y

BROUSKO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 204

Μπρούσκο επεισοδιο 204, brousko, mprousko epeisodio 204Μπρούσκο επεισόδιο 204- Ο Νεκτάριος δείχνει να είναι έκπληκτος με τη Δήμητρα αφού δείχνει να είναι αρνητική απέναντι στη Βασιλική και τη
θεωρεί ακατάλληλη ως την καινούργια σύντροφος του Πάτροκλου. Δυστυχώς όμως για εκείνη τα ψέματα σχετικά με τον αποστολέα της ανθοδέσμης θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και θα ξεσκεπαστεί από την κόρη της την Μαρίνα όπου και να ρίχνει πολλές απειλές ότι θα τα μαρτυρήσει όλα στον πατέρα της.

Όταν η μικρούλα Αθηνά έχει εξαφανιστεί με την νταντά,όλοι πλέον δείχνουν να τρέμουν στο γεγονός ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν το μωρό και τρέχουν να τα καταγγείλουν στην Αστυνομία.

Ο Ματθαίος δείχνει να είναι εξοργισμένος με το Νεκτάριο αφού ο Νεκτάριος πρόσλαβε τον αδερφό της Όλγας χωρίς να τον ενημερώσει.

Όταν ο Διαμαντής με την Αναστασία θα έρθουν πιο κοντά σαν οικογένεια τότε εκείνος θα εκμεταλλευθεί το γεγονός και θα την επηρεάσει λέγοντάς της να μείνει μαζί με τον Αντώνη. Πλέον όμως ο Αντώνης φαίνεται να έχει άλλα σχέδια τώρα.

Η Λουκία δείχνει να είναι εντελώς απογοητευμένη και θυμωμένη με τον Παύλο, όταν εκείνος θα της ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει σχέδια να την παντρευτεί.

Ο Μηνάς κάνει άπειρες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να πείσει τον Σήφη να κρατηθεί μακριά από τη γυναίκα του πατέρα του την Λουκία αλλά εκείνη θα ξαφνιαστεί και θα μείνει άναυδη όταν θα τον συναντήσει εντελώς ξαφνικά στο οινοποιείο.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια από τη σειρά: Μπρούσκο

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget