17/3/14

To xoma vaftike kokkino tainia Το Χώμα Βάφτηκε Κόκκινο full movie
Φοβερή διάπλαση χαρακτήρων "γερά χτισμένοι" με μαεστρικό τρόπο, υπέροχη ανάμιξη φανταστικών και πραγματικών γεγονότων, σταδιακή κορύφωση του δράματος και λύτρωση ως αρχαία τραγωδία, σηματοδοτούν την απαρχή για μια ταινία ασφαλώς πολύ υψηλών προδιαγραφών και...προσδοκιών! Αυτό το υπέροχο σενάριο, είναι γραμμένο από τον Νίκο Φώσκολο και σηματοδοτεί την μετέπειτα, απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία του με τη "Φίνος Φίλμ". Μια ιστορία με πολλές αλληγορίες και συμβολισμούς, άνοιγε μεγάλους ορίζοντες στον καλλιτέχνη Γεωργιάδη να μεγαλουργήσει, αρκεί να είχε στα χέρια του πολύ καλό ανθρώπινο "υλικό" και μεγάλη υποστήριξη.
Τα είχε και τα δύο...

Θεσσαλία, 1907. Τα απελευθερωμένα τμήματα της Ελλάδας βρίσκονται υπό τον έλεγχο τσιφλικάδων, που κρατούν υποδουλωμένους τους κολλήγους και εκμεταλλεύονται το μόχθο τους. Στην οικογένεια του γέρο - Δήμου Χορμόβα, ένας που τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες, η φωτιά δεν θα αργήσει να ανάψει : ο μικρός του γιος Οδυσσέας συμμαχεί με τους επαναστατημένους εργάτες, ενώ ο μεγαλύτερος, Ρήγας, παίρνει τα όπλα εναντίον του. Όταν ο Ρήγας επιχειρήσει να βιάσει την όμορφη χωριατοπούλα που αγαπά ο Οδυσσέας, τα δύο αδέλφια ανοίγουν πόλεμο μέχρι τέλους. Μια ιστορία έρωτα, ελευθερίας κι επανάστασης σε μια αξέχαστη ταινία, υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερου Ξενόγλωσσου Φιλμ (1966). ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Νίκος Κούρκουλος
Μαίρη Χρονοπούλου
Γιάννης Βόγλης
Φαίδων Γεωργίτσης
Ζέτα Αποστόλου
Νότης Περγιάλης
Ελένη Κριτή
Άγγελος Αντωνόπουλος
Μάνος Κατράκης
Αθηνόδωρος Προύσαλης
Κώστας Μπαλαδήμας
Νίκος Πασχαλίδης
Δημήτρης Μπισλάνης
Κώστας Γεννατάς
Σπύρος Μαλούσης
Χριστόφορος Ζήκας
Βάσος Ανδρονίδης
Γιώργος Ξύδης
Νίκος Κούρος

martina stoessel violetta epeisodia skai - Βιολέτα επεισόδια ΣΚΑΪ.Η Βιολέτα, μια ταλαντούχα έφηβη από την Αργεντινή, ζει εδώ και χρόνια με τον πατέρα της στη Μαδρίτη. Οι δυο τους αποφασίζουν να επιστρέψουν στο Μπουένος Άιρες - κι έτσι, μια καινούργια ζωή για τη Βιολέτα, γεμάτη νέους φίλους, καρδιοχτύπια και πολλή μουσική, μόλις ξεκινά!
Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, η Βιολέτα αφήνει τη Μαδρίτη μαζί με τον πατέρα της, τον Χέρμαν, και επιστρέφει στην Αργεντινή. Δε χαίρεται όμως και πολύ που γυρίζει στο σπίτι των παιδικών της χρόνων, καθώς τώρα λείπει από εκεί η μητέρα της, που την έχασε πριν από αρκετά χρόνια. Επίσης, δεν ανυπομονεί καθόλου για το πάρτι της επιστροφής που της ετοιμάζει η Τζέιντ, η στρυφνή φιλενάδα του πατέρα της. Εν τω μεταξύ, στο Studio 21 η Άντζι πληροφορείται ότι η ανιψιά της, η Βιολέτα, έχει επιστρέψει στην Αργεντινή, και ο Πάμπλο την ενθαρρύνει να πάει στο σπίτι της να τη δει. Στο σπίτι όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου ήσυχα..
Η Βιολέτα ... έρχεται από τη Δευτέρα 17/03, καθημερινά στις 16.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ !
Πρωταγωνιστούν: Diego Ramos (Χέρμαν), Martina Stoessel (Βιολέτα), Jorge Blanco (Λεόν), Mercedes Lambre (Λουντμίλα), Clara Alonso (Άντζι), Florencia Benitez (Τζέιντ), Lucien Dodge (Τόμας)









Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου Βαλς με δώδεκα θεούς 17/3/2014...
Το μήνυμα του Βασιλειάδη δεν έχει ακούσει το τσιράκι του και έτσι ετοιμάζεται να εκτελέσει τον μικρό Άρη, που προσπαθεί να σκεφτεί τρόπους για να γλιτώσει. Ο Νίκος από την πίεση που δέχεται από την Έλλη, αποφασίζει να δεχτεί τη συνδρομή του Νικήτα σε μια προσπάθεια να βάλουν στο χέρι τον Βασιλειάδη και να μάθουν πού έχει κρύψει τον γιο τους. Η Ναταλία ακούει από τον Κωστή ότι δεν θέλει άλλο παιδί και σκέφτεται πως αν ζήσει μαζί του, μπορεί να μην γίνει ποτέ μητέρα. Η Ρέα μαθαίνει για τον καβγά τους και έτσι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και τηλεφωνεί στον Κωστή για να του προτείνει ένα ποτό. Η Ναταλία μιλάει με τη Μαρίνα, που θέλει να την πείσει ότι η γειτόνισσα που της βάζει λόγια δεν είναι καλή, ενώ ο Φίλιππος ζητάει από τον Δημήτρη να μην την αφήνει ελεύθερη την Αλίκη, ώστε να μην μαθευτεί στην κόρη τους η κρυφή συμφωνία τους. Η Ελπίδα βλέπει τον Βασιλειάδη στο νοσοκομείο να πηγαίνει στη γυναίκα του που παραμένει σε κώμα και τον ακούει έκπληκτη να της αποκαλύπτει πως ήξερε τα πάντα για την καταγγελία που θα του έκαναν.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget