4/2/14

Καρυπιδης Κασιδιαρης...Κάνει το γύρο των social media μία ανάρτηση του υποψηφιου με το ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρου Καρυπίδη στο facebook, η οποία ισως να είναι... φιλοχρυσαυγίτικη, αφού ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να στηλιτεύει και να ειρωνεύεται την προφυλάκιση της ηγεσίας της Χ.Α..«Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη στενή, ο ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας… Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι… τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες», γράφει, μεταξύ άλλων, ο Καρυπίδης, προκαλώντας νευρικό κλονισμό στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ…





Mega katw partali epeisodia.Ένα golden boy προσγειώνεται απότομα στο εξωτικό Κάτω Παρτάλι, ένα χωριό της ορεινής Αρκαδίας με πολλές ομορφιές, πολλά μυστικά και πολύ ιδιαίτερους κατοίκους. Ο Κωνσταντίνος, πετυχημένο στέλεχος διαφημιστικής, χάνει τη δουλειά του λόγω της κρίσης και μαζί το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Η ζωή του, ένα συνεχές πάρτι μεταξύ Μυκόνου, μπουζουκιών και παραλιακών κέντρων με διάλειμμα για σπα και γυμναστήριο, πρέπει να αλλάξει ριζικά καθώς δεν περίμενε ποτέ ότι θα ήταν αναλώσιμος.
Όταν η σύντροφός του, Μυρτώ, του προτείνει να πάνε μαζί στο χωριό της, το Κάτω Παρτάλι, με σκοπό να εξερευνήσουν την πιθανότητα να μετακομίσουν εκεί και να ασχοληθούν με τον αγροτουρισμό ή εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ή στην τελική απλώς να δουν από κοντά την ξακουστή... Γιορτή του Μούσμουλου, ο Κωνσταντίνος δέχεται απρόθυμα. Κι επειδή χρειάζεται ενισχύσεις, προτείνει στην αδελφή του, Βίβιαν, να τους ακολουθήσει. Η Βίβιαν, μια πληθωρική socialite, γέννημα-θρέμμα του Λαιμού Βουλιαγμένης, έχοντας πιάσει στα πράσα τον υπερχρεωμένο εισοδηματία σύζυγό της με δύο ερωτικές παρτενέρ, δέχεται την πρόταση του αδελφού της για να αλλάξει αέρα και παραστάσεις.Στο Κάτω Παρτάλι τούς περιμένει η οικογένεια της Μυρτώς: ο σκληροτράχηλος και περήφανος πατέρας της, ο Διαμαντής, και η γλυκιά, φαινομενικά αθώα, που δεν της ξεφεύγει όμως τίποτα, μητέρα της, η Μοσχούλα. Από κοντά βρίσκεται και ο Βλάσης, ο πρώην φίλος της Μυρτώς που δεν έχει πάψει να την αγαπάει. Το χωριό και άνθρωποι του όμως δεν είναι αυτό που φαντάζονται και αντιλαμβάνονται αρχικά οι καλομαθημένοι Αθηναίοι. Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές που θα προκύψουν, δεν περιορίζονται στη σύγκρουση δυο διαφορετικών κόσμων αλλά έχουν να κάνουν με καλά κρυμμένα μυστικά. Μπορεί η φράση «τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται» να ακούγεται κάπως κοινότοπη αλλά στο «Κάτω Παρτάλι» θα βρει την απόλυτη έκφρασή της!

ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Bίκυ Σταυροπούλου Μοσχούλα
Τάσος Χαλκιάς Διαμαντής
Γιάννης Τσιμιτσέλης Κωνσταντίνος
Νάντια Κοντογεώργη Βίβιαν
Βασιλική Τρουφάκου Μυρτώ
Σταύρος Σβήγκος Βλάσης
Λεωνίδας Καλφαγιάννης Θανάσης
Μίνως Θεοχάρης Μανόλης

MEGA ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ VIDEO








ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget