28/1/14

Σοκ προκάλεσε στους... δημοκρατες, παρισταμένους του Πετεντέρη εχθές βράδυ στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ, η πρόβλεψη της γνωστής ηθοποιού Άννας Βαγενά προς τον Γιώργο Καμίνη ,οτι επόμενος δήμαρχος Αθηναίων θα είναι ο Κασιδιάρης.Τι τον Χριστό,τι την Παναγία επικαλέστηκαν ,τι ξύλα χτύπησαν ,σκόρδα έβαλαν,αλλά η Άννα Βαγενά τους χάλασε το κέφι.
Κρίμα και ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα μέχρι εκείνη την ώρα.

Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 28-1! Χωρίς εξάσκηση τίποτε δεν μπορούμε να καταφέρουμε ενώ με την εξάσκηση μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο...

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η οικογένεια έχει τον πρώτο ρόλο και αυτό τελικά μπορεί να σας ευχαριστεί γιατί σας καλύπτει πιθανές ενοχές που έχετε. Επειδή χρειάζεστε και την έγκριση των δικών σας ατόμων για κάτι που θέλετε να κάνετε πιθανόν να καταπιεστείτε αρκετά και τελικά να έχετε άσχημες αντιδράσεις. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε έντονες συγκρούσεις.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες ανατροπές στην καθημερινή σας σχέση και ο λόγος είναι ότι καλείστε να συμβιβάσετε πράγματα ή να δεχτείτε κάτι από την πλευρά του συντρόφου σας που δεν σας αρέσει ή σας φαίνεται υποκριτικό. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό φροντίστε να μην είστε εκρηκτικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική ευκαιρία που ίσως παρουσιαστεί μέσα από στήριξη ατόμου της οικογένειας και του κύκλου της θα σας φέρει μεν ευκαιρία αλλά θα δείτε ότι θα πρέπει να διακόψετε με ένα πρόσωπο που πιθανόν να ενοχληθεί, κυρίως αν συνεργάζεστε με Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Από εκεί που πετάγατε στα σύννεφα πιθανόν να προσγειωθείτε αλλά όχι απότομα μάλλον ομαλά γιατί σας πηγαίνουν οι τρέχουσες συνθήκες. Υπάρχουν όμως λεπτομέρειες τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσετε γιατί εκεί βρίσκεται η ουσία των πραγμάτων για σήμερα.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε με ένα πολύ σοβαρό τρόπο σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πάντως επειδή μερικοί έχετε ανάγκη να κρατηθείτε από κάπου πιθανόν να κάνετε και συμβιβασμό προκειμένου να μην χάσετε την επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε προοπτικές να ανακάμψετε αλλά χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πιθανόν κάποιες πολύ διαφορετικές καταστάσεις για την προσωπικότητά σας και κυρίως να δουλέψετε ομαδικά. Μάλλον σήμερα θα είστε περισσότερο οργανωμένοι για να αντιμετωπίσετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βλέπετε ότι μερικές φορές όταν δίνετε τον λόγο σας πρέπει να το κρατάτε γιατί εσείς μπορεί να ξεκινήσετε κάτι και αν δεν σας αρέσει να το σταματήσετε επιτόπου χωρίς όμως να υπολογίσετε τις συνέπειες. Πιθανόν να πάρετε απόφαση κάτω βέβαια από πίεση να τελειώσετε κάποια μαθήματα που είχατε αφήσει πίσω.
Έρωτας: Και εδώ χρειάζεται αρκετή συνέπεια αλλιώς θα διαφοροποιηθούν πάρα πολύ οι σχέσεις σας και δεν θα καταλάβετε πως έγινε. Κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω υπάρχει ανάγκη πέρα από την ουσία που εσείς βλέπετε μερικές φορές και το τυπικό για να σταθεί μια σχέση κι ίσως αυτό να το ξεχνάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Στη συνεργασία με ένα άτομο από την οικογένεια ή σε μια δουλειά θα πρέπει να είστε τύπος και υπογραμμός. Πιθανόν να σας αγχώνει αλλά μερικές φορές χρειάζεται και αυτό για να μπείτε σε ένα καλύτερο πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε επιβαρυνθεί με το να φροντίζετε τους άλλους και αυτό ίσως να σας δημιουργήσει μια έξτρα ευθύνη αλλά μερικές φορές το χρειάζεστε για να βλέπετε και γύρω σας τι συμβαίνει. Αποφύγετε τις εντάσεις και τα ξαφνικά ξεσπάσματα επειδή νιώθετε εγκλωβισμένοι.
Έρωτας: Εδώ χρειάζεται να δείτε κάποιες αλήθειες οι οποίες μπορεί να μην είναι εύκολο να βγουν στην επιφάνεια. Με τον Κριό μπορεί να έχετε διάσταση απόψεων αλλά δεν χρειάζεται να σταματήσετε απότομα την σχέση για μια διαφωνία. Προστατέψτε την σχέση σας όσο μπορείτε από επιρροές τρίτων.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές η πρωτοπορία είναι καλή αρκεί να μπορέσετε να την στηρίξετε. Για αυτό αν θέλετε να κάνετε κάτι που να ξεχωρίζει ίσως θα πρέπει να καλμάρετε αυτή την βιασύνη και την ανυπομονησία που έχετε για να δείτε καθαρά. Η πιθανή αποχώρηση από ένα σχήμα συνεργασίας ίσως να σας φρενάρει σε κάτι.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε διάφορα διαδικαστικά να κάνετε και αυτό σας κουράζει πιο πολύ από όλα. Δεν σας αρέσει να μπλέκεστε με πράγματα που κατά την γνώμη σας είναι τυπικά. Η συνέπεια πάντως απέναντι σε θέματα της καθημερινότητας θα σας βοηθήσει να έχετε μια καθαρή εικόνα της πραγματικότητας. Ευαισθησία στα κόκκαλα και στα δόντια.
Έρωτας: Δεν ανταποκρίνεστε με θέρμη μέσα στην σχέση σας και μάλλον θεωρείτε ότι όλα όσα πρέπει να κάνετε είναι τυπικά και δεν σας εκφράζουν. Αλλά ίσως με αυτό τον τρόπο να προσεγγίσετε έναν Αιγόκερω ο οποίος θέλει όλη αυτή την συμπεριφορά για να πειστεί ότι τον θέλετε. Η επαφή με Υδροχόο θα είναι πιο εύκολη αλλά και αυτή θέλει έντονο συναίσθημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Προχωράτε πάνω σε μια νέα δουλειά ή με νέες εργασιακές συνθήκες οι οποίες δεν σας ταιριάζουν και πάρα πολύ αλλά δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε κάποιες σκοπιμότητες για να φτάσετε στον στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ενώ θέλετε να κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων ίσως μερικοί να μην κατορθώσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να βγει από μέσα σας μεγάλος θυμός ή ακόμα και βίαιη αντίδραση απέναντι σε κάτι που έχετε αδικηθεί. Το καλύτερο πού έχετε να κάνετε είναι ψυχραιμία και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα και από την αστεία τους πλευρά.
Έρωτας: Η ιδιορρυθμία ενός Κριού πιθανόν να σας ανατρέψει τα ερωτικά σχέδια που έχετε για αυτόν κι ίσως τελικά να γίνετε αρκετά αυστηροί μαζί του. Αντίθετα η σχέση με Αιγόκερω πιθανόν σας συγκινήσει και να έχετε άλλη αντιμετώπιση. Ο Υδροχόος είναι αυτός που παραμένει σταθερός.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε αν είστε πρωτοποριακοί σε κάτι παρά να παραμείνετε σε ένα μοντέλο και να μην το αναγνωρίζει κανένας. Για αυτό παρόλο που θα είστε πολύ οργανωμένοι και σταθεροί θα προτιμήσετε συνεργασίες ή επαφές που σας βγάζουν έξω από το κατεστημένο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μπαίνετε σε πιο βαθιά μονοπάτια τα οποία θα σας βγάλουν στην επιφάνεια πιθανόν μελαγχολία ή υποχρεώσεις οι οποίες αρκετές φορές σας φαίνονται δύσκολες γιατί σας πιέζουν αρκετά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είστε πιο ανήσυχοι από άλλες φορές.
Έρωτας: Πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα οτιδήποτε βγει στην επιφάνεια γιατί ίσως να κατηγορηθείτε για αμέλεια καθηκόντων κυρίως από Αιγόκερω. Η σχέση επίσης με Καρκίνο χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρχουν κάποιες πλευρές μέσα στην δουλειά σας που χρειάζεται να δείτε περισσότερο. Ο λόγος είναι ότι βλέπετε ότι γίνεται μια αναγκαστική προσγείωση αφού θα γεμίσετε με υποχρεώσεις που πιθανόν να αφορούν στο μέλλον. Κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες για να προχωρήσετε για αυτό μην φοβάστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε αποφασίσει να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε περισσότερο από άλλες φορές γιατί μερικές φορές αφήνετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι συζητήσεις με άτομα από την οικογένεια μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολες αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι σας γίνεται.
Έρωτας: Ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποια πράγματα στην θέση τους. Για αυτό είτε με την συμπεριφορά σας που θα είναι αρκετά σοβαρή είτε με κάποια λόγια λιτά και μετρημένα αλλά στοχευμένα θα δείτε ότι όλα θα μπουν στην θέση τους. Η σχέση με Κριό μπορεί έχει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε οικονομία και να μαζέψετε όλους τους λογαριασμούς και όλες τις υποχρεώσεις στα χέρια σας για να δείτε ακριβώς τι γίνεται. Πιθανόν ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση να σας δώσει μια νέα επαγγελματική γνωριμία η οποία όμως θέλει πολύ δουλειά από την μεριά σας για να έχετε αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Θα βρεθείτε με θέματα που χρειάζεται να τα φροντίσετε στο εδώ και τώρα. Είναι καλό να προσέχετε που και που τις μικρές ενοχλήσεις στο σώμα σας γιατί πιθανόν να είναι μικρές ενδείξεις για κάτι που θα χρειαστεί φροντίδα. Από την άλλη η πειθαρχία στο φαγητό για ένα διάστημα δεν θα σας έβλαπτε.
Έρωτας: Είστε αρκετά συγκρατημένοι και μάλλον μπορεί να περιμένετε πως θα φερθεί το πρόσωπο για να δείξετε και εσείς αυτά που νιώθετε. Κυρίως με Καρκίνο μπορεί να φανείτε απόμακροι για να μην πληγωθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συγκέντρωση χρημάτων για να πληρώσετε ένα λογαριασμό που μπορεί να είναι τσουχτερός θα σας απασχολήσει κυρίως για σήμερα. Πιθανόν μια λύση από εκεί που δεν την περιμένατε να κάνει την εμφάνισή της. Πάντως σήμερα θα είστε άκρως συντηρητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα τα οποία μερικές φορές ίσως νομίζετε ότι τα γνωρίζετε και να βγει ξαφνικά μια νέα πληροφορία που δεν θα μπορείτε να την διαχειριστείτε. Μην το βάζετε κάτω αν βλέπετε ότι κάτι πάει να χαλάσει που είχατε σίγουρο ότι θα ξεκινούσε. Η προσωπική σας γνώμη μετράει περισσότερο από όλα για αυτό να την ακολουθήσετε. Στο σπίτι σας πιθανόν να υπάρχει μια αναστάτωση την οποία χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πολύ δυναμικά.
Έρωτας: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε από μέσα σας ξαφνικά ότι τελικά θέλετε να χαλάσετε κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό. Και αυτό θα γίνει επειδή πιθανόν να μην σας εκφράζει ή να παρεξηγηθείτε από μια συμπεριφορά. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες καλές προοπτικές αλλά η πιθανή άρνηση από ένα πρόσωπο για μια συνεργασία ή ακόμα και μια μετάθεση ημερομηνίας θα σας ανησυχήσει, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι αν διακοπεί, δεν θα συνεχίσετε με άλλο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Πιθανόν να δράσετε από το παρασκήνιο ή να μην εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας εύκολα προς τα έξω. Παίζετε με κλειστά χαρτιά και δεν θα είναι εύκολο ούτε για σας, αλλά ούτε και για κάποιον που είναι δίπλα σας γιατί θα σας βγουν συναισθήματα κόπωσης, ίσως και απογοήτευσης.
Έρωτας: Μπορεί να αντιληφθείτε ότι πιθανόν να έχετε αναλωθεί με λάθος άτομα και κυρίως ο Καρκίνος να σας δημιουργήσει κάποιες ενοχές ή δυσκολίες στην επικοινωνία μεταξύ σας. Η σοβαρή αντιμετώπιση σε οτιδήποτε και αν γίνει θα είναι η καλύτερη λύση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες τις οποίες θα χρειαστεί να τις πιστέψετε περισσότερο για να τις επεκτείνετε. Κυρίως αν έχετε αλλάξει πρόσφατα δουλειά θα πρέπει να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η ωρίμανση σας βοηθάει πάντα στο να κατασταλάξετε και να έχετε σωστές αντιδράσεις. Για αυτό δεν θα περιηγηθείτε από εδώ και από εκεί γιατί θα ξέρετε τι είναι ακριβώς αυτό που θέλετε και από κάποιους φίλους αλλά και από μια ομάδα που πιθανόν να συμμετέχετε.
Έρωτας: Πιθανόν η διακριτική σας στάση να βοηθήσει στο να έχετε μια θέση σεβασμού με το άλλο άτομο. Μερικές φορές το έχετε ανάγκη γιατί χάνονται πολύ εύκολα τα όριά σας. Η επιρροή από την οικογένεια για ένα πρόσωπο μπορεί αυτές τις ημέρες να είναι πιο δυνατή.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν αποφασίζετε να δουλέψετε και να είστε στο εδώ και τώρα πάντα έχετε το σωστό αποτέλεσμα. Για αυτό μπορεί να πάρετε και κάποια χρήματα μετά όμως από δική σας επιμονή.

astrology.gr

AKARSU PRODOSIA.Προδοσία Επεισόδιο 99: Τι θα δούμε σήμερα 28 Ιανουαρίου.Ο Κενάν είναι πολύ δυσαρεστημένος με την απόφαση της Τζεμιλέ να διευθύνει τον Όμιλο. Παρόλο, που ο καπετάνιος Αλί αρνήθηκε την πρόταση του Κενάν, ο Κενάν δεν το βάζει κάτω. Ζητάει από τον Ίμπο να έχει από κοντά τον Αλί. Η Καρολίν,, που ξέρει τα όσα έχουν συμβεί, κάνει τα πάντα για να πείσει τον Αλί να δεχτεί την πρόταση του Κενάν.Η Μπερίν, εξαιτίας της δουλειάς της, συναντάει όλο και πιο συχνά τον Αχμέτ αλλά δυσκολεύεται να χειριστεί την κατάσταση. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις της Μπερίν κάνουν τον Χακάν να ανησυχήσει...

Επεισόδιο 100 Τετάρτη 29/1/2014
Περίληψη:Τις πληροφορίες που του έδωσε η Καρολίν προσπαθεί να τις αξιοποιήσει ο Σονέρ σχετικά με τον Μουρά και να βρει έναν νέο τρόπο για να επικοινωνήσει μαζί του. Ο Μουράτ θέλει να κάνει την ζωή του αδελφού του και της Αϊλίν μαύρη γιατί αισθάνεται απατημένος. Ο Οσμάν έχει αγοράσει τηλεόραση και πιστεύει ότι θα κάνει έντυπωση στην Γκιουλτέν.Ο Οσμάν καλεί στο σπίτι του την Γκιουλτέν για να δουν κινούμενα σχέδια. Ο Μετέ έχει συγχωρέσει τη Ζαλέ μετά τα τελευταία γεγονότα. Η ίδια του ζητάει και πάλι να βγει στη σκηνή να τραγουδήσει αλλά προκαλεί αντιδράσεις.Η Αϊλίν συναντιέται με την Καρολίν για να της μιλήσει. Ο Αλί, που περνάει δύσκολη οικονομική και ψυχολογική κατάσταση, σκέφτεται την αρχική του απόφαση για την πρόταση εργασίας που δέχτηκε και νιώθει μπλεγμένος

Επεισόδιο 101 Πέμπτη 30/1/2014
Περίληψη: Τον Αλί προσέλαβαν στην εταιρία Καρτζί ως σύμβουλος του Κενάν και όλοι μένουν έκπληκτη. Αυτή που διαφωνεί με την επιλογ΄ή του Αλί είναι η Τζεμιλέ. Η εξέλιξη αυτή τρομάζει και τη Σελμά. Η άπειρη στις επιχειρήσεις Τζεμιλέ, ενώ έχει μείνει έκπληκτη απο την πρόσληψη του Αλί στην εταιρία, θα μάθει ένα ακόμα άσχημο νέο από τον Χακάν. Συνέλαβαν την Μπερίν σε απεργεία. Η Τζεμιλέ και ο Χακάν μόλις το μαθαίνουν πάνε στο αστυνομικό τμήμα για να σώσουν την Μπερίν. Ο Αλί το μαθαίνει και πάει και αυτός μαζί τους. Αλλά κανένας από τους τρεις δεν ξέρει ότι μαζί με την Μπερίν είναι και ο Αχμέτ. Η Καρολίν αφήνει τον Μουσταφά στη Μεσουντέ, με την οποία συνεργάζεται και πάει να επισκεφθεί τον Σονέρ. Η Αϊλίν μαθαίνει για την επίσκεψη αυτή

Επεισόδιο 102 Παρασκευή 31/1/2014
Περίληψη: Αποφασισμένος ο Κενάν να πετύχει τον στόχο του σχεδιάζει πωςθα εξουδετερώσει τις αντιδράσεις της Τζεμιλέ αλλά και της Σελμά.Ο Οσμάν καταφέρνει αυτό που ήθελε και η Γκιουλντέν καταφέρνει να πάει στο σπίτι τους να δει τηλεόραση.Εκεί που βλέπουν τηλεόραση έρχεται ένας επισκέπτης.Η υγεία του Μουράτ επιδεινώνεται ενώ περνάει μια κρίση. Όταν το καταλαβαίνει καταλαβαίνει και ο ίδιος παίρνει μια απόφαση

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


Κλεμμένα Όνειρα επεισοδιο 328: Τι θα δούμε σήμερα 28 Ιανουαρίου.Ο Σάκης προσπαθεί να πείσει τον Ρώσο να συμφιλιωθεί με τη Χρύσα, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Τάνια κλείνει και επίσημα το φάκελο του Μαλτέζου, ο Μακρής όμως δεν φαίνεται να πείθεται.Η Μαντώ λέει στη Μαρία ότι σκέφτονται με τον Γιάννη να φύγουν για την Αμερική. Η Αλεξάνδρα ζητά από τον Σταύρο να τακτοποιήσουν τα τυπικά για να κληρονομήσει την περιουσία του Βαλάτου, αυτός όμως αρνείται και της λέει ότι τον απασχολούν άλλα πράγματα τη συγκεκριμένη περίοδο. Η Βίκυ αποκαλύπτει στον συγκλονισμένο Άρη ότι ο Μαλτέζος προσπάθησε να τον σκοτώσει πριν ακόμα γεννηθεί...

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 328 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 329 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 330 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 331 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 332 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 333 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 334 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 335 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 336 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 337 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 338 VIDEO


Κατά το περίφημο πες μου τι δουλειά κάνεις να σου πω πόσο χοντρός είσαι οι ερευνητές σε Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ ανέλυσαν το Δείκτη Μάζας Σώματος σε... διαφορετικούς εργασιακούς τομείς, από τις μεταφορές μέχρι την υγεία και την περίθαλψη, ώστε να διαπιστώσουν σε ποια επαγγέλματα εμφανίζονται οι υψηλότεροι δείκτες παχυσαρκίας. Η παρακάτω λίστα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Preventing Chronic Disease και τα δεδομένα βασίστηκαν σε 37.626 εργαζόμενους από την πολιτεία της Ουάσινγκτον. Δείτε ποιοι είναι οι δείκτες παχυσαρκίας ανά επαγγελματική κατηγορία:

1. Οδηγοί φορτηγών – 38,6%

 2. Μεταφορές και μετακινήσεις – 37,9%

3. Σώματα ασφαλείας (αστυνομία, πυροσβεστική κ.λπ.) – 33,3%

4. Συνεργεία καθαρισμού και κατασκευών – 29,5%

5. Υπηρεσίες Υγείας – 28,8%

6. Μηχανικοί και συνεργεία επισκευών – 28,9%

7. Διοικητικοί υπάλληλοι – 27,9%

8. Υπηρεσίες – 27,2%

9. Τεχνική υποστήριξη – 26,6%

10. Πωλητές – 25,4%

11. Νοσηλευτές – 22,6%

12. Κτηνοτρόφοι και αλιείς – 22,3%

13. Δάσκαλοι – 21,8%

14. Δικηγόροι και δικαστές – 21,8%

15. Μηχανολόγοι και αρχιτέκτονες – 20,2%

16. Εστίαση (μάγειρες, υπάλληλοι κ.λπ.) – 20,1%

17. Κατασκευές – 19,9%

18. Επαγγελματίες υγείας (εκτός νοσηλευτών) 18,2%

19. Καθηγητές πανεπιστημίου – 17,6%

20. Διαγνωστικές υπηρεσίες υγείας – 11,6%

Μπρουσκο 28-01-2014Μπρουσκο επεισοδιο 86.ΜΠΡΟΥΣΚΟ 28-01-2014 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μπρουσκο επεισοδιο 86 - Τριτη 28-1-14
Μπρουσκο επεισοδιο 86 - Ο Σήφης τρομοκρατημένος μαζί με την Αναστασία ανακαλύπτουν ότι το dvd που δείχνει τον πατέρα της Μελινας με την βόβμα είναι εξαφανισμενο και καταλήγει στα χέρια του Μάρκου. Οι γαμπροί που προξενεύει η Αδριανή στην Κώσταντινα προκύπτουν να χουν προβλήματα. Η Δάφνη δεν κρατιέται και τηλεφωνεί στον Μαρκο. Τα λεφτα του Μηνά τα χαίρονται η Αλίκη με τον πατέρα της και ο Μηνας δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Διαμαντής προσπαθεί να μην διαλυθεί η συνεργασία με τους Ματθαίους και τηλεφωνεί στον Αχιλλεα αλλα δεν καταφέρνει τίποτα. Η Ευριδίκη έχει βάλει στο μάτι την Μελίνα με κίνδυνο ακόμα και την ζωή της Μελίνας.

Μπρουσκο επεισοδιο 87 - Τετάρτη 29-1-14
Μπρουσκο επεισόδιο 87 - Η Δάφνη προσπαθεί να γλιτώσει την Μελινα από έναν δολοφόνο κινδυνεύοντας η ίδια. Ο Αχιλλεας με τον Νεκτάριο τσακώνονται με τον Ματθαίο γιατί θέλει να βγάλει την φωτογραφία του πατέρα τους απο το γραφείο. Οι Ματθαίοι πιστεύουν οτι πίσω από τον δολόφονο που πήγε να πιάσει την Μελίνα κρύβονται οι Γιαννακάκηδες και πάνε στην Κρήτη για να τελειώνουν με την συνεργασία τους. Ο Μηνάς προσπαθεί να μάθει που χαλαέι τα λεφτά που του πήρε ο πατέρας της Αλίκης και χειροδικει.
Η Αναστασία αποφάσισε να κανει καινουργια αρχη και να ξεχάσει το παρελθον και δωρίζει το νυφικό που θα φόραγε αν παντρευόταν τον Ματθαίο. Ο Μαρκος λέει στον Σηφη ότι θα συνεργαστει με ανταγωνιστες της οινοποίας του και ερχονται σε ρήξη. Η Εύα θέλει πολύ να συναντήσει τον Σηφη εκείνος δέχεται αλλα είναι παγωμένος μαζί της. Ο Αχιλλεας οργισμένος στο σπίτι του Διαμαντη ορμάει στον Σηφη και τον φωνάζει ΔΟΛΟΦΟΝΟ και οτι έβαλε κάποιον να δολοφονήσει την Μελίνα.

Μπρουσκο επεισοδιο 88 - Πέμπτη 30-1-14
Μπρουσκο επεισοδιο 88 - Στα χέρια θα πιαστούν ο Σήφης και ο Αχιλλέας και θα ρίξουν βαριές κατηγορίες ο ένας στον άλλον. Ετσι ο συνεταιρισμός είναι έτοιμος να διαλυθεί και ο Διαμαντής ανγκάζεται να εκβιάσει τον Ματθαίο σε οικονομικα και σε άλλα θέματα. Η Αναστασία ειναι αποφασισμένη να παντρευτουν με τον Αντωνη και εκείνος συναντάει τον Ματθαίο ώστε να μην ξανενοχλήσει την Αναστασία αλλά ο Ματθαίος αντιδρα και δεν αρέσει καθόλου του Αντώνη. Η Εύα παρακαλάει τον Σήφη να ναι μαζί αλλα εκείνος είναι ακόμα ψυχρός μαζί της. Ο Σήφης επειδή ειναι πολύ θυμωμένος με την Μελινα μια τρομερη αποκάλυψη θα της κάνει που θα φέρουν τα πανω κατω σε όλους. Η Αλίκη πιάνει την Βασιλικη και τις λέει τα πάντα για τον Μηνα.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 89 - Παρασκευή 31.1.14
Μπρουσκο επεισοδιο 89 - Ο Ματθαίος δεν συγκινείται από τις προειδοποιήσεις του Αντώνη, κάνοντας ξεκάθαρη τη θέση του πάνω στο θέμα της Αναστασίας. Ενώ ο Αντώνης τολμά να εκφράσει το παράπονό του και στον Διαμαντή για τη στάση που κράτησε απέναντι στη σχέση του με την Αναστασία, μαθαίνει όμως τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει για να γίνει αποδεκτός. Ο Αχιλλέας έξαλλος ζητά από τον Μηνά να μεταφέρει στον Σήφη τις προθέσεις του πάνω στο θέμα της Μελίνας. Η Βασιλική αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Μηνά και τον ενημερώνει πως τα ξέρει όλα για την ιστορία με την Αλίκη. Ενώ η Αλίκη για να ξεπληρώσει τον Μηνά, του βάζει όρους που θα θέσουν και πάλι σε κίνδυνο τη σχέση του με τη Βασιλική. Παρά την κάθετη στάση του Διαμαντή, ο Ματθαίος αποφασίζει να μείνει στην Κρήτη και να μην επιστρέψει στην Κύπρο με τον Αχιλλέα και βρίσκει την Αναστασία για να μάθει τους λόγους αυτού του αρραβώνα. Η κατάσταση όμως ξεφεύγει απρόβλεπτα, ενώ παρόντες είναι και ο Σήφης με τον Αντώνη. Ο Γιώργος πηγαίνει στην Κύπρο για να συναντήσει τη Μελίνα μετά και την αποκάλυψη που έκανε στη γυναίκα του ότι εκείνος ήταν που έβαλε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο των Ματθαίων, προκαλώντας τον θάνατό τους.



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BOUSKO VIDEO

skorda xoris soutien.Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ σήμερα έβαλε ένα ροζ φορεματάκι, όμως δεν φορούσε σουτιέν! Είπε να νιώθει άνετη και ωραία γι' αυτό και δεν φόρεσε!Δυστυχώς όμως, όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, τα πάντα διέγραφε το λεπτό ύφασμα του φορέματός της!


Πηγή: gossip-tv

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget