20/5/14

Απ’ ότι φαίνεται το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 4 που περιμένουμε να παρουσιαστεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2014, θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με το περσινό Samsung Galaxy Note 3 το οποίο θεωρείται από τις καλύτερες συσκευές με extra-large οθόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του GSMArena το νέο Samsung Galaxy Note 4 θα έχει 5.7 ιντσών αλλά η ανάλυση δεν θα είναι 1,080 x 1,920 pixels όπως στο Samsung Galaxy Note 3 αλλά θα έχει Quad HD οθόνη 1,440 x 2,560 pixels. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο. Ωστόσο πριν παρουσιάσει το Samsung Galaxy Note 4, περιμένουμε να μας δείξει το Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906) το οποίο θα έχει σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει, 5.2 ιντσών QHD οθόνη. Παράλληλα, περιμένουμε και το Samsung Galaxy S5 mini (SM-G800) με 4.5 οθόνη ανάλυσης 720 x 1280 pixels. Samsung Galaxy Note 3 Πηγή Μάθε για: Samsung, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Smartphones Συντάκτης: Λορένα Σιούτη.

Λίγα πράγματα είναι τόσο εκνευριστικά όσο το να μένετε από μπαταρία στα gadget σας, Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να εκμεταλλεύεστε τις αλκαλικές μπαταρίες στο έπακρό τους. Δείτε πως σύμφωνα με το faysbook:
-Τρίψε με τη γόμα ενός μολυβιού τις μεταλλικές άκρες πάνω στην μπαταρία και στις γνωστές εσοχές της συσκευής, μέσα στις οποίες βάζεις τις μπαταρίες. Καθαρίζοντάς τες μ’ αυτό τον απλό τρόπο, μειώνεται η ηλεκτρική αντίσταση και βελτιώνεται η απόδοση της μπαταρίας.
- Ο συνδυασμός μιας παλιάς μπαταρίας με μια καινούρια μπορεί να καταστρέψει μια συσκευή. Η νέα φορτίζει την παλιά, κάτι που προκαλεί τη συσσώρευση πίεσης και τελικά τη διαρροή της παλιάς.Μην ανακατεύεις επίσης διαφορετικές μάρκες, γιατί μπορεί να μη λειτουργήσουν καλά μαζί – ακόμη και αν είναι οι πιο γνωστές και αξιόπιστες.
- Αποθηκευε τα πάντα σε θερμοκρασία δωματίου. Μπορεί να έχεις ακούσει ότι οι μπαταρίες ζουν περισσότερο μέσα στο ψυγείο. Αυτό δεν ισχύει. Αν τις διατηρήσεις σε κανονική θερμοκρασία, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις.


​BROUSKO EPEISODIA ANT1 Μπρούσκο επεισόδιο 169-170-171-172-173
Αγνοώντας ποιος κρύβεται πίσω απ' την ιστοσελίδα της Χέλγκα, η Δάφνη, ταράζεται απ' την αδιαφορία που δείχνει για τα παιδιά της.
Ο Σήφης, δείχνει αποφασισμένος να σώσει με κάθε τρόπο την Αγγελική απ' τις ουσίες, για χάρη της κόρης του. Η Κωνσταντίνα, αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά μια επανασύνδεση με το Μανωλιό, την ίδια στιγμή που εκείνος, προκειμένου να την φέρει κοντά του, παίρνει μαθήματα απ' την Δάφνη πως γίνονται οι υποβολές. Η γιαγιά Ανδριανή, μαθαίνει έντρομη για τις απειλές του Πάτροκλου, απέναντι στη Χριστίνα.
Στο μεταξύ στην Κρήτη, φτάνουν οι Ματθαίοι με την Δήμητρα, καθώς κι η Μελίνα, που 'ναι αχώριστη πλέον απ' τον Αχιλλέα. Μια τυχαία συνάντηση μ' έναν πρώην «πελάτη» της Δάφνης, θα ταράξει την ηρεμία της, αλλά και του Μάρκου.
Στην προγραμματισμένη σύσκεψη Γιαννακάκηδων-Ματθαίων, στο σπίτι του Διαμαντή, επικρατεί ένταση, λόγω της αιώνιας αντιπαλότητας Σήφη κι Αχιλλέα.
Ένα ξαφνικό μπουρίνι ξεσπάει στα Χανιά, ενώ ταυτόχρονα η Μελίνα εξαφανίζεται περιέργως, μη γνωρίζοντας κανείς ότι νωρίτερα είχε ξανοιχτεί στο πέλαγος με βάρκα.

Μπρούσκο επεισόδιο 170
Το σκοτάδι απλώνεται στα Χανιά, μεγαλώνοντας και την αγωνία του Αχιλλέα, για την ανεξήγητη εξαφάνιση της Μελίνας.

Η αναγκαστική συνάντηση Ματθαίου-Αναστασίας, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα αγάπης. Λόγω απουσίας των Ματθαίων, η Ευρυδίκη αρπάζει την ευκαιρία να επισκεφτεί την γιαγιά Ανδριανή και να της δείξει την.. «αγάπη της».

Το στερητικό σύνδρομο, δημιουργεί επιθετικότητα στην Αγγελική, μ' αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Σήφη, ενώ λίγο αργότερα η Αναστασία την «τσακώνει» να κλέβει χρήματα απ' την τσάντα της.

Το νέο για την εξαφάνιση της Μελίνας, διαδίδεται γρήγορα στα Χανιά, και το ξημέρωμα βρίσκει αγαπημένους ανθρώπους της να περνούν μαρτυρικές ώρες αγωνίας. Με τη μεσολάβηση του Διαμαντή, η αστυνομία ξεκινάει άτυπα τις έρευνες για να βρεθεί. Τραγικές φιγούρες οι δυο άντρες της ζωής της, ο Σήφης κι ο Αχιλλέας, όταν καλούνται για την αναγνώριση ενός πτώματος που ξέβρασε η θάλασσα.

Μπρούσκο επεισόδιο 171
Η Μελίνα παραμένει εξαφανισμένη για δεύτερη μέρα και η ανησυχία όλων είναι μεγάλη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μαθαίνουν για μια κοπέλα αγνώστων στοιχείων που βρέθηκε πνιγμένη. Ο Αχιλλέας, αλλά και ο Σήφης ζουν μέσα στην αγωνία και αυτή η αναγκαστική συνύπαρξή τους επιβαρύνει την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ τους και είναι θέμα χρόνου πια μια σπίθα να προκαλέσει την έκρηξη.

Ο Πάτροκλος βγαίνει ξανά να ψάξει για τη Μελίνα και ενώνει τις προσπάθειές του με τη Βασιλική. Κάποια στιγμή που την αγκαλιάζει για να την παρηγορήσει, η Αλίκη βρίσκει την ευκαιρία να τους φωτογραφίσει με το κινητό της.

Η Αναστασία, έχοντας πιάσει επ΄ αυτοφώρω την Αγγελική να της κλέβει χρήματα, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο και αποφασίζει μαζί με τον Αντώνη να αναλάβουν δράση, προκειμένου να προστατέψουν την Στεφανία.

Η Χριστίνα προτείνει στην Ευρυδίκη να ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να καταστρέψουν τους Ματθαίους.

Μπρούσκο επεισόδιο 172
Η Αναστασία έρχεται σε σύγκρουση με τον Σήφη εξοργίζοντάς τον, αφού η ίδια θεωρεί πως στη δεδομένη φάση η Αγγελική τον χρειάζεται περισσότερο και δεν θα 'πρεπε να εμπλακεί στις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό της Μελίνας. Τη θέση της Αναστασίας επικυρώνουν οι πράξεις της Αγγελικής, όταν για ακόμα μια φορά, βρίσκει τον τρόπο να κάνει χρήση, αψηφώντας τις συνέπειες.

Μετά από σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα από την εξαφάνιση της Μελίνας, ο Αχιλλέας δεν αντέχει άλλο να παραμένει αδρανής, και παίρνει την μεγάλη απόφαση να την ψάξει μόνος του εν αγνοία όλων, θέτοντας κι ο ίδιος την ζωή του σε εξαιρετικό κίνδυνο.

Η Αλίκη θέλοντας να επιβεβαιώσει τις υποψίες της για τη σχέση του Μηνά με την Εύα, τον παρακολουθεί και τους φωτογραφίζει σε ιδιαίτερες στιγμές. Παρά τις πιέσεις όλων, η Αλίκη είναι ανένδοτη και απειλεί να τους καρφώσει στην Βασιλική. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα το έπαιρνε ένα βήμα παρακάτω, και θα αποκάλυπτε στον Μηνά τα κρυφά ραντεβουδάκια του Πάτροκλου με τη γυναίκα του.

Η Ευρυδίκη συμφωνεί να συναντηθεί με την Χριστίνα, προκειμένου να ακούσει το σχέδιο της σχετικά με την εξόντωση των Ματθαίων.

Μπρούσκο, επεισόδιο 173
Ο Αχιλλέας αψηφώντας τους πάντες παίρνει μια βάρκα και ανοίγεται στο πέλαγος. Το ρεύμα όμως έχει παρασύρει την βάρκα χωρίς αυτό να το έχει αντιληφθεί. Τότε στην προσπάθεια του να διαφύγει, τραυματίζεται πολύ άσχημα στα βράχια. Πλέων όλοι αγωνιούν και για την εξαφάνιση του Αχιλλέα. Ο Μηνάς τσακώνεται άγρια με τον Πάτροκλο για την Βασιλική, και την διχόνοια την έχει σπείρει η Αλίκη.

Ο Ματθαίος τυχαία συναντά την Αναστασία και όλα δείχνουν πως δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον. Ο Σήφης αποφασίζει να κρατήσει εσώκλειστη την Αγγελική μπας και καταφέρει να σωθεί… Ο Πάτροκλος μόνος του αποφασίζει να ψάξει την Μελίνα και τον Αχιλλέα. Παίρνει και αυτός μια βάρκα και…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget