11/3/14

Επίθεση με επιχειρήματα εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στον Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας ότι στη Βενεζουέλα που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σκοτώνονται για ένα κѠλ⓪χαρτο. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας μίλησε για τα όσα έλεγε παλιότερα ο κ. Τσίπρας για την Αργεντινή αναφέροντας: «Μας έλεγαν να γίνουμε Αργεντινή, ο κ. Τσίπρας τη λέξη Αργεντινή σπίτι του την έχει απαγορεύσει, δεν τη λέει πια. Μετά μας είπαν να γίνουμε Βενεζουέλα και ξέρετε τι έβλεπα χθες στο BBC; Έβλεπα που σκοτώνονται στην Βενεζουέλα για ένα κѠλ⓪χαρτο. Έπαιζαν ξύλο για το ποιος θα πάρει το χαρτί υγείας. Αυτό ήθελε να μας κάνει ο Τσίπρας. Από αυτό γλιτώσαμε. Να ξέρει ο κόσμος ότι σωθήκαμε».Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας συνέχισε λέγοντας απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Παπαδάκη «ρωτήστε τον κ. Τσίπρα όταν τον δείτε έχει χαρτί υγείας στο σπίτι του, γιατί αν είχαμε γίνει Βενεζουέλα δεν θα είχε. Αυτό να τον ρωτήσετε».
)

ALPHA min arxizeis tin mourmoura.Ένα κουτί με παπούτσια που πέφτει στο πρόσωπο της Βάσως, την κάνει να κυκλοφορεί σαν τον Ρόκυ Μπαλμπόα. Το πρόβλημα όμως είναι, πως η περίεργη γειτόνισσα της νομίζει πως ο Χάρης την κακοποιεί... Η Μαρίνα ζηλεύει την τύχη της φίλης τους της Σόφης που ο άντρας της ο Παντελής την έχει στα όπα - όπα, μέχρι που ο Ηλίας της αποκαλύπτει ότι όλα είναι προπέτασμα καπνού για να μην πάρει χαμπάρι το κέρατο που της φοράει ο Παντελής. Λοιπόν; Θέλει ακόμα να βρεθεί στη θέση της; Ένα φυτό που φύτρωσε μόνο του στην αυλή του Μηνά και της Βούλας τους βάζει σε περιπέτειες και σε αναδρομές του παρελθόντος, που ξυπνάνε την ενοχική συνείδηση του Μηνά και την ζήλια της Βούλας...

Η ζωή είναι ταξίδι (και περιπέτεια). Με αυτή τη δήλωση - σήμα κατατεθέν η νέα τηλεοπτική εκπομπή «World Party» θα μας ταξιδέψει από την Τρίτη 11 Μαρτίου στις πέντε ηπείρους.Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δυο κολλητοί από τη Θεσσαλονίκη που έχουν την κίνηση (και την μετακίνηση) στο dna τους, είπαν να μην περιοριστούν στο ποδήλατο.Ταξιδιάρες ψυχές, ελεύθερα πνεύματα και ανήσυχα μυαλά που όπως συνηθίζουν να λένε «ζεις μόνο μια φορά». Δοκίμασαν ελεύθερη πτώση στη Νέα Γουινέα. Σερφ στην Αυστραλία. Σούμο στην Ιαπωνία. Σαφάρι στη Ζάμπια. Κολύμπι με καρχαρίες στη Νότιο Αφρική. Φιλοτέχνηση γκραφίτι στις βραζιλιάνικες φαβέλες αλλά και χτίσιμο σπιτιών για παιδιά στα βάθη της Αφρικής.



Σε μια πρωτόγνωρη για την ελληνική τηλεόραση εκπομπή, η πρεμιέρα του «World Party» στην τηλεόραση του Alpha μας μεταφέρει στην Αφρικανική Ζάμπια. Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο; Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης τολμούν μια swing βουτιά και μια κατάδυση στους καταρράκτες της Βικτόρια. Μια απρόοπτη γνωριμία με ένα μάγο θα τους λύσει όλα τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής τους στην υπαίθρια αγορά της πρωτεύουσας. Δε θα παραλείψουν να συναντήσουν τον βασιλιά της ζούγκλας. Θα ανταμώσουν με ένα γιατρό που εξειδικεύεται σε «ευαίσθητα» θέματα. Θα επισκεφτούν ένα σχολείο στη Ζάμπια με σκοπό να διαδώσουν το σύνθημά τους «like Greece nowhere».



Ταξίδια στις πιο όμορφες και συναρπαστικές γωνιές του πλανήτη. Ματιές σε άγριες και εξωτικές περιοχές. Το «World Party» δεν είναι απλά μια ταξιδιωτική εκπομπή. Είναι μια κοσμοθεωρία που κρατά το ποδήλατο της ζωής πάντα σε κίνηση.



Κάντε check-in, συντονιστείτε μαζί τους κι αφήστε δυο ορκισμένους λάτρεις του ταξιδιού και της περιπέτειας να σας ταξιδέψουν. Η περιπέτεια αρχίζει την Τρίτη 11 Μαρτίου, στις 22.30, στην τηλεόραση του Alpha.



World Party

Παρουσίαση: Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Μαυρίδης
Σκηνοθεσία: Σάκης Τανιμανίδης
Εικονοληψία: Θοδωρης Πλακιδης, Γιωργος Λεντζας
Βοηθός παραγωγής: Γιώργος Λέντζας
Μοντάζ: Γιάννης Κελίδης
Παραγωγή: Entrinno Productions

Η Ευρυδίκη, παριστάνοντας τη μετανιωμένη, καταφέρνει για μια ακόμα φορά να ξεγελάσει τους πάντες, ζητώντας συγνώμη από όλους και βάζοντας τα «θεμέλια» για το καινούργιο της κόλπο. Η ζήλια του Αχιλλέα, δεν τον αφήνει να δει την αλήθεια και πιστεύοντας ότι η Μελίνα έχει σχέση με τον Μιχαήλ, επιμένει να χωρίσουν. Η Μελίνα εξακολουθεί να το παλεύει προκειμένου να αποδείξει πως του λέει την αλήθεια.Στο μεταξύ στη Ρώμη, η Αναστασία, αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τον Ματθαίο, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Πριν όμως προλάβει να του το ανακοινώσει, μια γυναίκα θα γίνει αιτία να πληγωθεί ξανά. Παρά τις παρεμβολές της Δάφνης, η Εύα τσακώνεται άγρια με τον Μηνά, ενώ η εκπαίδευση της Κωνσταντίνας, για νύφη της γιαγιάς Αδριανής, δεν αποδίδει καρπούς. Οι πρώτες υποψίες ότι μπορεί να είναι υιοθετημένος, μπαίνουν στο μυαλό του Νεκτάριου. Η Μελίνα, καταρρακωμένη, εγκαταλείπει το σπίτι των Ματθαίων κι ο Αχιλλέας μετανιωμένος τρέχει τελευταία στιγμή να την προλάβει. Τότε, τη βλέπει μαζί με τον Μιχαήλ και πάλι η μία παρεξήγηση φέρνει την άλλη...

Κάτω Παρτάλι Επεισόδιο 6 Περίληψη Δευτέρα 17/3/2 . Δείτε εδώ μόνο τις Περιλήψεις και τα Επεισόδια από την Σειρά Κάτω Παρτάλι...
Εγκλωβισμένοι στο σπίτι της Φιλιώς είναι ακόμα ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν και ο Μανώλης. Για να μπορέσουν να φύγουν πρέπει εξάπαντος να βρουν λεφτά. Από αυτή την άσχημη θέση θα θελήσει ο Μανώλης να τους βγάλει επιλέγοντας να κάνει τον Εξορκιστή...Και ακόμα δεν έχουν δει τίποτα τους περιμένουν πολλά...

Την γνωρίσαμε μέσα από την καθημερινή σειρά του Mega «Τα μυστικά της Εδέμ». Ο λόγος για την Μαριάννα Πολυχρονίδη, την οποία συνάντησε έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα ο φωτογραφικός φακός του entertv στο θέατρο του Ελληνικού Κόσμου μαζί με τον συνάδελφο της Χρήστο Σπανό.
Δείτε τους μαζί

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget