21/3/14

MEGA EPEISODIA KLEMMENA ONEIRA VIDEO ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 374-375-376-377-378 ΒΙΝΤΕΟ
Δευτέρα 24/3/14, 21:15
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 374
Ο Σταύρος αποφασίζει να αποκαλύψει στον Άρη ότι ο ίδιος κρύβεται πίσω από την καταστροφή της D – Port, αλλά ο Ρώσος προσπαθεί να τον μεταπείσει. Ο Στηβ, έξαλλος με την χρεωκοπία της εταιρείας, κατηγορεί τον Άρη κι ετοιμάζεται ν’ αναλάβει δράση. Η Νάντια, υποψιασμένη από τον τρόπο που της μίλησε ο Σταύρος, μεταφέρει στον Ορέστη τον προβληματισμό της. Η Χρύσα ζητά από τον Ορέστη να συναντηθούν επειγόντως. Όταν βρίσκονται, του λέει ότι τα ξέρει όλα γι’ αυτόν και τη Νάντια και τον διώχνει κακήν – κακώς. Ο Άρης οργίζεται με την αποκάλυψη του Σταύρου και τα δύο αδέρφια ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες…
Τρίτη 25/3/14, 21:15
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 375
Ο Ίωνας βρίσκει τον πατέρα του, που τριγυρίζει χαμένος στους δρόμους, και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει. Η Βίκυ μαλώνει τον Σταύρο για την πράξη του και του ζητά εξηγήσεις. Εκείνος της λέει πως δεν μετανιώνει για το μάθημα που έδωσε στον Άρη και την καλεί να διαλέξει ανάμεσά τους… Ο Στηβ ζητά από τον Άρη να του πουλήσει την εταιρεία, αλλά το χαμηλό ποσό που του προτείνει προκαλεί αντιδράσεις. Η Σάννυ προσπαθεί να στήσει παγίδα στον Μίλτο, αλλά αυτός την αντιλαμβάνεται και τη σταματάει.
Τετάρτη 27/3/14, 21:15
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 376
Ο ντετέκτιβ λέει στον Στηβ πως δεν εντόπισε κανένα αρχείο σχετικά με τη Σόνια στο ορφανοτροφείο. Ο Στηβ γίνεται έξαλλος και απαιτεί εξηγήσεις από τον Ίωνα. Η Σόνια εξομολογείται στον Μακρή ότι ήθελε να δει τον πατέρα της νεκρό και αυτός της μιλά στοργικά και της λέει πως αυτό δεν θα τη βοηθούσε να νιώσει καλύτερα. Ο Ορέστης ζητά από τη Χρύσα να μιλήσουν και της περνά το μήνυμα πως η ψυχολογία της Νάντιας είναι πολύ εύθραυστη για να αντέξει την ανακοίνωση της σχέσης του με την Χρύσα. Ο Μακρής μαθαίνει ότι ο Στηβ αναζητά παντού την Σόνια κι αναλαμβάνει να την προστατέψει…
Πέμπτη 28/3/14, 21:15
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 377
Η Βίκυ και η Αλεξάνδρα, αγανακτισμένες από τη στάση του Σταύρου απέναντι στον Άρη, αποφασίζουν να πάνε μαζί στο κολέγιο και να του μιλήσουν. Η Βίκυ δίνει τηλεοπτική συνέντευξη σχετικά με το βιβλίο, αλλά οι ερωτήσεις του παρουσιαστή την φέρνουν σε αμηχανία. Η Πέγκυ ρίχνει κατά λάθος κάτω μια φωτογραφία της Φαίης και ο Άρης, έξαλλος, τη διώχνει κακήν – κακώς. Η Χρύσα αρχίζει να πέφτει σε κατάθλιψη μετά απ’ αυτά που έμαθε για τον Ορέστη και η Αλεξάνδρα προσπαθεί να τη συνεφέρει. Η Νάντια εξομολογείται στον Σταύρο τι ειπώθηκε στη συνάντησή της με τη Χρύσα…
Παρασκευή 28/3/14, 21:15
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 378
Ο Άρης αποκαλύπτει στον Στηβ ποιος κρύβεται πίσω από την καταστροφή της D – Port κι αυτός του λέει πως ο Σταύρος μόλις προστέθηκε και στη λίστα με τους δικούς του εχθρούς. Ο Σάκης δίνει συγχαρητήρια στη Μαρέλα για την επιτυχία της στο διαγωνισμό και παραπονιέται ότι του έχουν λείψει τα τηλεφωνήματά της. Ανάμεσά στους δύο διακρίνεται κάποια φόρτιση… Ο Ορέστης προσπαθεί να προσεγγίσει τη Χρύσα, αλλά εκείνη τον διώχνει χωρίς δεύτερη συζήτηση. Ο Ρώσος μαθαίνει για την απόλυση της Σάννυ και της ζητά εξηγήσεις. Εκείνη του εξιστορεί τι έχει συμβεί και ο Ρώσος την παροτρύνει να εκδικηθεί τον Μίλτο…


Πατηστε στο λινκ περιμενετε 3 δευτερολεπτα και μετα πατηστε
πανω δεξια στην οθονη στη λεξη skip ad για να δειτε τα video

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ TA VIDEO,
ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 369 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 370 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 371 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 372 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 373 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 374 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 375 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 376 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 377 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 378 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 379 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 380 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 381 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 382 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 383 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 384 VIDEO

Ξεκινά στις 21-3-2014 η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Μέσω του προγράμματος, θα επιχορηγηθούν επιχειρήσεις με σκοπό την δημιουργία 10.000 νέων θέσεων εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι η έκδοση κωδικού πρόσβασης (κλειδαρίθμου) στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ, τον οποίο οι επιχειρήσεις παραλαμβάνουν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2). Για την έκδοση κλειδαρίθμου οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να επισκεφτούν την Υπηρεσία του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η έδρα της επιχείρησης και να προσκομίσουν:

1. Οι ατομικές επιχειρήσεις την Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος.

2. Τα νομικά πρόσωπα πρόσφατο καταστατικό της επιχείρησης από όπου θα προκύπτει η μετοχική ή/και εταιρική σύνθεσή της καθώς και το ΑΦΜ της επιχείρησης. Δικαιούχοι είναι όλες οι επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, που ασκούν οικονομική δραστηριότητα εκτός από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένους τομείς (π.χ call center, εταιρείες security κλπ).

Στο πρόγραμμα εντάσσονται οι επιχειρήσεις που δεν έχουν προβεί, κατά τη διάρκεια του τριμήνου πριν την ημερομηνία της αίτησης (ημερολογιακά) για υπαγωγή στο πρόγραμμα, σε μείωση προσωπικού λόγω καταγγελίας σύμβασης εργασίας. Ωφελούμενοι είναι οι άνεργοι που:

Διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ κατά την υπόδειξή τους από το αρμόδιο ΚΠΑ 2 και μέχρι την πρόσληψή τους.

Έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης και έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης.

Είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της ΕΕ ή είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.

Είναι ηλικίας 30 έως 66 ετών, δηλαδή να έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας τους και να διανύουν το 31ο έτος και το 67ο έτος αντίστοιχα κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους από την αρμόδια Υπηρεσία. Η επιχορήγηση για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης για τους ωφελούμενους ανέρχεται στο ποσό των 18 € την ημέρα και όχι πέραν των 25 ημερών ασφάλισης το μήνα. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους δώδεκα (12) μήνες. Η ενίσχυση που θα λάβει μια επιχείρηση χορηγείται βάσει του Κανονισμού της Επιτροπής για τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας (de minimis) και δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ σε οποιαδήποτε περίοδο τριών οικονομικών ετών. Σημειώνεται ότι στον έλεγχο της σώρευσης αθροίζονται και οι ενισχύσεις ήσσονος σημασίας που έχουν λάβει οι συνδεδεμένες με την αιτούσα επιχειρήσεις. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο ειδικό πεδίο του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ στην διεύθυνση oaed-gr όπου επίσης περιγράφονται αναλυτικά οι προϋποθέσεις και λοιποί όροι του προγράμματος.

Το γάλα δύο ημερών έρχεται να μπει στη ζωή μας και μαζί του το επίσης φρέσκο γάλα των 11 ημερών μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα.Και τα δύο προϊόντα θα είναι εξίσου φρέσκα καθώς θα υπόκεινται στην κλασσική επεξεργασία της χαμηλής παστερίωσης αυτής που εφαρμόζεται και σήμερα για το φρέσκο γάλα που «διαρκεί» πέντε ημέρες.
Μπερδευτήκατε; Αν ναι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Φρέσκο γάλα στο εξής θα βρίσκουμε με διάρκεια από δύο έως έντεκα ημέρες.

Ασχέτως όμως της διάρκειας διάθεσης δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα έχουν διαφορετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά καθώς θα είναι όλα παστεριωμένα. Διαφορά θα υπήρχε αν στην αγορά διατίθετο νωπό γάλα δηλαδή γάλα που δεν έχει επεξεργαστεί και παστεριωθεί και το οποίο πράγματι έχει καλύτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά αλλά και κινδύνους από το μικροβιακό φορτίο που κουβαλά.

Στην Ευρώπη πάντως διατίθεται και το νωπό γάλα που δεν είναι παστεριωμένο αλλά εξ όσων προκύπτει μέχρι στιγμής τέτοια προοπτική δεν διαφαίνεται στην Ελλάδα. Η μόνη διαφορά που θα έχει το γάλα δύο ημερών από τα άλλα θα είναι ότι θα έχει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο από την παραγωγή του έως την κατανάλωση. Δηλαδή από το άρμεγμα μέχρι την παστερίωση θα μεσολαβεί μια ημέρα και στη συνέχεια θα διατίθεται στα ράφια για δύο ημέρες.

Όλες αυτές οι αλλαγές όμως θα αλλάξουν και τα δεδομένα για τον καταναλωτή που θα έχει περισσότερες επιλογές. Κατ αρχήν με το γάλα δύο ημερών ουσιαστικά οι μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το διαθέσουν σε όλη την Ελλάδα γιατί δεν θα προλαβαίνουν τους χρόνους μεταφοράς από το εργοστάσιο παστερίωσης μέχρι το ράφι. Έτσι εκεί θα έχουν «προτεραιότητα» οι μικρές τοπικές γαλακτοβιομηχανίες. Οι τελευταίες όμως θα έχουν και ένα άλλο πλεονέκτημα. Θα μπορούν να διαθέτουν το γάλα έντεκα ημερών σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς θα διαθέτουν την πολυτέλεια του χρόνου να εφοδιάσουν την αγορά με τις περιορισμένες δυνατότητες διανομής που διαθέτουν σήμερα.

Την ίδια στιγμή με τις έντεκα ημέρες διάθεσης ανοίγει ο δρόμος να μπουν στην αγορά ξένες γαλακτοβιομηχανίες. Βεβαίως υπάρχει κόστος γι αυτές καθώς έχουν δύο επιλογές. Πρώτον να μεταφέρουν συσκευασμένο το γάλα (αυξημένο κόστος) και δεύτερον να το διακινούν σε βυτία (μικρότερο κόστος μεταφοράς) αλλά να το συσκευάζουν στην Ελλάδα. Για να γίνει όμως στην Ελλάδα η παστερίωση και η συσκευασία χρειάζονται επενδύσεις. Και αυτό σημαίνει χρόνος. Ακόμα όμως και να φέρουν στην Ελλάδα το γάλα έχουν και το πρόβλημα του δικτύου διανομής.

Το δίκτυο όμως δεν στήνεται από τη μια ημέρα στην άλλη. Και για να το αποκτήσεις είτε πρέπει να αγοράσεις μια εγχώρια βιομηχανία είτε θα πρέπει να κάνεις συνεργασία με μεγάλους διανομείς οι οποίοι όμως και αυτοί πρέπει να κάνουν επενδύσεις γιατί το γάλα είναι μια ειδική κατηγορία προϊόντος με ειδικές συνθήκες μεταφοράς και διάθεσης.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν αναμένεται τουλάχιστον άμεσα να πέσουν οι τιμές. Και μάλλον στο γάλα δύο ημερών θα δούμε ακριβότερες τιμές με μπαράζ ενεργειών προώθησης του προϊόντος. Στο μέλλον όμως αναμένεται να υπάρξει πίεση τιμών από τις ξένες γαλακτοβιομηχανίες. Κομβικό ρόλο στις κινήσεις των ξένων θα έχει η Friesland η οποία τήρησε αδιάφορη στάση στη συζήτηση για τις αλλαγές στο γάλα αλλά το γεγονός ότι επένδυσε με τη δημιουργία μονάδας στην Πάτρα η οποία προς το παρόν ασχολείται με την υψηλή παστερίωση.

Βεβαίως δεν αποκλείεται να δούμε αυτό που έχει γίνει σε αρκετούς κλάδους όπως τα supermarket δηλαδή να έρχονται ξένοι στην αγορά και να προσαρμόζονται στις … ελληνικές συνθήκες πουλώντας σε υψηλές τιμές λιγότερες ίσως ποσότητες αλλά με μεγάλα περιθώρια κέρδους.

Brousko 129-130-131-132-133 video Περιληψεις επεισοδιων Μπρούσκο Επεισόδια 129-130-131-132-133
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις και τα επεισόδια από το Μπρούσκο

Μπρούσκο – Επεισόδιο 129

31.3.14
Αποφασισμένος ο Νεκτάριος να μάθει επιτέλους ποια είναι η πραγματική αλήθεια γύρω από το θέμα της υιοθεσίας, ζητά από τον Αχιλλέα και τον Ματθαίο να γίνει άμεσα εξέταση DNA. Τα δύο αδέρφια έρχονται σε μεγάλο δίλλημα αν πρέπει να πουν την αλήθεια ή όχι, αφού φοβούνται την αντίδρασή του. Η επιμονή του όμως δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια και ακολουθούν μπερδέματα. Με την επιστροφή της Αναστασίας και του Αντώνη από το ταξίδι του μέλιτος, μια ευχάριστη είδηση τους περιμένει, όμως γρήγορα το χαμόγελο σβήνει, όταν ο Σήφης τους ανακοινώνει τον ερχομό της Μελίνα στην Κρήτη. Αλλά και ο Αχιλλέας αφήνει έκπληκτο τον Ματθαίο, όταν του λέει ότι έχει κανονίσει να βγει με την Αλεξία, τώρα που η Μελίνα λείπει στα Χανιά. Η Δάφνη εκμυστηρεύεται στον Μάρκο όλα όσα υποψιάζεται για τη σχέση του Διαμαντή και της Ευρυδίκης. Εκείνος όμως ανατρέχοντας στο παρελθόν, υποπτεύεται πως κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει, και παρά τις συστάσεις που του κάνει, λέει τα πάντα στον Σήφη. Μια ακόμα αποκάλυψη όμως, θα συνταράξει την Μελίνα και θα ακυρώσει όλα όσα πίστευε για την αιτία της αποβολής της με το μωρό του Σήφη. Μπρούσκο – Επεισόδιο 129, 130, 131, 132, 133

Μπρούσκο – Επεισόδιο 130

1.4.14

Η αποκάλυψη του Σήφη, σοκάρει τη Μελίνα, αλλά και τον Μηνά, ο οποίος γίνεται έξαλλος για πρώτη φορά, μαζί του. Παράλληλα στην Κύπρο, οι Ματθαίοι, φοβούνται μήπως εξαφανιστεί για πάντα ο Νεκτάριος απ’ τη ζωή τους. Η Δάφνη, ανακοινώνει στον Μάρκο, την τελική της απόφαση που αφορά στην πορεία της σχέσης τους. Η Αναστασία, ταράζεται γι’ άλλη μια φορά, όταν ο Διαμαντής, της δείχνει στοιχεία που φωτογραφίζουν τον Ματθαίο, ως έναν ψυχρό προικοθήρα. Η Αλίκη προσλαμβάνεται στο καφενείο απ’ την Κωνσταντίνα, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Μηνά. Η συμπαράσταση της Δήμητρας στον Νεκτάριο, τη φέρνει και πάλι κοντά στους Ματθαίους, γεγονός που ενοχλεί τη Χριστίνα. Κάτω απ’ την πίεση της Βασιλικής, ο Σήφης απαιτεί απ’ την Ευρυδίκη να του αποκαλύψει με πιο τρόπο προκάλεσε την αποβολή της Μελίνας, ενώ την ίδια στιγμή, στους φόβους της Μελίνας απ’ την ψυχρότητα του Αχιλλέα απέναντί της, προστίθεται κι η συμβουλή της Δάφνης, πως αν δεν επιστρέψει άμεσα στη Κύπρο ο Αχιλλέας θα αντιδράσει απρόβλεπτα γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του! Μπρούσκο – Επεισόδιο 129, 130, 131, 132, 133

Μπρούσκο – Επεισόδιο 131

2.4.14

Η Ευρυδίκη αρνείται στον Σήφη ότι συμμετείχε στην αποβολή της Μελίνας, γεγονός που προβληματίζει τον Σήφη, αλλά παράλληλα τον ανακουφίζει, καθώς τον απαλλάσσει από τις τύψεις του. Παράλληλα, ο Σήφης απαιτεί να μάθει από τον Διαμαντή, ποιες είναι οι σχέσεις του με την Ευρυδίκη. Η Δάφνη προειδοποιεί τη Μελίνα, σχετικά με τις αντιδράσεις του Αχιλλέα, με αφορμή τον Σήφη και τη συνεχή ανάμιξή του στη ζωή τους. Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος έχει εξαφανιστεί και ο Ματθαίος με τον Αχιλλέα προσπαθούν να τον προσεγγίσουν μέσω της Δήμητρας. Ο Νεκτάριος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αποφασίζει να κάνει την επόμενη κίνηση, ανοίγοντας χωρίς να ξέρει τους ασκούς του Αιόλου, που θα οδηγήσουν σ’ ένα παλιό θαμμένο μυστικό. Η Μελίνα επισκέπτεται τον πατέρα της στη φυλακή και προσπαθεί να μάθει όλους τους λόγους που τον οδήγησαν να πυροβολήσει τον Σήφη. Μπρούσκο – Επεισόδιο 129, 130, 131, 132, 133

Μπρούσκο – Επεισόδιο 132

3.4.14

Όταν η Μελίνα ακούει γυναικεία φωνή ν’ απαντά στο τηλέφωνο του Αχιλλέα, τυφλωμένη από ζήλεια επιστρέφει εσπευσμένα στην Κύπρο. Οι Ματθαίοι, ανησυχούν με την εξαφάνιση του Νεκτάριου, αγνοώντας ότι βρίσκεται στα Χανιά και πιέζει τον Διαμαντή, να του δώσει στοιχεία για την υιοθεσία του, πιστεύοντας πως εκείνος ξέρει. Απ’ την πλευρά του ο Διαμαντής, σοκάρεται όταν μαθαίνει για την υιοθεσία . Η Χριστίνα, εξοργίζεται όταν διαπιστώνει την αποδοχή και την αγάπη των Ματθαίων προς τη Δήμητρα. Το πικ νικ της Δάφνης και του Μάρκου, δεν εξελίσσεται και τόσο ευχάριστα. Η Βασιλική, απαιτεί απ’ τη Κωνσταντίνα, ν’ απολύσει την Αλίκη και τσακώνονται. Ο Σήφης, νιώθει ενοχές για όσα έκανε στη Μελίνα στο παρελθόν, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθαρίζει τη σχέση του με την Εύα, η οποία με τη σειρά της… ξεσπάει στον Μηνά. Η επιβεβαίωση ότι η Ευρυδίκη φιλοξενήθηκε απ’ τον Διαμαντή, προκαλεί ανησυχία στο Σήφη και ένα δυσάρεστο νέο που του ανακοινώνεται απ’ την Αναστασία και τον Αντώνη κι αφορά στην υγεία του, τον ταράζει κάνοντάς τον να βάλει τα υπόλοιπα στην άκρη. Μπρούσκο – Επεισόδιο 129, 130, 131, 132, 133

Μπρούσκο – Επεισόδιο 133

4.4.14

Ο Σήφης αναστατώνεται πολύ με την αναβολή του χειρουργείου και η Αναστασία με τον Αντώνη προσπαθούν να τον καθησυχάσουν. Ο Νεκτάριος τα βάζει με τα αδέρφια του και τη γιαγιά, κατηγορώντας τους ότι του αποκρύπτουν πληροφορίες για την υιοθεσία του. Η Δήμητρα, τον καθησυχάζει και με αυτή την αφορμή έρχονται πιο κοντά στην επανασύνδεση, γεγονός που θα εξοργίσει τη Χριστίνα και θα κάνει στον Νεκτάριο μια άνευ προηγουμένου επίθεση. Ο Διαμαντής είναι τρομερά προβληματισμένος και ανήσυχος από την αποκάλυψη του Νεκτάριου σχετικά με το ποια είναι η βιολογική του μητέρα. Η Μελίνα, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, εξομολογείται στον Αχιλλέα το πόσο τη βαραίνει το θέμα της απόκτησης ενός παιδιού. Ο Μάρκος κάνει πρόταση γάμου στη Δάφνη αλλά η απάντηση της θα τον εκπλήξει. Μπρούσκο – Επεισόδιο 129, 130, 131, 132, 133

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BOUSKO VIDEO

1
PRODOSIA EPEISODIA GREEK Προδοσία Επεισόδιο 148, 149, 150, 151, 152



Προδοσία – Επεισόδιο 148

Δευτέρα 7/4

Ο Αλί, χωρίς να υπολογίζει τίποτα και κανέναν, χτυπάει με το δανεικό αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο της Καρολίν. Η Καρολίν προσπαθεί να ξεφύγει από την οργή του Αλί αλλά μάταια. Ο Αλί σε έξαλλη κατάσταση ξεσπάει εναντίον της Καρολίν και βάζει το όπλο στο κεφάλι της, αποφασισμένος να τη σκοτώσει και αγνοώντας τα παρακάλια της να τη λυπηθεί. Η άφιξη της Χασεφέ, της Τζεμιλέ και του Μετέ μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η Χασεφέ μπαίνει ανάμεσα στο όπλο του Αλί και την Καρολίν και τελικά τον πείθει να την αφήσει να φύγει. Τα νέα για τα… κατορθώματα του Αλί, γίνονται γνωστά και στη γειτονιά. Η Καρολίν σκέφτεται με ποιον τρόπο θα εκδικηθεί τον Αλί και τον βρίσκει. Ο Αλί κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση στην Τζεμιλέ μπροστά στα παιδιά τους και τη Χασεφέ. Η Τζεμιλέ όμως δεν μπορεί να ξεχάσει το σκληρό παρελθόν. Ο δικηγόρος Νεντίμ κάνει έκπληξη μια τούρτα στην Τζεμιλέ για να γιορτάσουν τα γενέθλια της. Ο Σονέρ ετοιμάζεται κρυφά από όλους για το τελευταίο του ταξίδι και στο τέλος ετοιμάζει τη διαθήκη του. Οι μυστικές ενέργειες του Σονέρ, που πηγαίνει στο σπίτι στο κτήμα, βάζουν τον Σουλεϊμάν σε υποψίες. Ο Μετέ πηγαίνει στη φυλακή για να δει τη Νιχάλ, που νοσηλεύεται στο ιατρείο των φυλακών, αλλά ο γιατρός και πάλι δεν του επιτρέπει να τη συναντήσει, βυθίζοντας τον στην απελπισία και την απόγνωση… Προδοσία – Επεισόδιο 148, 149, 150, 151, 152

Προδοσία – Επεισόδιο 149

Τρίτη 8/4

Ο Κενάν, αποφασισμένος να βγάλει με κάθε τρόπο από τη μέση την Τζεμιλέ, που στέκεται εμπόδιο στη σχέση του με τη Σελμά, θα προξενήσει εκ νέου μια κρίση δημιουργώντας προβλήματα στο ατελιέ. Η Αϊλίν συναντιέται με τον Ταρίκ και του δίνει ένα γράμμα. Τον παρακαλεί ιδιαιτέρως να το διαβάσει αφού φύγει. Η Μπερίν πηγαίνει βόλτα τη Ζεχρά στην παραλία αλλά την παρακολουθούν οι άντρες του Εκρέμ. Εκεί, η Μπερίν θα συναντήσει τον Αχμέτ. Ο Σουλεϊμάν, που καταλαβαίνει πια ότι ο Σονέρ έχει σκοπό να αυτοκτονήσει,μ είναι αποφασισμένος να τον μεταπείσει. Όμως θα ζήσουν και οι δύο τους μια απρόσμενη εξέλιξη. Ο Αλί δεν μπορεί να κρύψει τη ζήλια του όταν βλέπει την Τζεμιλέ για άλλη μια φορά να συνοδεύεται από τον δικηγόρο Νεντίμ… Προδοσία – Επεισόδιο 148, 149, 150, 151, 152

Προδοσία – Επεισόδιο 150

Τετάρτη 9/4

Η Νιχάλ βγάζει τις γάζες από τα τραύματά της και ζητάει επίμονα να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Το θέαμα, που αντικρίζει τη σοκάρει και αρχίζει να ουρλιάζει σπαρακτικά. Ο Σουλεϊμάν ενημερώνεται για την άσχημη κατάστασή της. Δεν λέει τίποτα στον Μετέ και προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η Μπερίν μιλάει με τον Αχμέτ και δεν έχει για λίγα λεπτά το βλέμμα της πάνω στη Ζεχρά. Οι άντρες του Εκρέμ εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και αρπάζουν το μωρό. Όταν η Μπερίν συνειδητοποιεί ότι χάθηκε η Ζεχρά, παθαίνει αμόκ και ξεσπάει σε κλάματα, μη μπορώντας να αντέξει τον πόνο. Ο Σουλεϊμάν ενημερώνει την Αϊλίν για τις προθέσεις του Σονέρ να φύγει μακριά για πάντα… Προδοσία – Επεισόδιο 148, 149, 150, 151, 152

Προδοσία – Επεισόδιο 151

Πέμπτη 10/4

Η απαγωγή της Ζεχρά τους σοκάρει όλους και σπεύδουν να σταθούν στο πλευρό της Μπερίν, που λιώνει από τις τύψεις. Η συμπεριφορά του Χακάν απέναντι της χειροτερεύει την κατάσταση καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για ότι έγινε. Ο Αχμέτ θεωρείται ύποπτος για την απαγωγή της Ζεχρά. Στο μεταξύ, ο Χακάν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα του. Ο Εκρέμ του λέει ότι ξέρει που βρίσκεται η Ζεχρά και καλεί τον γιο του σε μια συνάντηση. Σύντομα όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για δουλειά του Εκρέμ. Η Γκιουλάι, λίγο πριν φύγει ο Σονέρ, δεν αντέχει και του αποκαλύπτει ότι η Αϊλίν είναι έγκυος. Ο Σονέρ, όπως είναι φυσικό, αιφνιδιάζεται και δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει αυτή την είδηση, που του ανατρέπει τη ζωή. Αποφασίζει να μείνει και να διεκδικήσει ξανά τη γυναίκα της ζωής του. Η είδηση όμως για την εγκυμοσύνη της Αϊλίν κάνει τον γύρο της γειτονιάς και σύντομα όλη η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με τα σχόλια. Η Αϊλίν θυμωμένη, παίρνει μια ξαφνική απόφαση, που τους αιφνιδιάζει όλους. Η επανεμφάνιση του Σονέρ εξοργίζει την Αϊλίν αλλά και τον Αλί… Προδοσία – Επεισόδιο 148, 149, 150, 151, 152

Προδοσία – Επεισόδιο 152

Παρασκευή 11/4

Ο Αλί θέλει να πάρει την εκδίκησή του από τον Κενάν και ζητάει βοήθεια από τον Κεμάλ για να μπει στο πλοίο, που περνάει από το τελωνείο. Ο Κεμάλ όμως δεν θέλει να ανακατευτεί καθόλου σε αυτή την ιστορία. Ο Αλί τον πείθει έστω και δύσκολα και μπαίνουν στο πλοίο. Οι υποψίες τους επιβεβαιώνονται. Τα στοιχεία, που βρίσκουν όμως είναι πολύ περισσότερα από ό,τι περίμεναν. Η Καρολίν συναντάει τυχαία τον Εκρέμ και τον Κενάν. Ο Μετέ πηγαίνει με την οικογένεια της Νιχάλ στη φυλακή για επίσκεψη. Η Νιχάλ και πάλι δεν έρχεται στο επισκεπτήριο. Το γεγονός αυτό θα βάλει τον Μέτε σε υποψίες. Η Μπερίν είναι έξαλλη με τον Χακάν αλλά και τον πατέρα του για τον εκβιασμό, που δέχονται. Ο Αχμέτ είναι πολύ λυπημένος για ό,τι συνέβη στην κόρη της Μπερίν. Η Αϊτέν προσπαθεί να τον πλησιάσει αλλά εκείνος της ζητάει να τον αφήσει μόνο του. Ο Αχμέτ αναζητεί τον Ρεσούλ για να του ζητήσει βοήθεια σχετικά με την αναζήτηση της Ζεχρά. Η Αϊλίν βρίσκει τον Σονέρ να κοιμάται στο αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι της. Η κατάληξη είναι ο Σονέρ να κυνηγάει την Αϊλίν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για να της μιλήσει. Της ζητάει να είναι πάλι μαζί για χάρη του παιδιού τους. Η Αϊλίν του απαντά πως δεν τον χρειάζεται και πως θα παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της, τον Ταρίκ! Ο Σονέρ αρνείται να το πιστέψει και φτάνει στα άκρα για να αποδείξει πως του λέει ψέματα…
Προδοσία – Επεισόδιο 148, 149, 150, 151, 152
Αναμένουμε την συνέχεια Προδοσία Επεισόδιο 153, 154, 155, 156, 157

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget