3/1/14

Ο τηλεοπτικός Μαχίρ ανακηρύχθηκε άνδρας της χρονιάς στην Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού TV Sirial. Το εξώφυλλο της τουρκικής έκδοσης του περιοδικού GO κοσμεί ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου ως ο άνδρας της χρονιάς για το 2013. Λίγο πριν φύγει ο χρόνος, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με πανάκριβο ιταλικό κουστούμι για την επετειακή έκδοση του περιοδικού που κυκλοφόρησε αυτό το μήνα. Στο εξώφυλλο, ο τίτλος που συνοδεύει το όνομά του λέει «Σηματοδότησε αυτή τη χρονιά». Ο τηλεοπτικός Μαχίρ έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση και μαζί του φωτογραφήθηκαν και ακόμα 11 σημαντικοί άνδρες της Τουρκίας.


Kenan Imirzalioglu GQ The Men of the Year 2013


Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.Η αδράνεια κάνει να περνούν αργά τα χρόνια και γρήγορα οι ώρες. Για αυτό σε ό, τι κάνετε, γρηγορείτε!



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα είστε πολύ ανοικτοί κι αυτό βοηθάει στο να βγάλετε από πάνω σας το κλείσιμο των προηγούμενων ημερών. Σίγουρα οι υποχρεώσεις κυρίως οι οικογενειακές δεν θα είναι τόσο μεγάλες και θα σας αφήσουν να αναπνεύσετε και να κάνετε τα δικά σας.
Έρωτας: Έχετε φιλική διάθεση και ίσως να σταματήσουν οι εμπλοκές, οι καυγάδες και οι γκρίνιες γιατί όταν δεν γίνονται τα πράγματα όπως θέλετε επαναστατείτε εύκολα χωρίς να μπείτε και πολύ στην θέση του άλλου.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα από φιλότιμες προσπάθειες θα ανακαλύψετε κάτι καινούργιο που μπορείτε να κάνετε και μέσα από έναν καλό και ισορροπημένο συνεργάτη μπορεί να πετύχετε κάτι πολύ καλό.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά φιλικοί και ανοικτοί με νέες καταστάσεις οι οποίες σας υποχρεώνει ένας Υδροχόος να τις δεχτείτε για να ενταχθείτε στο σύνολο που ανήκετε. Είναι μια πραγματικότητα το να χειρίζεστε υποθέσεις που για σας είναι υπερβολικές και έξω από τα δικά σας δεδομένα με έναν άνετο τρόπο.
Έρωτας: Μπορεί να δείχνετε αδιάφοροι αλλά μέσα σας καίει ένα πάθος που ούτε στον εαυτό σας δεν μπορείτε να το ομολογήσετε. Πίσω από την μάσκα της φιλικότητας προσπαθείτε να προσεγγίσετε ένα άτομο για να το κάνετε να σας εμπιστευτεί χωρίς εσείς να εκτεθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε διάφορες επαφές ακόμα και με άτομα που είναι έξω από τα νερά σας, προκειμένου να πιάσετε τον σφυγμό της εποχής. Σε γενικές γραμμές υπάρχει μια ροή η οποία σας βοηθάει είτε να κερδίσετε είτε να σας οδηγήσει στο κέρδος.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Κάνετε αναγνωριστική κίνηση η οποία σας βοηθάει να εξαντλήσετε πολλά από τα περιθώρια που έχουν ήδη μπει από τις εξωτερικές καταστάσεις. Σήμερα όμως θα νιώσετε ότι μπορείτε να πετάξετε χωρίς να υποχρεωθείτε σε κανένα γιατί το έδαφος είναι πιο εύκολο.
Έρωτας: Η γνώση πάντα εξελίσσει μια σχέση οπότε θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την ψυχολογία ενός ατόμου και να το δικαιολογήσετε πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές. Μια καλύτερη προσέγγιση είναι το δυνατό σας σημείο για σήμερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αλλάζετε τακτική και σίγουρα θα βρεθείτε με χρήματα και θα κάνετε τις αγορές σας που δεν είχατε κάνει τις προηγούμενες ημέρες. Η διαδικασία θα είναι πιο εύκολη σήμερα σε οτιδήποτε κάνετε. Αν κυνηγάτε κάποιες σπουδές και σχετίζεστε με το εξωτερικό θα δείτε ότι θα κάνετε κινήσεις που θα είναι για το καλό σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη απόσταση από τα πράγματα και ίσως να μην μπορείτε να αντιληφθείτε ούτε τους γύρω σας αλλά ούτε και τι ακριβώς ζητάνε από εσάς. Πιθανόν να παρεξηγηθείτε με φίλους ή με άτομα που νομίζετε ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε γιατί θα τους θεωρήσετε αδιάφορους.
Έρωτας: Αγωνιζόμενοι να γίνουν αντιληπτά τα συναισθήματά σας πιθανόν τελικά να απέχετε από την πραγματικότητα γιατί ίσως το πρόσωπο που είναι μαζί σας να θέλει να βγει με φίλους και εσείς να νομίζετε ότι δεν σας δίνει σημασία. Καλό είναι μερικές φορές να βγαίνετε έξω από το μικρό σας εγώ και να καταλαβαίνετε και τις ανάγκες του άλλου.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα καλείστε να λειτουργήσετε ομαδικά και αυτό είναι κάτι που σας προβληματίζει γιατί δεν μπορείτε εύκολα να απομονώσετε το ένστικτό σας και σας ενοχλεί πάρα πολύ. Αλλά οι πρωτοποριακές ιδέες που σας έχουν κατακλύσει τον τελευταίο καιρό ή μια γενναία στάση που θα πάρετε απέναντι σε κάποια αλλαγή τουλάχιστον θα σας δικαιώσει.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Χρειάζεται να είστε συνεργάσιμοι και περισσότερο ανοικτοί σε κάθε πρόκληση. Η σημαντικότητα των άλλων θα βοηθήσει στο να αντιληφθείτε και τον τρόπο που θα τοποθετηθείτε απέναντι σε φίλους και συνεργάτες. Αν απλοποιήστε την ζωή σας και μάθετε να δέχεστε τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα.
Έρωτας: Νιώθετε ότι από μια εσωτερική παρόρμηση θα πρέπει να μοιράζεστε ακόμα και στιγμές στις οποίες εσείς δεν μπορείτε να δεχτείτε εύκολα ή να κινηθείτε με αυτόν τον τρόπο. Ο Υδροχόος είναι το πρόσωπο που είναι μαζί σας και σήμερα θα τα πάτε πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναπτύσσοντας μια δική σας πολιτική και παραμένοντας σταθεροί πάνω σε ένα μοντέλο δικό σας στο τέλος θα δικαιωθείτε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα προσαρμοστείτε σε απαιτήσεις που υπάρχουν σε μια ομάδα που συνεργάζεστε γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε τον στόχο σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι μια περίεργη ημέρα για σας γιατί θα πρέπει να δεχτείτε ότι τελικά δεν είστε εσείς με τα δικά σας τα κουτάκια αλλά υπάρχουν και άλλοι που είναι πολύ κοντά σας και θα χρειαστεί να τους κατανοήσετε. Όπως επίσης η καθημερινότητά σας δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια ίδια. Αλλάξτε το μοντέλο για να μην βαριέστε.
Έρωτας: Στα δίχτυα ενός Υδροχόου θα πέσετε χωρίς να το καταλάβετε καλά-καλά και επειδή όλα θα φαίνονται κάπως εύκολα ίσως και να παρασυρθείτε και να πείτε λόγια που δεν είστε σίγουροι αν θα τελικά μπορείτε να τα υποστηρίξετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν είναι η πρώτη φορά που φλερτάρετε με τη δυνατότητα του να κάνετε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό αλλά ίσως να μην τολμάτε να ξεφύγετε από τα δεδομένα γιατί δεν μπορείτε εύκολα να τα υποστηρίξετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι κάτι πάτε να πετύχετε σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και κάποιες δυσκολίες και ανατροπές θα δείτε ότι θα διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Υπάρχει μια καλή ενέργεια που θα σας ωθήσει να κάνετε βήματα περισσότερο τολμηρά και επικοινωνιακά. Η σχέση με τον Υδροχόο θα είναι σε πολύ καλή φάση. Αν υπάρχει στον ορίζοντα επιστροφή Παρθένου ή Ιχθύ ρωτήστε την καρδιά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια θετική στάση από την πλευρά σας και ό, τι και να γίνει μπορεί να ανατρέψετε μια δύσκολη κατάσταση η οποία θα σας δώσει μια άνεση σε ένα θέμα οικονομικό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να αποχωριστείτε κάποια άτομα και ίσως να σας κακοφανεί. Καλά είχατε κουρνιάσει μέσα σε αγκαλιές της οικογένειας και σε άτομα που σας προστατεύουν. Το θέμα της φιλίας θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι που θα σας βοηθήσει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
Έρωτας: Υπάρχει μια έντονη αντιπαράθεση η οποία θα σας ωθήσει να κάνετε μια εσωτερική αλλαγή γιατί πρέπει να δεχτείτε ότι χρειάζεται να είστε περισσότερο ανοικτοί και επικοινωνιακοί σε θέματα που δεν βγάζετε εύκολα από την καρδιά σας. Ο Υδροχόος είναι ένα σημαντικό κομμάτι που θα σας εξελίξει σαν άτομα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δεχτεί πιέσεις οι οποίες τελικά σας βάζουν σε ένα δρόμο όχι και τόσο συμβατικό. Ίσως θα πρέπει να ακολουθήσετε το ρεύμα της εποχής και να εκμοντερνιστείτε όσο μπορείτε περισσότερο. Η πιθανή αγορά ηλεκτρονικών ειδών θα σας ευχαριστήσει.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε αρκετά ανεβασμένοι γιατί έχετε φίλους που βγαίνετε και απολαμβάνετε από κοινού καφέδες, βόλτες ανταλλάσοντας απόψεις. Ένα ταξίδι που μπορεί να γίνει μαζί με μια ομάδα θα σας κάνει να περάσετε πολύ καλά.
Έρωτας: Εδώ όλα είναι ρευστά αλλά σε καλή κατάσταση γιατί το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είστε τόσο κρατημένοι όπως παλιά. Αυτό βοηθάει γιατί θα μιλήσετε πολύ ξεκάθαρα και ίσως να χρησιμοποιήσετε και ψυχολογικούς όρους που τον τελευταίο καιρό τους χρησιμοποιείτε αρκετά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η παιδικότητα και η αφέλεια σπάνια λείπουν από την ζωή σας. Για αυτό μπορεί αν είστε πιο τολμηροί και άτομα του ρίσκου. Αυτή την ημέρα και όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα ξεσηκωθείτε για κάτι πολύ πρωτοποριακό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλετε για λίγο να ξεκουραστείτε και να αποκτήσετε και πάλι δυνάμεις. Γίνονται διάφορες ζυμώσεις και γύρω σας αλλά και μέσα σας για αυτό θα χρειαστεί να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.
Έρωτας: Εδώ υπάρχουν αντικρουόμενα συναισθήματα γιατί ένα Λιοντάρι μπορεί να παραλογίζεται και να λέει κατά εσάς πράγματα ανυπόστατα. Ίσως δυσκολεύεστε στην διαχείριση και μπορεί να ζητήσετε την βοήθεια ενός φίλου που πιθανόν να είναι Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές προοπτικές οι οποίες όμως από την πλευρά σας χρειάζεται να αναλυθούν καλύτερα και ίσως δεν θα πρέπει να τις μοιραστείτε με πολλούς γιατί δεν είναι ο καθένας ειδικός που μπορεί να σας πει την γνώμη του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα τολμήσετε να βγείτε έξω από τα όρια σας. Ενώ τις προηγούμενες πιθανόν να φοβόσασταν να δείξετε τα συναισθήματα σας και τι ακριβώς θέλετε να γίνει, τώρα πιθανόν να το ανακοινώσετε με έναν τρόπο πολύ διπλωματικό.
Έρωτας: Υπάρχει ο Ζυγός στην ζωή σας που μπαίνει και βγαίνει και εσείς δεν ξέρετε ακριβώς πως πρέπει να του φερθείτε. Είναι γενικά αναποφάσιστος και εσείς θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη δυναμικότητα για να τον κρατήσετε. Επειδή σήμερα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και ποιοι είστε γιατί δεν επηρεάζεστε τόσο, είναι προτιμότερο να συγκρατήσετε την ουσία σας για να χειρίζεστε καλύτερα τις προσωπικές σας υποθέσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και ο λόγος είναι ότι νιώθετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε να κλείσετε μια δουλειά πιο εύκολα. Πιθανή εισροή χρημάτων.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μερικές φορές εκεί που συντονίζεστε εκεί χάνετε το στίγμα σας και ψάχνεστε από εδώ και από εκεί. Το μόνο που θα κάνετε για σήμερα είναι να γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί αλλά θα το πείτε και δεν θα το κρύψετε με τεχνάσματα ή με υπεκφυγές. Η αγορά πραγμάτων ή ενός τηλεφώνου θα είναι πιο εύκολη σήμερα.
Έρωτας: Εδώ οι ισορροπίες είναι κάπως καλές, αρκεί να μην γίνετε ζηλιάρηδες γιατί τότε θα χαθεί οτιδήποτε μαγικό υπάρχει. Η σχέση με έναν Ζυγό σήμερα θα γίνει πιο ξεκάθαρη αλλά και περισσότερο φιλική από την πλευρά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Εντοπίζετε με κάποιο τρόπο από πού έχετε την τρύπα με τα έξοδα. Ίσως να θέλετε να εφαρμόσετε νέες τακτικές και τεχνικές προκειμένου να περιορίσετε όλα αυτά που δεν μπορείτε να πληρώνετε εύκολα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget