8/1/14

INTIKAM ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ EKDIKISI EPISODES GREEK SUBS VIDEO.Πρόκειται για την νέα σειρά του MEGA που θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε λίγο καιρό. Πρωταγωνίστρια είναι η Μπερέν Σαάτ την οποία γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Φατμαγκιούλ». Η Σαάτ υποδύεται μία πανέμορφη και πονηρή κοπέλα, την Ντερίν, η οποία μετακομίζει σε ένα από τα πλουσιότερα προάστια της Κωνσταντινούπολης.Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Ο λόγος που μετακόμισε στην γειτονιά αυτή δεν είναι άλλος από… την εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα της Αντίλ,ο οποίος καταδικάστηκε σε έπειτα από μια ψευδή κατηγορία την οποία δημιούργησαν και υποστήριξαν οι γείτονές του. Όταν ο πατέρας της πέθανε, η Ντερίν πήγε σε ορφανοτροφείο.Όταν μεγάλωσε κατάφερε και βρήκε στοιχεία που της άφησε ο πατέρας της σε ένα ημερολόγιο. Είχε έτσι τα πάντα για να μπορέσει να κάνει τους ενόχους για τον θάνατο του πατέρα της να πληρώσουν. Συμπρωταγωνιστές της στη νεά σειρά είναι οι δημοφιλείς Τούρκοι ηθοποιοί Μερτ Φιράτ (Εμρέ) και Νεζάτ Ισλέρ (Ρουζγκάν). Στον δεύτερο κύκλο της σειράς τον Ισλέρ στον ρόλο του Ρουζγκάν αντικατέστησε ο Γιγίτ Οζσενέρ, γνωστός στην Ελλάδα από τη συμμετοχή του στις σειρές του ΑΝΤ1 «Κισμέτ», «Εζέλ» και «Σον»...
INTIKAM ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ EKDIKISI EPISODES GREEK SUBS VIDEO
INTIKAM ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ VIDEO










Series Cast INTIKAM ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Mert Firat Mert Firat ...
Emre Arsoy (2 episodes)
Seda Demir Seda Demir ...
Selen (2 episodes)
Didem Ellialti Didem Ellialti ...
Arzu (1 episode, 2013)
Beren Saat Beren Saat ...
Yagmur Ozden (unknown episodes)
Nejat Isler Nejat Isler ...
Rüzgar Denizci (unknown episodes)
Engin Hepileri Engin Hepileri ...
Hakan Eren (unknown episodes)
Zafer Algöz Zafer Algöz ...
Haldun Arsoy (unknown episodes)
Arzu Gamze Kilinç Arzu Gamze Kilinç ...
Sahika Arsoy (unknown episodes)
Ezgi Eyüboglu Ezgi Eyüboglu ...
Cemre Arsoy (unknown episodes)
Dilsad Çelebi Dilsad Çelebi ...
Asli Saglam (unknown episodes)
Can Sipahi Can Sipahi ...
Baris Denizci (unknown episodes)
Didem Uzel Didem Uzel ...
Leyla Saygin (unknown episodes)

Πορτοκάλια και… λεμόνια διαφημίζουν ο Χαλίτ Εργκέντς και η Μεριέμ Ουζερλί ως «Σουλεϊμάν» και «Χουρέμ».


--> Και που είναι το κακό θα πεις κανείς;

Το διαφημιστικό αυτό σποτ γυρίστηκε για να προβάλλει τα τουρκικά προϊόντα σε χώρες του εξωτερικού ακόμα και στην Ρωσία, ωστόσο το κανάλι που πρόβαλλε την σειρά είχε αρνηθεί να το δείξει και για τον λόγο αυτό παρενέβη μέχρι και ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την επίμαχη διαφήμιση.

Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις του 2014, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου.


--> Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά όλα τα εμπορικά καταστήματα χωρίς κανέναν περιορισμό.
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) απέστειλε στις Ομοσπονδίες μέλη της και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας εγκύκλιο με οδηγίες και διευκρινίσεις.

Συγκεκριμένα, οι έμποροι και οι υπεύθυνοι των εμπορικών καταστημάτων πρέπει να προσέξουν τα εξής:
1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική.
2. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι.
3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.

Αυστηρές κυρώσεις για τους παραβάτες
Στους παραβάτες των διατάξεων περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο των 5.000 ευρώ.
Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Ειδικότερα, για την περίπτωση που οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους, ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή όταν ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσο με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 10.000 ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης.

Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Αρμόδια αρχή για την επιβολή των προστίμων είναι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης («κρατικός περιφερειάρχης»), όπου διαπιστώνεται η παράβαση.
Η ΕΣΕΕ υπενθυμίζει ότι με το άρθρο 19 ν. 3769/2009 καταργήθηκε η απαγόρευση των προσφορών στο χρονικό διάστημα των 30 ημερών πριν τις εκπτώσεις και η κατάργηση αυτή διατηρήθηκε και στο νέο πλαίσιο του ν. 4177/2013.

Κατά συνέπεια, σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία, στο διάστημα που μεσολαβεί, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενεργούν προσφορές, που στο μυαλό του καταναλωτή λειτουργούν εισαγωγικά ως «προπομπός» της κύριας περιόδου των τακτικών εκπτώσεων.

Διευκρινίσεις για το κυριακάτικο άνοιγμα
Αναφορικά, με το ερώτημα εάν η πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων που θα ανοίξουν τα καταστήματα, συμπίπτει με την 12η ή με την 19η Ιανουαρίου, η Νομική Υπηρεσία της ΕΣΕΕ διευκρινίζει τα εξής:
Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 εδάφιο α ν. 4177/2013, η λειτουργία των μικρών καταστημάτων επιτρέπεται:
• «την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη των χρονικών περιόδων της παραγράφου 1 του άρθρου 15 του παρόντος νόμου».

Παρεπόμενα, σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 1 ν. 4177/2013:
«Επιτρέπεται η πώληση εμπορευμάτων ή η παροχή υπηρεσιών με μειωμένες τιμές τέσσερις φορές το χρόνο, ως εξής:
α) Τακτικές εκπτώσεις
β) από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και
γ) από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου».

Από τις παραπάνω διατάξεις συνάγεται με ασφάλεια ότι η χρονική περίοδος των χειμερινών τακτικών εκπτώσεων έτους 2014 έχει ως εναρκτήρια ημέρα την Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και ως τελευταία ημέρα την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου. Η Κυριακή, 12 Ιανουαρίου είναι εκτός αυτής της χρονικής περιόδου, ενώ η πρώτη Κυριακή εντός αυτής είναι η 19η Ιανουαρίου.

«Κατ' ακολουθία, όλα τα εμπορικά καταστήματα χωρίς κανένα περιορισμό, θα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά, την Κυριακή 19η Ιανουαρίου», διευκρινίζει η ΕΣΕΕ.

          Η προδοσια η συλλογή-επεισοδια 81,82,83,84,

akarsu Η προδοσια η συλλογή-επεισοδια 81,82,83,84

akarsu Η προδοσια  επεισοδιο 81


Ο Αχμέτ όταν δραπετεύσει από την φυλακή δεν θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτό κρύβεται ένα τίμημα προσωπικό αλλά και βάρυ που θα πρέπει να πληρωθεί.Ο Αχμέτ μη γνωρίζοντας όλα αυτά έχει υποσχεθεί στην Μπεριν οτι θα επιστρέψει γρηγορότερα.Η Τζεμιλε θα  δεχτεί την πρόταση γάμου που θα της κάνει ο Ψαράς αλλά και όλοι οι υπόλοιποι θα αναγκαστούν να πάρουν πάρα πολύ δύσκολες αποφάσεις.
Η Μπερίν τι απόφαση θα πάρει τελικα στην πρόταση του Χακάν;;;
Τελικά θα τον αποχαιρετήσει η Αιλιν τον Σονερ;


Η προδοσια επεισοδιο 82


Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τη μοιραία νύχτα που έπεσε στην αγκαλιά του Μετεν τραυματισμένος και αιμόφυρτος ο καπετάν Αλι,ενώ πιο πριν είχε πυροβολήσει τον Ψάρα.
Αυτό το καλά κρυμμένο μοιραίο γεγονός οδήγησε την οικογένεια Akarsu σε νέα μονοπάτια αλλά τους σημάδεψε και για όλη τους τη ζωή.


 

Η προδοσια επεισοδιο 83

Κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος του Μετέ που έχει κάνει και τεράστια επιτυχία.Η Μπεριν μετά την απόφαση  που έχει πάρει να σώσει τη ζωή του Αχμέτ είναι παρα πολύ δυστυχισμένη αλλά έχει οδηγηθεί και σε τεράστια αδιέξοδα.

Η προδοσια επεισοδιο 84

Μετά από δύο χρόνια απο το μοιραίο βράδυ που τους εχει σημάδεψε τη ζωή ο Αλί και Τζεμιλε θα συναντηθούν ξανά μαζί .Τοτε θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.Τα χρέη που έχει η Κάρολιν είναι τόσα πολλά όπου θα αναγκάσει τον Αλί να πάρει μια μεγάλη απόφαση και να πουλήσει όλα τα έπιπλα του σπιτιού γιατί είναι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget