2/3/14

video Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός olympiakos-panathinaikos 0-3
Ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός έφτασε σε θριαμβευτική νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-0 στο Καραϊσκάκης και έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε εφέτος τους ερυθρόλευκους που έχασαν το αήττητό τους. Πράσινς, Μπεργκ και Αμπεντ οι σκόρερ στο πράσινο πάρτι του Φαλήρου...
Επική νίκη του Παναθηναϊκού, καθ' όλα άξια, παρά την ποιοτική διαφορά από τον αντίπαλό του. Εξοχο στήσιμο από τον Αναστασίου, πιστή εφαρμογή του προπονητικού πλάνου και ευστοχία χαρακτήρισαν το παιχνίδι του θριαμβευτή της βραδιάς. Ο Ολυμπιακός βραχύκυκλωσε, έχασε νωρίς τον Ολαϊτάν και τον Μαρκάνο ενώ δεν βγήκε κανένα ρίσκο του προπονητή του. Εχασε με...γδούπο το αήττητό του.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (65' Φουστέρ), Μανωλάς, Μαρκάνο (46' Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Μανιάτης, Εντινγκά, Ολαϊτάν (35' Βαλντές), Πέρες, Ντομίνγκες, Κάμπελ.
Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντεφελντ, Νάνο, Λαγός (90' Μαρινάκης), Πράνιτς, Ατζαγκούν (86' Καρέλης), Ζέκα, Αμπέντ, Μπεργκ (76' Πέτριτς).
OLYMPIAKOS PANATHINAIKOS 0-3 VIDEO















Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλό μήνα να έχετε.

Φτάσαμε στον Μάρτιο, ένα μήνα που θα σηματοδοτήσει αλλαγές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη σε γεωπολιτικό και οικονομικό επίπεδο.
Ο προηγούμενος μήνας σηματοδοτήθηκε από την πολιτική ανατροπή στην Ουκρανία, την αλλαγή ηγεσίας στην Ιταλία και την ανάληψη της από τον 39χρονο Ματέο Ρέντσι, καθώς η Ελλάδα ετοιμάζεται για τις τοπικές και Ευρωπαϊκές εκλογές τον Μάιο ο Α. Τσίπρας έχει το βλέμμα καρφωμένο στην ανάληψη της εξουσίας – πρωθυπουργίας.

Οι ΗΠΑ έχουν βάλει στο μάτι τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο που υπάρχει σε Ιόνιο, Κρήτη και Κύπρο. Οι δύο τελευταίες περιοχές σχετίζονται με την υφαλοκρηπίδα και όπως έχω ξαναγράψει σημαντικά γεγονότα με την Τουρκία όπως Αττίλα1, κρίση 1987, Ίμια, έχουν λάβει χώρα όταν πλανήτες κινούνται στην μπάντα 4ης- 9ης μοίρα των παρορμητικών. Το γεγονός ότι εκεί βρίσκεται ο Ουρανός, εκτός από την επιβολή ενός σχεδίου Αναν2, φέρνει και άλλα απρόβλεπτα γεγονότα.

Ο Μάρτης ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στην 10η μοίρα των Ιχθύων και δείχνει ότι θα απασχολήσουν νέα και ειδήσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Μαντάτα που αφορούν την Ελλάδα θα είναι δυσάρεστα αν και λόγω ότι η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα της θα γίνει προσπάθεια επικοινωνιακού ρετουσαρίσματος τους και το μαύρο να παρουσιαστεί άσπρο. Σύγχυση, αβεβαιότητα, ζητήματα και νομικά θέματα πιθανόν να προκύψουν σε σχέση με φαρμακοβιομηχανίες, ναυτιλιακές εταιρίες, εταιρείες φυσικού αερίου και καλλιτεχνικές ή διπλωματικές αποστολές.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου πραγματοποιείται στον άξονα 4ου – 10ου στο Ωροσκόπιο της Ελλάδος δείχνοντας ανακατωσούρες στο εσωτερικό της χώρας και μια προεκλογική περίοδο παρατεταμένης διάρκειας και σε τεταμένο κλίμα που κανείς δεν θα μπορεί να μείνει ευχαριστημένος.
Ας δούμε πιο αναλυτικά τι προβλέπεται για την Ελλάδα το μήνα Μάρτιο με βάση το προοδευμένο ωροσκόπιο της χώρας μας.

Το σημείο της Μηδενική Κριού δείχνει ότι ξένες προσωπικότητες και ηγεσίες ξένων κρατών επηρεάζουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ενώ απρόβλεπτα γεγονότα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για την πορεία της χώρας.

Ο Άδης υποδεικνύει ένα ύπουλο και πανούργο παιχνίδι που παίζεται στη διεθνή σκακιέρα και δείχνει ότι σε αντίθεση από τις κυβερνητικές εξαγγελίες αναμένεται επιδείνωση των οικονομικών προβλημάτων της χώρας. Προεικονίζει πλημμελείς και προβληματικούς ελέγχους με σοβαρές συνέπειες και μια ένδειξη ενοχής για απάτη από άτομο ή πρόσωπα υπεράνω κάθε υποψίας

Ο Ζευς δείχνει προβληματικές έρευνες και αποδεικτικά στοιχεία (από ομιλίες, δακτυλοσκοπήσεις, λήψεις DNA κτλ) που είναι ελλειμματικά. Μιλεί για συναγερμό στα σώματα ασφαλείας και συνεπώς ίσως προκύψει ένα νέο «χτύπημα» ή νέα απόδραση.

Ο Δίας υποδεικνύει καλλιτεχνικά επιτεύγματα και διακρίσεις όπως και μια έξαρση δρώμενων τον Μάρτη στο σκεπτικό «άρτος και θεάματα». Συμβάσεις έργων ίσως προκαλέσουν έντονες διαμαρτυρίες.

Ο Κρόνος υποθετικός μιλά για ένα κράτος ανάλγητο, για ρήξεις και διαφωνίες και άτυπες βεντέτες που ίσως είναι προσπάθεια καταστολής κοινωνικής ή πολιτικής δράσης ή αντίδρασης.

Ο Ποσειδώνας δείχνει δυσπιστία μεταξύ εταίρων (κομμάτων, κυβέρνησης, Ε.Ε κτλ) και προσπάθεια απόκρυψης πραγμάτων γεγονός που από τις 12/3 και έπειτα δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Ο Βουλκάνους σε αντίθεση με την κυβέρνηση που βλέπει πρωτογενές πλεόνασμα μαμούθ μιλά για δυσάρεστα μαντάτα σε σχέση με την οικονομικά και τα δημοσιονομικά της χώρας. Ίσως βγουν προς τα έξω ειδήσεις σχετικά με αλλαγή οικονομικού status και rankings που θα αλλάζουν τα υπάρχοντα δεδομένα. .

Ο Ερμής δείχνει για ομιλίες, διαγγέλματα, δημοσιογραφικές αποκαλύψεις και κομματικές μετακινήσεις και μεταγραφές που θα αποδειχθούν κατά την ποδοσφαιρική διάλεκτο «παλτά».

Ο Βόρειος Δεσμός δείχνει πολιτικές συμπράξεις και ακραίες πολιτικές δηλώσεις που θα συζητηθούν και ζητήματα που προκύπτον σε σχέση ή μέσα από debate.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως μεταξύ 7 και 12/3 διαφαίνεται μια δύσκολη περίοδος αφού ο ανάδρομος Άρης πυροδοτεί καταστάσεις, υποδεικνύει ισορροπίες τρόμου και γεγονότα που αποσκοπούν να δημιουργήσουν φόβο και πανικό. Να θυμάστε ότι μετά τον Μάρτη ακολουθεί ένα καυτό τετράμηνο!

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/55742-oi-hrismoi-toy-martioy-gia-tin-ellada#ixzz2uoE6uUUX

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget