27/1/14

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες αύριο Τρίτη (28-01-2014) και από τα δυτικά με κυρία χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χωράς.Την Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και γρήγορα και στην υπόλοιπη χωρά.Χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χωράς. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι έντονα.Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο ανατολικοί με την ιδία ένταση. Το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ ενώ στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα νοτιά.

Μεθαύριο Τέταρτη στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά νότιοι, νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς, βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μετ΄εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε επαρχιακούς δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, στο νομό Πέλλας η κυκλοφορία διαξάγεται με αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Άρνισσας – Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρρα, από το 12ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο. Στο νομό Ημαθίας, στην παλιά εθνική οδό Βέροιας – Κοζάνης, από 82ο χλμ. έως το 98,3 χλμ., Βέροιας – Σελίου, από το 14ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο, Νάουσας – Σελίου, από το 15ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο και στη δημοτική οδό Νάουσας – 3-5 Πηγαδίων, από το 7ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο.

Στο νομό Κιλκίς στην επαρχιακή οδό Καστανερής – Λιβαδίων και στο νομό Χαλκιδικής, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, από το 58ο χλμ. (ύψος Αρναίας) έως το 75ο χλμ. (ύψος Ταξιάρχη) και στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου – Βαρβάρας.

Στο εθνικό και το υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

http://news247.gr/

Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 27 Ιανουαρίου, Μπρουσκο επεισοδιο 85.Η Δάφνη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κύπρο, ενώ η γιαγιά Αδριανή αναλαμβάνει να παίξει τον ρόλο της προξενήτρας και κανονίζει να γνωρίσει στην Κωνσταντίνα τους υποψήφιους γαμπρούς, κρυφά όμως πάντα από τα εγγόνια της. Ο Νεκτάριος δίνει εντολή στην Ειρήνη να πάει για ανάλυση το μπουκάλι με το σίδηρο που λάμβανε η Μελίνα.
Ο Μηνάς προσπαθεί να μαλακώσει τη Βασιλική για το ψέμα που της είπε, ενώ ο Σήφης του ζητά να μεσολαβήσει, έτσι ώστε να τα ξαναβρεί κι αυτός με την Εύα, ασχέτως αν ο ίδιος κρατά ψυχρή στάση απέναντί της και την αγνοεί. Η Αναστασία ανακοινώνει στον Διαμαντή τους αρραβώνες της με τον Αντώνη.
Ο Ματθαίος συναντιέται με τους δικηγόρους του και τους ζητάει να προχωρήσουν στη διάλυση της συνεργασίας τους με τους Γιαννακάκηδες. Παρά τις προσπάθειες του Αχιλλέα για να συνεφέρει κάπως τη Μελίνα, εκείνη παραμένει θλιμμένη. Το dvd πέφτει στα χέρια της μικρής Στεφανίας και καταλήγουν να το παρακολουθούν η Αγγελική και ο Μάρκος. Με αφορμή την είδηση των αρραβώνων της Αναστασίας, ο Αχιλλέας επιμένει να μάθει από τον Ματθαίο ποιος ήταν αυτός που τον εκβίαζε να διαλύσει τότε τους δικούς τους αρραβώνες.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μπρουσκο επεισοδιο 86 - Τριτη 28-1-14
Μπρουσκο επεισοδιο 86 - Ο Σήφης τρομοκρατημένος μαζί με την Αναστασία ανακαλύπτουν ότι το dvd που δείχνει τον πατέρα της Μελινας με την βόβμα είναι εξαφανισμενο και καταλήγει στα χέρια του Μάρκου. Οι γαμπροί που προξενεύει η Αδριανή στην Κώσταντινα προκύπτουν να χουν προβλήματα. Η Δάφνη δεν κρατιέται και τηλεφωνεί στον Μαρκο. Τα λεφτα του Μηνά τα χαίρονται η Αλίκη με τον πατέρα της και ο Μηνας δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Διαμαντής προσπαθεί να μην διαλυθεί η συνεργασία με τους Ματθαίους και τηλεφωνεί στον Αχιλλεα αλλα δεν καταφέρνει τίποτα. Η Ευριδίκη έχει βάλει στο μάτι την Μελίνα με κίνδυνο ακόμα και την ζωή της Μελίνας.

Μπρουσκο επεισοδιο 87 - Τετάρτη 29-1-14
Μπρουσκο επεισόδιο 87 - Η Δάφνη προσπαθεί να γλιτώσει την Μελινα από έναν δολοφόνο κινδυνεύοντας η ίδια. Ο Αχιλλεας με τον Νεκτάριο τσακώνονται με τον Ματθαίο γιατί θέλει να βγάλει την φωτογραφία του πατέρα τους απο το γραφείο. Οι Ματθαίοι πιστεύουν οτι πίσω από τον δολόφονο που πήγε να πιάσει την Μελίνα κρύβονται οι Γιαννακάκηδες και πάνε στην Κρήτη για να τελειώνουν με την συνεργασία τους. Ο Μηνάς προσπαθεί να μάθει που χαλαέι τα λεφτά που του πήρε ο πατέρας της Αλίκης και χειροδικει.
Η Αναστασία αποφάσισε να κανει καινουργια αρχη και να ξεχάσει το παρελθον και δωρίζει το νυφικό που θα φόραγε αν παντρευόταν τον Ματθαίο. Ο Μαρκος λέει στον Σηφη ότι θα συνεργαστει με ανταγωνιστες της οινοποίας του και ερχονται σε ρήξη. Η Εύα θέλει πολύ να συναντήσει τον Σηφη εκείνος δέχεται αλλα είναι παγωμένος μαζί της. Ο Αχιλλεας οργισμένος στο σπίτι του Διαμαντη ορμάει στον Σηφη και τον φωνάζει ΔΟΛΟΦΟΝΟ και οτι έβαλε κάποιον να δολοφονήσει την Μελίνα.

Μπρουσκο επεισοδιο 88 - Πέμπτη 30-1-14
Μπρουσκο επεισοδιο 88 - Στα χέρια θα πιαστούν ο Σήφης και ο Αχιλλέας και θα ρίξουν βαριές κατηγορίες ο ένας στον άλλον. Ετσι ο συνεταιρισμός είναι έτοιμος να διαλυθεί και ο Διαμαντής ανγκάζεται να εκβιάσει τον Ματθαίο σε οικονομικα και σε άλλα θέματα. Η Αναστασία ειναι αποφασισμένη να παντρευτουν με τον Αντωνη και εκείνος συναντάει τον Ματθαίο ώστε να μην ξανενοχλήσει την Αναστασία αλλά ο Ματθαίος αντιδρα και δεν αρέσει καθόλου του Αντώνη. Η Εύα παρακαλάει τον Σήφη να ναι μαζί αλλα εκείνος είναι ακόμα ψυχρός μαζί της. Ο Σήφης επειδή ειναι πολύ θυμωμένος με την Μελινα μια τρομερη αποκάλυψη θα της κάνει που θα φέρουν τα πανω κατω σε όλους. Η Αλίκη πιάνει την Βασιλικη και τις λέει τα πάντα για τον Μηνα.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 89 - Παρασκευή 31.1.14
Μπρουσκο επεισοδιο 89 - Ο Ματθαίος δεν συγκινείται από τις προειδοποιήσεις του Αντώνη, κάνοντας ξεκάθαρη τη θέση του πάνω στο θέμα της Αναστασίας. Ενώ ο Αντώνης τολμά να εκφράσει το παράπονό του και στον Διαμαντή για τη στάση που κράτησε απέναντι στη σχέση του με την Αναστασία, μαθαίνει όμως τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει για να γίνει αποδεκτός. Ο Αχιλλέας έξαλλος ζητά από τον Μηνά να μεταφέρει στον Σήφη τις προθέσεις του πάνω στο θέμα της Μελίνας. Η Βασιλική αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Μηνά και τον ενημερώνει πως τα ξέρει όλα για την ιστορία με την Αλίκη. Ενώ η Αλίκη για να ξεπληρώσει τον Μηνά, του βάζει όρους που θα θέσουν και πάλι σε κίνδυνο τη σχέση του με τη Βασιλική. Παρά την κάθετη στάση του Διαμαντή, ο Ματθαίος αποφασίζει να μείνει στην Κρήτη και να μην επιστρέψει στην Κύπρο με τον Αχιλλέα και βρίσκει την Αναστασία για να μάθει τους λόγους αυτού του αρραβώνα. Η κατάσταση όμως ξεφεύγει απρόβλεπτα, ενώ παρόντες είναι και ο Σήφης με τον Αντώνη. Ο Γιώργος πηγαίνει στην Κύπρο για να συναντήσει τη Μελίνα μετά και την αποκάλυψη που έκανε στη γυναίκα του ότι εκείνος ήταν που έβαλε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο των Ματθαίων, προκαλώντας τον θάνατό τους.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BOUSKO VIDEO

Mega Klemmena Oneira epeisodio 327.Κλεμμένα Όνειρα: Τι θα δούμε σήμερα 27 Ιανουαρίου.Ο Σταύρος ζητά από τον Ρώσο να τον φιλοξενήσει για λίγο στο σπίτι τους και ο Ρώσος ξεκινάει να του εξηγεί για τον καυγά του με τη Χρύσα.Ο Σταύρος όμως παρεξηγεί το δισταγμό του και φεύγει πριν ακούσει ό,τι έχει να του πει ο Ρώσος. Η Αλεξάνδρα ζητά από τη Σοφία να την ενημερώνει για το πώς τα πάει ο Άρης, αλλά εκείνη διστάζει να της το υποσχεθεί.Η Ζωή λέει στη Βίκυ ότι θα μετακομίσουν μόνιμα στο πατρικό του Θόδωρου στο χωριό. Η Άννα παροτρύνει τον Σταύρο να δώσει μια ευκαιρία στην Αλεξάνδρα...

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 327 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 328 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 329 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 330 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 331 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 332 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 333 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 334 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 335 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 336 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 337 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 338 VIDEO


Akarsu Prodosia.Προδοσία Επεισόδιο 98: Τι θα δούμε σήμερα 27 Ιανουαρίου.Η Καρολίν δέχεται την απόρριψη του Σονέρ αλλά βρίσκει συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, που δεν περίμενε, τη Μεσουντέ. Παρόλο, που ο σκοπός τους είναι διαφορετικός, και οι δύο επιθυμούν να κάνουν κακό στον Σονέρ και στην Αϊλίν. Ο Μετέ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φωνή του και δεν μπορεί να βγει στη σκηνή.Πέφτει όμως στην παγίδα της Ζαλέ και συνειδητοποιεί πως η Ζαλέ δεν είναι αυτή, που φαίνεται. Ο Λεμί πιάνει τον Οσμάν, που μπήκε στον κήπο του και η Τζεμιλέ ενημερώνεται για την κατάσταση. Ο Αλί δέχεται μία πρόταση έκπληξη για δουλειά...

Επεισόδιο 99 Τρίτη 28/1/2014
Περίληψη:Ο Κενάν είναι πολύ στεναχωρημένος με την Τζεμιλέ που θέλει να διευθύνει τον Όμιλο. Ο καπετάνιος Αλί αρνήθηκε την πρόταση του Κενάν,αλλά ο Κενάν δεν κάνει πίσω.Ζητάει από τον Ίμπο να έχει από κοντά τον Αλί. Η Καρολίν που δεν ξέρει τι γίνεται κάνει ότι μπορεί για να πείσει τον Αλί να δεχτεί την πρόταση του Κενάν. Η Μπερίν, συναντάει πολύ συχνά τον Αχμέτ αλλά δυσκολεύεται να χειριστεί την κατάσταση. Η ψυχολογική κατάσταση του Μπερίν κάνουν τον Χακάν να φοβάται

Επεισόδιο100 Τετάρτη 29/1/2014
Περίληψη:Τις πληροφορίες που του έδωσε η Καρολίν προσπαθεί να τις αξιοποιήσει ο Σονέρ σχετικά με τον Μουρά και να βρει έναν νέο τρόπο για να επικοινωνήσει μαζί του. Ο Μουράτ θέλει να κάνει την ζωή του αδελφού του και της Αϊλίν μαύρη γιατί αισθάνεται απατημένος. Ο Οσμάν έχει αγοράσει τηλεόραση και πιστεύει ότι θα κάνει έντυπωση στην Γκιουλτέν.Ο Οσμάν καλεί στο σπίτι του την Γκιουλτέν για να δουν κινούμενα σχέδια. Ο Μετέ έχει συγχωρέσει τη Ζαλέ μετά τα τελευταία γεγονότα. Η ίδια του ζητάει και πάλι να βγει στη σκηνή να τραγουδήσει αλλά προκαλεί αντιδράσεις.Η Αϊλίν συναντιέται με την Καρολίν για να της μιλήσει. Ο Αλί, που περνάει δύσκολη οικονομική και ψυχολογική κατάσταση, σκέφτεται την αρχική του απόφαση για την πρόταση εργασίας που δέχτηκε και νιώθει μπλεγμένος

Επεισόδιο101 Πέμπτη 30/1/2014
Περίληψη: Τον Αλί προσέλαβαν στην εταιρία Καρτζί ως σύμβουλος του Κενάν και όλοι μένουν έκπληκτη. Αυτή που διαφωνεί με την επιλογ΄ή του Αλί είναι η Τζεμιλέ. Η εξέλιξη αυτή τρομάζει και τη Σελμά. Η άπειρη στις επιχειρήσεις Τζεμιλέ, ενώ έχει μείνει έκπληκτη απο την πρόσληψη του Αλί στην εταιρία, θα μάθει ένα ακόμα άσχημο νέο από τον Χακάν. Συνέλαβαν την Μπερίν σε απεργεία. Η Τζεμιλέ και ο Χακάν μόλις το μαθαίνουν πάνε στο αστυνομικό τμήμα για να σώσουν την Μπερίν. Ο Αλί το μαθαίνει και πάει και αυτός μαζί τους. Αλλά κανένας από τους τρεις δεν ξέρει ότι μαζί με την Μπερίν είναι και ο Αχμέτ. Η Καρολίν αφήνει τον Μουσταφά στη Μεσουντέ, με την οποία συνεργάζεται και πάει να επισκεφθεί τον Σονέρ. Η Αϊλίν μαθαίνει για την επίσκεψη αυτή

Επεισόδιο102 Παρασκευή 31/1/2014
Περίληψη: Αποφασισμένος ο Κενάν να πετύχει τον στόχο του σχεδιάζει πωςθα εξουδετερώσει τις αντιδράσεις της Τζεμιλέ αλλά και της Σελμά.Ο Οσμάν καταφέρνει αυτό που ήθελε και η Γκιουλντέν καταφέρνει να πάει στο σπίτι τους να δει τηλεόραση.Εκεί που βλέπουν τηλεόραση έρχεται ένας επισκέπτης.Η υγεία του Μουράτ επιδεινώνεται ενώ περνάει μια κρίση. Όταν το καταλαβαίνει καταλαβαίνει και ο ίδιος παίρνει μια απόφαση

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


hatirla sevgili - Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 27 Ιανουαρίου.Ο ταγματάρχης Μεχμέτ, τσακώνεται με τον γαμπρό του, Ριζά, ο οποίος είναι βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος. Προσπαθεί να πάρει τον γιο του, που τον φιλοξενούν και να φύγει.Ο Αχμέτ και η Μισέλ ξεκινούν τα διαδικαστικά για τον αρραβώνα τους μπροστά στα μάτια της Γιασεμίν.Ο Νετζντέτ παίρνει θάρρος από την όλη κατάσταση και αποφασίζει ν' αποκαλύψει τα αισθήματά του. Όμως μια απρόσμενη εξέλιξη στη σχέση ανάμεσα στη Γιασεμίν και του Αχμέτ αλλάζει τα δεδομένα.
Απαγορευμένη Αγάπη - Hatırla Sevgili Ahmet Yasemin
HATIRLA SEVGILI GREEK SUBS - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ Ε01 ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ VIDEO
HATIRLA SEVGILI GREEK SUBS - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ VIDEO

Ekdikisi Intikam Mega.Εκδίκηση: Τι θα δούμε σήμερα 27 Ιανουαρίου.Για έναν ανεξήγητο λόγο η Σαϊκά αρχίζει να θυμάται και να νοσταλγεί τις όμορφες στιγμές που ζούσε με τον Αντίλ, τον πατέρα της Ντερίν.Την ίδια στιγμή όμως η Ντερίν/Γιαγμούρ διαγράφει από τη λίστα της έναν ακόμη σημαντικό παράγοντα στην υπόθεση του πατέρα της.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget