27/3/14

IFFET ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ME ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ...
Iffet Episode 2 Greek Subs ΙΦΦΕΤ Επεισόδιο 2 Ελληνικοί Υπότιτλοι




ΙΦΦΕΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΠΡΩΤΟ IFFET EPEISODIO 1 VIDEO
ΙΦΦΕΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ IFFET EPEISODIO TELEUTAIO FINAL VIDEO


Greek Subs IFFET ANT1 Επεισοδια Ιφέτ Ελληνικοι Υποτιτλοι (Iffet Deniz Cakir- Ιφφετ Ντενίζ Τσακίρ).Πρόκειται για ένα ρομαντικό δράμα βασισμένο στην ταινία του Μαζντε Αρς όπου μια νέα όμορφη κοπέλα θέλει να εκδικηθεί τον άντρα που αγάπησε.
ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ME ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ
Η Ιφέτ (Ντενίζ Τσακίρ) είναι μια όμορφη αθώα κοπέλα που μένει σε μια φτωχογειτονιά μαζί με τον πατερά της Αχμέτ (Μεχμέτ Τσαλίκ) και την ξαδέρφη της Νιμέτ. Ο πατέρας της φέρεται σκληρά και αδίστακτα. Δεν της επιτρέπει να βγαίνει έξω, να μιλάει με αγόρια και να φοράει μοντέρνα ρούχα. Παρά τους σκληρούς κανόνες που τηρεί η οικογένεια της, η Ιφφέτ συναντά μυστικά το αγόρι της τον Τζεμίλ (Ιμπραήμ Τσελικόλ). Ο Τζεμιλ είναι ένας νεαρός όμορφος ταξιτζής, που την υπεραγαπά και θέλει να είναι μαζί της κάθε στιγμή. Μια μέρα η Ιφφετ θα πάει σε εναν γάμο που γίνεται στη γειτονιά. Όλοι σχεδόν οι γείτονες είναι καλεσμένοι, ανάμεσα τους και ο Τζεμιλ.

Και ενώ ο πατέρας της συζητάει με τους φίλους του, η κοπέλα βρίσκει την ευκαιρία να φύγει κρυφά από την τελετή και να πάει στο δασός για να συναντηθεί με τον Τζάμι. Εκεί ο Τζεμίλ θα χάσει τον έλεγχο και θα βιάσει την Ιφφετ. Αυτή η τραγωδία δε θα επηρεάσει μόνο τη ζωή της κοπέλας αλλά και άλλων ανθρώπων. Η Ιφφετ θα συγχωρήσει τον Τζεμιλ και θα του ζητήσει να παντρευτούν το συντομότερο δυνατόν. Τίποτα όμως δε θα γίνει όπως σχεδιάζει. Ο Τζεμιλ, την εγκαταλείπει και παντρεύεται μια άλλη γυναίκα για τα λεφτά της. Παράλληλα ο πατέρας της μαθαίνει για τη σχέση της με τον Τζεμιλ και τη διώχνει. Μόνη και εγκαταλελειμμένη, διψάει πλέον μόνο για εκδίκηση. Θα καταφέρει όμως να ξεχάσει τον Τζεμιλ και τα αισθήματα της για εκείνον;
Η Ντενίζ Τσακίρ και ο Ιμπραήμ Τσελίκολ, που υποδύονται το ζευγάρι στη σειρά, είναι ζευγάρι και στη ζωή, και μάλιστα έχουν δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Φαρούκ Τεμπούρ.ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΙΦΦΕΤ: Ντενίζ Τσακίρ, Ιμπραήμ Τσελίκολ, Ερέν Οζγιαλτσίν, Οζάν Τσομπάνογλου, Ζουχάλ Ολτσάγ, Μελικέ Γκιουνέρ.
Η σειρά αποτελείται από 40 επεισόδια και έκανε πρεμιέρα στο τουρκικό κανάλι Star TV στις 17 Σεπτεμβρίου 2011. Είναι παραγωγή της εταιρίας Goldfilm. Το σενάριο υπογράφουν οι Τζαν Σινάν, Μουζγκάν Καϊσερλι και Ζουλκούφ Γιουτσέλ.Η σειρά έχει προβληθεί σε αρκετές χώρες όπως η Ρουμανία, το Αφγανιστάν, το Ιραν και η Βοσνία Ερζεγοβίνη και αναμένεται να κάνει σύντομα πρεμιέρα στο κανάλι.

IFFET Series Cast Actors
Ali Pinar Ali Pinar Roberto
Deniz Çakir Deniz Çakir Iffet
Ibrahim Celikkol Ibrahim Celikkol Cemil
Zuhal Olcay Zuhal Olcay Dilek
Mahir Günsiray Mahir Günsiray Ali Ihsan
Selen Uçer Selen Uçer Gulin
Mehmet Cevik Mehmet Cevik Ahmet
Melike Güner Melike Güner Betul
Melike Guner Melike Guner Betul
Ecem Özkaya Ecem Özkaya Nil

1
Φανταστείτε να βρίσκεστε σε ένα κτίριο στο οποίο χτυπάει υπερβολικά συχνά συναγερμός, ακόμα και για περιπτώσεις που τελικά δεν χρειαζόταν. Το να ανεβοκατεβαίνετε σκάλες και να εκκενώνετε πολύ συχνά το κτίριο σας κουράζει μακροπρόθεσμα και σωματικά αλλά και ψυχικά, καθώς διακόπτει τη ροή της ζωής σας και σας γεμίζει αναστάτωση. Κάτι παρεμφερές συμβαίνει και με το άγχος: μας προετοιμάζει υπερβολικά συχνά για τον υποτιθέμενο κίνδυνο, που τελικά εξαντλούμαστε.

Ενώ λοιπόν το άγχος είναι ένα χρήσιμος προστατευτικός μηχανισμός, μπορεί

α) να κινητοποιείται συχνότερα από το φυσιολογικό, επειδή ζούμε σε γρήγορους ρυθμούς και εκτεθειμένοι σε στρεσογόνο περιβάλλον ή

β) να ζούμε σε φυσιολογικό περιβάλλον αλλά από μόνοι μας κάθε τόσο να νομίζουμε ότι απειλούμαστε.

Αυτή η υπερβολική κινητοποίηση του άγχους οδηγεί στο χρόνιο άγχος, το οποίο έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας.

- Συγκεκριμένα, η κοφτή αναπνοή οδηγεί σε ανεπαρκή οξυγόνωση ή σε υπεροξυγόνωση του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε ή και να νιώθουμε ληθαργικοί.

- Και το κυκλοφορικό σύστημα πλήττεται από το άγχος. Έχετε μάλλον ακούσει ότι η στεναχώρια κάνει κακό στη καρδιά. Το άγχος αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες για την εμφάνιση της στεφανιαίας νόσου, καρδιακών και εγκεφαλικών επεισοδίων. Πριν συμβούν βέβαια σοβαρές παθήσεις, έχουν προηγηθεί προειδοποιητικά σημάδια: πόνοι, ταχυκαρδίες, ζαλάδες, αίσθηση παλμού, απορρύθμιση και υψηλές τιμές της αρτηριακής μας πίεσης.

- Ποιες είναι οι επιπτώσεις του άγχους στο μυοσκελετικό μας σύστημα; Από τη διαρκή ένταση, οι μύες του σώματος μας κουράζονται και πιάνονται πολύ, καθώς συσσωρεύουν ενέργεια που τελικά δεν δαπανάται πουθενά. Πόνοι στον αυχένα είναι ιδιαίτερα συνηθισμένοι (πολλοί λένε ότι το άγχος συσσωρεύεται στη περιοχή του αυχένα και στο πάνω μέρος της πλάτης), ενώ οι μυοσκελετικοί πόνοι οξύνονται. Πολλές φορές μάλιστα οι «πιασμένοι» μύες προκαλούν και πονοκεφάλους.

- Μακροπρόθεσμα το άγχος επηρεάζει και την ποιότητα του ύπνου μας. Όταν είμαστε αγχωμένοι, κάνουμε το χειρότερο ύπνο. Κατά τη διάρκεια του ύπνου δρα η λεγόμενη αυξητική ορμόνη, που έχει ως δουλειά της να επουλώσει τις πληγες και τα τραύματά μας και να βοηθήσει στην αναπλήρωση των κυττάρων μας και στο μεγάλωμα νυχιών, τριχών κτλ. Αν κοιμόμαστε λίγο ή άσχημα, ο μυικός ιστός και άλλα σημεία του σώματος δεν επουλώνονται επαρκώς, με αποτέλεσμα άσχημη όψη, χρόνιους πόνους και διάφορα προβλήματα υγείας.

Ο οργανισμός μας συνήθίζει στην υψηλή ένταση και δυσκολεύεται να χαλαρώσει αρκετά, ώστε να αποκοιμηθεί και να απολαύσει έναν ποιοτικό ύπνο. Στη πράξη μάλιστα χρόνιου άγχους οφείλονται οι περισσότερες από τις διαταραχές του ύπνου, όπως οι εξής:

Αυπνία
Εφιάλτες
Τρίξιμο των δοντιών ( βρυγμός ή βρουξισμός)
Νυχτερινός τρόμος ( το να ξυπνάμε απότομα τρομαγμένοι, χωρίς όμως να θυμόμαστε κάποιοι κακό όνειρο)
Υπνοβασία

Πώς θα καταλάβω αν πάσχω από κάποια διαταραχή του ύπνου;

Aπαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις:

Nιώθετε ευέξαπτοι κατά τη διάρκεια της ημέρας;
Έχετε υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας;
Δυσκολεύεστε να μείνετε ξύπνιοι όταν στέκεστε ακίνητοι, όταν βλέπετε τηλεόραση, όταν παρακολουθείτε μια ομιλία ή όταν διαβάζετε;
Nυστάζετε ή κουράζεστε εύκολα όταν οδηγείτε;
Εχετε δυσκολία να συγκεντρωθείτε;
Σας λένε συχνά ότι φαίνεστε κουρασμένοι;
Αντιδράτε αργά;
Δυσκολεύεστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας;
Εχετε ανάγκη να κοιμάστε το μεσημέρι κάθε μέρα;
Kαταναλώνετε (ή νιώθετε να χρειάζεστε) αρκετή καφεϊνη;
Eχετε συχνά εφιάλτες;
Τρίζετε τα δόντια σας στον ύπνο σας;
Δυσκολεύεστε να αποκοιμηθείτε, ακόμα και αν είστε κουρασμένοι;
Ξυπνάτε τη νύχτα τρομαγμένοι;
Nιώθετε ότι έχετε καιρό να ξυπνήσετε ξεκούραστοι και χορτάτοι από ύπνο;
Σας λένε ότι κάνετε ανησυχο ύπνο;

Aν απαντήσατε θετικά σε αρκετές από τις παραπάνω ερωτήσεις, θα ήταν καλή ιδέα να επισκεφτείτε ένα ειδικό.

Πηγή: boro-gr

Η ΣΕΛΊΔΑ ΈΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΌ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ.ΣΥΜΒΟΥΛΕΎΕΣΤΕ ΠΆΝΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΣΑΣ.
«Κάλλιον του θεραπεύειν, προλαμβάνειν!».

To LG-G2-mini αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία μέχρι το τέλος Μάρτίου όπως ανακοίνωσε η LG. Το LG G2 mini θα βγει σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές: μόνο 3G, LTE και Dual SIM. Όσον αφορά στη CPU, θα βγεί με quad-core Snapdragon 400 στα 1.2GHz και με quad-core Nvidia Tegra 4i στα 1.7GHz. Το G2 mini έχει οθόνη αφής 4.7 ίντσες ανάλυσης qHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel και τρέχει Android 4.4. KitKat. Θα βγει σε τέσσερα χρώματα, λευκό, μαύρο, χρυσό και κόκκινο. Η τιμή του δεν είναι ακόμη γνωστή. Όσο για την Ελλάδα, όπως είχε μεταφέρει το Techblog πριν λίγες μέρες θα πρέπει να αναμένεται αρχές Απριλίου. LG G2 mini hands-on Πηγή Μάθε για: LG, LG G2 mini, LG Smartphones Συντάκτης: Λορένα Σιούτη.

1
Οι μαμάδες μας είναι αυτές που μας μεγάλωσαν με την πεποίθηση πως όσο πιο συχνά κόβουμε τα μαλλιά μας τόσο πιο γρήγορα αυτά θα μεγαλώνουν. Είναι αλήθεια, όμως, ή μας μεγάλωναν με παραμύθια;...


Αν το σκεφτείς τα μαλλιά μεγαλώνουν από τις ρίζες. Έτσι, δεν έχει καμία λογική να κόβεις πιο συχνά τα μαλλιά σου αν θέλεις να τα μακρύνεις.

Αν αυτό που θέλεις είναι να έχεις υγιή μαλλιά τότε σίγουρα το συχνό κόψιμο θα τα απελευθερώνει από τις κουρασμένες και κατεστραμένες άκρες αλλά σε καμία περίπτωση δε θα επηρεάσει το μεγάλωμα τους.

Αυτό είναι απόφαση της φύσης και όχι δική σου!

Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Βαγγέλης Μητρογιάννης: ο επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι βρίσκονται σε διάσταση, ενώ, μέχρι στιγμής, η ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν γνώριζε την κίνηση του πάλαι ποτέ αγαπημένου της!
«Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου. Παραμένουμε δυο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ήδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή», αναφέρει ο επιχειρηματίας σε ανακοίνωση που έστειλε στον δημοσιογράφο Γιώργο Σφακιανάκη.
Μιλώντας για την ηθοποιό, ο κ. Μητρογιάννης αναφέρει: «η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί γιατί το αξίζει. Θα βρει το δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία».
Πληροφορίες λένε πως η ηθοποιός, που είχε παράσταση για την «Πρόβα Νυφικού» την ώρα που η ανακοίνωση είδε το φως της δημοσιότητας, δεν γνώριζε όσα έπραξε ο επιχειρηματίας. Προς το παρόν,δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Ok!» που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση, υποστηρίζει πως «τίποτα δεν κρατά για πάντα» και ότι «το διαζύγιο δεν είναι το τέλος του κόσμου»!
Τα «σύννεφα» στον γάμο του ζευγαριού, που έγινε τον Οκτώβριο του 2011 με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη, έκαναν την εμφάνισή τους πριν από αρκετούς μήνες και, μάλιστα, είχε προκαλέσει αίσθηση η απουσία του επιχειρηματία από την επίσημη πρεμιέρα της ηθοποιού (είχε, όμως, παραβρεθεί στην πρώτη της παράσταση). Πληροφορίες αναφέρουν πως Αλεξάνδρα και Βαγγέλης δεν μένουν πλέον μαζί και επικοινωνούν μόνο μέσω δικηγόρων…
star-gr

Αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας ανακοινώθηκε επίσημα το Nubia X6 (κατασκευαστής ZTE) με οθόνη 6.44 ίντσες Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήμη RAM 3GB και μπαταρία 4250 mAh. Έχει κάμερα 13 Megapixel και δεύτερη μπροστινή με τα ίδια Megapixel. Το εντυπωσιακό Nubia X6 θα κυκλοφορήσει στην Κίνα με τιμή περίπου 465 ευρώ. Πάμε Κίνα;? Πηγή Μάθε για: Android Smartphones, China, Nubia X6, ZTE Συντάκτης: Κώστας Βλαχάκης.

KLEMMENA ONEIRA ALEXANDRA VALATOU Αλεξανδρα Βαλατου Τέλος Κλεμμένα Όνειρα: Η Αλεξάνδρα επουλώνει τις πληγές της...
Οι πράξεις τέλους ήδη έχουν γραφτεί και σε λίγο γυρίζονται. Η Αλεξάνδρα είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα που ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ από τις δολοπλοκίες του Μαλτέζου. Από την πρώτη στιγμή που της άλλαξαν το παιδί, από την απιστία και το ψέμα του άνδρα της, αλλά και μέχρι την τελευταία στιγμή που φυλακίζεται δύο φορές χάρη στις μηχανορραφίες του Μαυρίδη. Η Αλεξάνδρα όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το παρελθόν της. Στο τέλος θα μάθει να ζει με αυτό. Θα έχει δύο γιους, τον Σταύρο σαν φυσικό της παιδί που θα τον συγχωρήσει, αλλά και τον Αρη που τον μεγάλωσε αλλά και τον πόνεσε περισσότερο από όλους. Με τη Βίκυ πάντα θα τις ενώνει η αγάπη τους για τα παιδιά, αλλά πάντα θα μείνουν αντίζηλες. Δύο γυναίκες που είχαν τον ίδιο άνδρα όχι μία αλλά δύο φορές. Πληγωμένη που ο άνδρας της συναισθηματικά διαλέγει τη Βίκυ. Καμία ουσιαστική σχέση δεν υπάρχει στη ζωή της. Καμία αγάπη δεν πρόκειται να της τραβήξει το ενδιαφέρον. Κι όταν όλα τελειώσουν, όταν αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και αποδοθεί δικαιοσύνη, πληρώνοντας ο άνθρωπος που την κατέστρεψε, θα έρθει και για την Αλεξάνδρα η λύτρωση. Θέλοντας να επουλώσει τις πληγές της, σχεδόν αποκαμωμένη, φεύγει ψάχνοντας την ηρεμία και την ευτυχία της!
undefined

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget