7/5/14


​Ο αστυνόμος Ορέστης Ιωάννου «στριμώχνει» τη Μελίνα στη διάρκεια της ανάκρισης, καθώς έχει πολλά στοιχεία εναντίον της, γεγονός που την τρομοκρατεί. Ο Αχιλλέας βρίσκεται δίπλα της και την υποστηρίζει, αλλά ανησυχεί κι αυτός πάρα πολύ.
Ο Σήφης μαθαίνει ότι η Αναστασία σκοπεύει να βρει τον πατέρα τους και της το απαγορεύει, ενώ παράλληλα η Δάφνη ανακαλύπτει τυχαία ότι ο Μάρκος έχει τη διεύθυνση του Παύλου Γιαννακάκη στην Ισπανία. Ο Μάρκος θα αναγκαστεί να παραδεχτεί κάποια πράγματα, αλλά θα αποφύγει να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια.
Η Χριστίνα απειλεί τη Δήμητρα και η παρέμβαση του Πάτροκλου θα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς η Χριστίνα τρομάζει από τις απειλές του. Ο Μηνάς μην βρίσκοντας άλλο τρόπο να πάρει πληροφορίες από τη Βασιλική για το τι συμβαίνει στην Κύπρο με τη Μελίνα, την πάει στην ταβέρνα και τη... μεθάει.
Η Βασιλική του ομολογεί, πως η αστυνομία στην Κύπρο έχει εμπλέξει τη Μελίνα στον φόνο της Αλεξίας. Όταν ο Μηνάς μεταφέρει τις πληροφορίες στον Σήφη, αυτός αποφασίζει να πάει στην Κύπρο για να της συμπαρασταθεί.


​Ο Αλί παίρνει τα μεσάνυχτα τηλέφωνο την Τζεμιλέ και της ζητάει να τον συναντήσει. Ο Αχμέτ και η Μπερίν επισκέπτονται τον Χακάν στη φυλακή. Στη συνέχεια πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου όλη η οικογένεια είναι κοντά στην Αϊλίν, που περιμένει να γεννήσει. Στο μεταξύ, η Τζεμιλέ, χωρίς να το γνωρίζει, συναντά για τελευταία φορά τον Αλί.
Ο Αλί αφήνει ένα γράμμα στην Τζεμιλέ και δίνει τέλος στη ζωή του, στην αιώνια αγαπημένη του, στη θάλασσα. Όταν η Τζεμιλέ καταλαβαίνει τι πρόκειται να κάνει ο Αλί, είναι πολύ αργά. Καταρρακωμένη, πηγαίνει στο νοσοκομείο και αποχαιρετά την κόρη της Αϊλίν, που ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο για να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Κανείς δεν τολμάει να το πει αλλά όλοι φοβούνται πως δεν θα ξαναδούν ποτέ το χαρούμενο πρόσωπο της Αϊλίν...
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


​Η Ναταλία κανονίζει κοινή έξοδο για να στρέψει το ενδιαφέρον του Αντρέα στη Ντόρα, φοβούμενη ότι μπορεί να τη βλέπει ερωτικά, όπως ισχυρίζονται ο Φίλιππος και η Μαρίνα. Στο μεταξύ όμως ανακαλύπτει ότι το δώρο για την επέτειό τους με τον Κωστή, δεν της το πήρε αυτός, αλλά ο Αντρέας. Μάλιστα στην πορεία καταλαβαίνει ότι ο Κωστής δεν είχε καν θυμηθεί ότι είχαν επέτειο, αλλά κι αυτό ο Αντρέας του το θύμισε. Το ραντεβού του Αντρέα με τη Ντόρα φαίνεται να πηγαίνει καλά και ο Φίλιππος δηλώνει πως έκανε λάθος και τελικά μάλλον την αγαπάει σαν φίλη τη Ναταλία, αφού φάνηκε ότι του άρεσε πολύ η Ντόρα. Η Ναταλία δείχνει να ταράζεται απ' αυτή τη διαπίστωση.
Η Ελπίδα μετανιώνει την τελευταία στιγμή και το σκάει από το χειρουργείο. Όλοι αναστατώνονται και την ψάχνουν. Τη βρίσκει η Βίκυ που δεν ήξερε τίποτα για τη λευχαιμία. Η Ελπίδα της λέει πως δεν θα θυσιάσει το παιδί για να ζήσει αυτή και η Βίκυ σαν μάνα την κατανοεί. Οι δύο γυναίκες συμφωνούν να μην προχωρήσει στη θεραπεία και την άμβλωση η Ελπίδα. Στο μεταξύ ο Νίκος μαθαίνει από τη Βίκυ ότι ο Θάνος είχε έναν αδελφό που ζει στην Αμερική και είχε αδυναμία στον Θάνο. Φοβάται πως πίσω από τα μηνύματα, τα λουλούδια και τις φωτογραφίες, κρύβεται ο Μάρκος Βασιλειάδης που ήρθε στην Ελλάδα να τους εκδικηθεί για τον αδελφό του.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget