9/4/14

Ατλέτικο Μαδρίτης Μπαρτσελόνα 1-0
Video ATLETICO MADRID - BARCELONA 1-0 highlights
Με γκολ του Κόκε η Ατλέτικο νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα στην Μαδρίτη και προκρίθηκε στους 4 της Ευρώπης μετά από 40 χρόνια (video)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Τιάγκο Μέντες, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Αντριάν Λοπεθ, Βίγια.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Νεϊμάρ, Μέσι, Φάμπρεγκας.
Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-0
Σκόρερ: 5' Κόκε
Γήπεδο: "Βιθέντε Καλντερόν", Μαδρίτη
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)



Πωλουνται κοτοπουλακια μεγαλοσωμα λεγκορν (italiener) giant leghorn
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΣΟΙ!
Πετ σοπ Παραδασεισος Σπατα.Κοτες ρατσας, υβριδια, κρεατοπαραγωγης. ωδικα πτηνα, κουνελια, φασιανοι, ορτυκια, περδικες, παπακια, γαλακια, ζωοτροφες, αξεσουαρ για τα ζωακια σας - Pet shop Paradeisos Spata Τηλεφωνο 2106635320
To Italiener Leghorn ειναι μια φυλή με μεγάλη ουρα και τόπο καταγωγής την Γερμανια και προορισμό καθαρά τό αυγό. Στό Italiener Leghorn θά βρείτε μιά σπάνια ισσοροπία ανάμεσα στην ομορφιά και στην παραγωγικότητα.Οι ειδικοί συμφωνούν οτι η φυλή του κοτόπουλου αυτού υπερβαίνει τίς προσδοκίες τους σε παραγωγη αυγων.
The native Livorno is a leaner and taller breed compared to the Italiener selected in Germany. The neck is carried upright and slightly arched, which confers to the bird a lively and alert appearance. Even the temper is different: the Livorno is quieter than Italiener (German stock). The tail is carried with an angle of 40-45° in the male and 30-35° in the female.
The main tail feathers are quite opened and regularly arranged. In the cock the sickles are rounded and they cover the main tail feathers. The body has the shape of a cylinder, of medium length, slightly sloping towards the rump.
Wings are worn closed and very tight to the body, with horizontal inferior line.
The legs are longer than in the Italiener, The shanks are fine-boned, of a beautiful deep yellow (orange traces are admitted); 4 toes. Yellow skin. The abdomen is well developed, especially in the female, which is a good layer. All the livery is tight to the body, with ample and soft feathers.
The head is well shaped.
The beak is proportioned to the head and yellow (dark traces are accepted on the edge, only in varieties Barred, Blue and Black)
Eyes are big and lively, red-orange.
Single comb, of medium size, carried erected in the male, and folded after the second point in the female. Five-pointed, with a quite ample base, regularly distributed on the comb blade, radial to the eyes. They must be erect, not leaning backwards.
A 4 or 6-pointed comb can be considered a good one. The comb blade follows the neckline without touching it. The wattles are red, oval-shaped, of medium length, without any horizontal or vertical wrinkle.
The face is red and smooth.
The earlobes are white, oval-shaped, smooth, with no trace of red.

- Cock: 2.5-2.8 kg
- Hen: 1.8-2.1 kg
- Eggs: 300

ekselikseis-simerinoy-epeisodiou-Dia-Tayta-9-4-2014 Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου Δια Ταύτα 9 Απριλίου... Σε όργιο πιάνονται έξι Αθηναίοι σε ρετιρέ υπεράνω υποψίας. Προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρύψουν πράγματα, ζητούν τη συγκάλυψη της αστυνομίας και την συγκάλυψη και του δικαστηρίου, γιατί το σκάνδαλο που μπορεί να ξεσπάσει είναι ομολογουμένως τεράστιο. Η κυρία Μουστοξύδη όμως, η αυτόπτης μάρτυς, δίνει ανατριχιαστικές περιγραφές της πολλαπλής συνεύρεσης. Άραγε έγιναν όλα αυτά στο ρετιρέ ή μόνο στη νοσηρή φαντασία της μάρτυρος;

Είναι μερικά λαχανικά όπως η ρόκα και συγκεκριμένες ποικιλίες λάχανου που θέλουν αρκετή δουλειά για να ξεπικρίσουν, ώστε να μην επηρεάσει η δυνατή γεύση τους το τελικό αποτέλεσμα στο φαγητό. Για να μην παιδεύεστε όμως, υπάρχει ένα μικρό και έξυπνο μαγειρικό κόλπο για να τα καταφέρετε εύκολα και γρήγορα. Απλά βάλτε τα λαχανικά που θέλετε να ξεπικρίσετε σε ένα μπολ με παγωμένο νερό, βάλτε το στο ψυγείο και αφήστε το για περίπου 1 ώρα. Η πικρή γεύση τους θα εξαφανιστεί και μάλιστα αν έχετε ένα στεγνωτήρι για λαχανικά και τα περάσετε μετά από εκεί, θα αποκτήσουν την τέλεια τραγανή υφή.

Ιωάννα Ντέντη: Από το «Next top model» στα σαλόνια της Chanel.Η Ιωάννα Ντέντη έγινε γνωστή μέσα από το «Next top model».

Από την αρχή είχε δείξει ότι η αγάπη της για το μόντελινγκ είναι μεγάλη κι ας μην κατάφερε να είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι. Αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στα όνειρά της, αφού έχει σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας του εξωτερικού. Μάλιστα η Ιταλική Vogue έκανε πολλές φορές πολυσέλιδα editorials με την Ιωάννα Ντέντη. Η πρόταση για την Γαλλία δεν άργησε να έρθει όπου έγινε το κεντρικό πρόσωπο γνωστής εταιρείας καλλυντικών. «Λατρεύω αυτή την πόλη που αποπνέει αρχοντιά και αγάπη για την μόδα. Μου αρέσει που ζω εδώ, μετέχοντας σε πολύ ενδιαφέρουσες δουλειές. Το Παρίσι αποτελεί πάντα κίνητρο για να κάνεις ωραία πράγματα», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα. Ο Κάρλ Λάνγκερφελντ, της εμπιστεύθηκε την παρουσίαση των φινετσάτων κοσμημάτων του διάσημου Γαλλικού οίκου Chanel, South sea μαργαριτάρια που καταλήγουν σε βελούδινα κορδελάκια και ζαφείρια, δεμένα αριστοτεχνικά με ημιπολύτιμες πέτρες θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά με την δική μας Ιωάννα να αποδεικνύει μέσω του οίκου Chanel ότι κάποιες αξίες είναι διαχρονικές.

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.Από τα μόνα πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε στην ζωή είναι το ρίσκο που δεν έχουμε πάρει.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Και μια ματιά πιο βαθιά στον εαυτό σου δεν θα σε βλάψει γιατί μπορεί να δεις τι κουβαλάς σαν άτομο και ότι έχεις τις δυνατότητες να κάνεις μεγάλες αλλαγές. Αρκεί να έχεις πίστη και θάρρος και πάνω από όλα αγάπη για σένα και στους γύρω σου.
Έρωτας: Υπάρχει σύνδεση με την καρδιά σου σήμερα και μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές αλλά και αποδοχή κάποιων αληθειών που είναι αναγκαίο να γίνουν. Η επαφή με ένα πρόσωπο που είναι περίεργο ή με Παρθένο θα σου δώσει την δυνατότητα να κάνεις υπερβάσεις. Το Λιοντάρι από την άλλη θα σε δυναμώσει γιατί θα έχετε από κοινού μια άποψη για την ζωή.
Καριέρα & Οικονομικά: Η απόφαση που έχεις πάρει να κάνεις κάτι καινούργιο σε συνεργασία με άλλο άτομο θα καταλάβεις ότι θα φέρει μια νέα εποχή και σίγουρα θα είναι καλύτερη από άλλες φορές.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Το σπίτι σου είναι το κύριο μέλημά σου και πιθανόν να θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό και ίσως κάποιες υπερβολές. Πιθανόν να υπάρχουν αντιστάσεις σε κάποιες ιδέες που σε κολλάνε. Το εγώ παίζει ρόλο και μπορεί να σε καθοδηγεί σε μια κατάσταση που δημιουργεί αδιέξοδα. Η λύση είναι μεγαλύτερη ευελιξία.
Έρωτας: Υπάρχει μέσα στο μυαλό σου ένα πρόσωπο που δεν μπορείς να ξεπεράσεις γιατί έχεις κολλήματα από το παρελθόν. Η επαφή με ένα Λιοντάρι θα σου δώσει αυτή την αίσθηση του ρομαντισμού και της αιώνιας σχέσης. Η συζήτηση πάντως θα βοηθήσει προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως με έναν Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δυσκολία κίνησης με έναν συνεργάτη θα σου δώσει την εντύπωση ότι δεν είναι και πολύ εύκολο να κάνεις κάτι διαφορετικό. Μπορεί να νιώθεις ότι δεν θα γίνουν πολλά πράγματα επειδή δεν είναι έτσι όπως τα έχεις φανταστεί. Από την άλλη όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις χωρίς καλές μελλοντικές προοπτικές. Για αυτό κινήσου όσο μπορείς.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η προοπτική να κάνεις συζητήσεις που θα αναδείξουν τα ταλέντα σου θα σε βοηθήσει να βασιστείς πάνω σε αυτό και να βαδίσεις με τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Για αυτό θα καταλάβεις ότι ίσως δεν πρέπει να φοβάσαι και να προχωράς σε τομές που είναι αναγκαίες.
Έρωτας: Έχεις διάθεση να ακούσεις όμορφα λόγια και να γίνεις για λίγο το επίκεντρο. Η πολιορκία ενός Λιονταριού θα σου ανεβάσει το ηθικό και θα σου βγάλει το ρομαντικό στοιχείο. Από την άλλη ο Ιχθύς μια ξεκινάει να έρθει κοντά σου και μια φεύγει. Αυτό δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η εμπειρία ενός νέου ξεκινήματος σε συνδυασμό με ένα κομμάτι από το παρελθόν θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε μια νέα κατάσταση. Οι προσπάθειες ενός νέου συμβολαίου θα καταλήξουν θετικά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια χαρακτηριστικά έντονη κατάσταση η οποία μπορεί να σε καθορίσει σε συναισθηματικό επίπεδο. Για αυτό θα έχεις ανάγκη να κάνεις κάποιες υπερβολές οι οποίες θα σου φανούν πολύ πιο εύκολες από άλλες φορές. Επειδή θα θέλεις να φανείς, θα δείξεις μια γενναιοδωρία προς όλους και όλα.
Έρωτας: Έχεις δημιουργήσει το έδαφος για μια νέα καλύτερη κατάσταση η οποία θα σε βοηθήσει να ανατρέψεις κάτι που δεν σου αρέσει. Αν την διαχειριστείς με σοφία την κρίση που υπάρχει μέσα σου θα καταλάβεις τι πρέπει να αλλάξεις, αντί να τα ρίχνεις στην δυσκολία επικοινωνίας με το άλλο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες εμμονές με ένα συγκεκριμένο θέμα και αυτό θα σε βοηθήσει να βγεις από τη στασιμότητα η οποία δεν σου πηγαίνει με τίποτε. Καλό είναι βέβαια να μην κάνεις υπερβολές σε σπατάλες και σε αγοραπωλησίες σε πράγματα που μπορεί τελικά να μην σου είναι χρήσιμα.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις το πάνω χέρι γιατί θέλεις να βελτιωθείς και να κάνεις βήματα που άλλες φορές ή βαριέσαι ή δεν πιστεύεις ότι μπορείς να τα κάνεις. Η σχέση με μια ομάδα θα σε φέρει σε μια φάση πολύ δυναμική που θα σε δοκιμάσει όμως σε πολλά πράγματα αλλά ίσως βγει από εκεί κάτι που δεν το περίμενες.
Έρωτας: Έχεις εστιάσει περισσότερο στον εαυτό σου και ίσως να μην πάρεις χαμπάρι τις αλλαγές που θα γίνουν μέσα στην σχέση σου. Καλύτερα να έχεις περισσότερο ανοικτά τα μάτια σου γιατί μπορεί να απομονωθείς χωρίς να το καταλάβεις. Η επαφή με Αιγόκερω είναι δύσκολη αλλά σε εξελίσσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να επεκταθείς και να κάνεις πράγματα αλλά δεν είναι εύκολο επειδή είτε δεν έχεις τα χρήματα είτε δεν έχεις τις διασυνδέσεις που μπορεί να σε φέρουν στο σημείο που θέλεις. Όμως αν επιμείνεις θα δεις ότι κάτι κινείται που ίσως δεν το περίμενες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια διακριτικότητα στην όλη σου συμπεριφορά και ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού σου να υπάρχει και μια επιθυμία που θέλεις να εκπληρώσεις.
Έρωτας: Δεν ανταποκρίνεσαι εύκολα στα μηνύματα γιατί θέλεις κάπως να κρυφτείς και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου. Το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος που κάνει κάποιες υπερβάσεις ίσως να είναι κατάλληλοι για σένα. Από την άλλη ο Καρκίνος έχει τον τρόπο να σε πληγώνει αλλά ίσως να έχεις και εσύ ευθύνη.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να σταθείς και να επιβιώσεις αλλά αν δεις ότι μπορεί κάποιος να σε στηρίξει, τότε ίσως αφεθείς και εγκαταλείψεις τα κολλήματά σου που σε εμποδίζουν πάνω σε πολλά πράγματα. Μια ξαφνική συνεργασία που ίσως υπάρξει με ένα πρόσωπο που θα έρθει πιο κοντά σου θα σου δώσει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να κινηθεί.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Τα φώτα μπορεί να στραφούν πάνω σου και θα εντείνεις τις προσπάθειές σου για να περάσεις καλύτερα. Αυτό θα σε οδηγήσει σε μια καλύτερη πραγματικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέα χόμπι και εμπειρίες.
Έρωτας: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και ίσως να μην σου περισσεύει χρόνος να περάσεις μια ημέρα μόνο με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο Ιχθύς θα σε φέρει σε μια κατάσταση κάπως εξωπραγματική για αυτό θα χρειαστεί από την πλευρά σου μεγαλύτερη αυτογνωσία.
Καριέρα & Οικονομικά: Ό, τι και αν γίνει, θα καταφέρεις να κάνεις πολλές κινήσεις που θα σε ξεμπλοκάρουν από το αδιέξοδο και το χάος. Εσύ που έχεις γεννηθείς το πρώτο δεκαήμερο βιώνεις μια αναστάτωση και μια καινούργια πραγματικότητα την οποία χρειάζεται να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η διαδικασία που σε φέρνει κοντά με κάποια κομμάτια του εαυτού σου πολύ απόλυτα, πιθανόν να σε βοηθήσει να βγάλεις όλο σου τον ψυχισμό προς τα έξω αλλά συγχρόνως να σε εμποδίζει να κινηθείς διπλωματικά.
Έρωτας: Το Λιοντάρι ένα πρόσωπο που για σένα έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Δεν σου δείχνει ακριβώς τα συναισθήματά του και αυτό ίσως να σε μπλοκάρει γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να του φερθείς. Από την άλλη όμως, αν καταλήξεις ότι υπάρχει μια αλήθεια μεταξύ σας, με τίποτε δεν θέλεις να το αφήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αλλά μέσα σου φοβάσαι ότι με ένα τέτοιο βήμα ίσως ανοιχτείς οικονομικά περισσότερο από όσο αντέχεις. Η απόστασή σου με κάποια άτομα που είναι αναγκαία για να κάνετε κάτι από κοινού μπορεί και να σου αρέσει γιατί σου επιτρέπει πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Oι συνομιλίες που μπορεί να κάνεις με άτομα τα οποία ζουν και κινούνται στο εξωτερικό θα σε παρακινήσουν και θα σου δώσουν μια νέα ώθηση για να κάνεις ταξίδια ή να έρθεις σε επαφή με μια περισσότερο δημιουργική ζωή, πιο κοντινή στον χαρακτήρα σου. Η ελευθερία για σένα είναι το παν και όταν την κερδίζεις νιώθεις πολύ καλά.
Έρωτας: Η σχέση με το Λιοντάρι γίνεται πολύ παθιασμένη γιατί θα εμπνεύσει ο ένας στον άλλον κάτι πολύ αληθινό και ερωτικό. Η σχέση με έναν Ταύρο παραμένει στην απραξία και ο λόγος είναι ότι μια περίεργη ηθική σας βάζει φρένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ξεσηκωθεί να κάνεις αλλαγές και κυρίως σε κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν στο θέμα των οικονομικών. Αν σταθείς πάντως στο ύψος των περιστάσεων και δεν δειλιάσεις, θα κερδίσεις άμεσα γιατί μετράει η σταθερότητα του στόχου σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Χρειάζεται να αποδείξεις κάποια πράγματα περισσότερο από άλλες φορές και πιθανόν αυτό να σε μπλοκάρει γιατί δεν μπορείς να κάνεις πάντα τα χατίρια των άλλων. Έχεις ανάγκη να είσαι το επίκεντρο και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Απλά μην φοβάσαι ότι θα είναι κάτι πολύ εγωιστικό για σένα.
Έρωτας: Το Λιοντάρι δείχνει ενδιαφέρον αλλά ίσως να μην μπορείς να το αντιληφθείς γιατί έχεις διαφορετικό τρόπο να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί να έχεις παγώσει απέναντι σε ένα Κριό γιατί δεν είναι εύκολος να τον διαχειριστείς. Ο αυτοσεβασμός σου είναι απαραίτητος.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να αμφισβητήσεις τις προθέσεις ενός ατόμου και ίσως να πέσεις τελικά έξω γιατί δεν είναι σίγουρο από τα στοιχεία που θα μαζέψεις ότι όντως υπάρχει αντίσταση απέναντί σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θα κάνεις πολλά σήμερα για να αποδείξεις ότι ενδιαφέρεσαι και για τους άλλους γιατί μερικές φορές μπορεί να το δείχνεις αλλά δεν είναι εύκολο να έχεις κι ένα εγωκεντρισμό. Αν θέλεις πάντως να κάνεις την υπέρβαση, να ασχοληθείς περισσότερο, βλέποντας μόνο τις δικές σου ανάγκες.
Έρωτας: Μπορεί να σε ζεστάνει ένα πρόσωπο με την φιλική του συμπεριφορά και να σε ωθήσει σε εξομολογήσεις. Το Λιοντάρι θα σου δείξει ενδιαφέρον πολύ μεγαλύτερο από άλλες φορές, χρειάζεται όμως και από την πλευρά σου άνεση, αυθορμητισμό και πάνω από όλα και μια μικρή υποχώρηση στις σταθερές αρχές σου, κυρίως αν έχεις απέναντί σου ένα Σκορπιό όπου κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχεις ανάγκη να κυριαρχήσεις, αν δεν μπορείς να το κάνεις με ένα τρόπο πολύ εκλεπτυσμένο ίσως σου βγει χοντροκομμένα γιατί έχεις βιασύνη ή μια ανησυχία. Η μοναδικότητα πάντως μιας συνεργασίας θα σου κάνει καλό.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θέλεις να κυριαρχήσεις μέσα στην καθημερινότητα σου και ίσως να ξεπεράσεις κάποια όρια, δείχνοντας ότι μπορείς και αλλιώς να κάνεις πράγματα, χωρίς να τσαλακώνεσαι, όμως με μεγαλοψυχία και αγάπη.
Έρωτας: Η έντονη αλλά βουβή έλξη που υπάρχει με το Λιοντάρι μερικές φορές σε φοβίζει γιατί ενώ δείχνεις αδιαφορία στην ουσία καίγεσαι και περιμένεις κινήσεις και βήματα από το άλλο άτομο. Εάν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώθεις ότι κάτι μαγικό σε έχει τυλίξει και δεν έχεις καμιά διάθεση να φύγεις από εκεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις αισιοδοξία χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ξεκάθαρο είτε από εξωτερικές συνθήκες είτε από καταστάσεις που σε οδηγούν στο να έχεις κάποιο αποτέλεσμα. Κάποιοι συνεργάτες μπορεί να παραμείνουν μόνο στα λόγια και να μην γίνει τελικά τίποτα.

Πηγή: astrology-gr

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε έρθει αντιμέτωποι με το φρικτό συναίσθημα που σας κυριεύει όταν ενώ ετοιμάζεστε να φύγετε από το σπίτι, συνειδητοποιείτε ότι η μπαταρία του κινητού σας είναι έτοιμη να… αδειάσει;
Ρισκάρετε να αργήσετε για μερικά πολύτιμα λεπτά φόρτισης; Αλλά και πάλι πώς θα τη «βγάλετε» ολόκληρη μέρα χωρίς e-mail, Facebook, Instagram, twitter και Candy Crush;
Η StoreDot, μια iσραηλινή εταιρία τεχνολογίας υπόσχεται να σας γλυτώσει από τον εφιάλτη, κλείνοντάς τον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Πως; Εφευρίσκοντας μια μπαταρία που μπορεί να φορτίσει σε 30 δευτερόλεπτα! Ακόμα και αν αυτή είναι στο 0%!
Η… ανακάλυψη, μάλιστα, παρουσιάστηκε στο Microsoft Think Next του Τελ Αβίβ, ενώ το μυστικό της είναι ειδικοί νανομαγνήτες που ονομάζονται nanodots!
Το δυσάρεστο ωστόσο είναι πως το όλο εγχείρημα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της εξέλιξης και σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, η μαζική παραγωγή δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν το 2016.

Και αυτό γιατί υπάρχουν δύο εμπόδια. Πρώτον, το μέγεθος που αυτή τη στιγμή δεν χωράει σε smartphones και δεύτερον το κόστος, καθώς κοστίζει διπλάσια από ένα μέσο φορτιστή τηλεφώνου…

Οι διοικούντες πάντως τη StoreDot πάντως είναι πεπεισμένοι πως τα nanodots είναι η επαναστατική τεχνολογία του μέλλοντος και σύντομα θα χρησιμοποιούνται στις οθόνες τηλεοράσεως, στα μέσα ψηφιακής αποθήκευσης, αλλά και στη βιο-ιατριική τεχνολογία.

Ο Jim Fritze, ένας σουηδός πολίτης, υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε παράλυτο στο νοσοκομείο. Πάνω στην τρομάρα του, άκουγε τους γιατρούς να μιλάνε με "τη φίλη του και τους συγγενείς του ότι δεν υπήρχε ελπίδα.Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μπορούσα μόνο να βλέπω και να ακούω. Δεν μπορούσα να κουνήσω το σώμα μου. " Ο Fritze γνώριζε πλήρως τι συμβαίνει και ήταν εντελώς ανίκανος να επικοινωνήσει με το προσωπικό του νοσοκομείου, που υπέθεσε ότι ήταν νεκρός.Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Fritze υπενθυμίζει ότι οι γιατροί συζητούσαν τη λήψη των οργάνων του που προόριζαν για μεταμόσχευση.Λίγο πριν κηρυχθεί νομικά νεκρός ο Fritze, ένας γιατρός κοίταξε πέρα από τις ακτινογραφίες του και αποφάσισε ότι θα ανακάμψει. Για καλή του τύχη, η ιατρική ομάδα υπαναχώρησε από την αρχική απόφαση να αφαιρέσουν τα όργανα του ασθενούς.Πριν από πέντε χρόνια, στις ΗΠΑ, η Colleen Burns ήταν στο χειρουργικό τραπέζι με τους γιατρούς για να της αφαιρέσουν τα όργανά της (όντας μια δωρητής οργάνων), όταν άνοιξε τα μάτια της. Η Burns δεν ήταν νεκρή.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Απριλίου 2014

Έχει διάφορες ονομασίες όπως ημικρανία, πονοκέφαλος, κεφαλαλγία αλλά ένα είναι σίγουρο: Κάνει συχνά την εμφάνιση του χτυπά χωρίς εξαιρέσεις, μικρούς και μεγάλους και τα συμπτώματα του είναι άκρως βασανιστικά. Όταν πονά το κεφάλι η παραγωγικότητά μας μειώνεται, η διάθεσή και η ψυχολογία πέφτουν κατακόρυφα, ενώ μπορεί να επηρεασθούν ακόμα και οι διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Ποια είναι τα αίτια του πονοκεφάλου και πως μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε;

Πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται για πονοκεφάλους χωρίς να ξέρουν ότι υπεύθυνες μπορεί να είναι ορισμένες κοινές αιτίες, ώστε να τις αποφεύγουν.

Άγχος και στρες. Σε περιόδους έντονου άγχους και στρες μπορεί να παρουσιάζονται επανειλημμένα και έντονα επεισόδια κεφαλαλγίας. Ο ακριβής μηχανισμός για αυτές τις κεφαλαλγίες είναι άγνωστος και μπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικούς παράγοντες.

Το άγχος και το στρες αυξάνουν την ένταση των μυών, μειώνουν το όριο του πόνου, προκαλούν έκκριση αδρεναλίνης και μειώνουν τις ενδορφίνες που προκαλούν χαλάρωση.

Ξεκούραση μετά από άγχος και στρες. Πολλές φορές μετά από ένα εξαντλητικό καθημερινό πρόγραμμα έρχεται το σαββατοκύριακο της ξεκούρασης και ορισμένοι παραπονιούνται ότι έχουν πονοκέφαλο.

Καθώς η ένταση της εβδομάδας υποχωρεί τα επίπεδα των ορμονών του στρες πέφτουν και έτσι προκαλείται ταχεία απελευθέρωση ορισμένων ουσιών. Αυτές οι ουσίες προκαλούν συστολή και διαστολή των αγγείων, γεγονός που προκαλεί πονοκέφαλο.

Πείνα. Η εξαντλητική δίαιτα, η παρατεταμένη νηστεία και η παράλειψη των γευμάτων μπορεί να οδηγήσουν σε πονοκεφάλους. Πιθανά τα χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα να διεγείρουν τα νευρικά μονοπάτια που προκαλούν αυτούς τους κοινούς πονοκεφάλους, αλλά ο ακριβής μηχανισμός δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Διατροφή. Η σοκολάτα, τα επεξεργασμένα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση (τουρσί), τρόφιμα που περιέχουν τυραμίνη (αλλαντικά, κόκκινο κρασί, τυρί υψηλής ωρίμανσης, σάλτσες σόγιας) μπορεί να προκαλέσουν πονοκέφαλο.

Ο λόγος είναι ότι προκαλούν διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και έτσι αυξάνεται η ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο δημιουργώντας πονοκέφαλο.

Αφυδάτωση. Ακόμα και η ήπια αφυδάτωση, όπως αυτή που μπορεί να παρατηρηθεί στο γυμναστήριο αν δεν πίνετε αρκετά υγρά μπορεί να προκαλέσει κεφαλαλγία. Η αφυδάτωση κάνει το αίμα περισσότερο παχύρευστο με αποτέλεσμα να πηγαίνει λιγότερο αίμα στον εγκέφαλο και συνεπώς και λιγότερο οξυγόνο, οπότε εμφανίζεται ο πονοκέφαλος.

Καιρικές συνθήκες. Καιρικά φαινόμενα όπως, η αύξηση ή η πτώση της θερμοκρασίας, η υψηλή υγρασία, η βροχή και η συννεφιά είναι υπεύθυνα για την πρόκληση πονοκεφάλων.

Οι μετεωρολογικές αλλαγές θεωρείται ότι πυροδοτούν αλλαγές στον εγκέφαλο που ερεθίζουν τα νεύρα προκαλώντας μερικές φορές έντονο πονοκέφαλο.

Τρίξιμο δοντιών. Το τρίξιμο και το σφίξιμο των δοντιών συνήθως γίνεται ασυναίσθητα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ορισμένες φορές γίνεται και κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν ένα άτομο έχει έντονο άγχος και στρες. Η κατάσταση αυτή προκαλεί το κροταφογναθικό σύνδρομο, μια πάθηση των αρθρώσεων που συνδέουν την κάτω γνάθο με το κρανίο και εκδηλώνεται με έντονους πονοκεφάλους.

Παυσίπονα. Η κατάχρηση των παυσίπονων που μπορεί να παίρνει κάποιος για τον πονοκέφαλο μπορεί να οδηγήσει σε πονοκέφαλο!

Η συχνή χρήση αναλγητικών μπορεί να διαταράξει το σύστημα του εγκεφάλου που ρυθμίζει τον πόνο, με αποτέλεσμα να μειώνεται το κατώτερο όριο του πόνου και να χειροτερεύει έτσι ο πονοκέφαλος.

Πόσο είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για ένα καταπληκτικό πρωινό;Θα διαλέγατε την ακριβότερη ομελέτα στον κόσμο για 1.000 δολάρια;
Κι όμως, το εστιατόριο «Norma» στο Μανχάταν παρασκευάζει 10 τέτοιες ομελέτες το χρόνο, που γίνονται ανάρπαστες, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους πιο… φτωχούς να απολαύσουν ένα μόνο κομματάκι για 100 δολάρια! Το υψηλό κόστος της οφείλεται βέβαια στα υλικά που περιέχει, που δεν είναι μόνο αυγουλάκια. Περιλαμβάνει στα συστατικά της έναν ολόκληρο αστακό, χαβιάρι (μόνο το χαβιάρι στην κουρφή κοστίζει 650 δολάρια), κρέμα γάλακτος και σχοινόπρασο!

Ο σεφ του εστιατορίου Emile Castillo λέει για το πανάκριβο πιάτο: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πιάτο για λίγους, πεντανόστιμο και ξεχωριστό. Οι πελάτες μας το επιλέγουν ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραγγέλνουν ένα μόνο κομμάτι για 100 δολάρια.
Περίπου 10 άτομα το μήνα το κάνουν αυτό, ενώ μόλις 10 το χρόνο διαλέγουν ολόκληρη την ομελέτα. Μπορεί να είναι για περιορισμένης οικονομικής επιφάνειας πελάτες, όμως έχει πέραση».

Oi-ekselikseis-to-Vals-me-dwdeka-theoys-9-4-2014Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου Βαλς με δώδεκα θεούς 9/4/2014... Ο Κωστής, παρά τους φόβους του και για να ξεπεράσει τα προβλήματα με τη Ναταλία, μιλάει με την κόρη του, που του δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα να της κάνουν ένα αδερφάκι. Η Μαρίνα πιεσμένη από την υπερπροστασία των γονιών της, αρχίζει πια να βλέπει με άλλο μάτι τον Φίλιππο. Με άλλο μάτι όμως βλέπει και την Ελπίδα ο Λευτέρης, που μετά από προτροπή της δαιμόνιας πεθεράς του, παρακολουθεί τον Χρήστο και τον βλέπει να βγαίνει ραντεβού με την Ευγενία. Ενθουσιασμένος που τον έπιασε στα πράσα, πάει στο σπίτι της Ελπίδας να της προλάβει τα νέα – όμως εκείνη, που θέλει να τον βασανίσει κι άλλο, του λέει ψύχραιμα ένα ακόμα ψέμα. Κανείς δεν περιμένει πως μετά από αυτό, ο Λευτέρης θα αποφασίσει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Την ίδια στιγμή, ο Νικήτας αντιλαμβάνεται πως η Ήβη τον έχει παγιδεύσει και είναι υπεύθυνη για την απομάκρυνση της Έλλης. Αυτό θα σπρώξει τον Νικήτα να πιέσει την Ήβη να του πει ποιός την έβαλε. Κι ενώ η Ήβη αποφασίζει να εξαφανιστεί για να αποφύγει τις συνέπειες, η Βίκυ, βρίσκει τη δημοσιογράφο που ερευνά τον τραυματισμό της και της ζητά πληροφορίες για τον αυτόπτη μάρτυρα που έχει παρουσιαστεί, αλλά φοβάται να καταθέσει. Για να μη μπλέξουν τη δημοσιογράφο, ο Νίκος κανονίζει ραντεβού με τον μάρτυρα, που του αποκαλύπτει τι είδε τη μέρα που η Βίκυ έπεσε απ' το παράθυρο...

katw-partali-epeisodio-9-perilipsiΚάτω Παρτάλι Επεισόδιο 9 Περίληψη Μ.Δευτέρα 14/4/2014
Ο Κωνσταντίνος θα κάνει μεγάλες προσπάθειες να βρει στοιχεία για το τι νομίζει ότι γίνεται στο χωριό και να μπορέσει να τον πιστέψει και η Μυρτώ.Για κακή του τύχη ο Διαμαντής όλο ξεφεύγει και έτσι κατορθώνει να πάρει με το μέρος του την Μυρτώ.Σε βαρία μελαγχολία βρίσκονται η Βίβιαν και ο Μανώλης ο καθένας για τον δικό του λόγο αλλά ευτυχώς για την Βίβιαν δείχνει να νιώθει καλύτερα στην αγκαλιά του Θανάση...
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget