13/3/14

ANT1 KALES DOULEIES EPEISODIA.Μια νέα ελληνική σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1 με την υπογραφή της επιτυχημένης σεναριογράφου, Ρένας Ρίγγα. Πρόκειται για την κωμωδία «Καλές Δουλειές» στην οποία πρωταγωνιστούν γνωστοί αγαπημένοι, αλλά και νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί. Εκτός από τους σταθερούς ηθοποιούς του cast, σε κάθε επεισόδιο θα συμμετέχουν και guests.Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Ζαχαρίας (Πέτρος Φιλιππίδης), ο οποίος έρχεται να γίνει ένας νέος τηλεοπτικός φίλος, που με τις περιπέτειές του θα χαρίσει άφθονο γέλιο σε όλους. Ευτράπελα, κωμικές καταστάσεις, έξυπνοι διάλογοι, απολαυστικό σενάριο, σας δίνουν ραντεβού στον ΑΝΤ1.

Η ιστορία: Ο Ζαχαρίας, θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Είναι παντρεμένος με τον μεγάλο του έρωτα, τη Λουκία, την οποία λατρεύει και μαζί έχουν μία αξιολάτρευτη κόρη, την 8χρονη Ζιζή.Ο Ζαχαρίας θα μπορούσε να ήταν ευτυχισμένος.... αν η Λουκία δεν ήταν φυλακή για τα χρέη του εστιατορίου που άνοιξαν, αφού και οι δύο ήταν πολύ επιτυχημένοι σεφ. Θα ήταν ευτυχισμένος... αν δεν προσπαθούσε να κοροϊδέψει την πανέξυπνη Ζιζή, για το πού είναι η μητέρα της όλο αυτόν τον καιρό, κι αν έβρισκε τα χρήματα της πρώτης δόσης του διακανονισμού ώστε να αποφυλακιστεί η Λουκία.Για να γίνει ξανά ευτυχισμένη η οικογένειά του, κάνει ό,τι μα ό,τι μπορεί για τις δύο αγαπημένες του! Ό,τι δουλειά πέσει στα χέρια του. Τα πράγματα όμως είναι πολύ δύσκολα στην αγορά εργασίας... και σαν να μην έφτανε αυτό, η ζωή του Ζαχαρία γίνεται ακόμα δυσκολότερη, όταν στο σπίτι του εγκαθίσταται με το "έτσι θέλω" η Πέννυ. Μια καπάτσα, άνεργη και άστεγη κοπέλα. Με το πρόσχημα ότι προσέχει τη Ζιζή, επεμβαίνει και ανακατεύει τη ζωή του, φτάνοντάς τον στα όριά του.
Ο Ζαχαρίας θα κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να φέρει τη ζωή του στην κατάσταση που ήταν η οικογένεια πριν την... οικονομική της κρίση. Είναι όμως ποτέ δυνατό να ξαναγυρίσει κανείς μετά από τόσα καψόνια πίσω στα παλιά;



EVA GREEN 300 rise of an empire."Κλέβει" την παράσταση στην μεγάλη οθόνη ώς Αρτεμισία στην ταινία: 300 Rise Of An Empire...

Η Eva Green είναι η Γαλλίδα ηθοποιός (γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1980) που ενσαρκώνει τη μοναδική γυναίκα αρχηγό του περσικού στόλου και κάνει πάταγο τόσο με την ερμηνεία της όσο και με την εκρηκτική ομορφιά της....






1
Τι να πει κανείς για το λαό του, όταν εκείνος βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του; Μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης κατασκεύασε αυτοκίνητο υδρογόνου…που είναι μάλιστα έτοιμο να βγει στην αγορά, ενώ έχει ήδη λάβει διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση. Ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός… συνόρων.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το Εco Racer, αυτοκίνητο 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής, που “γεννήθηκε” στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, κινείται με υδρογόνο και με εξαιρετικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού καταναλώνει ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα.

“Πρόκειται για ένα όχημα που θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή με κάποιες τροποποιήσεις, ακόμη και με κόστος κάτω των 10.000 ευρώ, ώστε να κατασκευάζεται πλήρως στη χώρα μας και να εξάγεται όχι να εισάγεται!”, αναφέρει ο ΣΚΑΙ.
Το αμάξωμα του οχήματος είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για να έχει χαμηλό βάρος, διαθέτει σασί αλουμινίου από ειδικά κράματα και κινείται από κυψέλες υδρογόνου, είναι αθόρυβο, και αυτό που παράγει ως αποτέλεσμα της κίνησης του είναι απλώς νερό, δηλαδή εκπέμπει μηδενικούς ρύπους.
Το Eco Racer επιβραβεύθηκε σε διεθνείς διαγωνισμούς με το 1ο βραβείο ασφάλειας και το 4ο εξοικονόμησης καύσιμου.
Όμως, αυτή τη στιγμή λείπει το θεσμικό πλαίσιο ώστε να επιτρέπεται η μαζική παραγωγή αυτού του οχήματος. Ακόμη και αν εμφανιστεί δηλαδή ενδιαφερόμενος επενδύτης δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του Εco Racer στην Ελλάδα γιατί ο νόμος δεν το επιτρέπει.
“Ελπίζω η Ελλάδα να αλλάξει, να αλλάξουν οι νομοθεσίες να γίνει πιο ευέλικτη. Ιδέες όπως βλέπετε υπάρχουν και ελπίζουμε να υπάρξουν πρωτοβουλίες για να συνδεθεί η επιχειρηματικότητα με το Πολυτεχνείο”, σχολίασε στο Eco News ο φοιτητής Παναγιώτης Μπάζιος…

Η προφητεία του γέροντος Δανιήλ επιβεβαιώνεται. Συνδέει την εξαφάνιση του Μπόινγκ με τις εξελίξεις στην Κριμαία. Ο καλόγερος Δανιήλ έζησε στη μονή του Σινά στα τέλη τον 17ου αιώνα.Διαβάστε τι είχε πεί: «Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Πολλοί θα ψάχνουν αλλά δεν θα βρίσκουν. Τότε ο πόλεμος θα πιαστεί από πάνω.Οι ορθόδοξοι θα ενωθούν και θα κατατροπώσουν τον Φράγκο και την Τιάρα.Ο κοντός Μόσκοβος μαζί με τους δικούς μας θα υψώσουν ξανά την βυζαντινή σημαία στην Βασιλεύουσα την ώρα που θα φεύγουν οι Τούρκοι να σώσουν τη φυλή τους στην Κριμαία».

Σύμφωνα με αυτή "Το πουλί θα εξαφανιστεί χωρίς ίχνος πάνω από τους σχιστομάτηδες .Δεν θα το μπορεί να βρει κανένας γιατί θα βρίσκεται πίσω στο χρόνο! Τότε θα ρθει ο πόλεμος, η ορθοδοξία θα ενωθεί και θα συντρίψει τον Φράγκο και τον Τιάρα.".Θα νικήσει δηλαδή τους Δυτικούς (σ.σ Μέρκελ) και τον Τιάρα (τον Πάπα δηλαδή-οι Γερμανοί είναι καθολικοί.)Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια του που μιλούν ξεκάθαρα για τον Πούτιν και την Κριμαία:Ο κοντός ο Μόσκοβος θα υψώσει μαζί με μας ξανά την σημαία με το δικέφαλο στη Βασιλεύουσα ενώ οι Τούρκοι θα προσπαθούν να σώσουν τους δικούς τους στην Κριμαία.
Τώρα μένει να δούμε το τρίτο μέρος της προφητείας-να υψωθεί ο δικέφαλος στη Βασιλεύουσα!

Μαρία Μπακοδήμου αμακιγιάριστη.Η παρουσιάστρια είναι τόσο ακομπλεξάριστη που δεν τη νοιάζει τι θα πει ο κόσμος γι' αυτή... Πριν μερικές μέρες ανάρτησε μια φωτογραφία της στο Instagram, χωρίς μακιγιάζ και περιγράφοντας την πλήρη αλήθεια για την εικόνα της.

Ronaldo before after.Είναι ένας από του κορυφαίους ποδοσφαιριστές της τελευταίας πενταετίας. Τον θαυμάζουν όχι μόνο οι άντρες αλλά και οι γυναίκες, ο καθένας για τον διαφορετικό του λόγο.Πολλές γυναίκες είναι φαν του και αυτό όχι μόνο για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο αλλά και λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης… Όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι, πριν 12 χρόνια είχε στραβά δόντια και ήταν κάπως ασχημούλης...

Στηβ Κακέτσης: «Είσαι αχάριστος και ήσουν ένα αδέσποτο, καλό, ταλαιπωρημένο παιδί και ήρθες στη ζωή μου. Οι φίλοι όταν είναι φίλοι είναι εκεί, δε λένε θα μας παντρέψεις και το αλλάζουνε... Ήταν με κάτι ταλαίπωρες. Τις σουτάρισα εγώ! Είχε μια ταλαίπωρη που δε σήκωνε ούτε το βρακί της» VIDEO !

BROUSKO EPEISODIA 124-125-126-127-128 Μπρούσκο Επεισόδια 124-125-126-127-128.Δείτε τις περιλήψεις και τα επεισόδια από το Μπρούσκο...
Μπρούσκο επεισόδιο 124-Δευτέρα 24-03-2014

Περίληψη Μπρούσκο: Ο Σήφης έχει βάλει άντρες να φυλάνε το σπίτι της Αναστασίας παραμονές του γάμου της ώστε να μην πάει ο Ματθαίος στο σπίτι της Αναστασίας.Τον Ματθαίο προσπαθεί ο Μηνάς να του βάλει κάτι παράνομο ώστε να κατηγορηθεί να τον πιάσει η Αστυνομία ώστε να μην ενοχλήσει την Αναστασία. Η Μελίνα κάνει έπληξη στον Αχιλλέα στο οινοποιείο για να ρθουν πιο κοντά αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη τον Αχιλλέα να δίνει μεγάλη προσοχή στην Αλεξία με αποτέλεσμα η Μελίνα να θυμώνει.Ο Γιώργος είναι στην φυλακή και δηλώνει αθώος και ρίχνει απειλές προς τον Διαμαντή. Η Κωνσταντίνα είναι εξαφανισμένη στην Αθήνα κάνοντας την Δάφνη να είναι φοβισμένη με το τι, της συμβαίνει. Παράληλλα η Δάφνη έχει αποφασίσει να πει στον Μάρκο αν θα ναι μαζί του ή όχι. Ο Ματθαίος τυφλωμένος από το πάθος του για την Αναστασία μπαίνει στο πατρικό της και κάνει ακραία πράγματα για να μην γίνει ο γάμος της Αναστασίας.

Μπρούσκο επεισόδιο 125-Τρίτη 25-03-2014

Περίληψη Μπρούσκο: Το μπάρτσελορ του ο Αντώνης το γιορτάζει παρέα με τον Σήφη που είναι πολύ χαρούμενος που παντρεύεται η αδερφή του και παρέα και με άλλους άντρες.Ο Σήφης λέει στον Μηνά ότι την Αναστασία να την συνοδέψουν άντρες με όπλα ώστε να μην γίνει τίποτα και ακυρωθεί ο γάμος. Ο Ματθαίος όμως δεν φοβάται τίποτα και βρίσκει την Αναστασία και κάνει τα πάντα για να την πείσει να φύγουν μαζί. Η Αναστασία μιλάει στον Διαμαντή και στον Σήφη και τους ανακοινώνει ότι δεν θέλει να παντρευτεί. Την απόφαση του Ματθαίου να θέλει να φύγει μαζί με την Αναστασία προσπαθεί ο Νεκτάριος που ναι μαζί του και ο Αχιλλέας από το τηλέφωνο να του αλλάξουν γνώμη. Ο Διαμαντής για να φοβίσει τον Ματθαίο αρχίζει να τον απειλεί αλλά ο Ματθαίος δεν φοβάται τίποτα και κλείνει εισιτήριο για Κύπρο και για την Αναστασία. Ο Ματθαίος δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα και δεν φοβάται τίποτα και είναι αποφασισμένος να σταματήσει τον γάμο της Αναστασίας με κάθε τρόπο

Μπρούσκο επεισόδιο 126-Τετάρτη 26-03-2014

Περίληψη Μπρούσκο: Ο Ματθαίος θα κάνει ότι μπορεί ώστε να μην γίνει αυτός ο γάμος του Αντώνη και της Αναστασίας.Η Αναστασία θα ξεκινήσει να πηγαίνει νύφη στην Εκκλησία περιφρουρούμενη από άντρες του Διαμαντή και του Σήφη που θέλουν οπωσδήποτε να γίνει αυτός ο γάμος.Ο Αχιλλέας και η Μελίνα είναι στην Κύπρο γεμάτη αγωνία για το τι θα γίνει μαθαίνοντας τις εξελίξεις από τον Νεκτάριο όπου βρίσκεται στην Κρήτη.Τη Μελίνα θα διαταράξει ένα πακέτο όπου θα παραλάβει και μέσα στο πακέτο αυτό θα υπάρχει ένα ερωτικό παιχνίδι όπου μπορεί στο τέλος να της γίνει και πολύ επικίνδυνο αφού θα κρύβει πολλά μυστικά.Στο μεταξύ από την Αθήνα θα επιστρέψει η Κωνσταντίνα πάρα πολύ στενοχωρημένη αφού το ραντεβού της που είχε με τον παλιό της έρωτα δεν θα πάει και τόσο καλά και θα τα εκμυστηρευθεί όλα στον Μάρκο.Ο Ματθαίος θα κάνει το λάθος να μιλήσει στην Αναστασία μέσα στο γλέντι όπου και θα γίνει χαμός αφού θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις σε όλους αλλά και στον Σήφη όπου θέλει να σηκωθεί να φύγει ο Ματθαίος από εκεί.

Μπρούσκο επεισόδιο 127-Πέμπτη 27-03-2014

Περίληψη Μπρούσκο: Το λάθος που θα κάνει ο Ματθαίος να μιλήσει στην Αναστασία στο γλέντι του γάμου θα εξοργίσει τον Αντώνη αλλά και τον Σήφη όπου θα προκαλέσει ένα μεγάλο επεισόδιο.Η παράξενη συμπεριφορά της Αλίκης στο γλέντι θα εξοργίσει την Βασιλική όπου θα ξεσπάσει στον Μήνα.Κάποια πληροφορία που θα φτάσει στα αυτιά του Μάρκου θα τον τρομοκράτησει και ποια είναι αυτή:::ότι ο φάκελος του εμπόρου των ναρκωτικών θα ξανά ανοίξει!!!Ο Νεκτάριος πάλι κρυφά από τα αδέρφια του συνεχίζει να ψάχνει ξανά για την υιοθεσία.Η Δάφνη είναι πάρα πολύ αγχωμένη αφού έχει φτάσει η ώρα που θα μάθει τι φυλο έχει το μωράκι που περιμένει.Οι επαφές με ένα παράξενο πρόσωπο αλλά και πολύ γνώριμο όπου θα έχει ο Διαμαντής θα γίνει η αιτία να βρεθεί η λύση από ένα μυστήριο.Ο Αχιλλέας θα προκαλέσει τη Μελίνα με έναν πολύ παράξενο τρόπο και εκείνη την ώρα θα καταλάβει ότι δεν αντέχει να χάσει τη Μελίνα από τη ζωή του και από τότε ξανάρχονται κοντά και μοιάζουν να είναι πιο αγαπημένη από ποτέ.Αυτή η αρμονική αγάπης Μελίνας Αχιλλέα δεν θα κρατήσει για πολύ αφού ο Σηφης την έχει πάρα πολυ ανάγκη και θα την ειδοποίησει για την επέμβαση του.

Μπρούσκο επεισόδιο 128-Παρασκευή 28-03-2014

Περίληψη Μπρούσκο: Η Μελίνα θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να σταθεί δίπλα στον Σήφη την ώρα της επέμβασης αλλά δυστυχώς γι αυτή η απόφαση της θα είναι και καθοριστική για τη σχέση της με τον Αχιλλέα αφού η συμπεριφορά του θα έχει φτάσει στα άκρα.Η Βασιλική μαζί με το Μηνά θα έχουν έναν έντονο τσακωμό για το αν θα μείνει η Μελίνα στο σπίτι τους όταν θα έρθει για την επέμβαση του Σήφη αλλά τελικά τη λύση στον τσακωμό τους θα την δώσει ο Σήφης.Ο Σήφης θα δεχτεί μία έντονη εξομολόγηση από την Αγγελική και θα του πει τι αισθάνεται γι αυτόν μετά από εκείνη την ώρα ο Σήφης θα είναι προβληματισμένος αλλά και συγκινημένος ταυτόχρονα.Τα νέα στα αυτιά του Νεκτάριου δεν αργούν να φτάσουν από τον καινούργιο ντετέκτιβ αφού θα του επιβεβαίωσει ότι η ληξιαρχική πράξη γέννησης είναι πλαστή,αυτή η απόδειξη θα εξοργίσει το Νεκτάριο και θα απαιτήσει απ όλα τα αδέρφια του να κάνουν εξέταση DNA.Ο Διαμαντής που για κακή του τύχη θα έχει νέα προβλήματα αφού η Δάφνη θα ανακαλύψει τις επαφές που έχει με την Ευριδίκη και η Δάφνη δεν θα κρατήσει το μυστικό για πολύ και θα τα πει όλα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget