14/1/14

kizim nerede bolum Κρυμμένες Αλήθειες Επεισόδιο 19 - 20 - 21 - 22 - 23

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 19

Ο Ρουζγκιάρ με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τη Ζεϊνέπ έχει βυθιστεί σε μελαγχολία. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιατροδικαστή και η Σουνά με τον Ζαφέρ καλούνται να αντιμετωπίσουν την πολύ σκληρή δοκιμασία της αναγνώρισης του πτώματος.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 20

Η Σουνά και ο Ζαφέρ καταρρέουν από την ένταση και την αγωνία, την ίδια στιγμή όμως σε μια άλλη γωνιά της Κωνσταντινούπολης, η Ζεϊνέπ εκλιπαρεί για τη ζωή της. Ο ντετέκτιβ Καάν ακολουθεί τα βήματα του απαγωγέα αλλά χάνει έναν πολύ σημαντικό μάρτυρα που θα τον οδηγούσε στην εξαφανισμένη κοπέλα.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 21

Ο Καάν και η ομάδα του βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη της Ζεϊνέπ και εκείνη αν και ταλαιπωρημένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από το μαρτύριο που βιώνει.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 22

Η Ζεϊνέπ θα προσπαθήσει να δραπετεύσει αλλά η τύχη, προς το παρόν, δεν είναι με το μέρος της. Η Σουνά με τον Ζαφέρ οδηγούνται από τον έναν καυγά στον άλλον και τα προβλήματα στην σχέση τους μέρα με τη μέρα διογκώνονται.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 23

Η Ζεϊνέπ προσπαθεί με κάθε τρόπο να σωθεί αλλά το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο ντετέκτιβ Καάν με αποτέλεσμα η αστυνομία να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω της. Εν τω μεταξύ ο Καάν παραλαμβάνει ένα νέο πακέτο με προσωπικές φωτογραφίες της Ζεϊνέπ που του δημιουργούν ερωτηματικά.

Κρυμμένες Αλήθειες Επεισόδια Ελληνικοί Υπότιτλοι VIDEO

kizim nerede bolum greek subs Κρυμμένες Αλήθειες Επεισόδιο 24 - 25 - 26 - 27 - 28


«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 24
Δευτέρα 20/1/14

Η Ζεϊνέπ, αν και καταβεβλημένη, προσπαθεί να σωθεί. Η αστυνομία, έχοντας παγιδεύσει το τηλέφωνο του Ζαφέρ, αναμένει τηλεφώνημα από αυτούς που κρατούσαν την κοπέλα. Την ίδια στιγμή ο Καάν ανακαλύπτει το μέρος απ' όπου στάλθηκε το βίντεο με τη Ζεϊνέπ να εκλιπαρεί για βοήθεια.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 25
Τρίτη 21/1/14

Η Ζεϊνέπ φθάνει σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι της. Ο Καάν εντοπίζει και συλλαμβάνει τους δύο άνδρες που κρατούσαν την κοπέλα αιχμάλωτη. Την ίδια στιγμή η μαρτυρία του αγοριού, που είχε δει τη Ζεϊνέπ στην καρότσα του φορτηγού, βοηθάει πολύ το έργο της αστυνομίας.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 26
Τετάρτη 22/1/14

Όλοι έχουν κινητοποιηθεί και ψάχνουν τη Ζεϊνέπ και ενώ βρίσκονται πολύ κοντά της, ο απαγωγέας που ακολουθούσε πάντα τα βήματα της κοπέλας κινείται πιο γρήγορα.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 27
Πέμπτη 23/1/14

Το πρόσωπο που κινεί τα νήματα και ευθύνεται για την εξαφάνιση της Ζεϊνέπ ανήκει στο στενό περιβάλλον της οικογένειας και έτσι μπορεί να γνωρίζει όλες τις κινήσεις της αστυνομίας και να κινείται με ασφάλεια. Την ίδια στιγμή οι υποψίες του ντετέκτιβ Καάν στρέφονται γύρω από αυτό το πρόσωπο.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 28
Παρασκευή 24/1/14

Ο Ζαφέρ και η Σουνά λαμβάνουν ένα πολύ σημαντικό e-mail και αποφασίζουν να κινηθούν μόνοι τους δίχως να ενημερώσουν την αστυνομία. Όμως η αρνητική τροπή των γεγονότων φέρνει νέες δυσάρεστες εξελίξεις.

Κρυμμένες Αλήθειες Επεισόδια Ελληνικοί Υπότιτλοι VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget