y

BROUSKO EPEISODIO 15 OKTOVRIOU


​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 15/10/2014
Ήδη οι γιορτές στο πατητήρι στα Χανιά ξεκινούν και μοιάζουν σαν δύο στρατόπεδα από
τη μία πλευρά ο Διαμαντής και από την άλλη ο Παύλος και κάποια γεγονότα που θα γίνουν ανάμεσα στους δύο αντιπάλους θα ξεκινήσουν μια σειρά από νέες εξελίξεις.


Όταν ο Παύλος Γιαννακάκης θα προσφερθεί να βοηθήσει τον Σήφη εκείνος θα απαρνηθεί τη βοήθεια του πατέρα του και αυτό το γεγονός θα τον αναγκάσει να εκδηλώσει όλο το μίσος που έχει για τον πατέρα του.


Τώρα θα μεταφερθούμε στη Κύπρο όπου βλέπουμε τον Ματθαίο να είναι εξοργισμένος ακόμα με τον Αχιλλέα όπου και θα απαιτεί να επιστρέψει όλα τα λεφτά που ανήκουν στην οικογένεια.

Η Μελίνα με τη σειρά της νιώθει ότι εκείνη φταίει για όλη την κατάσταση που βρίσκονται τα δύο αδέρφια αλλά Αχιλλέας με τη σειρά του προσπαθεί να της δείξει τη μεγάλη αγάπη που έχει για εκείνη και είναι αποφασισμένος να ξανασταθεί στα πόδια του επαγγελματικά και οικονομικά.


Ο Αχιλλέας μαζί με τη Μελίνα παίρνουν από κοινού την απόφαση να πάει να κάνει εξωσωματική ώστε να καταφέρουν να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη την οικογένεια τους.


Τώρα θα πάμε στα αμπέλια που έχουν οι Ματθαίοι και εκεί βλέπουμε την Όλγα να στριμώχνει για τα καλά τον Πάτροκλο,αποδεικνύοντας ότι είναι πάρα πολύ σκληρή επαγγελματίας.


Πλέον μεταφερόμαστε στον Μανωλιό και στην Κωνσταντίνα όπου τους περιμένει ένα απρόσμενο γεγονός,αφού βλέπουμε ότι στη διαθήκη της η θεία θα τους αναγκάσει να συγκατοικήσουν με άλλους έξι.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget