16/3/14

StealthGenie iphone spy android smartphones.Με την εγκατάσταση της εφαρμογης StealthGenie σε οποιοδήποτε smartphone επιτρέπει την παρακολούθηση εξ’ αποστάσεως κάθε δραστηριότητας.Η εφαρμογή δεν είναι ανιχνεύσιμη και συλλέγει αναλυτικά δεδομένα σχετικά με κλήσεις, μηνύματα και γενικά όλες τις δραστηριότητες ενός κινητού τηλεφώνου, τα οποία στη συνέχεια αποστέλλει σε πραγματικό χρόνο σε ένα ασφαλή λογαριασμό χωρίς την γνώση του κατόχου του.

Is StealthGenie Easy to Use?
The answer is YES, it is. Look at how you can complete the whole StealthGenie installation process in just three simple steps

Buy StealthGenie
All your information is strictly kept confidential and no indication of StealthGenie Appears on your bill.

View Data Online
Log in to your online StealthGenie user area to view all the information from the monitored phone.
Yes, it IS that simple!
http://www.stealthgenie.com/


ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Ο γάμος τελικά θα γίνει Αναστασίας-Αντώνη... Στο Μπρούσκο στα επόμενα επεισόδια θα δουμε τον Ματθαίο να προσπαθεί να μην γίνει ο γάμος της Αναστασίας με τον Αντώνη αλλά φαίνεται να μην πείθει την Αναστασία. Ο Σήφης έχει βάλει άντρες να φυλάνε το σπίτι της Αναστασίας παραμονές του γάμου της ώστε να μην πάει ο Ματθαίος στο σπίτι της Αναστασίας.Τον Ματθαίο προσπαθεί ο Μηνάς να του βάλει κάτι παράνομο ώστε να κατηγορηθεί να τον πιάσει η Αστυνομία ώστε να μην ενοχλήσει την Αναστασία.Το μπάρτσελορ του ο Αντώνης το γιορτάζει παρέα με τον Σήφη που είναι πολύ χαρούμενος που παντρεύεται η αδερφή του και παρέα και με άλλους άντρες.Ο Σήφης λέει στον Μηνά ότι την Αναστασία να την συνοδέψουν άντρες με όπλα ώστε να μην γίνει τίποτα και ακυρωθεί ο γάμος. Ο Ματθαίος όμως δεν φοβάται τίποτα και βρίσκει την Αναστασία και κάνει τα πάντα για να την πείσει να φύγουν μαζί. Η Αναστασία μιλάει στον Διαμαντή και στον Σήφη και τους ανακοινώνει ότι δεν θέλει να παντρευτεί.
Τελικά ο γάμος θα γίνει ο Ματθαίος θα βρεθεί στο γλέντι όπου και θα γίνει χαμός αφού θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις σε όλους αλλά και στον Σήφη όπου θέλει να σηκωθεί να φύγει ο Ματθαίος από εκεί. Η Αναστασία δεν μιλάει και δεν κάνει κάτι απλα κοιτάει τις εξελίξεις.Παρόλο που έγινε ο γάμος τα συναισθηματά της για τον Ματθαίο δεν αλλάζουν και η κοινή ζώη που θα χει πλέον με τον Αντώνη θα επηρεαστεί με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να λήξη ο γάμο τους...

Θα ήθελες να τρώς πίτσα, σουβλάκια ή σοκολάτες και να μην παχαίνεις σίγουρα ε; Σουηδοί επιστήμονες έκαναν μια απίστευτη ανακάλυψη που θα αλλάξει σίγουρα τα δεδομένα των λιπαρών τροφών... Συγκεκριμένα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Λουντ, στη Σουηδία, ανακάλυψαν ότι η κατανάλωση ενός υπερ-σνακ, μας προστατεύει από τα περιττά κιλά, όταν καταναλώνουμε τροφές με πολλά λιπαρά! Ποιο είναι αυτό; Ονομάζεται κόκκινο μύρτιλλο ή αλλιώς θαμνόμουρο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις σκανδιναβικές χώρες. Παράλληλα, αποδείχθηκε ότι μειώνει τη χοληστερόλη, όπως επίσης και τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα.Στο πλαίσιο της μελέτης, η ερευνητική ομάδα έδωσε στα ποντίκια οκτώ διαφορετικά είδη μούρων: lingonberry, bilberry, βατόμουρο, crowberry, blackberry, δαμάσκηνο, blackcurrant και acai berry.Μετά από τρεις μήνες, η ομάδα του κόκκινου μύρτιλλου είχε τα καλύτερα αποτελέσματα με μεγάλη διαφορά.Μάλιστα, τα ποντίκια δεν είχαν πάρει περισσότερο βάρος από τα ποντίκια που κατανάλωναν τροφές με λιπαρά.Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ερευνητές, τα οφέλη του κόκκινου μύρτιλλου πιθανότατα οφείλονται στις πολυφαινόλες.
Ωστόσο, να θυμάστε ότι ευρήματα της μελέτης δεν είναι σε καμία περίπτωση δικαιολογία να μην προσέχουμε τη διατροφή μας!

Mhtsi Show.MHTSI SHOW με τον Γιώργο Μητσικώστα: H νέα επιτυχιμένη σατυρική εκπομπή που προβάλεται στο κανάλι «Ε» με τον Γιώργο Μητσικώστα.
Στην εκπομπή, ο κορυφαίος στο είδος του Γιώργος Μητσικώστας μιμείται διάφορα καινούρια κα παλιά πρόσωπα της ελληνικής επικαιρότητας μέσα από το χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού, της τηλεόρασης και του θεάματος.
Άφθονο γέλιο, πολλές φάρσες και αστείες συνεντεύξεις συνθέτουν την εκπομπή που καθηλώνει τους τηλεθεατές στους δέκτες τους.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ MHTSI SHOW VIDEO

Αυτή η πλωτή πόλη είναι μια καινοτόμος ιδέα που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως μια σύγχρονη Κιβωτό του Νώε...
Η αυτοσυντηρούμενη πόλη αναπτύχθηκε στη Σερβία από τους αρχιτέκτονες Aleksandar Joksimovic και Jelena Nikolic ως μέσο διατήρησης της ζωής για ανθρώπους, ζώα, ψάρια και φυτά σε περίπτωση μεγάλης φυσικής καταστροφής.Η πρόταση αφορά στη διαβίωση έξω από τα αστικά κέντρα και πάνω στις υδάτινες επιφάνειες. Η Κιβωτός του Νώε θα στηρίζεται σε εύκαμπτα καλώδια που φτάνουν στον πυθμένα του ωκεανού και θα προστατεύεται ολόγυρα από έναν τοίχο που θα υψώνεται 200 μέτρα. Η πόλη θα παρέχει κατοικίες, καταστήματα, πάρκα και χώρους αναψυχής τους κατοίκους ενώ εξ ολοκλήρου θα χρησιμοποιεί ηλιακή, αιολική και κυματική ενέργεια.







perierga-gr

katerina stikoudi no makeup.Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι όσον αφορά την εικόνα της! Δείτε την χωρίς ίχνος μακιγιάζ...

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 2.000 ατόμων…
Τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες είναι η ιδανική ηλικιακή διαφορά για να μακροημερεύσει ένα ζευγάρι.Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail και διενήργησε ο ιστότοπος «confused.com» σε δείγμα 2 χιλιάδων ατόμων, οι ερωτηθέντες δήλωσαν ξεκάθαρα πως για την τέλεια σχέση, το ζευγάρι θα πρέπει να έχει διαφορά ηλικίας και μάλιστα ο άνδρας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από την γυναίκα σχεδόν κατά τεσσεράμισι χρόνια.Το 1% των γυναικών δηλώνει πως η τέλεια σχέση γι” αυτές είναι να έχουν δεσμό με έναν μικρότερο άντρα. Μάλιστα, μία στις τρεις γυναίκες υποστηρίζουν ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να βγουν ραντεβού μ” έναν άντρα κατά επτά χρόνια μικρότερο τους.
To 40% θεωρεί ότι ο άντρας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από την γυναίκα τρία με τέσσερα χρόνια ενώ το 30% πιστεύει πως η διαφορά μεταξύ τους θα πρέπει να είναι πέντε με έξι χρόνια. Το 14% όταν βλέπει μία γυναίκα με μεγαλύτερο άντρα θεωρεί ότι είναι μαζί του για τα λεφτά.

Σε έναν εξομοιωτή πτήσης που είχε σπίτι του ο πιλότος της μοιραίας πτήσης των Malaysia Airlines επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αρχές της Μαλαισίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή τους, οι έρευνες που έκαναν στο σπίτι του πιλότου έδειξαν ότι διέθετε εξομοιωτή πτήσης, και προσπαθούν να καταλάβουν τον λόγο.

Στον απόηχο των παραπάνω εξελίξεων, “φουντώνουν” τα σενάρια “11ης Σεπτεμβρίου” σχετικά με την τύχη του αεροπλάνου, και την πρόθεση όσων το κατέλαβαν να το χρησιμοποιήσουν για χτύπημα.

Στο πλαίσιο συνέντεξης Τύπου που παραχώρησαν οι αρχές της Μαλαισίας το πρωί της Κυριακής, ξεκαθάρισαν ότι οι δυο πιλότοι δεν είχαν ζητήσει να πετάξουν μαζί, ενώ τόνισαν ότι 25 χώρες εμπλέκονται πλέον στις έρευνες για την ανεύρεση του αεροπλάνου.

Το χρονικό του Σαββάτου

Το πρωί του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Νατζίμπ Ράζακ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου παραδέχτηκε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, και οι αρχές εξετάζουν κάθε σενάριο, για την εξαφάνιση του αεροπλάνου των Malaysia Airlines.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, οι κινήσεις του αεροπλάνου μετά τη διακοπή της επικοινωνίας με τον πυργό ελέγχου δείχνουν ότι υπήρξε παρέμβαση εκ των έσω, με αποτέλεσμα οι αρχές να εστιάζουν και πάλι τις έρευνες τους στους επιβάτες και το πλήρωμα.

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας σημείωσε ότι το αεροπλάνο αναγκάστηκε να βγει από την πορεία του, και ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του εστιάζονται πλέον σε αεροδιαδρομούς στην περιοχή Ταϊλάνδης-Καζακστάν και Ινδονησίας-Νότιας Ινδίας.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του πρωθυπουργού της Μαλαισίας Νατζίμο Ράζακ, οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του πιλότου του μοιραίου αεροπλάνου.

Το χρονικό της Παρασκευής

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας για να ενημερώσει πως προχωρούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του χαμένου Boeing.

Όπως τόνισε στις έρευνες συμμετέχουν 57 πλοία και 48 αεροσκάφη από 13 χώρες, ενώ επισήμανε ότι οι αρχές της χώρας του συνεργάζονται πλέον πολύ στενά με τις ΗΠΑ.

Επίσης επιβεβαίωσε ότι σήμερα άρχισαν έρευνες στη Θάλασσα του Ανταμάν στον Ινδικό Ωκεανό, για το χαμένο αεροσκάφος. Μάλιστα, η κυβέρνηση της Ινδίας έστειλε τρία πλοία και τρία αεροσκάφη για να βοηθήσουν στις έρευνες.

Πάντως, ο υπουργός Μεταφορών τόνισε πως για την ώρα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αεροπειρατείας.

Σύμφωνα με το ABC Αμερικανοί εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι τα συστήματα εντοπισμού του αεροσκάφους σιώπησαν επίτηδες, δηλαδή ότι κάποιος μέσα από το Boeing 777 τα έκλεισε.

Συγκεκριμένα, οι Αμερικανοί ανακάλυψαν ότι μεταξύ των δύο φάσεων που τα συστήματα βγήκαν off μεσολάβησαν 14 λεπτά. Αυτό από μόνο του οδήγησε τους ειδικούς να απομακρυνθούν από το ενδεχόμενο να έγινε κάποια βλάβη και να εικάζουν τώρα ότι πρόκειται για δουλειά εκ των έσω.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος οδήγησε το αεροπλάνο προς τα νησιά Ανταμάν.

Το χρονικό της Πέμπτης

Το Αμερικάνικο Πεντάγωνο έχει ενδείξεις ότι το… χαμένο αεροπλάνο έχει συντριβεί στον Ινδικό Ωκεανό και γι’ αυτόν τον λόγο στέλνει πολεμικό πλοίο για έρευνες.

Συγκεκριμένα Αμερικάνος αξιωματούχος δήλωσε: «Έχουμε ενδείξεις ότι το αεροπλάνο έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό».

Στο μεταξύ δορυφόρος εντόπισε σήμα του Boeing των Malaysia Airlines, όπως μεταδίδει το Sky News, το οποίο επικαλείται πηγές που συμμετέχουν στις έρευνες.

Οι αρχές του Βιετνάμ, που το πρωί της Πέμπτης πραγματοποίησαν έρευνες στο σημείο όπου, σύμφωνα με κινεζικό δορυφόρο είχαν εντοπιστεί αντικείμενα που έμοιαζαν με συντρίμμια του αεροπλάνου των Malaysia Airlines, ανακοίνωσαν ότι δεν βρέθηκε κάτι.

Σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές, το αεροπλάνο πετούσε για περίπου 4 ώρες εκτός προορισμού, μετά την εξαφάνισή του.

Η τελευταία είδηση έδωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ πάτημα σε νέα σενάρια συνωμοσίας, σύμφωνα με τα οποία, το γεγονός ότι το αεροπλάνο συνέχισε να πετάει για περίπου 4 ώρες μετά την εξαφάνισή του από τα ραντάρ, ενδεχομένως συνεπάγεται ότι κάποιοι ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν για ενδεχόμενο χτύπημα, ξυπνώντας μνήμες 11ης Σεπτεμβρίου!

Το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, οι αρχές της Μαλαισίας διέψευσαν τους ισχυρισμούς των Αμερικανών ότι το αεροπλάνο πετούσε για ώρες μετά την εξαφάνισή του.

Το χρονικό της Τετάρτης

Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι το θρίλερ με τις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου των Malaysia Airlines, που αγνοείται από το Σάββατο.

Από το πρωί της Τετάρτης οι αρχές έχουν επεκτείνει την περιοχή των ερευνών, επικεντρωνόμενες και στην ξηρά, ενώ τα σενάρια συνωμοσίας… δίνουν και παίρνουν.

Το βράδυ της Τετάρτης τηλεοπτικά δίκτυα στην Κίνα μετέδωσαν πως δορυφόρος της χώρας εντόπισε κάποια κομμάτια του αεροσκάφους, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στο σημείο που είχε την τελευταία επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου το αεροσκάφος.

Την είδηση μετέδωσε και το BBC, το οποίο μάλιστα έδειξε και την εικόνα του δορυφόρου.

Όπως έγινε γνωστό, η κυβέρνηση της Κίνας είχε από την Κυριακή τις συγκεκριμένες αεροφωτογραφίες, αλλά πριν τις δώσει στη δημοσιότητα, ήθελε πρώτα να τις αναλύσει. Έτσι, τις δημοσίευσε τελικά την Τετάρτη και μένει να δούμε αν θα βοηθήσουν, ώστε να λυθεί το μυστήριο με το εξαφανισμένο αεροσκάφος.

Αρκετές ώρες αργότερα, Κινέζοι αξιωματούχοι υποστήριξαν ότι δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν επίσημα ότι οι δορυφόροι τους έχουν εντοπίσει τα συντρίμμια του αεροπλάνου των Malaysia Airlines.


Το χρονικό της Τρίτης

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Kινεζική Ταξιαρχία των Μαρτύρων» ανέλαβε τη Δευτέρα, με ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβε σε πολλούς κινέζους δημοσιογράφους, την ευθύνη για την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysian Airlines με 239 επιβαίνοντες. Ωστόσο, οι αρχές της Μαλαισίας θεωρούν πολύ πιθανό ότι η ανάληψη της ευθύνης να πρόκειται περί φάρσας.

Οι αρχές της Μαλαισίας ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι ο Ιρανός που εντοπίστηκε να έχει επιβιβαστεί με κλεμμένο διαβατήριο στη μοιραία πτήση, δεν ήταν τρομοκράτης, αλλά ζητούσε άσυλο στη Γερμανία.

Το μεσημέρι, το “Reuters”, επικαλούμενο πηγές του στρατού της Μαλαισίας, μετέδωσε την είδηση του πιθανού εντοπισμού του αεροπλάνου στα Στενά της Μάλακα. Φαίνεται πως το αεροπλάνο είχε αλλάξει πορεία και κατευθύνθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε εκείνη την περιοχή.

Σύμφωνα με την ηγεσία της Interpol, η οποία παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατική ενέργεια σχετικά με την εξαφάνιση του αεροπλάνου.

Το χρονικό της Δευτέρας

Άκαρπες απέβησαν οι νυχτερινές έρευνες για τον εντοπισμό τμημάτων του αεροπλάνου των Malaysia Airlines.

Όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της Μαλαισίας, οι ολονύχτιες έρευνες με πλοίο δεν οδήγησαν στον εντοπισμό των τμημάτων του αεροπλάνου, που φέρονται να έχουν βρεθεί.

Το πρωί, οι αρχές του Βιετνάμ ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν ένα κίτρινο αντικείμενο να επιπλέει στη θάλασσα, και έστειλαν ελικόπτερο να το ελέγξουν, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σωσίβια λέμβος.

Το απόγευμα, υπήρξε νέος συναγερμός, για συντρίμμια που φέρονται να βρέθηκαν κοντά στο Χονγκ Κονγκ, με τις αρχές να στέλνουν συνεργεία.

Τα συντρίμια του αεροσκάφους των Malaysia Airlines ψάχνουν οι αρχές, με όλα τα διεθνή ΜΜΕ να αναφέρονται στην εξαφάνιση αεροσκάφους που μετέφερε 239 επιβάτες, από 14 χώρες.

Το αεροσκάφος αγνοείται τις τελευταίες ώρες, και ενώ πραγματοποιούσε τη διαδρομή Κουάλα Λουμπούρ-Πεκίνο.

Σύμφωνα με τις αρχές του Βιετνάμ, ο πύργος ελέγχου του αεροδρομίου έχασε την επαφή του με το αεροπλάνο, ενώ αυτό βρισκόταν στα βόρεια της χώρας.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 227 επιβάτες και 12 μέλη του πληρώματος.

Οι αρχές ενημέρωσαν τα μέλη των οικογενειών των επιβατών, και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στη θάλασσα, και συμμετέχουν σε αυτές αεροπλάνα και ελικόπτερα του στρατού, καθώς και σκάφη.

Δύο μεγάλες κηλίδες πετρελαίου που ενδέχεται να προέρχονται από το αγνοούμενο Boeing 777 της εταιρείας Malaysia Airlines εντόπισαν αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας του Βιετνάμ.

Οι κηλίδες εντοπίστηκαν ανοιχτά της νότιας ακτής του Βιετνάμ.

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν πως στέλνουν ένα πολεμικό τους πλοίο στην περιοχή για να βοηθήσει στις έρευνες, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν και πάλι το πρωί της Κυριακής, με το πρώτο φως της ημέρας.

Οι αρχές σε επίσημη ενημέρωση δεν έχουν εντοπίσει τους λόγους της εξαφάνισης, αλλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Οι ΗΠΑ πήραν τον κατάλογο των επιβατών του μοιραίου αεροσκάφους και ελέγχουν αν κάποιος από αυτούς έχει σχέση με τρομοκρατικές οργανώσεις. Σύμφωνα με τις αρχές υπάρχουν υποψίες, καθώς 4 επιβάτες φαίνεται να χρησιμοποίησαν πλαστό διαβατήριο.

Οι αρχές της Μαλαισίας παρέδωσαν ακόμη στις ΗΠΑ φωτογραφίες και βιομετρικά στοιχεία των ανθρώπων που φαίνεται να χρησιμοποίησαν πλαστά διαβατήρια.

Το ενδεχόμενο του τρομοκρατικού χτυπήματος ενισχύεται, καθώς τα ραντάρ κατέγραψαν αλλαγή πορείας και απόπειρα να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, όταν χάθηκε η επικοινωνία.

Οι έρευνες συνεχίζονται και μετά το νέο στοιχείο, ότι Κινέζοι κατάφεραν να συνδεθούν με το κινητό ενός συγγενή τους που βρισκόταν στη μοραία πτήση, και έτσι οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τη θέση του αεροπλάνου.

Μια άλλη πληροφορία που ήρθε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι το Boeing είχε επικοινωνήσει με άλλο αεοσκάφος, μετά την απώλεια του στίγματός του!

Σύμφωνα με Bιετναμέζους αξιωματούχους, βρέθηκε τμήμα της πόρτας και της ουράς του Boeingτων Malaysia Airlines

Οι αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση του Μπόινγκ της Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους στην πιθανότητα το αεροσκάφος να διαλύθηκε εν πτήσει, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ υψηλόβαθμος αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.

ysterografa-gr

SASA STAMATI.Ο φύλακας άγγελός της, ο άνθρωπος που τη φροντίζει και τη στηρίζει σε κάθε επιτυχία ή δύσκολη στιγμή, είναι ο αδελφός της... Ο λόγος βέβαια για τη Σάσα Σταμάτη η οποία έχει έναν μεγαλύτερο, κατά έναν χρόνο, αδελφό, τον Παναγιώτη Σταμάτη με τον οποίο η δημοσιογράφος διατηρεί μία πολύ τρυφερή σχέση. Οι δυο τους διασκέδασαν πριν από λίγες μέρες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν μέχρι πρότινος η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης και ο Παναγιώτης βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της, σαν να ήταν ο φύλακας άγγελός της. Τα δύο αδέλφια μοιάζουν πολύ ενώ ο Παναγιώτης είναι στο επάγγελμα αυτοκινητιστής και συγκεκριμένα οδηγός νταλίκας.
Πηγή: gossip-tvgr







ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget