Από εκείνες τις έρευνες, των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, δεν είχαν προκύψει στοιχεία ενοχής ή συμμετοχής στη διπλή δολοφονία, την οποία ανέλαβε η επωνυμία «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις». Ωστόσο, η είδηση της δολοφονίας του, χθες τα ξημερώματα, εύλογα προκάλεσε πολλές σκέψεις σε ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με την όποια πιθανότητα συσχετισμού της εξόντωσής του με την διπλή δολοφονία του Νέου Ηρακλείου. Ουσιαστικά ζητούσαν απαντήσεις στα ερωτήματα: Είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών; ή δολοφονία-«καθάρισμα», σβήσιμο των στοιχείων της επίθεσης στη Χρυσή Αυγή;

«Το θύμα της επίθεσης, ήταν όπως πολλοί άλλοι του ποινικού χώρου, ανάμεσα στους υπόπτους της διπλής δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής. Δεν είχε προκύψει οτιδήποτε σε βάρος του» δηλώνει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και συμπληρώνει: «Η δολοφονία του έχει καθαρά ποινικό χαρακτήρα. Είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε κυκλώματα εκβιαστών. Αν υπήρχε οποιοδήποτε ίχνος συσχετισμού, την υπόθεση θα την είχε πάρει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και όχι το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής».

Απόπειρες δολοφονίας

Ο «Πιτσίλας» όπως ήταν το ψευδώνυμο του θύματος, είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις εκβιασμών και εκρήξεις. Η δεύτερη κατηγορία αφορούσε κυρίως την ρίψη αυτοσχέδιας κροτίδας στον πίσω ακάλυπτο χώρο του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού, στις 29 Μαρτίου 2012. Μία αστυνομική υπηρεσία που το 2009 είχε γίνει στόχος της «Σέχτας Επαναστατών» με πυροβολισμούς και ρίψη χειροβομβίδας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τότε σε κοντινή απόσταση το θύμα της σημερινής μαφιόζικης εκτέλεσης. Υποστήριξε ότι στόχος του δεν ήταν το αστυνομικό τμήμα αλλά «το μπαλκόνι μιας γυναίκας στη διπλανή πολυκατοικία με την οποία είχε προσωπικές διαφορές». Η γυναίκα φαίνεται να κατέθεσε πως δεν τον γνωρίζει.

Για αυτή την υπόθεση όμως προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος τον Ιούλιο του 2013, με περιοριστικούς όρους, την παρουσία του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Στις 14 και 20 Σεπτεμβρίου 2013, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες πως ο 31χρονος, ίσως εμπλεκόταν σε δύο απόπειρες δολοφονίας εναντίον ενός 40χρονου, στη Νίκαια και Γλυφάδα. Ως αφορμή αυτών των δολοφονικών επιθέσεων θεωρήθηκε η διανομή της λείας αλλά και η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης από μία ληστεία στην Καλαμάτα -είχε σημειωθεί στις 30 Οκτωβρίου 2008- σε υποκατάστημα της Alpha Bank απ’ όπου είχαν αρπάξει 383.000 ευρώ. Επικεφαλής της ομάδας των ληστών ήταν πρώην αστυνομικός, που δολοφονήθηκε στις 20 Ιουνίου 2011 στα Καμίνια.

«Πιτσίλας» και «Ράμπο»

Ο 31χρονος που δολοφονήθηκε χθες τα ξημερώματα, με δύο σφαίρες από τον εκτελεστή που τον προσέγγισε σε ταχυφαγείο της Πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, είχε στενές επαφές με τον «Ράμπο»-ταξιτζή, φανατικό οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος κατηγορήθηκε για την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, στο οπαδικό ραντεβού θανάτου στη Λεωφόρο Παιανίας τον Μάιο του 2007.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν, ότι ο «ταξιτζής» χούλιγκαν αναβαθμίστηκε αρχικά ως βομβιστής και στη συνέχεια ως εκτελεστής. Οι ίδιες πηγές θέλουν το χθεσινό θύμα να ακολουθούσε στα ίδια «βήματα» τον μετεξελιγμένο χούλιγκαν, υπό τις οδηγίες του ίδιου βαρυποινίτη. Ο «Ράμπο» φερόταν να ήταν εκείνος που θα εκτελούσε δύο «συμβόλαια θανάτου» με το ένα να αφορά υψηλόβαθμο αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής. Συνελήφθη ένα μήνα μετά την «υπογραφή», ενώ στο δίκτυο που τον υπέθαλπε ήταν και το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης.

akarsu greek subs Η Προδοσία Επεισόδιο 185-186-187-188-189
3ος κύκλος
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την Προδοσία
Επεισόδιο 185
Δευτέρα 2/6


Ο Μετέ βρίσκει τον χτυπημένο Οσμάν και συγκινείται από τη θυσία του για να δει εκείνος την Αϊτσά. Η Ζεχρά εξακολουθεί να είναι αρνητική απέναντι στη Μπερίν και τον Αχμέτ και εκείνοι δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Η Τζεμιλέ συμβουλεύει την κόρη της να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να δώσουν χρόνο στη Ζεχρά να συνηθίσει. Ο Μετέ τσακώνεται με τον Μιτχάτ εξαιτίας της Αϊτσά και στο τέλος επεμβαίνει ο Οσμάν αλλά και ο Αϊντίν για να τους βοηθήσει. Ο Οσμάν εξομολογείται στον Αϊντίν πως ο αδελφός του είναι ερωτευμένος με την Αϊτσά και εκείνος του συμπαραστέκεται. Ο Αρίφ ξεκινάει ανακαίνιση στο σπίτι του Αλί, το οποίο και νοίκιασε. Πριν προχωρήσει όμως θέλει να πάρει και την έγκριση της Τζεμιλέ. Αφού βλέπουν το σπίτι στη συνέχεια απολαμβάνουν στον κήπο το τσάι, που πρoσφέρει ο Αρίφ. Ο Σονέρ δεν θέλει να επιστρέψει τη Ντενίζ στην Τζεμιλέ και αναγκάζεται να δεχτεί την Μπαχάρ ως νταντά της μικρής του κόρης, έστω και προσωρινά. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Κανείς δεν ξέρει πού μπορούν να βρουν την Μπαχάρ. Ο Σουλεϊμάν, όπως πάντα, αναλαμβάνει τη δύσκολη επιχείρηση να τη βρει και η Τζεμιλέ να την πείσει. Η Μπαχάρ συγκινείται όταν η Τζεμιλέ της εξηγεί με ποιο τρόπο η Ντενίζ έχασε τη μητέρα της αλλά και το γιατί ο Σονέρ άλλαξε τόσο πολύ. Η Μπαχάρ επιστρέφει στο σπίτι του Σονέρ και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να κερδίσει τη συμπάθεια της μικρής Ντενίζ. Οι δεξιοί δίνουν ένα όπλο στον Μιτχάτ. Συγχρόνως ξεκινάει και μαθήματα σκοποβολής. Εν αγνοία του τον προετοιμάζουν για ένα δύσκολο έργο

Επεισόδιο 186
Τρίτη 3/6

Η Μπερίν τρελαίνεται από αγωνία όταν το πρωί δεν βρίσκει τη Ζεχρά στο δωμάτιο της. Την ίδια ώρα, Χακάν απορεί βλέποντας τη Ζεχρά στην πόρτα του σπιτιού του. Η μικρή του ανακοινώνει την απόφασή της να μείνει πια μαζί του. Παρά τις αντιρρήσεις της Ζεχρά, ο Χακάν τηλεφωνεί στη Μπερίν και τον Αχμέτ. Η Μπερίν, μαζί με τον Αχμέτ, πηγαίνουν για να πάρουν τη Ζεχρά. Όμως η Ζεχρά είναι πολύ θυμωμένη με τη μητέρα της επειδή της είπε ψέματα και δεν θέλει να γυρίσει σπίτι. Η Μπερίν προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει αλλά είναι μάταιο. Ο Χακάν δεν μπορεί να απαρνηθεί την κόρη του και η Μπερίν αισθάνεται συντετριμμένη. Ο Εκρέμ Τατλίογλου, ο οποίος έστρεψε την εγγονή του εναντίον της μητέρας της, χαίρεται πολύ με την απόφασή της να μείνει με τον πατέρα της. Ο Μιτχάτ είναι αγχωμένος εξαιτίας της εντολής, που πήρε, να σκοτώσει τον Αϊντίν. Κρατώντας το όπλο με τρεμάμενο χέρι αναρωτιέται πώς θα φέρει την αποστολή εις πέρας. Η μητέρα του αναγκάζεται να φύγει για το Αϊβαλί λόγω ξαφνικής ασθένειας του πατέρα του.

Επεισόδιο 187
Τετάρτη 4/6

Η Νεριμάν και ο Κεμάλ στρώνονται στη δουλειά για τον επικείμενο γάμο της Μεσουντέ. Ο Ίμπο, ο γαμπρός, δεν καταλαβαίνει πώς θα τακτοποιήσει τόσα θέματα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Οι ελπίδες της Μπαχάρ να πλησιάσει τη Ντενίζ εξανεμίζονται και αποφασίζει να φύγει. Ο Σονέρ στηρίζει αυτή την απόφαση. Μια απρόσμενη εξέλιξη όμως περιμένει τους ήρωες. Η μικρή Ντενίζ έχει άλλα σχέδια, που αναγκάζουν την Μπαχάρ να μείνει και τον Σονέρ να συγχωρέσει τη σκανταλιά της κόρης του. Η Μπερίν επισκέπτεται τη Ζεχρά στο σπίτι του Χακάν και η συμπεριφορά της, την πληγώνει. Ο Μιτχάτ βλέπει συνεχώς εφιάλτες. Η Αϊτσά βρίσκει την ευκαιρία να πάει και πάλι στο σχολείο, πετυχαίνει όμως στο δρόμο τον Μιτχάτ, ο οποίος πήγαινε και εκείνος στο σχολείο για να πυροβολήσει τον Αϊντίν, και καταλήγουν να τσακώνονται

Επεισόδιο 188
Πέμπτη 5/6

H Aϊτσά εκπλήσσεται, που ο αδελφός της αλλάζει τόσο απότομα γνώμη, πηγαίνει όμως στο σχολείο πριν προλάβει ο Μιτχάτ να μετανιώσει για αυτή του την απόφαση. Ο Οσμάν βλέπει την Αϊτσά να επιστρέφει και την προσεγγίζει για να πάρει πληροφορίες για τον Μετέ. Μόνο που η επιστροφή της Αϊτσά στο σχολείο έχει ένα τίμημα. Ο γιατρός βάζει επίδεσμο στο πόδι της Μπαχάρ και της συνιστά ανάπαυση για κάποιες μέρες. Η κατάσταση αυτή δεν αρέσει καθόλου στον Σονέρ, ο οποίος θέλει να στείλει σπίτι της τη Μπαχάρ το συντομότερο. Η Ντενίζ από την άλλη, έχει συμπαθήσει την Μπαχάρ και διασκεδάζει μαζί της. Οι παρεξηγήσεις ανάμεσα στην Μπαχάρ και τον Σονέρ συνεχίζονται με αποτέλεσμα ο ένας να μην αντέχει τον άλλο. Πλησιάζουν τα γενέθλια της Ζεχρά και η Μπερίν τής ετοιμάζει πάρτι με τη συμμετοχή όλης της οικογένειας, μόνο που η μικρή έχει τελείως διαφορετικά σχέδια. Ο Αϊντίν και ο Οσμάν βοηθούν τον Αρίφ στην ανακαίνιση του σπιτιού του

Επεισόδιο 189
Παρασκευή 6/6

Η Ζεχρά επιλέγει να γιορτάσει τα γενέθλια της στο σπίτι του παππού της Εκρέμ. Η Μπερίν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια μάταια την περιμένουν. Ο Οσμάν πηγαίνει στο σπίτι της Μπερίν για τα γενέθλια της Ζεχρά και μαθαίνει κάτι εντελώς αναπάντεχο για τον νοικάρη τους Αρίφ, από τον γαμπρό του, τον Αχμέτ. Μόνο, που η νέα αυτή πληροφορία, θα τον μπλέξει με την αστυνομία, με αποτέλεσμα ο Μετέ να ζητήσει τον λόγο από τον Αρίφ. Κάθε μέρα που περνάει ο Μιτχάτ κλείνεται όλο και πιο πολύ στον εαυτό του, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα την Αϊτσά. Ούτε η Μπετούλ μπορεί πια να την καθησυχάσει. Η Μπετούλ προσπαθεί να καταλάβει τι τον απασχολεί και όταν του ξεφεύγει η αλήθεια, η κοπέλα σοκάρεται βαθιά και προσπαθεί να αποτρέψει τον Μιτχάτ από την απόφαση, που έχει πάρει. Τον Μιτχάτ τον ταλανίζει για μέρες το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του, αλλά στο τέλος παίρνει την απόφασή του ενώ βρίσκεται έξω από το σπίτι του Αϊντίν

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)

Αφού είδαμε το Samsung Galaxy S5 σε Crystal Edition από κρύσταλλα Swarovski και την έκδοση από δέρμα κροκόδειλου, σήμερα η Samsung ανακοίνωσε επίσημα ότι θα διαθέσει από 30

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget