1/1/14

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.Η ζωή είναι αυτό που σου συμβαίνει αλλά εσύ ψάχνεις για κάτι άλλο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλετε δεν θέλετε έχετε μαζευτεί στο καβούκι σας γιατί χρειάζεται να υπολογίσετε και κάποια άλλους τομείς τους οποίους δεν τους έχετε και τόσο εύκολους ή διαθέσιμους επειδή αποφεύγετε μερικές φορές να μπείτε σε καλούπι αλλά και σε οικογενειακά συστήματα τα οποία δεν σας δίνουν την ελευθερία κινήσεων. Αλλά τώρα μπορεί να νιώθετε προστατευμένοι.
Έρωτας: Μερικές φορές νιώθετε ανεπάρκεια να καλύψετε μια προσωπική σχέση η οποία χρειάζεται να κάνετε υπομονή, να περιμένετε για κάτι που ούτε και εσείς ξέρετε και γενικά να μην υπάρχει η σύνδεση ή ο αισθησιασμός που έχετε ανάγκη. Για αυτό μπορεί να είστε κάπως απόμακροι ή όχι και πολύ ζεστοί σαν συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπετε και εσείς ότι πρέπει να βουτήξετε στα βαθιά νερά και να ερευνήσετε ακόμα και τομείς που δεν σας πηγαίνουν και πάρα πολύ. Για αυτό ίσως να βλέπετε το που θέλετε να φτάσετε και να φοβάστε να πάτε μέχρι εκεί γιατί δεν έχει κάτι που σας αρέσει. Μερικές φορές χρειάζεται να δουλέψετε και πάνω σε πράγματα που δεν σας έλκουν ή δεν σας γεμίζουν τις μπαταρίες.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ασφάλεια από τις καταστάσεις γύρω σας και αν είχατε πάει ταξίδι τώρα πιστεύετε ότι έχετε γυρίσει στο σωστό μέρος. Επειδή σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ακόμα και κάποιες μικρές επιλογές και είστε κατά κάποιον τρόπο εσείς αυτοί που θα πάρετε αποφάσεις αυτό το διάστημα, πιθανόν αυτό να σας προξενεί μεγαλύτερο άγχος.
Έρωτας: Προς το παρόν όλα είναι βατά και επιφανειακά φαίνονται ήρεμα. Μέσα σας όμως μπορεί να υπάρχει μια αναστάτωση και μερικοί να μην έχετε βρει πουθενά ησυχία γιατί ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι μακριά από εσάς να μην σας έχει δώσει σημεία επικοινωνίας και αυτό να σας ενοχλεί. Κυρίως αν είναι Κριός ή Ζυγός θα εμφανιστεί ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Τα βάζετε όλα μέσα σε μια τάξη που είναι για το καλό σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι πολύ σωστές αρκεί να μπορέσετε όταν θα έρθετε σε αντιπαράθεση να τις προβάλετε και να είστε σίγουροι για αυτές. Μπορεί πάντως ακόμα και σήμερα να δεχτείτε ένα τηλέφωνο και να κλείσετε μια δουλειά.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν εκδηλώνεστε εύκολα γιατί δεν θέλετε με τίποτε να φανούν οι προθέσεις σας. Ίσως να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και αυτό να μην σας βοηθάει στο να βάλετε σε μια τάξη τα πράγματα. Αν το τολμήσετε και δεν σας πιάσει αγωνία θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε θαυμάσια.
Έρωτας: Η συντηρητική συναισθηματική σας συμπεριφορά. Ίσως να μην προέρχεται από εσάς αλλά από το περιβάλλον το οποίο με κάποιο τρόπο σας πιέζει να μην είστε και τόσο ανοικτοί και επικοινωνιακοί. Και το βλέπετε και εσείς οι ίδιοι γιατί η διάθεσή σας δεν σας προδιαθέτει για τέτοιες καταστάσεις. Ο Σκορπιός είναι πολύ κοντά σας αλλά πάντα με κάποια όρια ενώ ο Αιγόκερως μπορεί να έχει έρθει με όρους.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει η διάθεση να φροντίσετε με κάποιο τρόπο όχι όμως εύκολο όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν από την προηγούμενη χρονιά. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνετε γιατί ίσως να μην ξέρετε ακριβώς το πώς αλλά σίγουρα θα βρείτε μια λύση που θα είναι απόλυτα πρακτική.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε μαζέψει πολύ κόσμο γύρω σας και αυτό σας υποχρεώνει να έχετε μεγαλύτερες ευθύνες και φροντίδα για όποιον αναλαμβάνετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε προστασία από τα άτομα που έρχεστε σε επαφή. Γενικά η δημοτικότητά σας θα είναι πολύ ανεβασμένη.
Έρωτας: Δίνετε αυτή την περίοδο κι ίσως να έχετε ξεπεράσει τον εαυτό σας γιατί έχετε ανάγκη να αναγνωριστούν περισσότερο οι προσπάθειές σας. Επειδή όμως έχετε διαίσθηση αν δείτε ότι δεν θα υπάρχει ανταπόκριση θα γίνετε τελικά πολύ αυστηροί. Για αυτό χρειάζεστε μεγαλύτερη ισορροπία. Αν είστε με έναν άλλο Καρκίνο, Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω τότε είναι που χρειάζεστε προσοχή.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε αλλά ίσως να φοβάστε γιατί μπορεί να μην έχετε το θάρρος να ξεκολλήσετε και να δημιουργήσετε μια νέα κατάσταση. Παρόλο που όλες οι ενδείξεις σας οδηγούν εκεί, αν δεν πάρετε τα μέτρα σας τώρα ίσως γίνει κάτι ξαφνικά που να μην μπορείτε να το ελέγξετε.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε πολύ σοβαροί και αφοσιωμένοι είτε στην οικογένεια, είτε να οργανώσετε περισσότερο τον χώρο σας, είτε να βάλετε μια τάξη στα χαρτιά σας. Δεν διαθέτετε το χρόνο για να τον χάσετε σε καφέδες και βόλτες γιατί μπορεί να υπάρχουν και οικογενειακές επισκέψεις ή υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αναβάλετε.
Έρωτας: Επειδή μερικές φορές όλα γυρίζουν γύρω από εσάς αν δεν έχετε την ανάλογη ανταπόκριση πιθανόν να νιώσετε ότι είστε στην απέξω. Αυτό βέβαια πάντα δεν είναι αλήθεια αλλά δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε εύκολα. Μην χαλάτε την καρδιά σας με θέματα που δεν είναι τόσο σοβαρά γιατί πρέπει να πηγαίνετε συχνά και στην θέση του άλλου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ανταγωνισμός που σας υποχρεώνει να είστε απίκο και από πάνω ακόμα και τις ημέρες που μπορεί να ξεκουράζεστε. Για αυτό ίσως να διαβάζετε για να μάθετε κάτι παραπάνω ή να ασχοληθείτε αρκετές ώρες με το κομπιούτερ σας και γενικά με όλες τις σημειώσεις σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε μια εσωτερική ηρεμία και αυτό σας βγαίνει σε όλους τους τομείς. Ο λόγος είναι ότι όταν όλα είναι κατά κάποιο τρόπο σε μια τάξη. Νιώθετε πολύ ήρεμοι και προστατευμένοι. Το να ρισκάρετε δημιουργώντας ή βγαίνοντας με παρέες που πιθανόν να είναι καινούργιες για σας είναι για σας κάτι το ξεχωριστό.
Έρωτας: Τα κουτάκια σας λειτουργούν πολύ καλά και όταν συμβαίνει αυτό εσείς μπορείτε να κάθεστε και να απολαμβάνετε. Δεν σας τρώει το άγχος και ούτε η φοβία ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Ο Αιγόκερως ίσως να είναι το επόμενο σας βήμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα θα κινήσει πολύ ήρεμα. Πιθανόν να κάνετε έναν απολογισμό στο τι έχετε κάνει και θα θέλατε να κάνετε και σε ποιο σημείο νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω. Ίσως τα σχέδια σας να είναι αρκετά φιλόδοξα.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο νιώθετε έντονα ότι χρειάζεστε μια μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση για να έχετε ισορροπία σε οτιδήποτε κάνετε. Το θέμα της οικογένειας θα σας απασχολήσει αρκετά.
Έρωτας: Η υποχρέωση είναι μεγαλύτερη από την ερωτική επαφή κι ίσως αυτό να σας δημιουργήσει ωριμότητα αλλά και μια ελαφρά δοκιμασία, κυρίως αν το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι Αιγόκερως.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικοί μπορεί να μην έχετε ξεκινήσει την εργασία σας ακόμα αλλά πιθανόν να είστε προβληματισμένοι για το τι μέλλει γενέσθαι γιατί γίνονται πολύ γρήγορες αλλαγές και εσείς πιθανόν να μην τις προλαβαίνετε.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μια συστηματική στήριξη από την οικογένεια ή από πρόσωπα που είναι πολύ κοντά σας και σας βοηθούν να έχετε μεγαλύτερη οργάνωση αλλά και προδιάθεση να βάλετε όλες τις υποθέσεις σας σε μια καλή σειρά.
Έρωτας: Ο Καρκίνος σας στηρίζει και κάνει καλό στον έντονο συναισθηματικό σας χαρακτήρα. Μια φιλική παρουσία που μπορεί να γνωρίζεστε από παλιά ίσως να μην είναι και τόσο φιλική και να σας ξυπνήσει μνήμες.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο μπορείτε μαζεύετε τις δυνάμεις σας για να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Γενικά όλο και κάτι καλό γίνεται αυτές τις ημέρες, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και τόσο πολύ.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε γενικά στραφεί στο να ορίσετε τα πράγματα της ζωής σας μέσα από μια άλλη πραγματικότητα πιο σοβαρή και ίσως περισσότερο ώριμη για τον δικό σας χαρακτήρα. Αυτό βέβαια μπορεί να σας έχει βαρύνει παραπάνω αλλά δεν σημαίνει ότι έχετε αλλάξει, απλά βγαίνει ένα άλλο κομμάτι του χαρακτήρα σας.
Έρωτας: Αντιστρέφονται κάποια πράγματα κι ίσως να είστε αρκετά συντηρητικοί και λιγότερο δοτικοί. Από εκεί που δίνατε εσείς συνέχεια τώρα μπορεί να το σταματήσετε για να δείτε τι θα κάνει και το άλλο πρόσωπο, κυρίως ένας Καρκίνος.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε ρόλο πολύ ιδιαίτερο, κυρίως να διαχειριστείτε με άλλη τακτική τα οικονομικά σας. Αυτό θα σας δώσει μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που έγινε στο ζώδιό σας εχτές συνεχίζει να σας επηρεάζει και να σας δημιουργεί την τάση να πετάξετε από πάνω σας πολλά από τα κακώς κείμενα. Έχετε ανάγκη από ξεκάθαρη στάση ζωής και πιθανόν να μην αντέχετε άλλο να σας λένε τι θα κάνετε.
Έρωτας: Το ίδιο συμβαίνει και με την ερωτική σας σχέση. Θέλετε να αφοσιωθείτε αλλά σας ενδιαφέρει και το δικό σας το συναίσθημα. Αν φέρνει αντιρρήσεις το μέσα σας πιθανόν να μην κάνετε τόσες πολλές υποχωρήσεις και χατίρια.
Καριέρα & Οικονομικά: Δέχεστε ότι είστε στην αρχή ενός νέου ξεκινήματος και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε ένα καλύτερο σχεδιασμό. Ακόμα και να μην δουλεύετε σήμερα θα δείτε που υπάρχουν οι προοπτικές και με ποιο τρόπο θα τις πλησιάσετε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως αρνητικοί στο να μοιραστείτε πολλά πράγματα με τους γύρω σας γιατί σας απασχολούν κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία αν δεν τα επιλύσετε, θα είστε μόνιμα πεσμένοι και πιθανόν στεναχωρημένοι. Λύσεις υπάρχουν αλλά δεν είναι εύκολες γιατί νιώθετε ότι είστε κάπως μοιραίοι.
Έρωτας: Επειδή δεν σας ενδιαφέρει να έχετε επιφανειακή σχέση. Προτιμάτε μερικές φορές να είστε ακόμα και μόνοι σας προκειμένου να περισώσετε την δική σας ουσία. Ο Καρκίνος είναι σίγουρα το πρόσωπο που αρκετές φορές σας ενοχλεί και σας στεναχωρεί αλλά δεν μπορείτε εύκολα να αποκολληθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Και εκεί είστε κάπως απομονωμένοι γιατί συμβαίνουν διάφορα πράγματα τα οποία δεν μπορείτε εύκολα να ελέγξετε ή να διεκδικήσετε. Η επικοινωνία με ένα συγγενικό σας πρόσωπο από το εξωτερικό πιθανόν να σας βοηθήσει.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δίνετε μάχη για να βάλετε σχεδόν όλη σας την ζωή σε μια τάξη. Τώρα βλέπετε κάποια λάθη που έχουν γίνει και εσείς ίσως άθελά σας να έχετε παρασυρθεί από αυτά και ζούσατε ένα μεγάλο διάστημα σε μια φανταστική κατάσταση. Επειδή όμως γίνεται ένα πιο εύκολο ξεκαθάρισμα ίσως να προβείτε σε κάποιες κινήσεις που θα σας ξεμπλοκάρουν. Νέες ισχυρές γνωριμίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να πάρετε πολλές πληροφορίες που σας αφορούν άμεσα.
Έρωτας: Έχετε σοβαρέψει αρκετά και το μόνο που ζητάτε είναι να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε. Για αυτό θα είστε πολύ προσηλωμένοι στην σχέση σας. Αν υπάρχει ένας Ζυγός να σας ακούει και να σας καταλαβαίνει θα σας κατακτήσει με τον τρόπο του.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ βάζετε νέες βάσεις γιατί δεν έχετε και πολλά περιθώρια και αν δεν το κάνετε τώρα δεν θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια η οποία υπάρχει. Ίσως να πάρετε κάποια χρήματα σήμερα ή να μιλήσετε με ένα πρόσωπο που θα σας δώσει αυτή την προοπτική.

Πρωτοχρονιάτικο Κρατικό Λαχείο 2014: κλήρωση... αριθμοί
Ο πρώτος αριθμός για το 2014 είναι ο 13859 της σειράς 26η κερδίζει 4 εκατ. ευρώ.

Ο αριθμός 13859 ανεξάρτητα από τη σειρά θα κερδίσουν 10.000 ευρώ.

13856, 13857, 13858, 13860 της 26ης σειράς κερδίζουν 500.000 ευρώ.

Οι 13856, 13857, 13858, 13860 ανεξάρτητα από τη σειρά κερδίζουν 5.000 ευρω

Ο αριθμός είναι ο 39094 της 14 σειράς κερδίζει 200.000 ευρώ.

Ο αριθμός είναι ο 54303 της 32σειράς κερδίζει 200.000 ευρώ.

Από 2.000 ευρώ κερδίζουν οι ανωτέρω αριθμοί ανεξάρτητα από τη σειρά

Ο αριθμός είναι ο 78763 της 28ης σειράς κερδίζει 100.000 ευρώ.

Ο αριθμός είναι ο 7671 της 13ης σειράς κερδίζει 100.000 ευρώ.

Ο αριθμός είναι ο 20509 της 6ης σειράς κερδίζει 100.000 ευρώ.

Ο αριθμός είναι ο 57091 της 26ης σειράς κερδίζει 100.000 ευρώ.

Από 1.000 ευρώ κερδίζουν οι ανωτερω αριθμοί ανεξάρτητα από τη σειρά

Δείτε τον πίνακα με όλα τα αποτελέσματα εδώ


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget