y

ζώδια Κυριακή 16-112-14

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Δεν σου αρέσει να ασχολείσαι με πράγματα βαρετά γιατί πάντα βιάζεσαι και όλα
τα βλέπεις πολύ επιφανειακά. Σήμερα μπορεί να πρέπει να ασχοληθείς με την καθαριότητα ή με πράγματα που έχεις κρυμμένα στην αποθήκη σου και χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Καλό θα ήταν να ακολουθήσεις το πρόγραμμα και να μην το ρίξεις στην... τρελή.

Ερωτικά: Συγκεντρώνεσαι στις ανάγκες του/της συντρόφου σου και παρόλο που δε σου αρέσει και πάρα πολύ να συζητάτε για θέματα που πιθανόν να αφορούν την υγεία του, θα χρειαστεί να κάνεις την μητέρα Τερέζα για να ξεπληρώσεις κάποιες υποχρεώσεις που πιθανόν να τις αποφεύγεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Βάλε πλάνο και μη δουλεύεις στον αέρα γιατί δεν θα δεις εύκολα το αποτέλεσμα που περιμένεις. Μην ανησυχείς αν θα παραμείνεις σε ένα στάσιμο σημείο, γιατί χρειάζεσαι μάλλον περισσότερο ανάλυση για να δεις την αλήθεια που είναι κρυμμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ενθουσιάζεσαι γιατί βλέπεις ότι οι κινήσεις σου έχουν ένα πολύ σοβαρό αποτέλεσμα και αυτό σε βοηθάει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Γενικά, όταν λειτουργείς με τη λογική νιώθεις καλύτερα.

Ερωτικά: Η φυσική σου εμφάνιση μερικές φορές δεν σου αρέσει γιατί πιστεύεις ότι δεν έχεις αυτό που εσύ θέλεις για να νιώσεις καλά. Αυτό σίγουρα σε πάει πολύ πίσω γιατί μάλλον κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου. Επίσης, δε σε βοηθάει να κινηθείς άνετα στο χώρο των γνωριμιών. Αλλά σήμερα τουλάχιστον θα δεις τη ζωή σου από μια άλλη σκοπιά και θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, οπότε σίγουρα θα διαχειριστείς καλύτερα τα θέματα σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Μιλάς με κόσμο που έχει πείρα σε θέματα που εσύ θέλεις να ασχοληθείς, για αυτό θα κινηθείς με άνεση χωρίς να φοβάσαι ότι θα κάνεις λάθος. Θα επικρατήσει η πρακτική πλευρά της υπόθεσης που σε απασχολεί και μάλιστα θα βρεις μια πολύ καλή άκρη μέσα από σωστή πληροφόρηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις μια προσωπική ανησυχία γιατί βλέπεις ότι χρειάζεται να ασχοληθείς με τόσα πολλά και άχαρα θέματα και αυτό σε κάνει να πλήττεις, γιατί σήμερα ήθελες να κάνεις άλλα πράγματα. Η φροντίδα ενός ζώου μπορεί να διαπιστώσεις ότι σε δεσμεύει επειδή βλέπεις ότι έχει ευθύνες και αυτό σε βαραίνει κάπως.

Ερωτικά: Αν σχετίζεσαι με Παρθένο προσπαθείς με κάποιο τρόπο να βοηθήσεις σε κάτι που τον/την απασχολεί. Μέσα από όλο αυτό μπορεί να χάνεις την απόλαυση και αυτό να σε εκνευρίζει. Μερικές φορές όμως μπορεί και να σε φέρει και πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν άτομα που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με αυτά που έχεις να κάνεις και σε αποπροσανατολίζουν σε κατευθύνσεις που δεν είναι τόσο προσοδοφόρες για σένα. Χρειάζεται να εξασφαλιστείς με κάποιες κινήσεις, αλλά πιθανόν να φοβάσαι ακόμα και να το πεις ή να το κάνεις, γιατί σου φαίνεται μεγάλο ρίσκο. Να θυμάσαι, πάντως, ότι δεν είναι ρίσκο το να εξετάσεις πρακτικά αν σε συμφέρει κάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η αφύπνιση μερικές φορές μπορεί να έρθει όταν δοκιμάζεις και κάνεις πράγματα τα οποία είναι μεν συνηθισμένα αλλά έχουν και κάτι το διαφορετικό αφού προσφέρουν μια νέα εμπειρία. Το καλό είναι ότι η ένταση που περνάς με ένα πολύ στενό σου πρόσωπο θα γαληνέψει γιατί δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός.

Ερωτικά: Έχεις καλή διάθεση να συζητήσεις αλλά και να μεριμνήσεις και για τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Αυτό σου τονίζει ιδιαίτερα τη συναισθηματική σου νοημοσύνη την οποία έχεις ανάγκη στις σχέσεις σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε κάποιες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για να κάνεις αλλαγές. Μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο αυτό που θέλεις να κάνεις για αυτό διαλέγεις τα σωστά άτομα για να τους μεταφέρεις τι είναι αυτό που αλλάζεις. Οπότε πιστεύεις ότι οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θέλεις να βιώσεις κάτι σε πολύ πρακτικό και εμπειρικό επίπεδο για αυτό μπορεί να ελέγξεις καλύτερα το πρόβλημα που έχεις μέσα στο σπίτι σου και προέρχεται από ένα πολύ αγαπημένο αλλά μεγάλο πρόσωπο. Αν πιάνουν τα χέρια σου θα βοηθήσεις να φτιάξεις κάτι στο σπίτι σου ή θα κάνεις μικρές αγγαρείες σε φίλους και σε γνωστούς που όμως θα νιώσεις καλά γιατί θα σου δοθεί η ευκαιρία να δώσεις.

Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι κοντά σε έναν Παρθένο ή Ιχθύ και προλαβαίνεις με τον τρόπο σου τις επιθυμίες του άλλου προσώπου. Αυτό σίγουρα σε βοηθάει να νιώσεις εσύ καλύτερα και να μην απομονώνεσαι. Με τον Σκορπιό υπάρχουν αποστάσεις και χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσπάθεια, κυρίως από την πλευρά σου, γιατί έχεις κλειστεί πάρα πολύ εν γένει και θέλεις πολλές αποδείξεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεσαι από πράγματα τα οποία μερικές φορές δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι και πιθανόν να πέσεις στη φάση της απομυθοποίησης. Τουλάχιστον θα υπάρξουν ρεαλιστικοί παράγοντες και αυτό είναι που σε βοηθάει περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ανταγωνίζεσαι κάποια άτομα, που τελικά, αν δεν το κάνεις με σωστό τρόπο, θα χάσεις το μήνυμα που θέλεις να δώσεις και να πάρεις. Η μεγάλη ευαισθησία που κρύβεις σε βάζει μερικές να παραλογίζεσαι και μέσα από αυτό το μοντέλο σκέψης δεν προχωράς. Πάντως, αν τολμήσεις, θα δεις ότι θα βγεις από το φαύλο κύκλο και θα σπάσεις πολλά ταμπού που δεν σε πάνε πουθενά.

Ερωτικά: Θέλεις να βρίσκεσαι πάντα μπροστά και μέσα από αυτό θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου τις οποίες είναι αρκετά δύσκολο να συντονίσεις. Μην αφήνεις τους άλλους να παραβιάζουν το χώρο σου γιατί μετά θα χρειαστεί να κάνεις διπλό αγώνα για να καταφέρεις τα αυτονόητα.

Οικονομικά & Καριέρα: Ενεργείς πολύ συγκεντρωτικά και αυτό τελικά θα σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα αλλά και να κάνεις νέες επαφές τις οποίες με κάποιο τρόπο θα οργανώσεις καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες οι οποίες σε κρατάνε σε στασιμότητα και δε σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις κάτι παραπάνω. Για αυτό με τον τρόπο σου θα αποσυρθείς για να δεις αν οι υποψίες σου είναι σωστές ή όχι. Επίσης, είναι πιθανό μια μικρή σωματική αδιαθεσία να μη σε αφήνει να δώσεις όλη σου την ενέργεια.

Ερωτικά: Ο Ιχθύς θα σε βάλει σε προβληματισμό και σίγουρα θα σε κάνει να μεταφέρεις ένα μήνυμα παραπλανητικό, κάτι που δεν είναι και τόσο δυναμικό από την πλευρά σου. Οι ευαισθησίες σου μερικές φορές δεν σε αφήνουν να πάρεις τη σωστή θέση που χρειάζεται απέναντι στον Κριό και αυτό είναι που τον/την εκνευρίζει περισσότερο.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να φανερώσεις κάποιες σκέψεις σου για αυτό κάνεις βήματα χωρίς να τα ανακοινώνεις. Η δυνατότητα να επεκταθείς περισσότερο θα είναι πιο έντονη σε σένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλές δουλειές να κάνεις και με τον τρόπο σου ενεργοποιείσαι βγαίνοντας από την αδράνεια. Για αυτό θα νιώσεις περισσότερο υγιής σωματικά αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Γιατί όταν δε... μουχλιάζεις, νιώθεις ότι ζεις.

Ερωτικά: Η σχέση σου με Παρθένο γίνεται καλή όταν κάνετε κάτι που θα βοηθήσει και τους δυο να έχετε γενικά μια καλή φυσική σωματική κατάσταση. Για αυτό σήμερα μπορεί να κάνετε από κοινού ή να λάβετε μέρος σε κάποιες δραστηριότητες οι οποίες θα εξυπηρετούν και τους δυο. Με τον Υδροχόο βρίσκεσαι σε μια απόσταση γιατί δεν μπορείς να αντιληφθείς τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί. Και μάλλον εσύ έχεις την αρνητική στάση απέναντί του.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σε απογειώνει τίποτε. Κρατάς χαμηλούς τόνους και κυρίως κάνεις πιο συντηρητικές κινήσεις. Οι σκέψεις σου είναι αρκετά δημιουργικές και κάτι σε σπρώχνει να υλοποιήσεις ιδέες που άλλες φορές δεν σου είναι εύκολο να το κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η φυσική σου κατάσταση μερικές φορές χρειάζεται ανανέωση και κίνηση. Για αυτό πιθανόν να βρεθείς σε μια διαδικασία είτε να κάνεις γυμναστική είτε να ασχοληθείς περισσότερο με τη διατροφή σου. Γιατί νιώθεις ότι αυτό είναι απαραίτητο για να γίνει το "κλικ" που θα σε ξεμπλοκάρει σε όλα τα επίπεδα.

Ερωτικά: Έχεις μια δεύτερη ευκαιρία να επαναφέρεις κάποιες καταστάσεις και πάλι στην φυσιολογική τους μορφή. Κυρίως με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο θα περάσεις σε μια φάση καλύτερη γιατί θα είσαι πιο εντάξει με τον εαυτό σου. Η σχέση με Παρθένο μερικές φορές σε σπρώχνει έξω από τα όρια σου γιατί δεν σου αρέσουν αυτά που λέει και μάλλον με τον τρόπο του σε... τσιτώνει.

Οικονομικά & Καριέρα: Η κατεύθυνση που χρειάζεται να πάρεις είναι κάπως δύσκολη για σένα, γιατί διαπιστώνεις ότι χρειάζεται να δουλέψεις πάρα πολύ με λίγα χρήματα. Και όλο αυτό σε αγχώνει και σε κάνει να νιώθεις πολύ αδικημένος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να λύσεις κάποιες υποθέσεις που έχεις αφήσει να σου τρώνε πολύ χρόνο και ενέργεια. Με τη λύση όλων αυτών θα ξεπεράσεις τα όρια σου και θα αντιληφθείς τι συμβαίνει πέρα από αυτά. Η σκέψη είναι πολύ σημαντική αυτήν την περίοδο για σένα γιατί θα σε καθοδηγήσει προς το σωστό ή το λάθος.

Ερωτικά: Έχεις ένα καλό προαίσθημα ότι κάτι θα γίνει που θα ερμηνευτεί από την πλευρά σου σαν πολύ θετικό. Με τον Ταύρο ή τον Καρκίνο ξεπερνάς κάποιες αμφιβολίες που ίσως έχουν δημιουργηθεί μέσα σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Ερμηνεύεις όλα τα γεγονότα που σου συμβαίνουν με μια βαθιά λογική. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια και την υπομονή που χρειάζεσαι για να φτάσεις στο σκοπό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Οδηγείσαι σε κάποια συμπεράσματα που έχουν να κάνουν με τη λογική και σίγουρα τα συναισθήματά σου δεν θα είναι και τόσο πηγαία. Γιατροσόφια και βότανα για να νιώσεις ευεξία θα σου είναι ευχάριστα.

Ερωτικά: Μπορεί να βρεθείς με έναν Παρθένο από το παρελθόν και αυτό θα σου ξαναφέρει για λίγο μνήμες που μπορεί να είναι καλές αλλά έχουν και ένα αγκάθι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα διαπιστώσεις ότι με το Λιοντάρι υπάρχει ένα βαθύ συναίσθημα αλλά πιθανόν να σας χωρίζουν κάποια οικονομικά θέματα.

Οικονομικά & Καριέρα: Αισθάνεσαι μέσα σου μια πίεση για την αναγκαιότητα της οργάνωσης. Θεωρείς ότι θα σε απομακρύνει από την προσωπική έμπνευση και ιδεολογία σου, που εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει στο χώρο της δουλειάς σου όπου νιώθεις ότι κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η ευθύνη για αυτά που έχεις ήδη δημιουργήσει μπορεί να πέσει αρκετά βαριά στους ώμους σου και πιθανόν να μη σε αφήνει να χαρείς ή να δεις ότι υπάρχει και μια άλλη πραγματικότητα. Κυρίως αυτό το παθαίνεις όταν μπαίνεις αναγκαστικά σε καλούπια που βάζουν οι άλλοι.

Ερωτικά: Η επικοινωνία σου με έναν Παρθένο σε αναγκάζει να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις και κυρίως να σταθείς καλά δίπλα του. Γιατί το πρόβλημα της συνεχόμενης κρίσης από την πλευρά του είναι αυτό που απομονώνει την αγάπη μεταξύ σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ζητήσεις βοήθεια για να ολοκληρώσεις κάτι που άλλες φορές δεν σου φαινόταν τόσο δύσκολο ή τόσο πολύ υπεύθυνο. Για αυτό δοκιμάζεις να πλησιάσεις άτομα με τα οποία άλλες φορές δεν είχες και μεγάλη ταύτιση.

Πηγή: astrology

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget