17/2/14

Σχεδόν δύο μήνες μετά το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ καθώς έκανε σκι, μυστήριο παραμένει ποια ήταν η κύρια αιτία που προκάλεσε ένα τόσο μεγάλο τραύμα στο κεφάλι του.Ερευνητές εκτιμούν ότι ενδεχομένως να έχουν βρει τι κρύβεται πίσω από τον σοβαρό τραυματισμό του και πιστεύουν πως το γεγονός ότι το κράνος έφερε κάμερα μπορεί να συνέβαλε στην επιδείνωσή του.
Η ακαδημία σκι και ορειβασίας στο γαλλικό θέρετρο Chamonix (ENSA) πραγματοποίησε ένα πείραμα: Εξέτασε εάν η ύπαρξη ενός στερεού αντικειμένου, στερεωμένου πάνω στο κράνος, θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμπεριφορά του κράνους κατά την πρόσκρουσή του στον βράχο.
Το κράνος έσπασε σε κομμάτια, ωστόσο η κάμερα έμεινε ανέπαφη. «Τι ήταν αυτό που προκάλεσε την "έκρηξη" του κράνους;» διερωτώνται τώρα οι επιστήμονες.
Σχετική ανακοίνωση θα κάνει τη Δευτέρα ο Patrick Quincy, ο εισαγγελέας που διερευνά την υπόθεση.
Αυτό που εξετάζεται είναι εάν η κάμερα -στο σημείο που ήταν τοποθετημένη αλλά και ως κατασκευή- επηρέασε την αντοχή του κράνους και τον βαθμό προστασίας που αυτό παρέχει.

kato partali simerino epeisodio 3.Κάτω Παρτάλι: Τι θα δούμε σήμερα 17 Φεβρουαρίου.
Ερχεται και τρίτος Αθηναίος μουσαφίρης στο Κάτω Παρτάλι. Ο Μανόλης, ο κολλητός της Βίβιαν, έρχεται να την προειδοποιήσει για τα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. Η Βίβιαν όμως έχει ξεχάσει όλα της τα προβλήματα και ζει τον έρωτά της με τον Θανάση. Ο Κωνσταντίνος εξακολουθεί να κακοπερνά.Από την μία ο Διαμαντής μαζί με τον πρώην της Μυρτώς, Βλάση, ψάχνουν να βρουν τα πάντα για το παρελθόν του κι από την άλλη η Μοσχούλα έχει βαλθεί να σιγουρευτεί για τον... «ανδρισμό» του...

MEGA ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ VIDEO


Vaso vilegas.Είναι μελαχρινή, από τη Βενεζουέλα και την έχουμε συναντήσει στο «Next top model», στα «Playmate», σε εξώφυλλα του Playboy αλλά και σε διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος. Ο λόγος για τη Βάσω Βιλέγκας, το γνωστό μοντέλο που κάποτε είχε κερδίσει και την προσοχή του πρώην Γάλλου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο.Η ίδια λέει: «Πολλά έχουν γραφτεί για μένα. Μην τα πιστεύετε όλα. Στο ποδόσφαιρο πάντως κάτι με ελκύει... με τον Σάββα Γκέντσογλου λίγο έλειψε να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας».

KLEMMENA ONEIRA SIMERINO EPEISODIO.Κλεμμένα Όνειρα: Τι θα δούμε σήμερα 17 Φεβρουαρίου.Η κατάσταση του Άρη επιδεινώνεται και ο Ορέστης, ανήσυχος, τον βάζει σε καταστολή, προσπαθώντας να τον γλιτώσει από το κώμα. Καθώς η ζωή του Άρη κρέμεται από μία κλωστή, ο Ορέστης αποφασίζει να ρισκάρει και να εφαρμόσει μία επικίνδυνη θεραπεία. Ο Μίλτος πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι της Σάννυ και ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί τον Λαγό.Στο μεταξύ, ο Ρώσος πηγαίνει να δει τη Χρύσα και τη ρωτάει αν υπάρχει θέση για τον ίδιο στη νέα της ζωή. Η Φρύνη λέει στον Σάκη ότι θα συνεχίσει να δουλεύει στο μπαρ, αλλά αυτός δεν το δέχεται με τίποτα. Ο Σταύρος ζητάει από τον Ορέστη να τον αφήσει να μπει στην εντατική για να μιλήσει στον Άρη...



Πατηστε στο λινκ περιμενετε 3 δευτερολεπτα και μετα πατηστε
πανω δεξια στην οθονη στη λεξη skip ad για να δειτε τα video

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ TA VIDEO,
ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 349 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 350 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 351 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 352 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 353 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 354 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 355 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 356 VIDEO

(Μαρέλα) ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ EVGENIA TSAOUSI- KLEMMENA ONEIRA ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΗ
H Ευγενία Τσαούση στα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ υποδύεται την Μαρέλα. Είναι συμμαθήτρια του Σακη στο Κολλεγιο ADC. Είναι δυναμική, διεκδικητική, ανταγωνιστική και λίγο πονηρούλα και της αρεσει το φλερτ! Η Ευγενια Τσαουση(Μαρελα) στην καθημερινη ζωη της εχει δεσμο με τον πρωταγωνιστη της σειρας ΟΡΦΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ(ΑΡΗ)...


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget