ANT1 BROUSKO 119-120-121-122-123 Μπρούσκο Επεισόδιο 119, 120, 121, 122, 123 BROUSKO EPEISODIA
Μπρούσκο Επεισόδιο 119
Η Ευρυδίκη επισκέπτεται τη Μελίνα θέλοντας τάχα να της ζητήσει συγνώμη για όσα έχει κάνει. Ο Σήφης υπερασπίζεται τη Μελίνα απέναντι στην Αναστασία, ενώ στην Κύπρο το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει άλλον ένα καυγά με αφορμή την επικοινωνία της Μελίνας με τον Σήφη. Ο Αχιλλέας βγαίνει για φαγητό με την καινούργια οινολόγο της εταιρίας, την Αλεξία, η οποία τον φλερτάρει. Στο μεταξύ ο Ματθαίος, με το πρόσχημα της συνεργασίας με τον Διαμαντή, πηγαίνει στα Χανιά μαζί με την Αλεξία, γεγονός που εξοργίζει την Αναστασία όταν τη βλέπει ξανά μπροστά της μετά τη Ρώμη. Ο Γιώργος Αγγελιδάκης έχει μείνει χωρίς άλλοθι και συλλαμβάνεται ξανά. Ο Νεκτάριος προσλαμβάνει τον ντέντεκτιβ προκειμένου να μάθει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί σχετικά με την υιοθεσία του, παρότι τα αδέρφια του αρνούνται να την επιβεβαιώσουν. Η Βασιλική συγχωρεί τελικά τον Μηνά, αλλά αποφασίζει να τον τσεκάρει σε κάθε του βήμα, προκαλώντας τα γέλια όλων των άλλων και την αγανάκτηση του Μηνά.
Μπρούσκο Επεισόδιο 120
Η μυστική επαφή Διαμαντή – Ευρυδίκης και τα σχέδια που καταστρώνουν, θα οδηγήσουν σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο Ματθαίος στην προσπάθειά του να εμποδίσει την Αναστασία να προχωρήσει στον γάμο με τον Αντώνη, πετυχαίνει το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς η σύγκρουσή τους είναι σφοδρή. Ο Αχιλλέας έχοντας φτάσει στα όριά του εξαιτίας των επαφών που εξακολουθεί να έχει η Μελίνα με τον Σήφη, αρχίζει να εφαρμόζει νέα τακτική. Αυτή η αλλαγή, τρομάζει τη Μελίνα και τη γεμίζει ανασφάλειες. Η αντίδραση του Αχιλλέα απέναντι στη Μελίνα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, καθώς δεν αργεί να θυμηθεί τον παλιό εαυτό του. Ο Μάρκος κάνει προσπάθειες να κρατήσει κοντά του τη Δάφνη, μετά την αποκάλυψη του φόνου που είχε διαπράξει πριν χρόνια στη Θεσσαλονίκη.
Μπρούσκο Επεισόδιο 121
Η Μελίνα, εξομολογείται στη Βασιλική την πίκρα της για την ξαφνική αλλαγή του Αχιλλέα, απέναντί της. Παρόλα αυτά, υπόσχεται στον Σήφη, να είναι στο πλευρό του όταν εκείνος χειρουργηθεί. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας, δωροδοκεί τον ντέντεκτιβ, προκειμένου να εξαφανιστεί απ’ τη ζωή του Νεκτάριου. Ο Σήφης, αναπολεί ευτυχισμένες στιγμές που έζησε με τη Μελίνα, ενώ παράλληλα πιέζει ψυχολογικά την Αναστασία, ώστε να πάψει να ‘χει επαφές με τον Ματθαίο. Μαθαίνοντας το ενδεχόμενο να παρευρεθεί η Δάφνη στον γάμο της Αναστασίας, ο Διαμαντής αντιδρά άσχημα. Ο Μάρκος, αναχωρεί για Θεσσαλονίκη ελπίζοντας ν’ ανακαλύψει ποιος ψάχνει το ένοχο παρελθόν του. Την ηρεμία της Δάφνης, δεν θ’ αργήσουν να χαλάσουν ο Μανωλιός, η Εύα, αλλά κι η Βασιλική, με τα ερωτικά τους προβλήματα. Ο Αχιλλέας, εξακολουθεί να φέρεται «επικίνδυνα» στη Μελίνα, ενώ ο Ματθαίος, συναντά την Αναστασία, αποφασισμένος να της αποκαλύψει τον λόγο που τον ανάγκασε να την εγκαταλείψει στο παρελθόν.
Μπρούσκο Επεισόδιο 122
Ο Ματθαίος επιτέλους αποκαλύπτει στην Αναστασία το τρομερό μυστικό που τον ανάγκασε να την αφήσει πριν οκτώ χρόνια. Η Αναστασία παθαίνει σοκ και αντιλαμβάνεται πως η ιστορία του έχει πολλά κενά. Κι ο Διαμαντής όμως, θα διαψεύσει για μια ακόμα φορά τον Ματθαίο, παρουσιάζοντας στην Αναστασία τη δική του αλήθεια, που διαφέρει πολύ από αυτήν του Ματθαίου. Στο μεταξύ, η προκλητική στάση του Αχιλλέα εξακολουθεί να τρομάζει και να προβληματίζει τη Μελίνα, καθώς ο Αχιλλέας αρχίζει να βγαίνει για δείπνο εργασίας όλο και πιο συχνά με την Αλεξία. Ο Σήφης, όσο πλησιάζει ο γάμος, τόσο πιο πολύ ανησυχεί για την Αναστασία και την επιρροή που της ασκεί ο Ματθαίος , ενώ παράλληλα, η αγάπη και η τρυφερότητα της Στεφανίας είναι το σημαντικότερο στήριγμα του Σήφη στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται. Ο Νεκτάριος, προβληματισμένος από το θέμα της υιοθεσίας, αρχίζει να στρέφεται προς τη Δήμητρα, ενώ το μυστικό της Δάφνης (η εγκυμοσύνη της) θα αποκαλυφθεί με απρόσμενο τρόπο στον Διαμαντή.
Μπρούσκο Επεισόδιο 123
Ο Σήφης απειλεί τον Αχιλλέα σχετικά τον Ματθαίο, που εξακολουθεί να βρίσκεται στα Χανιά, και ο Αχιλλέας τα βάζει για μια ακόμα φορά με τη Μελίνα, κατηγορώντας την πως δίνει θάρρος στον Σήφη. Όσο πλησιάζει η μέρα για τον γάμο της Αναστασίας και οι ετοιμασίες κορυφώνονται, τόσο ο Ματθαίος μοιάζει πιο αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον σταματήσει. Ο Σήφης δίνει εντολή σε δικούς του άντρες να φυλάνε συνεχώς έξω από το σπίτι την Αναστασία. Η αγωνία του Νεκτάριου για το θέμα της υιοθεσίας γίνεται όλο και μεγαλύτερη, καθώς ο ντεντέκτιβ στον οποίο έχει αναθέσει την έρευνα έχει εξαφανιστεί. Ο Μάρκος επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη και λέει στη Δάφνη τις πληροφορίες που έμαθε. Και οι δυο καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πίσω απ’ αυτούς που ψάχνουν, κρύβεται ο Διαμαντής. Η Μελίνα υπόσχεται στον Σήφη ότι θα κατέβει στα Χανιά, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα του όταν θα μπει στο χειρουργείο. Παραμονή του γάμου της Αναστασίας με τον Αντώνη, και η αγωνία κορυφώνεται… κυρίως για τον Ματθαίο, που αρνείται να συνειδητοποιήσει την κατάσταση και κάνει μία τελευταία κίνηση προς την Αναστασία.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BOUSKO VIDEO
Μπρούσκο Επεισόδιο 119, 120, 121, 122, 123