13/2/14

We Are One (Ole Ola) Jennifer Lopez.Το επίσημο τραγούδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας είναι έτοιμο, με την Τζένιφερ Λόπεζ να πρωταγωνιστεί στο video clip του τραγουδιού, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα γυρίσματα που έγιναν στην Φλόριντα.Η Λόπεζ ερμηνεύει το "We Are One (Ole Ola)" μαζί με τον ράπερ και μουσικό παραγωγό Pitbull, δίνοντας στο video clip της λίγη από τη μαγεία του βραζιλιάνικου καρναβαλιού. Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα...












ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 104-105-106-107-108 BROUSKO EPEISODIA
ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 104
Ο Διαμαντής βάζει μπροστά το σχέδιο για την εξασφάλιση του άλλοθι στον Γιώργο. Ο Μηνάς και ο Μανώλης μεθοδεύουν τον ξυλοδαρμό του Γιώργου μέσα στη φυλακή, παρά τις προσπάθειες της Δάφνης και της Κωνσταντίνας να τους σταματήσουν. Η Μελίνα προσπαθεί να προειδοποιήσει την Αναστασία για τους κινδύνους που κρύβει η κακή ψυχολογία του Σήφη, πιστεύοντας πως όταν ο Σήφης μάθει τα χειρότερα για το θέμα της υγείας του, θα πρέπει να σταθεί περισσότερο δίπλα του, αλλά η Αναστασία τη διώχνει για μια ακόμα φορά. Στο μεταξύ η κατάσταση ανάμεσα στη Μελίνα και τον Αχιλλέα παραμένει τεταμένη, εξαιτίας της καχυποψίας και της ζήλειας του Αχιλλέα. Στην Κύπρο, ένα πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις μυστικές συνεννοήσεις της γιαγιάς Αδριανής και του Ματθαίου για κάποιο σοβαρό θέμα που αφορά τον Νεκτάριο και το παρελθόν του…

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 105
Η συνάντηση του Σήφη και της Μελίνας θα φέρει στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα, αλλά κυρίως την αγάπη που ακόμα υπάρχει ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας σε έξαλλη κατάσταση καραδοκεί έξω από το σπίτι του Σήφη, καθώς έχει παρακολουθήσει τη Μελίνα. Η διαπίστωση πως του έχει πει ψέματα θα έχει απρόσμενα αποτελέσματα. Ο Αντώνης δίνει στην Ευρυδίκη 100.000 ευρώ που έχει πάρει κρυφά από τον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, ενώ την ίδια στιγμή ο Ματθαίος προσπαθεί μάταια να πείσει την Αναστασία για την ύποπτη στάση του Αντώνη. Ο Γιώργος, ο πατέρας της Μελίνας, δέχεται άγρια επίθεση μέσα στη φυλακή και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Διαμαντής απειλεί για μια ακόμα φορά τον Μάρκο προκειμένου να διαλύσει την εταιρία με τον Σήφη και την Αναστασία. Την ίδια στιγμή, η Δάφνη κάνει μια ανακάλυψη που θα ανατρέψει ολόκληρη τη ζωή της… είναι έγκυος δύο μηνών!

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 106
Στα Χανιά, τα νέα ότι χτύπησαν άσχημα τον Γιώργο Αγγελιδάκη μέσα στη φυλακή διαδίδονται γρήγορα, φτάνοντας στη Μελίνα και στον Αχιλλέα. Μαθαίνοντας το συμβάν ο Διαμαντής, επιτίθεται στον Σήφη και στην Αναστασία, πιστεύοντας ότι ήταν δική τους ενέργεια, ενώ η Κωνσταντίνα, γνωρίζοντας καλά τον «υπαίτιο», τσακώνεται με τον Μανωλιό. Ο πανικός, δεν αργεί να καταβάλλει τη Δάφνη, για το μέλλον του… αγέννητου παιδιού της. Πιστεύοντας ότι ο Νεκτάριος, επιθυμεί μια επανασύνδεση με τη Δήμητρα, η Χριστίνα συγκρούεται μαζί του. Η Αναστασία προσπαθεί ν’ αναβάλλει τον γάμο της, βρίσκοντας σαν πρόσχημα την κατάσταση υγείας του Σήφη. Στο μεταξύ, οι επαφές της Μελίνας με τον Σήφη, καθώς κι η επιμονή της για την ενοχή του πατέρα της, εξοργίζουν τον Αχιλλέα. Η Αλίκη, «ξεσκεπάζει» τον Μηνά στη Βασιλική, φέρνοντας τα πάνω-κάτω ανάμεσα στο ζευγάρι. Η φόβοι της γιαγιάς-Αδριανής, μην αποκαλυφθεί το μυστικό που αφορά τον Νεκτάριο… δεν αργούν να επαληθευτούν.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 107
Ο Σήφης απαιτεί από την Αναστασία να μάθει τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν να αναβάλλει τον γάμο της με τον Αντώνη. Ο ντέντεκτιβ που ερευνά την υιοθεσία ενός αγοριού από μια οικογένεια με το επίθετο Ματθαίου, έρχεται σε επαφή με τον Αχιλλέα. Η Μελίνα επισκέπτεται τον πατέρα της στο νοσοκομείο και οι τελευταίες εξελίξεις την αναγκάζουν να πιέσει τον Γιώργο να της μιλήσει για τον παράνομο δεσμό του, αφού η ίδια μοιάζει να τον αμφισβητεί. Ο Αχιλλέας βλέποντας την πορεία της σχέσης της Δάφνης και του Μάρκου και θέλοντας να την προστατέψει, παίρνει την απόφαση να της μιλήσει για το ποιος είναι πραγματικά ο Μάρκος και μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Ο Αχιλλέας εξαγριώνεται όταν γίνεται μάρτυρας σε μια συζήτηση μεταξύ της Μελίνας και της Βασιλικής που αφορά στον Σήφη. Η Μελίνα δεν τηρεί την υπόσχεση που έδωσε στον Αχιλλέα, να μην επικοινωνήσει και να μην ξαναδεί τον Σήφη…

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 108
Ο Σήφης, εξοργίζεται όταν πληροφορείται πως ο πατέρας της Μελίνας θ’ αποφυλακιστεί με ψεύτικο άλλοθι. Παράλληλα, η θέση της Μελίνας υπέρ του Σήφη και κατά του πατέρα της, τη φέρνει σε συνεχή σύγκρουση με τον Αχιλλέα. Η Αγγελική, εξακολουθεί να ελπίζει σε μια επανασύνδεση με τον Σήφη. Η Κωνσταντίνα, αποφασίζει να πάει στην Κύπρο για άλλη μία φορά.. προς αναζήτηση γαμπρού κι η Δάφνη με τον Μάρκο, προσπαθούν να «ισορροπήσουν» τη σχέση τους. Η Μελίνα υπόσχεται στον Αχιλλέα να μην ξαναδεί τον Σήφη και το ζευγάρι, αγαπημένο επιστρέφει στην Κύπρο, παίρνοντας μαζί και τη Βασιλική. Στο μεταξύ η έκθεση κρασιού στη Ρώμη ξεκινάει κι η Αναστασία, ετοιμάζεται να ταξιδέψει για Ιταλία, αγνοώντας ότι το ίδιο σχεδιάζει κι ο Ματθαίος. Ο Μηνάς, πληροφορεί τον Σήφη, πως η γυναίκα που έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον πατέρα της Μελίνας, είναι ξαδέλφη του δικηγόρου του Διαμαντή.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BOUSKO VIDEO

Για πρώτη φορά η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της, ότι έχει κάνει επέμβαση προσθετικής στήθους!
Με αφορμή μια νέα τεχνική που παρουσίασαν στο «Πρωινό Mou», είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ όταν έκανα την επέμβαση δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια, δεν μπορούσα να λουστώ μόνη μου. Ήμουν με γάζες». Δείτε το σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί!


Μετά την ανακοίνωση των βάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τα μεταξύ των δύο πόλεων 5 καθημερινά δρομολόγια από την 1η Απριλίου (δεν είναι ψέμα), προσφέρει εισιτήρια απλής μετάβασης προς 9,99 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων (!). Η προσφορά ισχύει για όσους ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευή, δεν κάνουν κράτηση επιλεγμένης θέσης, ούτε επιβίβαση κατά προτεραιότητα.Η αγορά του εισιτηρίου και το check-in γίνονται online.Για κρατήσεις στο www.ryanair.com όχι πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου.

Δημήτρης Μπαλής

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget