19/3/14

Πετ σοπ Παραδασεισος Σπατα.Κοτες ρατσας, υβριδια, κρεατοπαραγωγης. ωδικα πτηνα, κουνελια, φασιανοι, ορτυκια, περδικες, παπακια, γαλακια, ζωοτροφες, αξεσουαρ για τα ζωακια σας

1
Violetta epeisodio 4 Βιολετα Περίληψη Επεισοδίου την Πέμπτη 20/03
Ενώ η Άντζι ετοιμάζεται να ομολογήσει τα πάντα στη Βιολέτα, την προλαβαίνει η Τζέιντ, που την αποκαλεί ψεύτρα και την πετά έξω. Η Βιολέτα παρακαλεί τον πατέρα της να ακούσει την ίδια την Άντζι προτού την διώξουν. Εκείνη όμως δεν λέει την αλήθεια στο Χέρμαν, για να μην πληγώσει την κόρη του. Αντίθετα, του λέει πως είπε ψέματα για να πάρει τη θέση της νταντάς, γιατί χρειαζόταν τα χρήματα για μια ορφανή ανιψιά της. Ο Χέρμαν τη λυπάται και την κρατά, απόφαση που κάνει τη Τζέιντ να βράζει από θυμό...

1
Kato Partali epeisodio 7 video Κάτω Παρτάλι Επεισόδιο 7 Δευτέρα 24/3/14, 22:20
Ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν και ο Μανόλης ακόμα προσπαθούν να φτάσουν στην Αθήνα. Ο Μανόλης θα τους βγάλει και πάλι από τη δύσκολη θέση. Η ιδέα του αυτή τη φορά είναι να στείλει τη Βίβιαν σε γκέι μπαρ! Πίσω στο Κάτω Παρτάλι, ο Βλάσης έχει βρει την ευκαιρία τώρα που λείπει ο Κωνσταντίνος και πολιορκεί τη Μυρτώ…
Έκτακτη συμμετοχή: Σωκράτης Πατσίκας

NCIS - Κύκλος 9 - Επεισόδιο 8
Ένα στρατιωτικό αεροπλάνο, με φορτίο έναν μεγάλο αριθμό φέρετρων, συντρίβεται και η ομάδα ανακαλύπτει μία απρόσμενη ασυμβατότητα στα υπολείμματα D.N.A., που βρίσκουν στον τόπο του δυστυχήματος…
Θα μεταδοθεί την 19.03.2014 στις 21:00

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΓΚΑ - MONTERNA OIKOGENEIA MEGA
Το 2009 χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Time ως «η πιο αστεία οικογενειακή κωμωδία της χρονιάς». 'Ηταν υποψήφια για πολλά τηλεοπτικά βραβεία και απέσπασε 9 Βραβεία ΕΜΜΥ και Χρυσή Σφαίρα. 'Ηταν ιδιαίτερα δημοφιλής, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις και τις 5 σεζόν μετάδοσής της στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η ελληνική εκδοχή της πολυβραβευμένης αμερικανικής σειράς Modern Family έρχεται στο Mega και είναι ένα κωμικό, ενίοτε ανορθόδοξο αλλά πάντα στοργικό πορτρέτο της καθημερινότητας μιας σύγχρονης οικογένειας.
Ο Τάκης, πατέρας της Φαίης και του Δημήτρη, χώρισε μετά από πολλά χρόνια γάμου και ξαναπαντρεύτηκε την Κάρμεν - μια εντυπωσιακή και αρκετά νεότερή του γυναίκα, κολομβιανής καταγωγής, η οποία έχει ήδη ένα αγοράκι από τον πρώτο της γάμο, τον Ντιέγκο.
Η Φαίη με τον σύζυγό της Φίλιππο έχουν τρία παιδιά: τη Δανάη, την Αλεξάνδρα και τον Πάνο. Η Φαίη άφησε την καριέρα της για χάρη της οικογένειάς της και προσπαθεί να αναθρέψει σωστά τα παιδιά της, ενώ ο Φίλιππος είναι μάλλον πιο ξέγνοιαστος και τον ενδιαφέρει περισσότερο να είναι ένας cool μπαμπάς για τα παιδιά του.
Ο Δημήτρης, εσωστρεφής και συγκρατημένος, και ο Λάμπρος, χαλαρός και τύπος «έξω καρδιά», είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να υιοθετήσουν ένα μωράκι.
Τρεις οικογένειες με προβλήματα συνηθισμένα και ασυνήθιστα, με αρκετή τρέλα αλλά και πολλή αγάπη. Τρεις οικογένειες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους που συνθέτουν έναν πολύχρωμο καμβά. Μια σύγχρονη ματιά για το τι σημαίνει οικογένεια στις μέρες μας.


ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1
Ο Τάκης εκνευρίζεται όταν κάποιος άγνωστος του λέει, κατά λάθος, πως η κατά πολύ νεότερή του σύζυγος, Κάρμεν, είναι κόρη του. Ο Φίλιππος και η Φαίη ανησυχούν όταν η μεγάλη τους κόρη η Δανάη, τους ανακοινώνει πως θα έρθει σπίτι τους κάποιος φίλος της να περάσουν το απόγευμα παρεούλα. Και ο Λάμπρος με τον Δημήτρη έχουν αγωνία γιατί μόλις έφεραν σπίτι το μωρό που υιοθέτησαν και όλα τούς είναι άγνωστα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget