23/1/14

BROUSKO EPEISODIA 90-91-92-93-94
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90 - ΔΕΥΤΕΡΑ 03-2-14

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 90: Η Αναστασία μετά τις ερωτικές στιγμές που πέρασε με τον Ματθαίο, του ζητάει για μια ακόμα φορά να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον χωρισμό τους στο παρελθόν. Εκείνος της δίνει στοιχεία που δεν την ικανοποιούν και τότε, πληγωμένη για μια ακόμα φορά, ξεκινάει τις προετοιμασίες για τον αρραβώνα της με τον Αντώνη. Ο χωρισμός των γονιών της προβληματίζει τη Μελίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να πιάσει δουλειά, γεγονός στο οποίο ο Αχιλλέας αντιδρά. Ο Σήφης θέτει στον Μάρκο τους όρους της συνεργασίας τους και εκείνος αναγκάζεται να δεχτεί αν και δεν είναι ικανοποιημένος. Η Δάφνη και η Κωνσταντίνα επιστρέφουν στην Κρήτη και η Κωνσταντίνα βρίσκει τον Μανώλη εγκαταστημένο στο σπίτι της. Ο Διαμαντής, εξακολουθεί να πιέζει τον Ματθαίο να μη διαλύσει τη συνεργασία τους και τον στριμώχνει με ανέντιμους τρόπους για να το πετύχει. Την ίδια στιγμή, η Ευρυδίκη κρατά στα χέρια της ένα στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Ματθαίου, αλλά και όλης της οικογένειας των Ματθαίων.
BOUSKO EPEISODIO 90 VIDEO

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91-ΤΡΙΤΗ 04-2-14
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91: Η Ευριδίκη έχει μια παλιά γνωμάτευση γιατρού που λέει για τον Ματθαίο και κείνος μένει άναυδος που την βρήκε η Ευριδίκη.Η γνωματευση αυτή του φέρνει πολλες μνήμες.Η Μελίνα υποδέχεται την φιλενάδας της την Βασιλική στην Κύπρο.
Η Δάφνη εξακριβώνει ότι ο Μηνάς απατά την Βασιλική με την Αλίκη.Ο Αχιλλέας ζηλεύει την Μελίνα που της δίνεται η δυνατότητα για μια θέση εργασίας και η Ευριδίκη προσπαθεί να βρει τρόπους για τους βλάψει.Τα οικονομικά των Ματθαίων επιτάσσουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον Διαμαντή, ενώ Σήφης, Μάρκος και Αναστασία, ετοιμάζουν τη σύσταση μιας καινούργιας εταιρίας.Η Αναστασία ετοιμάζονται με τον Αντωνη για τον αρραβώνα τους. Η Μελίνα αποφασίζει να στείλει αίτηση διαζυγίου στον Σήφη χωρίς να ξέρει οτι αυτό θα τον εξαγριώσει ακομα περισσότερο και θα ψάξει να βρει πως θα εξοντώσει οικονομικά τον Αχιλλέα. Η κόρη του Σήφη η Στεφανία δεν θα θέλει στην ζωή του πατέρα της την Εύα.
BOUSKO EPEISODIO 91 VIDEO

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 ΤΕΤΑΡΤΗ 05-2-14
ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 92: Ο Αχιλλέας θέλοντας να προστατέψει την αγαπημένη του από τον Σήφη, δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, όμως Σήφης δεν έχει κανένα σκοπό να διευκολύνει τη ζωή της Μελίνας και για αυτό λαμβάνει τα ανάλογα μέτρα. Παράλληλα, η καινούργια ευκαιρία για δουλειά που προκύπτει στη Μελίνα, δυσαρεστεί έντονα τον Αχιλλέα. Η Δάφνη δίνει πρωτοποριακές συμβουλές στον Μηνά, προκειμένου να σώσει την ερωτική του ζωή με τη Βασιλική. Τον ρόλο του συμβουλάτορα παίζει και ο Μανώλης, έτσι ώστε η Δάφνη να προκαλέσει και πάλι το ενδιαφέρον του Μάρκου. Όμως μια επίσκεψη στο μαγαζί της, θα την αναστατώσει, βάζοντας τον Διαμαντή και πάλι πρώτο στην καρδιά της. Ένας καινούργιος άντρας μπαίνει στη ζωή της Αγγελικής, πληροφορία που η Αναστασία φροντίζει να μεταφέρει στον Σήφη. Πληροφορίες με τον Σήφη θέλει να μοιραστεί και η Ευρυδίκη σχετικά με τους λόγους διάλυσης του γάμου της Αναστασίας με τον Ματθαίο. Το κουβάρι των αποκαλύψεων αρχίζει να ξεδιπλώνεται.
BOUSKO EPEISODIO 92 VIDEO

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93 ΠΕΜΠΤΗ 06-2-14
ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 93: Η ένταση στις σχέσεις του Αχιλλέα και της Μελίνας οδηγεί το ζευγάρι σε έναν μεγάλο καβγά, με αποτέλεσμα να ακουστούν σκληρά λόγια και από τους δύο. Η Εύα πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής και φτάνει πολύ κοντά στο να ανακαλύψει το παράνομο ειδύλλιο του Μηνά με την Αλίκη. Ο Ματθαίος στην Κύπρο, μαθαίνει ότι έφτασε η μέρα των αρραβώνων της Αναστασία με τον Αντώνη και αποφασίζει να αποκαλύψει στα αδέρφια του όλη την αλήθεια για το παρελθόν και τον λόγο που την εγκατέλειψε τότε. Παράλληλα πιέζει την Αναστασία να μην αρραβωνιαστεί και υπόσχεται να της τα πει τα πάντα. Η Αναστασία δεν τον πιστεύει και ο αρραβώνας της με τον Αντώνη γίνεται το ίδιο βράδυ στο σπίτι του Διαμαντή, που έχει στηθεί μεγάλη γιορτή! Ο Διαμαντής μπροστά στον κίνδυνο να ρεζιλευτεί η οικογένεια, αλλά και να γίνουν αποκαλύψεις που δεν τον συμφέρουν, αποφασίζει να πει στα ανίψια του τη δική του αλήθεια, γεγονός που θα οδηγήσει τα πράγματα σε καινούργιες, συνταρακτικές εξελίξεις.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 94 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-2-14
ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 94: Η αποκάλυψη του Ματθαίου, σχετικά με το παρελθόν, δεν γίνεται πιστευτή κι εξοργίζει τον Αχιλλέα, που ταυτόχρονα προσπαθεί να τιθασεύει τη ζήλεια του με αφορμή τη νέα δουλειά της Μελίνας και του σκηνοθέτη που τη φλερτάρει. Η Αναστασία, πιστεύοντας τις κατηγορίες του Διαμαντή για τον Ματθαίο, αποφασίζει να διαγράψει το παρελθόν κι ο αρραβώνας με τον Αντώνη ολοκληρώνεται και περνάνε τις βέρες παρουσία πολλών καλεσμένων. Η Δάφνη, τσακώνει ξανά τον Μηνά σε τετ-α-τετ με την Αλίκη και πασχίζει να τον συνετίσει. Αναστασία, Σήφης και Μάρκος, υπογράφουν τη σύσταση της νέας τους εταιρίας κρυφά απ’ τον Διαμαντή. Η Εύα, ταράζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Σήφης έφυγε εκτός Κρήτης και έχει «ξεχάσει» να της το αναφέρει. Η Κωνσταντίνα επιχειρεί με περίεργους τρόπους να κάνει τον Μανόλη να τη βαρεθεί. Στο μεταξύ ο Σήφης, ζητώντας εκδίκηση, φτάνει στην Κύπρο και εμφανίζεται απροειδοποίητα στη Μελίνα, δείχνοντάς της ντοκουμέντα σχετικά με την εμπλοκή του πατέρα της στη δολοφονία των γονιών των Ματθαίων! Οι αποκαλύψεις αυτές θα κλονίσουν τη Μελίνα και θα την οδηγήσουν στο να πάρει αποφάσεις που θα συμπαρασύρουν και άλλους.


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BOUSKO VIDEO

Μπρουσκο επεισοδιο 85 - Δευτερα 29-1-14
Μπρουσκο επεισόδιο 85 - Στην Κύπρο η Δάφνη κάνει τις διακοπές της.Στην Κωσταντίνα η Αδριανή κανονίζει να τις γνωρίσει γαμπρους. Ο Μηνάς κάνει μεγάλες προσπάθειες να ηρεμήσει την Βασιλικη για το ψέμα του. Της Ειρηνης λέει ο Νεκτάριος να πάει το σίδηρο που έπινε η Μελινα για ανάλυση να δούνε τι γίνεται.Ο Σήφης λέει στον Μηνά να μιλήσει στην Εύα για να τα ξαναβρούν. Ο Ματθαίος συναντάει τους δικηγόρους του και τους λεει να προβουν στις κατάλληλες ενέργεις για να σταματήσει η συνεργασία με τους Γιαννακάκηδες. Η Μελίνα ειναι σε άσχημη ψυχολογική κατασταση και ο Αχιλλέας είναι δίπλα της. Η Αναστασία ανακοινώνει τους αρραβώνε της με τον Αντώνη. Το dvd που έκρυβε ο Σήφης βρήκε η Στεφανία και το βλέπουν η Αγγελική με τον Μάρκο.

Μπρουσκο επεισοδιο 86 - Τριτη 28-1-14
Μπρουσκο επεισοδιο 86 - Ο Σήφης τρομοκρατημένος μαζί με την Αναστασία ανακαλύπτουν ότι το dvd που δείχνει τον πατέρα της Μελινας με την βόβμα είναι εξαφανισμενο και καταλήγει στα χέρια του Μάρκου. Οι γαμπροί που προξενεύει η Αδριανή στην Κώσταντινα προκύπτουν να χουν προβλήματα. Η Δάφνη δεν κρατιέται και τηλεφωνεί στον Μαρκο. Τα λεφτα του Μηνά τα χαίρονται η Αλίκη με τον πατέρα της και ο Μηνας δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Διαμαντής προσπαθεί να μην διαλυθεί η συνεργασία με τους Ματθαίους και τηλεφωνεί στον Αχιλλεα αλλα δεν καταφέρνει τίποτα. Η Ευριδίκη έχει βάλει στο μάτι την Μελίνα με κίνδυνο ακόμα και την ζωή της Μελίνας.

Μπρουσκο επεισοδιο 87 - Τετάρτη 29-1-14
Μπρουσκο επεισόδιο 87 - Η Δάφνη προσπαθεί να γλιτώσει την Μελινα από έναν δολοφόνο κινδυνεύοντας η ίδια. Ο Αχιλλεας με τον Νεκτάριο τσακώνονται με τον Ματθαίο γιατί θέλει να βγάλει την φωτογραφία του πατέρα τους απο το γραφείο. Οι Ματθαίοι πιστεύουν οτι πίσω από τον δολόφονο που πήγε να πιάσει την Μελίνα κρύβονται οι Γιαννακάκηδες και πάνε στην Κρήτη για να τελειώνουν με την συνεργασία τους. Ο Μηνάς προσπαθεί να μάθει που χαλαέι τα λεφτά που του πήρε ο πατέρας της Αλίκης και χειροδικει.
Η Αναστασία αποφάσισε να κανει καινουργια αρχη και να ξεχάσει το παρελθον και δωρίζει το νυφικό που θα φόραγε αν παντρευόταν τον Ματθαίο. Ο Μαρκος λέει στον Σηφη ότι θα συνεργαστει με ανταγωνιστες της οινοποίας του και ερχονται σε ρήξη. Η Εύα θέλει πολύ να συναντήσει τον Σηφη εκείνος δέχεται αλλα είναι παγωμένος μαζί της. Ο Αχιλλεας οργισμένος στο σπίτι του Διαμαντη ορμάει στον Σηφη και τον φωνάζει ΔΟΛΟΦΟΝΟ και οτι έβαλε κάποιον να δολοφονήσει την Μελίνα.

Μπρουσκο επεισοδιο 88 - Πέμπτη 30-1-14
Μπρουσκο επεισοδιο 88 - Στα χέρια θα πιαστούν ο Σήφης και ο Αχιλλέας και θα ρίξουν βαριές κατηγορίες ο ένας στον άλλον. Ετσι ο συνεταιρισμός είναι έτοιμος να διαλυθεί και ο Διαμαντής ανγκάζεται να εκβιάσει τον Ματθαίο σε οικονομικα και σε άλλα θέματα. Η Αναστασία ειναι αποφασισμένη να παντρευτουν με τον Αντωνη και εκείνος συναντάει τον Ματθαίο ώστε να μην ξανενοχλήσει την Αναστασία αλλά ο Ματθαίος αντιδρα και δεν αρέσει καθόλου του Αντώνη. Η Εύα παρακαλάει τον Σήφη να ναι μαζί αλλα εκείνος είναι ακόμα ψυχρός μαζί της. Ο Σήφης επειδή ειναι πολύ θυμωμένος με την Μελινα μια τρομερη αποκάλυψη θα της κάνει που θα φέρουν τα πανω κατω σε όλους. Η Αλίκη πιάνει την Βασιλικη και τις λέει τα πάντα για τον Μηνα.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 89 - Παρασκευή 31.1.14
Μπρουσκο επεισοδιο 89 - Ο Ματθαίος δεν συγκινείται από τις προειδοποιήσεις του Αντώνη, κάνοντας ξεκάθαρη τη θέση του πάνω στο θέμα της Αναστασίας. Ενώ ο Αντώνης τολμά να εκφράσει το παράπονό του και στον Διαμαντή για τη στάση που κράτησε απέναντι στη σχέση του με την Αναστασία, μαθαίνει όμως τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει για να γίνει αποδεκτός. Ο Αχιλλέας έξαλλος ζητά από τον Μηνά να μεταφέρει στον Σήφη τις προθέσεις του πάνω στο θέμα της Μελίνας. Η Βασιλική αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Μηνά και τον ενημερώνει πως τα ξέρει όλα για την ιστορία με την Αλίκη. Ενώ η Αλίκη για να ξεπληρώσει τον Μηνά, του βάζει όρους που θα θέσουν και πάλι σε κίνδυνο τη σχέση του με τη Βασιλική. Παρά την κάθετη στάση του Διαμαντή, ο Ματθαίος αποφασίζει να μείνει στην Κρήτη και να μην επιστρέψει στην Κύπρο με τον Αχιλλέα και βρίσκει την Αναστασία για να μάθει τους λόγους αυτού του αρραβώνα. Η κατάσταση όμως ξεφεύγει απρόβλεπτα, ενώ παρόντες είναι και ο Σήφης με τον Αντώνη. Ο Γιώργος πηγαίνει στην Κύπρο για να συναντήσει τη Μελίνα μετά και την αποκάλυψη που έκανε στη γυναίκα του ότι εκείνος ήταν που έβαλε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο των Ματθαίων, προκαλώντας τον θάνατό τους.


MEGA ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ VIDEO klemmena oneira epeisodio 334 - 335 - 336 - 337 - 338 ΒΙΝΤΕΟ.Ο Σταύρος, ο 'Αρης, η Χρύσα, οι μητέρες τους αλλά και ο Δημήτρης Μαλτέζος θα αναμετρηθούν με το παρελθόν τους και θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους... Θύτες και θύματα αλλάζουν ρόλους, ενώ η μοίρα ετοιμάζει νέες, επώδυνες δοκιμασίες...
KLEMMENA ONEIRA MEGA 2014


Πατηστε στο λινκ περιμενετε 3 δευτερολεπτα και μετα πατηστε
πανω δεξια στην οθονη στη λεξη skip ad για να δειτε τα video


KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 324 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 325 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 326 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 327 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 328 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 329 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 330 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 331 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 332 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 333 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 334 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 335 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 336 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 337 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 338 VIDEO


ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ 339-340-341-342-343 ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ 31-1-14



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), Υρώ Λούπη (Λουίζα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου (Νατάσα), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Κώστας Κάππας (Δρόσος), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Μάνος Ιωάννου (Μάρκος), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Τάσος Παλατζίδης (Χριστόφορος), Χαρά Μακρυστάθη (Τζίνα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.
Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget