8/3/14

1
Allages facebook 2014.Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Facebook στόχος ήταν να μειωθεί η…
ακαταστασία και η προσοχή να είναι επικεντρωμένη στο περιεχόμενο των χρηστών. Έτσι, αλλάζουν οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιεί το μέσο, ενώ οι φωτογραφίες αποκτούν πλαίσιο που θα τις ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα πεδία και θα είναι σε μεγαλύτερο μέγεθος.Επίσης η αριστερή στήλη απλοποιείται και αποκτά νέα επεισόδια και μεγαλώνει και η μπάρα αναζήτησης.Η ομάδα του Facebook προχώρησε στην κατάργηση αρκετών επιλογών για να απλοποιήσει την χρήση του και μέσα στις επόμενες εβδομάδες όλοι οι χρήστες θα δούνε το μέσο μετά από το… λίφτινγκ στο οποίο υπεβλήθη.


Μπορεί λίγο καιρό πριν, οι δύο Katy Perry και Miley Cyrus να αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα, κατά την διάρκεια συναυλίας της τελευταίας στο Staples Center του Λος Άντζελες, αλλά, όπως όλα δείχνουν, τις τελευταίες ημέρες οι δύο γυναίκες έχουν επιδοθεί στην ανταλλαγή πυρών διαδικτυακά, με αφορμή την περιγραφή που έκανε, η Perry, του συγκεκριμένου συμβάντος, κατά την διάρκεια συνέντευξής της στην αυστραλιανή τηλεόραση.«Την πλησίασα για να της δώσω ένα φιλικό φιλί μεταξύ κοριτσιών, και αυτή προσπάθησε να κινηθεί και να με φιλήσει κανονικά, αλλά εγώ αποτραβήχτηκα. Μόνο ένας θεός ξέρει που έχει βρεθεί αυτή η γλώσσα!», δήλωσε η 29χρονη τραγουδίστρια, με την Cyrus να απαντάει μέσω του λογαριασμού της στο Twitter: «Αν ανησυχείς για το που έχει βρεθεί η γλώσσα του ενός και του άλλου, ευτυχώς που ο πρώην φίλος σου είναι πια πρώην, αφού όλοι ξέρουμε που έχει βρεθεί η δικιά του», έγραψε χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποιον πρώην της Perry αναφέρεται. Φυσικά, η ίδια η Perry, δεν άφησε την απάντηση της Cyrus να πέσει κάτω, σπεύδοντας να γράψει στο δικό της Twitter: «Θα σε σκαμπιλίσω πολύ άσχημα, μόλις σε δώ στην Μεγάλη Βρετανία», έγραψε, με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση.

Πηγή: queengr

despoina kampouri stamatina tsimtsili - Η Δέσποινα Καμπούρη, διευθύντρια του mothersblog και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της εκπομπή στον Alpha, είχαν, φαίνεται, καιρό να τα πουν, και είπαν να το κάνουν και μάλιστα σε εστιατόριο για να απολαύσουν σούσι. Φυσικά, δεν παρέλειψαν να απαθανατίσουν και τις στιγμές και να ανεβάσουν στο instagram φωτογραφία για να τη μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, όταν αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη μίας ασθένειας, έχει ήδη φτάσει σε προχωρημένο στάδιο, ώστε να έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα, που μας κινητοποιούν.
Ωστόσο, όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, υπάρχουν ορισμένες ασθένειες που μπορούν να εντοπιστούν από την κατάσταση των… ματιών μας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αμφιβληστροειδής χιτώνας είναι ένα «όργανο» του σώματος, το οποίο μπορεί να δώσει ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα του οργανισμού.

Δείτε αναλυτικά τις 5 ασθένειες που είναι δυνατόν να «φανερώσουν» τα μάτια σας!

Καρκίνος

Μέσα από την εκτίμηση της κατάστασης του αμφιβληστροειδούς χιτώνα μπορεί να εντοπιστεί η ύπαρξη όγκων σε εγκέφαλο, στήθος και πνεύμονες. Επίσης, συγκεκριμένα είδη αιμορραγίας μπορεί να υποδηλώνουν την ύπαρξη λευχαιμίας, ενώ όγκοι στον εγκέφαλο μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές στο οπτικό πεδίο του ασθενούς. Ακόμη, το κακοήθες μελάνωμα μπορεί να εκδηλωθεί στο πίσω μέρος του ματιού και να γίνει αντιληπτό, όταν μπλοκάρει κεντρικά το οπτικό πεδίο του ασθενή.

Διαβήτης

Πρώιμο σημάδι του διαβήτη τύπου 2 είναι αιμορραγία στον αμφιβληστροειδή χιτώνα. Επί της ουσίας πρόκειται για διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, ενώ αν δεν ληφθεί άμεσα αγωγή, μπορεί να προκληθεί ακόμη και τύφλωση.

Υπέρταση

Πιθανές ενδείξεις υψηλής αρτηριακής πίεσης μπορεί να είναι το αδυνάτισμα και η στένωση των αιμοφόρων αγγείων του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ασθενούς.

Σκλήρυνση κατά πλάκας

Η οπτική νευρίτιδα, που δεν είναι κάτι άλλο από φλεγμονή του οπτικού νεύρου, μπορεί να είναι ένας προάγγελος της σκλήρυνσης κατά πλάκας, εκφυλιστικής νόσου του νευρικού συστήματος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η οπτική νευρίτιδα πλήττει το αξιοπρόσεκτο ποσοστό του 75% των ασθενών που εμφανίζουν πολλαπλή σκλήρυνση, ενώ στο 25% των περιπτώσεων είναι το πρώτο σύμπτωμα της νόσου.

Ρευματοειδής αρθρίτιδα

Η ξηροφθαλμία αποτελεί ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα στα άτομα που πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα. Μάλιστα, εάν ο ασθενής εμφανίσει δυο εξάρσεις φλεγμονής της ίριδας μέσα σε ένα χρόνο ή τρεις κρίσεις, σε διάστημα 18 μηνών, τότε η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι ένα από τα πιθανότερα ενδεχόμενα.

Πηγή: onmed.gr

Διαβάστε όσα σας αποκαλύπτουν για σήμερα τα άστρα - Ζωδια Σαββατο 8 Μαρτιου


ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Είστε κάπως φευγάτοι για αυτό δε νιώθετε ότι δεσμεύεστε να κάνετε περισσότερα πράγματα. Η φιλική σας συμπεριφορά θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε με ευκολία άτομα που σε κάτι μπορεί να σας εξυπηρετήσουν.


Ερωτικά: Επειδή είστε στα κέφια σας σίγουρα θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Μόνο οι ελεύθεροι μην ανοιχτείτε σε πολλά ερωτικά μέτωπα γιατί μπορεί να μην έχετε την δύναμη να αντεπεξέλθετε.


Καριέρα & Οικονομικά: Η γενική σας εικόνα είναι βελτιωμένη γιατί έχετε την προσωπική διάθεση να κάνετε κάποιες πολύ έξυπνες κινήσεις για να βρεθείτε και πάλι μπροστά.


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Έχετε μπει στα βαθιά αλλά χωρίς να πνίγεστε γιατί οι ανάγκες σας δεν είναι τέτοιες που σας ζορίζουν ή σας δημιουργούν μια άλλη πραγματικότητα.


Ερωτικά: Το μυαλό σας γυρνάει συνέχεια σε έναν Υδροχόο και η σκέψη του σας μονοπωλεί το ενδιαφέρον, χωρίς να σημαίνει ότι μπορεί τελικά να υποτιμήσετε την μοίρα που μερικές φορές παίζει τα δικά της παιχνίδια ίσως με ένα Λιοντάρι ή Τοξότη.


Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια καλή αίσθηση της οικονομίας και με όλα τα πρακτικά θέματα τα πάτε καλά γιατί είστε άτομα της ύλης. Εκεί που απογοητεύεστε, όλο και κάτι βρίσκετε και βγαίνετε από το πρόβλημα.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Είστε σε καλή φάση αλλά η μεγάλη σας επιθυμία να εισακουστεί η γνώμη σας ή οτιδήποτε μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο, επειδή θα υπάρχει διάσταση απόψεων.


Ερωτικά: Έχετε μια προσωπική γνώμη και ίσως αυτό να σας ζορίζει γιατί μπερδεύεστε και δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε αν σχετίζεστε με Ιχθύ. Ίσως να νιώσετε διχασμένοι ή μπλοκαρισμένοι αλλά με την πολύ την σκέψη στο τέλος κάτι θα βρείτε.


Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι καινούργιο πάει να ξεκινήσει στον ορίζοντα και σίγουρα θα είναι αυτό που θα σας ανανεώσει επαγγελματικά και κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Η ψυχολογία σας πιθανόν να έχει μεταπτώσεις γιατί δεν ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και μια είστε προς τη μια κατεύθυνση και μια προς την άλλη, κυρίως όταν είναι να πάρετε αποφάσεις.


Ερωτικά: Αν είστε μέσα σε δυο σχέσεις θα χρειαστεί να πάρετε την τελική απόφαση. Δεν θα είναι εύκολο γιατί το πρώτο πρόσωπο σας κάνει για το ένα και για το άλλο δεν σας κάνει. Καλύτερα να βρείτε τον αληθινό έρωτα στην ζωή σας για να λειτουργήσετε καλύτερα.


Καριέρα & Οικονομικά: Κρατείστε το τιμόνι σταθερό γιατί θα νομίζετε ότι όλα πάνε να χαλάσουν με την εισαγωγή νέων στοιχείων και πληροφοριών που μπορεί και να μην στέκουν κιόλας.


ΛΕΩΝ


Γενικά: Έχετε κάποιες πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες σίγουρα θα σας αυξήσουν το ενδιαφέρον για να έρθετε σε επαφή με ένα φιλικό κύκλο ή με μια ομάδα η οποία θα σχετίζεται με εσάς και τα ενδιαφέροντα σας.


Ερωτικά: Έχετε την εξυπνάδα να αποφύγετε τις εντάσεις και ίσως ξεφορτωθείτε μια κατάσταση πολύ δύσκολη. Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ξεγλιστράει σαν χέλι και κυρίως αν είναι Ιχθύς υπάρχει μεταξύ σας ανταγωνισμός και εμπόδια στην επικοινωνία.


Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ μπορεί να βλέπετε ότι κάτι καλό πάει να γίνει μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες οι συνεργασίες σας και δεν ξέρετε τελικά τι πρέπει να κάνετε. Κρατήστε τις αποστάσεις και να είστε με χαρτί και μολύβι αν δεν θέλετε να έχετε μπλεξίματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Η προσωπικότητά σας μερικές φορές μεταβάλλεται και δεν θα είναι για το καλό σας αν αλλάζετε κάθε λίγο και λιγάκι. Προσέξτε τα ανακατέματα και κυρίως τα λεγόμενα που θα μεταφερθούν.


Ερωτικά: Είστε διασπασμένοι γιατί δεν θεωρείτε ότι όλο αυτό που γίνεται είναι εύκολο και κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο ή Ιχθύ. Η λογική σας βοηθάει περισσότερο για αυτό να τα βάλετε κάτω για να μην υπάρχουν προβλήματα.


Καριέρα & Οικονομικά: Η διαφορά σας με ένα άτομο σε επίπεδο περισσότερο απόδοσης και ποιότητας ίσως να μην σας βοηθάει τόσο πολύ. Για αυτό καλύτερα να δουλέψετε πιο ομαδικά και περισσότερο οργανωμένα.


ΖΥΓΟΣ


Γενικά: Θα έχετε μια πολύ καλή αίσθηση των πραγμάτων και τώρα θα δείτε ότι υλοποιούνται καταστάσεις που θα σας κάνουν να είστε αρκετά ανοικτοί και κύριοι των γνώσεών σας.


Ερωτικά: Η δοτική σας στάση βοηθάει στο να ανοίξετε ένα κανάλι επικοινωνίας με ένα άτομο που μπορεί να είχατε απομακρυνθεί για ένα διάστημα. Το άλλο σας μισό δεν είναι πάντως πολύ μακριά αλλά πρέπει να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας.


Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια μπερδέματα τα οποία ίσως να σας δημιουργούν ένα χάος γιατί δεν ξέρετε προς τα πού θα κινηθείτε. Η μεγάλη σας ευλυγισία ίσως να βοηθήσει να κλείσετε μια δουλειά, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά: Η προσωπική σας γνώμη μερικές φορές είναι πολύ πιο ξεκάθαρη και κυρίως ανεξάρτητη και ο λόγος είναι ότι χρειάζεστε ένα είδος αυτονόμησης το οποίο δεν είναι εύκολο αυτή την στιγμή.


Ερωτικά: Χρειάζεστε ένα ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας ο οποίος θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ένα λάθος κομμάτι που ίσως να υπάρχει μεταξύ εσάς και ενός Δίδυμου. Το συναίσθημά σας είναι αυτό που θα σας βοηθήσει στο να αλλάξετε τα δύσκολα δεδομένα.


Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες οι οποίες σας αποσπούν από τον στόχο σας και κυρίως έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επικοινωνείτε. Για αυτό συντονιστείτε καλύτερα για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά: Έχετε μεγάλη ικανότητα στο να γνωρίζετε νέα άτομα τα οποία σας δημιουργούν καλύτερη διάθεση γιατί ο στόχος σας είναι να δώσετε τις γνώσεις σας αλλά και την φιλοσοφία που έχετε σε κάποια θέματα τα οποία είναι σημαντικά για το ευ ζην το δικό σας.


Ερωτικά: Η επαφή με Δίδυμο ίσως να σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα αν μπορείτε μεταξύ σας να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να πείτε αλήθειες που μόνο εσείς ξέρετε. Επίσης η οποιαδήποτε σχέση σας αυτή την περίοδο είναι ευάλωτη γιατί εσείς έχετε μεγάλες ευαισθησίες. Καιρός να δυναμώσετε για να μην εμποδίζεστε από λάθος κρίσεις.


Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προοπτικές οι οποίες κατά κάποιο τρόπο σας υποχρεώνουν να εκφράσετε περισσότερο την γνώση σας αλλά και να είστε όσο μπορείτε πιο διευκρινιστικοί σε θέματα που υπάρχουν ασάφειες γιατί ό, τι κλείσετε πρέπει να είστε σίγουροι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά: Η καθημερινότητά σας ίσως να είναι καταμερισμένη σε πολλές δουλειές λόγω των αρκετών και διαφορετικών κομματιών πάνω στα οποία έχετε να εργαστείτε.


Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή μερικές φορές γίνεται δύσκολη γιατί δεν μπορείτε να επικοινωνείτε τόσο εύκολα. Για αυτό καλό θα ήταν να προσπαθείτε να έρθετε πιο κοντά ακόμα και μέσα από αντιξοότητες. Η σχέση με Δίδυμο ή Υδροχόο δεν και η πιο εύκολη.


Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να πρέπει να εκτεθείτε σε πολύ κόσμο και αυτό να σας κάνει να νιώσετε είτε ντροπή είτε συστολή. Το καλό όμως είναι ότι θα έχετε κάποιες καλά αποτελέσματα και κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Ιχθύ.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά: Η κατάστασή σας είναι καλή γιατί η Αφροδίτη σας βοηθάει και από την άλλη έχετε μεγαλύτερο θάρρος για να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να σχετίζονται με κάτι από το παρελθόν σας.


Ερωτικά: Η φωτεινή άποψη της ζωής είναι αυτό που σας βοηθάει να πηγαίνετε καλύτερα στα προσωπικά σας. Όσο πιο πολύ την κρατάτε τόσο πιο πολύ θα έχετε πρόοδο και στο πρόσωπο του άλλου ατόμου θα βλέπετε μόνο το καλό. Η επαφή με Παρθένο δεν είναι εύκολη αλλά κάτι πάει να σας πει.


Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή κανονίζατε από καιρό να κάνετε μια κίνηση που κατά κάποιο τρόπο να σας δώσει τα εχέγγυα, καλό είναι να μην διασπαστείτε και στραφείτε προς άλλες κατευθύνσεις.


ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Έχετε μια θεώρηση των πραγμάτων πολύ διαφορετική από άλλες φορές και ίσως να μην βοηθάει να συγκροτηθείτε και να βρείτε την ισορροπία σας. Χρειάζεται επίσης αν νιώθετε εξάντληση να καθίσετε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε ή να σταματήσετε τις πολλές επαφές που κουράζουν.


Ερωτικά: Νιώθετε αναστάτωση γιατί δεν ξέρετε πως ακριβώς να χειριστείτε είτε τον εκνευρισμό που νιώθετε είτε μια γενική κατάσταση που σας δημιουργεί ανασφάλεια. Καλύτερα αν έχετε μάθει κάτι που μπορεί να επηρεάζει την σχέση σας, να το πείτε στο ίδιο το άτομο παρά να το μεταφέρετε σε φίλους.


Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να το πιάσετε από πολλές μεριές το θέμα που σας απασχολεί γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δείτε με σφαιρικότητα όλα σας προβλήματα και μαζί και τις λύσεις τους. Η λογική μαζί με το συναίσθημα μπορεί να συγκρουστούν σήμερα.

Samsung Galaxy S5 Samsung SM G870Α.Ένα νέο smartphone από την Samsung με κωδικό SM-G870A έχει κάνει την εμφάνιση του στην ινδική ιστοσελίδα Zauba. Η καταχώρηση δεν προσφέρει κάποια επιπλέον πληροφορία, όμως σύμφωνα με το GalaxyClub.nl η συσκευή πρόκειται να αποτελέσει το Samsung Galaxy S5 mini. Σύμφωνα με αυτούς, η αναλογία τιμής μεταξύ των Galaxy S5 mini και Galaxy S5 φαίνεται όμοια με εκείνη των Galaxy S4 mini και Galaxy S4 τον περασμένο χρόνο. Ακόμα και πριν την επίσημη ανακοίνωση του Galaxy S5 όμως, υπήρχαν φήμες για μία μικρότερη έκδοση του με Super AMOLED οθόνη και Android 4.4 KitKat απο την Samsung, όπως αναφέρεται από την SamMobile. Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Ιούνιο, όμως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη επιβεβαίωση για το αν αυτή θα είναι η Samsung SM-G870A. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα Πηγή 1,2 Μάθε για: Samsung, Samsung Galaxy S 5 Συντάκτης: Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης.

Πάει καιρός που η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει για ακόμη μια φορά την ελευθερία της καθώς η σχέση που είχε έληξε, όπως παραδέχτηκε και η ίδια μέσα από την εκπομπή της.
Σε ένα ξέσπασμα της με αφορμή την Ελένη Μενεγάκη, η οποία απαγόρευσε στους δημοσιογράφους να ρωτούν για την προσωπική της ζωή, η Ελεονώρα Μελέτη έβγαλε τα “άχτι” της υποστηρίζοντας πως όποιος θέλει να κρυφτεί και να προστατέψει την ιδιωτική του ζωή μπορεί να το κάνει.Κάπου εκεί στο ξέσπασμα της ανέφερε και το γεγονός ότι έχει χωρίσει από το Νοέμβριο και κανείς δεν το αντιλήφθηκε, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει πως η ίδια ξέρει να προστατεύει την προσωπική της ζωή.
Λέτε να είδαν το ξέσπασμα της και το χειμαρρώδη “μονόλογο” της και να της πρότειναν να κατέβει υποψήφια με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου; Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού YOU η Ελεονώρα Μελέτη δέχθηκε πρόταση από το δήμαρχο του Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, να κατέβει υποψήφια με το συνδυασμό του στις προσεχείς εκλογές.
Η παρουσιάστρια του Star φημολογείται πως έχει απαντήσει θετικά σε αυτήν την πρόταση και είναι πολύ πιθανό να τη δούμε να κατεβαίνει υποψήφια στον Πειραιά.

fthis.gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget